BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yeni bir Mmorpg buda bedava tamamen ^^. Şunu diyim eğer ROSE online ı oynayıp beğendiyseniz bunuda beğenceksiniz. Tabii bunda biraz daha detaylı bir skill dağılımı var. En fazla lvl 100 olunuyor sanıyorum :P. Başlangıç olarak bir karakterle başlıyorsunuz. Seçiminize göre bu skiller gittikçe açılıyor.Oyuna Warrior, Magician, Bowman veya Thief olarak başlıyorsunuz. Daha sonra bir üst seviyeye geçiyorsunuz ve sonunda 2. job seçip ne olcağınıza karar veriyorsunuz. Bu 2. jobu seçtikçe ilerde 4. joba kadar çıkabiliyorsunuz. Grafikler derseniz çok şirin ^^. Ben 3d grafikleri pek sevmediğim için bunlar bana çok tatlı geldi. 2d scale grafikler. Girip bi deneyin pişman olmazsınız :P. Resmi sitesi : Aha bu Bi kaç ss Bunları nasıl öldürür, gözlere bak :D Underground :P Şu yukardaki hayvan sizin. Eet hayvanlarda alabiliyoruz.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGEIn the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Heh sakin ol bellow kriz felanmı geldi :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 of çok şirin. wow yeni gelmiş olmasayı denerdim :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Krizz geldi :P Yok ya ben hep bu tür oyunları oynuyorum bari sizlerlede paylaşayım dedim ^^[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 taksi olayı nedir burda :) http://www.mapleglobal.com/gallery/screen_shot/010.jpg http://www.mapleglobal.com/gallery/screen_shot/019.jpg[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Hayvan gibi büyük bir harita var. Her yere koşarak gidilmez ^^. Bunlarda geyiğine taksi koymuşlar esprili filan bi oyun çok güzel :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ee o zaman özel arabamızda olması lazım oyunda degilmi ama :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yok öyle bişi :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ben özel jette isterim hatta mümkünse yat kat vsir :P[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 maple global beta testten bugün cikiyor arrkadaslar oyun 204 mb bisi :) indirip aksama acc alip oyuna girebilirsiniz buna ne kadar sevindim bilemezsiniz :D beta test acc mi unuttuydum giremiyodum :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Eger oyuna gelen varsa beni bulsun party yapalim :) Genelde 2. serverda 5. chanel da oluyorum (orda az adam var lvl kasmak daha hizli :) nick Bellow[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Kal online denedikten sonra gelicem :=)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 kal i denemeni önermem :) nese sen bilirsin ama :P Kal yerine Graal i dene daha zevkli ama Maple Global owns[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 2d moo daha hoşuma gidio benim o yuzden kal online ı önermem niye hack & slash başka bişey yok harbi graal oyna daha iyi[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Çok geç :) çektim bi bakıyım onlarada sararım[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 beyler ben artik server 1 chanel 19 dayim nick Siluos[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yeni konu açmayim dedim eer oynayan kaldıysa ben s ile başlayan serverdayım lvl 10 um bana yardııım[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bende lvl 13 swordsman in 1. server 4.kanaldayım genelde.nick Diadan[signature][hline]So many times it's hopeless dark and gray And other times it's hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bakıcam ... guzel gibi gozukuo....[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben ahanda şimdi indiriyorum %10 da bende girecem genellikle thief olurum sanırım ben bir bandit im nihahaha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackThirteen Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ben open beta zamanından beri oynuyordum bu oyunu, daha sonra closed beta'ya geçtiler yaklaşık 1 yıl için... Orjinal oyunu hazırladılar ve yaklaşık 1 ay kadar da orada closed beta yaşandı. Ve sonrasında accountlar herkese açıldı. Şuan SCANIA serverinda 3rd job seçmiş, 107. Lv Fire Mage'im var. Oyun aslında çok basit ve kendini tekrar ediyor, Lv.20-Lv30'dan sonra sıkıcılığın doruklarında dolanıyor ve oyunu bırakıyorsunuz genellikle. Tek yaptığınız şey aynı yaratıkları aynı şekilde yüzlerce, binlerce kez öldürmekten ibaret oluyor. (Ben nasıl o kadar Lv. olabildim diye sorabilirsiniz, aynı acc üzerinden 3-4 arkadaş oynuyorduk, ben çıktığımda bir başka arkadaşım girip oynuyordu aynı karakter ile) Zaman geçirmek için fena değil, sevimli anime grafikleri en büyük ve belki de tek artısı. Sıkılana kadar deneyebilirsiniz derim... Oyun ile ilgili her sorunuzu yanıtlayabilirim sanırım... (skill dağılımları, classlar, itemler ve özellikleri, yaratıkların güçleri, yaratıkları düşürdüğü itemler, damage hesaplamaları, güç dengeleri) Soruyu siz seçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar