Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Oliver Stone yönetiyor. Nicolas Cage oynuyor. Böyle bir duyum aldım. IMDB yetersiz kaldı.[signature][hline]g3nk.
helena Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 çok tarafsız bi film olmaz kanımca. hollywood o kadar hoşgörüden yoksun olduğunu defalarca kanıtladı.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
lancelotdulac Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Adı Çarpışma olan film mi o ? Fragmanını izledim sanırım Los Angeles ta geçiyormuş 11 Eylül sonrasını filan anlatıyor diyordu televizyondaki yorumcu kadın.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
sir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hmm beyazperde.com'da yazıyomuş.bence oliver stone alışılagelmiş hollywood yönetmenlerinden biri değil, ama yine oldukça vatanperver bi adam, nasıl bişey yapacağını çok merak ediyorum.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. [Bu mesaj sir tarafından 09 Temmuz 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Valla çarpışma' nın o kadro ve konu ile hiç bir ilgisi yok.
wook Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: lancelotdulac, 09 Temmuz 2005 19:27 tarihinde demiş ki: Adı Çarpışma olan film mi o ? Fragmanını izledim sanırım Los Angeles ta geçiyormuş 11 Eylül sonrasını filan anlatıyor diyordu televizyondaki yorumcu kadın. çarpışmayla ilgisi yok[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?
lancelotdulac Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yanlış anlamışım o zaman :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bende tarafsız olacağını sanmam.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Oliver Stone yönetmense kesin gene Müslümanları aşağılayan bir film olacaktır :) O adam harbi tam vatansever ya amerika diyiyor başka şey demiyor tarafsız bir film olması imkansız
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 11 Eylul olayının tarafsız kalıncak yani mi kalmış Adamlar binlerce kişinin uzerine uçak indirdiler. Sonucta olay teror tarafsız bakamazsın bakılmaz.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Tarafsız bakılabilir.Her ne kadar teroristlerde şuçlu olsa şonuçta bir amaç için saldırdılar.Film saldırıyı konu alabilir o uçağa bindirilen insanların nasıl beyinlerinin yıkandıklarını anlatabilir.O film olaya tarafsız bakıp tüm müslamanlar teroristtir düşüncesini bir nebze olsun yok edebilir. Ama taraflı bakılacak filme ve gene tüm müslümanlar terorist olacak :)
Öne çıkan mesajlar