jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Bir rivayete göre Matrix bir bilgisayar oyunudur ve küçük bir çocuk tarafından oynanmaktadır. Finalinde Neo karakterinin Ajan Smith'le olan son dövüşü kazanmasının ardından oyunu oynayan çocuk elindeki joystick'i bırakır. Aslında ikinci bölümde bunun sinyalleri verilmişti. Mimar ile Neo'nun diyalogları arasında geçen bazı cümleler; "Bunu senden önce de deneyeneler oldu ama başaramadılar" "Zion yokedilip baştan kuruldu" "Matrix çok eskilere dayanan bir program" (bi yerden alıntıdır) açıkçası benim fikrim 2.filmden sora düşündüğümde 3.filmin sonunda neo'nun bilgisayarın başında uyanıp bunların hepsinin hayal olduğunu farketmesi oldu (yani bu bilg oyunu mantığına yakın baya) ama öyle bir sonla ilk filmdeki güzelim sanal dünya felsefesi yalan haline dönüşür ben sadece ona üzülürüm ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 belki ilk başlarda senaryoyu öyle düşünmüş olabilirler ama şimdi sanal dünyayı yok etmezler derim ben. herkesin içine bi kurt düşürmeyi başardıklarına göre bundan kesin bi çıkar saglamayı düşünmüşlerdir bile..[hline]Slam City... i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ruya olabilir cunku morpheus yunan uyku tanrısıymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 rüya çıkarsa millet ayaklanır bea wachowskiler bi daha film yapacak yüz bulamazlar :P[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ya bi oyun olsa güzel bitirilemez bence olmaz[hline]Delikanliyiz.Biz IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Ole bisey olsa Wachowskiler linç edilirler be.Hele bi de turkiyedeki çok bilmiş profların suratına nasıl bakarlar matrixçiler[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Rüya olduğunu ben de zannetmiyorum o kadar felsefeyi insan bi rüyada görür mü lan ömür yetmez :) bence matrix'in içinde matrix var mesajı veriliyor. Şöyle ipucu vermek gerekirse, neo'nun nöbetçileri (ya da o böcüklerin adı her neyse) eliyle durdurması,ve matrix senden önce de yıkıldı yeniden kuruldu vs. denmesi.Bence bunun üzerinde de biraz düşünün.[hline]bir hırsız yaratmak için bir sahip yaratın,bir suçlu yaratmak istiyorsanız yasalar koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bende duydum onu arkadaşlardan çocuk jooystici bırakarak bitiriolarmış filmi[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bence olmaz ama eger olursa mukemmel olur hatta sinemada kalkar alkislarim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 aslında joystick atma sahnesi olsa harbi guzel olur ama o kadar felsefe yaptılar:hmm:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 yalniz bu filmlerin kontrolu joystickle zor olur... mantiksiz yani bence keyboard ve mouse'u birakip gitmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 benim naçizane iddiam adamlar öyle bir son yapacak ki bütün bu teorileri yaratanlar patlayacaklar.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bana da öyle gelio ki program üstü program, neo'nun eliyle haşaretleri durdurmasını çok iyi açıklıyor. İnşallah patlarız Allah'ım inşallah da şöle deişik bişeyler olur.[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Sam, 25 June 2003 00:43 tarihinde demiş ki: benim naçizane iddiam adamlar öyle bir son yapacak ki bütün bu teorileri yaratanlar patlayacaklar.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam şşş la Sam her topikte lafı ağzımdan niye alıyosun ya :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: -Legendary-, 25 June 2003 02:34 tarihinde demiş ki: bana da öyle gelio ki program üstü program, neo'nun eliyle haşaretleri durdurmasını çok iyi açıklıyor. İnşallah patlarız Allah'ım inşallah da şöle deişik bişeyler olur.[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul ya bende öyle düşünmüştüm fakat orda onları durduran neo muydu yoksa arkadan gelen gemi miydi[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Sam, 25 June 2003 00:43 tarihinde demiş ki: benim naçizane iddiam adamlar öyle bir son yapacak ki bütün bu teorileri yaratanlar patlayacaklar.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Aynı fikirdeyim herkes kıçından bişey uydurdu sonunda hepsi patlicak =)[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 kesin olna tek birşey var adamlar metrixsin 3. filminden sonra bir online oyun yapıcaklar matrixse bu demek ki 3. filmde matriz yokolmuyor birde bildiğim oyunun kanusunda yine nasıl yazııyorsa wachowki kardeşler yapıcakmış yani baba olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: aquila, 25 June 2003 00:12 tarihinde demiş ki: öle diil o aslında neo enter the matrix oynuyo.sonundada oyun bitince bu ne içim oyun lan diyip cd yi kırıp atıyo.sonra swg oynamaya başlıyo[hline]shit happens işte abi olay bitmiştir (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bence zion yok edilmedi. Neo, trinity i seçti, ama 3. filmde Zion un yokedilmesini önleyecek. Hatta ilham geldi bence şöyle olacak : 1. Filmde Neo doğdu 2. Filmde yaşadı 3. Filmde ölecek. Ölümü Zion u kurtaracak. Farkettiyseniz neo bir grup makineyi yok ediyor Reloaded ın sonunda. Bu bir işaret olabilir bence.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. [Bu mesaj penthesilea tarafından 25 June 2003 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: TheSilver, 25 June 2003 13:13 tarihinde demiş ki: kesin olna tek birşey var adamlar metrixsin 3. filminden sonra bir online oyun yapıcaklar matrixse bu demek ki 3. filmde matriz yokolmuyor birde bildiğim oyunun kanusunda yine nasıl yazııyorsa wachowki kardeşler yapıcakmış yani baba olucak. evet bunu ben de duydum ve yokolmayacağının kanıtı. Bu arada oyunlar da hikayenin bir parçası. Oyun desem daha doğru aslında. Ayrıca animatrix de öyle. Final Flight of The Osiris mesela 1. film ile 2. nin arasında, 2. filmde osiris in düşüşünden falan bahsediliyor hatta. Enter the matrix de hikayeyi tamamlıyor, 2. filmden sonrası sanırım. Mesela oracle ı oynayan kadın öldüğü için 3. filmde başka biri oynayacak oracle ı. Enter the matrix de oracle başka bedende gelip bedenim değiştirildi diyor mesela.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bencede imkansiz rezil ederler mis gibi ilmi bu kadar seyı dusunen bu zekı kardeslerımız boyle aptalca bır seyı kesınlıkle yapmazlar[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 imkansız diye kahini başkasının oynıyacağından bahsedioyrsan ne yazıkki imkansızın gerçekleşti başkası oynıyacak kahini oyunda bu yüzden bu tabir kullnılıyor filmde bu yeni çürümüş kadın nereden çıktı demesinler diye :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 25 June 2003 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bence neo alkolun etkisiyle sersemledi uyuya kaldı ve bole sacma ruyalar goruo işte[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: HellHound, 25 June 2003 00:40 tarihinde demiş ki: bence olmaz ama eger olursa mukemmel olur hatta sinemada kalkar alkislarim :P +1 Bende alkışlarıım :)[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 sonunda neo "eeh eytere bea!" diyip matriksden çıkıcak bi dükkan aççak kendine matriks falan da yokolmicak bölece o bi daa girmeyince ehuehe[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar