fiona Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Mortis, 31 Mayıs 2005 18:10 tarihinde demiş ki: ii de fiona sen bu durumu buraya kadar getirdiysen sen de bişeyler hissediosun demektir. alakan olmasa böle bişey düşünmesen baştan tavrını koyardın... ya kendimle bi iç savaş halindeyim aslında ben de bilmiyorum .ama çok merak ediyorum haklı olabilirsin..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ben şahsen çocuğun yaptığını beğenmedim. oldu bittiye mi getirmeye çalışıyo yoksa sadece eğleniyo mu anlamadım. senin yerinde olsam sorardım bana karşı neler hissediosun diye.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Rewendor, 31 Mayıs 2005 19:33 tarihinde demiş ki: Sen ne kadar safmışsın öyle :) ya evet safımdır ama şunu da belirtiyim biz onla okulda hiç konuşmuyoruz arada sırada..dışarda buluştuk bi kaç kez.beni hiç bi şekilde kullanmadı.inanmıcaksınız ama beni daha yanağımdan bi klez bile öpmedi.kullanmak istese kullanırdı zaten di mi?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Dynun, 31 Mayıs 2005 20:41 tarihinde demiş ki: ben şahsen çocuğun yaptığını beğenmedim. oldu bittiye mi getirmeye çalışıyo yoksa sadece eğleniyo mu anlamadım. senin yerinde olsam sorardım bana karşı neler hissediosun diye. ya ama utanıyorum:(nası sorıyım ben kızım.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Saf derken kötü anlamda söylemedim ya, böle temiz düşünceli insanlardan kötülük beklemeyip dünyaya pembe gözlükler ardından kuş böcük çiçek uzatarak bakmak anlamında dedim :) Daha önceki mesajlarımı oku amacını anlarsın çocuğun :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ben kızım? ne fark eder ki. utanıyosan işi pişkinliğe vur..gel bakalım sen buraya niye böle böle yapıyosun böle böle diosun bana? diye...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya evet dediğin gibi safım sorsam mı acaba?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Amaç belli ama istersen yine de sor. Ama önce ilk mesajımı oku benim ona göre kararını ver[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Dynun, 31 Mayıs 2005 20:43 tarihinde demiş ki: ben kızım? ne fark eder ki. utanıyosan işi pişkinliğe vur..gel bakalım sen buraya niye böle böle yapıyosun böle böle diosun bana? diye... ben normalde öyleyimdir zaten.şımarık bi insanım kabul edfiyorum ama o bu halimi hiç sevmiyo pişkinliğe başlayınca bana cevap vermiyo mesajları okumadın mı?resmen beni seviyosun yazdım daha ne yazıyım?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Rewendor, 31 Mayıs 2005 20:44 tarihinde demiş ki: Amaç belli ama istersen yine de sor. Ama önce ilk mesajımı oku benim ona göre kararını ver okudum evet ya ...doğru söylüyosunuz işi oldu bittiye getirmek istiyo.yaz da geldi pek görüşemeyiz zaten ben en yakın yoldan savıyım en iyisi..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kasma bencede sav en iyisi her zaman için ilk izlenim dorudur. sonradan bazı olayları kabulleniyorsun o yüzden. söyliim ilişkiye başlarsanız büyük ihtimalle 1 ay sonra fotolarını fln grünce dayanamıycan sesini duydunda sinir krizleri geçircem msn de online olunca çevrimdışı gözükcen ve bunları yaparkende çokıyo olcannız. büyük ihtimal tabi :)[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Rewendor, 31 Mayıs 2005 18:26 tarihinde demiş ki: Erkekliğin el kitabı, Chapter IV: Karşı cinsle yakınlaşma Section: İlişkiye başlamak Madde: Acil durum metodları Fıkra: Ya-hep-ya-hiç metodu Sayfa: 345 İşbu metod çok baş sıkışmadıkça kullanılmaması gereken ve risk faktörü yüksek bir metoddur. Bahsi geçen metodda hedef olarak yakın davranan ve sinyal yakaladığınızı düşündüğünüz bir dişi hedef seçilir. İlk adım temel atma olmakla beraber, başarısızlıkta arada çıkacak soğukluğu gidermeye yaramayacak olsa da hem başarı şansını biraz yükseltir hem de belki aksi takdirde mucizevi bir kurtuluş sağlar. Dişi yeterli kıvama getirildikten sonra asla teklifte bulunulmamalı, adım adım sıcaklık seviyesi arttırılarak tepkiler iyi değerlendirilmelidir. Sonunda da kesin ve bitirici bir hamleyle iş sevgili moduna taşınmalı tepkiye göre devam ettirilmelidir. Amaç karşı cinsi gafil avlamak, kararsızlığından ve tereddütünden yararlanıp olayı oldu-bittiye getirmeye çalışmaktır. Ancak hamlenin başarı şansı aşağı yukarı yarı yarıya olduğu gibi hamlenin başarısızlıkla sonuçlanması durumunda her türlü samimiyetin büyük ihtimalle tamamen biteceği ve arkadaşlığın da noktalanacağı da göz önünde bulundurulmalıdır. Metodun esas can alıcı noktası bekleme ve sürünme olmadan doğrudan olumlu ya da olumsuz ama kesin bir sonuca ulaşmaktır. Hamle sonucu 2 olasılık vardır 1- Karşı cins bunu normal karşılar, ve iş artık sevgili moduna gelmiştir. 2- Kafaya yenen çanta, kasıklara yenen diz ya da surada çarpan tokatla başbaşa kalınarak iş tamamen olumsuza çevrilmiştir. Ancak tepkinin ani ve kısa süre içinde gelmesini engelleyen bir tereddüt sizi 1. duruma yaklaştırır. Olası hamleler: Sinemada omuza el atma, sıfatları giderek arttırıp "aşkım, sevgilim, minnoşum" a çevirme, yürürken eli bele atma, el ele tutuşmaya kalkma, çok aşırı durumlarda dudaktan öpme Hahaha cok iyi ya yerlere yattım =) Cok dogru yazılmıs ama helal direk kitaptan copy paste etmisin =P Ne hissettigini bilmiyosan ne yapacagını da soyleyemeyiz biz sana, ama iste o da bu zayıflıgını kullanıyor su anda yaklasmak icin.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bence sana duygularını açık açık soylemeden sevgilim fln ayağına yatıyorsa bu normal birşey değil. ya reddedilmekten korkuyor ve senin arkadaşlığını kaybetmekten yada kafasında başka bir şey var elemanın.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya başta çok yüz vermişin belli yani, yoksa bu kadar .okunu çıkartamazdı (yani..), mortisin dediği doru bence de.[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Çocuk feci yüzsüzmüş bu arada, bence şimdiden arkadaşlarına "biz çıkıyoruz" demeye başlamış bile olabilir, ben şahsen senin yerinde olsam okulun ortasında rezil ederdim çocuğu, bak bir daha aynı şeyi yapıyor mu =)[signature][hline]Click! John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ahha olaya koptum yannız cocuk zorla cıkıcak.sevgilim falanda diomuş.yakında seni biriyle görse beni aldatıosun hea falan die kavgada cıkarır[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 .. [Bu mesaj Rewendor tarafından 01 Haziran 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Spidee, 31 Mayıs 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Çocuk feci yüzsüzmüş bu arada, bence şimdiden arkadaşlarına "biz çıkıyoruz" demeye başlamış bile olabilir, bence arklarına 'abi kesin tavladım hatunu ben demedimmi size verin 20likleri diyodur'[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bence o çocuk senden zeki ve seni istediği gibi oynatıyor.Mesajlaşma kısmında resmen suya götürüp susuz getirmiş.Şöyle salla bakalım bir süre deneme gıyabında nasıl davranacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kız değil misin süründür biraz (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bunun tıptaki adı, Havadakaradayavşıyorumdurduraktanımıyorum.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: fiona, 31 Mayıs 2005 20:41 tarihinde demiş ki: said: Dynun, 31 Mayıs 2005 20:41 tarihinde demiş ki: ben şahsen çocuğun yaptığını beğenmedim. oldu bittiye mi getirmeye çalışıyo yoksa sadece eğleniyo mu anlamadım. senin yerinde olsam sorardım bana karşı neler hissediosun diye. ya ama utanıyorum:(nası sorıyım ben kızım. ya sana oha diyorum artik kusura bakma. her firsatta esitlik diye bik bik ötmesini bilir sevgili kadinlarimiz, ama is böyle tasin altina elini sokmay agelince "Ben kizim, ben bilmem beyim bilir vs.". yok böyle birsey. ayrica, durumu bu sacma sapan olaydan cikarip düzgün bir iliskiye cekmek istiyorsan adam gibi gider konusursun cocukla. Konusmazsan bu durumdan zevk aldigini gösterir bu. Yanlis anlama, kaliplara oturtmak istemem ama bu tribi süper anlatan "gösterip vermemek" diye belki cok argo ama durumu direk anlatan bir deyisimiz vardir. Sen bir konus. Adam durup dururken böyle basladiysa ve konusmalarini anlamazsa manyaktir zaten ve hakki kötektir. Da bence sen eger su "ben kiziiiiiiim" ayaklarini birakip adam gibi konusup bazi sorumluluklari da üzerine alma zahmetine girersen her sey rayina oturur. Kusura bakma sert ciktim biraz ama nefret ediyorum "ben kizim" lafini duydugumda. Ben feminizmi savunan birisiyim, 100% kadin erkek esitligine inaniyorum o yüzden cok sacma geliyor bu tür tavirlar bana.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Nasıl ki ingiliz atlarıyla arap atları eşitlenemiyorsa. Kadınla erkekte eşitlenemez. Kadın erkek eşit olamaz, birbirinden çok farklı oldukları için eşit olamazlar, biri açık farkla üstün olduğu için değil.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Alexi_Septimus, 01 Haziran 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Bunun tıptaki adı, Havadakaradayavşıyorumdurduraktanımıyorum. bunun aramızdaki adı ise yeteremreyavşamaşukızlarabıktırdınbizibirahatdurulan'dır[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 O bir ekol zaten. Havuz kenarı, dorm, dunkin, oda, konser, göl kenarı tanımadan adam yavşıyor.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar