Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Oliver Stone yönetiyor. Nicolas Cage oynuyor. Böyle bir duyum aldım. IMDB yetersiz kaldı.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 çok tarafsız bi film olmaz kanımca. hollywood o kadar hoşgörüden yoksun olduğunu defalarca kanıtladı.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Adı Çarpışma olan film mi o ? Fragmanını izledim sanırım Los Angeles ta geçiyormuş 11 Eylül sonrasını filan anlatıyor diyordu televizyondaki yorumcu kadın.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hmm beyazperde.com'da yazıyomuş.bence oliver stone alışılagelmiş hollywood yönetmenlerinden biri değil, ama yine oldukça vatanperver bi adam, nasıl bişey yapacağını çok merak ediyorum.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. [Bu mesaj sir tarafından 09 Temmuz 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Valla çarpışma' nın o kadro ve konu ile hiç bir ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: lancelotdulac, 09 Temmuz 2005 19:27 tarihinde demiş ki: Adı Çarpışma olan film mi o ? Fragmanını izledim sanırım Los Angeles ta geçiyormuş 11 Eylül sonrasını filan anlatıyor diyordu televizyondaki yorumcu kadın. çarpışmayla ilgisi yok[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yanlış anlamışım o zaman :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bende tarafsız olacağını sanmam.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Oliver Stone yönetmense kesin gene Müslümanları aşağılayan bir film olacaktır :) O adam harbi tam vatansever ya amerika diyiyor başka şey demiyor tarafsız bir film olması imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 11 Eylul olayının tarafsız kalıncak yani mi kalmış Adamlar binlerce kişinin uzerine uçak indirdiler. Sonucta olay teror tarafsız bakamazsın bakılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Tarafsız bakılabilir.Her ne kadar teroristlerde şuçlu olsa şonuçta bir amaç için saldırdılar.Film saldırıyı konu alabilir o uçağa bindirilen insanların nasıl beyinlerinin yıkandıklarını anlatabilir.O film olaya tarafsız bakıp tüm müslamanlar teroristtir düşüncesini bir nebze olsun yok edebilir. Ama taraflı bakılacak filme ve gene tüm müslümanlar terorist olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar