fiona Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ya ne desem blmyorum..en iisi baştan anlatmak.Bizim okulda bi çocuk var ..başlrda ondan nefret ediyodum sonra bi geziye gittik ve anlaşmaya başladık ama ben yelkenlri suya indirmedim hemen.hergün bi bahaneyle telefond konuşmaya başladık.ama havadan sudan ...ve gittikçe ii anlaştık.okulda konuşamıyoruz hiç dedikodu olcak die.bunu söleyip beni izmite çağırdı 3 kez ilk başta kasul etmiodumama sonradan üzülüyou ben de gidiyodum.hep gözlerimin içine bakar...çok şirin olduğumu falan söyler.ama bugünlerdeki kadar hiç ileri gitmemişti. bugünlerde bana daha yakın davranıyo.ya bana sevgilm demeye başladı ben de uyuz oluyorum söyleme diyorum ama o çok hoşuna gittiğini söylüyo hatta okulun son günleri nası olsa herkese çıktığımızı söleyelim dio ben de hayır böyle bişi yok nie yalan söleme gereği duyuyosun falan diorum uyuzluk olsun die diyo.ben anlamıyorum biraz kafam karıştı şüphelenmekte haksız mıyım?ne yapmaya çalışıyo acaba?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 işi oldu bittiye getirmek istiyo işte[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 blackin dedii gibi oldu bitti =) hızlı cocukmus konusmadan zorla halledio[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ahah, harbi ha, bence bi tavır koy, sonra bi gözlemle davranışlarını[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 tipe bak.. ehe , ilk baslarda bi nefret varsa,cocuk kendini ''büyük asklar nefretle baslar '' sözüne inandirmis olabilir.. =) bide aslinda gercekten hoslanip isi geyige vuran ezik tiplerde var.. cocuk , caktirmadan ego tatmin ediyo. rahatsiz oluyosan simdiden tavrini koy, sirf üzülüyo diede sana ettigi teklifleri kabul etme.. Bu tip ,senin ona arkadasca yaklastigini anlamamis ,direk atlamis ya .. benim basima gelmisti. cocugun teki 1 sene boyunca pesimi birakmamisti bu sekilde, bütün sinifin ortasinda ''ehaahh SENIN ICIN ÖLÜRÜMMM LANN...'' falan derdi it, geyik bi sekilde.. Sadece buda diil.. Ayrintilara girmiyim.Ama o verdigim en basit örnekti. müdüre falan bile sikayet etmistim +annesini arayip konusmustu,annem.Ayrica her sekilde konusmayi denedim,hic bi ise yaramamisti.Ve cocuk buna ragmen pesimi birakmamisti,artik kabuslarima giriodu lol cünkü o kadar abartmisti bazi seyleri =) Neyse okullar kapaninca bi daha görüsemedik,anca öyle birakti pesimi.Cok iyide oldu. aman sende dikkat etde ,böyle bi sapik cikmasin... Biraz sert cik cocuga karsi,dediklerinden hoslanmiyosan.. Git lafi suratina yapistir döt gibi kalir =)[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 31 Mayıs 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 aşka bak be. cocuk sana vurulmuş:-) [signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ [Bu mesaj -Mix- tarafından 31 Mayıs 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Kesin tavrını ortaya koy.... Eğer çocuk kendini bu duruma kaptırırsa işler hiçte hoşlanmayacağın seviyeye gelebilir..... Aslında iyi fikirmiş be bi ara bende deniyim bakiim bende de işe yarayacakmı? :-P[signature][hline]Güç seninle "yazıklar" olsun... (Selçuk Erdem) There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! [Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 31 Mayıs 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: pan, 31 Mayıs 2005 14:41 tarihinde demiş ki: ahah, harbi ha, bence bi tavır koy, sonra bi gözlemle davranışlarını tavrımı başından beri koydum dinlemiyo artk beni sevgilim de sevgilim.annemle falan tanışmak istedi tanıştı.geçen akşam ağzını aramaya çalıştım işte sanki şımarık bi kızmış gibi msj çektim: o bana şunu yazdı: sewgilim nbr? ben:ya bana şöle deme uyuz oluyorum o:özür dilerim sevgilim ben:benim gerçek sevgilim dicek bana sevgilim die sen diil. o:tmm işte diorum ya sevglim ben:sus be iice saçmaladın!git başkasına sulan! o:bana ne ben sana sulanmak istiom ben:sevgilin olamamı bu kadar istediğini bilmiodum o:biz sen istiyosun die sevgiliyiz ben:öle bişi olmadığını biliyosun kabul et asıl sen beni istiyosun o:senin gibi bi sevgilim olamsını isterdim ama bu çok zor ben:evet herkes benim sevglim olamıyo farkındasın demek bunun o:sen demedim senin gibi dedim ben:hmm peki o zaman nie zor? o:çünkü gördüğüm insanların çoğu yalan sen öle diilsin. .......... sonra uyudu baksanıza bunları nie yazdı o zaman?nie teklif etmiyo?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bide aslinda gercekten hoslanip isi geyige vuran ezik tiplerde var.. cocuk , caktirmadan ego tatmin ediyo. asıl bundan korkuyorum:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bu çocuk senle dalga geçiyo sanki çünkü böyle sulu ve yapışkan tiplerde ciddiyet bekleyemezsin baksana daha tklif bile etmemiş sevgilim ayaklarına yatıyo sen yok et bunu çevrenden bence[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ii de fiona sen bu durumu buraya kadar getirdiysen sen de bişeyler hissediosun demektir. alakan olmasa böle bişey düşünmesen baştan tavrını koyardın...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 çocuu tarif etsene?[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Erkekliğin el kitabı, Chapter IV: Karşı cinsle yakınlaşma Section: İlişkiye başlamak Madde: Acil durum metodları Fıkra: Ya-hep-ya-hiç metodu Sayfa: 345 İşbu metod çok baş sıkışmadıkça kullanılmaması gereken ve risk faktörü yüksek bir metoddur. Bahsi geçen metodda hedef olarak yakın davranan ve sinyal yakaladığınızı düşündüğünüz bir dişi hedef seçilir. İlk adım temel atma olmakla beraber, başarısızlıkta arada çıkacak soğukluğu gidermeye yaramayacak olsa da hem başarı şansını biraz yükseltir hem de belki aksi takdirde mucizevi bir kurtuluş sağlar. Dişi yeterli kıvama getirildikten sonra asla teklifte bulunulmamalı, adım adım sıcaklık seviyesi arttırılarak tepkiler iyi değerlendirilmelidir. Sonunda da kesin ve bitirici bir hamleyle iş sevgili moduna taşınmalı tepkiye göre devam ettirilmelidir. Amaç karşı cinsi gafil avlamak, kararsızlığından ve tereddütünden yararlanıp olayı oldu-bittiye getirmeye çalışmaktır. Ancak hamlenin başarı şansı aşağı yukarı yarı yarıya olduğu gibi hamlenin başarısızlıkla sonuçlanması durumunda her türlü samimiyetin büyük ihtimalle tamamen biteceği ve arkadaşlığın da noktalanacağı da göz önünde bulundurulmalıdır. Metodun esas can alıcı noktası bekleme ve sürünme olmadan doğrudan olumlu ya da olumsuz ama kesin bir sonuca ulaşmaktır. Hamle sonucu 2 olasılık vardır 1- Karşı cins bunu normal karşılar, ve iş artık sevgili moduna gelmiştir. 2- Kafaya yenen çanta, kasıklara yenen diz ya da surada çarpan tokatla başbaşa kalınarak iş tamamen olumsuza çevrilmiştir. Ancak tepkinin ani ve kısa süre içinde gelmesini engelleyen bir tereddüt sizi 1. duruma yaklaştırır. Olası hamleler: Sinemada omuza el atma, sıfatları giderek arttırıp "aşkım, sevgilim, minnoşum" a çevirme, yürürken eli bele atma, el ele tutuşmaya kalkma, çok aşırı durumlarda dudaktan öpme[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bu arada çocuktan başta nefret etmen normal, erkeklik içgüdüsü ister istemez bir erkeğin hoşlandığı kıza değişik ve kızı gıcık edecek söz ve tavırlarda bulunmasını sağlar. İstemsiz gelişen bir şartlı reflekstir. Bu laf sokma, arada olmayacak hareketler vs olarak görülenilir. Küçükken hoşlandığı kızların saçını çekmeyen, kafasına vurmayan, silgisini alıp kaçmayan kaç erkek vardır ki? Büyüdükçe bu içgüdü biraz dizginlenir ve daha belirsiz tepkilere dönüşür ama hep vardır...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bence de öle olacak, baksana yani, mesaj atio sevgilim falna filan die, sen ona cevap veriosun, bi kere cevap vermen bile ona yeterince umut ve gaz vericektir... Onla buluşmaya gidiosun üzülüo gidiorum diosun.. sınır koymak zorundasın eğer gerçekten istemiosan ki bence sen de hoşlaniosun bu durumdan.. en azından böle birisinin senin peşinden koşması hoşuna gidio ki karşılık veriosun... Ama diorum eğer gerçekten istemiosan sert tavır koyman lazım. mesajlara cevap vermemeen hiç bi buluşmaya gitmemen lazım okulda da bakma suratına geç git.. çünkü şu an hayır demeyi bilemessen, ilerde o seni öpmek istediinde de hayır diemiceksin. ve sonra gelicen "size anlattıım çocuk varya, çıkıoruz şu an" dieceksin :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 muhaha süfermiş cocuk varya suya götürür susuz getirir fiona sen daha ne oldu anlamadan bi yastıkta kocarsınız yakında düğün fln karambole cıkar aradan[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kopardın beni rew bence kasma benim 2 aarkında başına böyle bir olay geldi çocuklar denyoydu ilk sene bunlar hiç iyi anlaşamıyodu ikinci sene ise arklardan biri biraz yumuşadı... çocukta aynı senin elemanın yaptıı gibi davranmaya başladı... bence kasma çocua karşı ilgin varsa kastırma çocuu ama yok istemiyorum diyosan fazlada yakın tutma. bana sorarsan bu iş yürümez tabi çocuu tarif edersen olayları daha net söyliycem (dış görünüşü deil, tavırları hareketleri )[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Mortis, 31 Mayıs 2005 18:30 tarihinde demiş ki: bence de öle olacak, baksana yani, mesaj atio sevgilim falna filan die, sen ona cevap veriosun, bi kere cevap vermen bile ona yeterince umut ve gaz vericektir... Onla buluşmaya gidiosun üzülüo gidiorum diosun.. sınır koymak zorundasın eğer gerçekten istemiosan ki bence sen de hoşlaniosun bu durumdan.. en azından böle birisinin senin peşinden koşması hoşuna gidio ki karşılık veriosun... Ama diorum eğer gerçekten istemiosan sert tavır koyman lazım. mesajlara cevap vermemeen hiç bi buluşmaya gitmemen lazım okulda da bakma suratına geç git.. çünkü şu an hayır demeyi bilemessen, ilerde o seni öpmek istediinde de hayır diemiceksin. ve sonra gelicen "size anlattıım çocuk varya, çıkıoruz şu an" dieceksin :) Da kız istemese de hoşlanır yani böle davranışlardan. Nasıl bi önceki mesajımda erkeklerde hoşlandığı kıza dair içgüdüden bahsettiysem tüm kızlarda da hoşlandığı hoşlanmadığı her çocuktan ilgi görme içgüdüsü vardır, bu onları mutlu eder. Hiçbir kız bunu inkar edemez heralde. Çocuktan hoşlanmasa da bu tür davranışlar hep heyecanlandırır. Ve hep daha fazlasını isterler :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: fiona, 31 Mayıs 2005 14:35 tarihinde demiş ki: Ya ne desem blmyorum..en iisi baştan anlatmak.Bizim okulda bi çocuk var ..başlrda ondan nefret ediyodum sonra bi geziye gittik ve anlaşmaya başladık ama ben yelkenlri suya indirmedim hemen.hergün bi bahaneyle telefond konuşmaya başladık.ama havadan sudan ...ve gittikçe ii anlaştık.okulda konuşamıyoruz hiç dedikodu olcak die.bunu söleyip beni izmite çağırdı 3 kez ilk başta kasul etmiodumama sonradan üzülüyou ben de gidiyodum.hep gözlerimin içine bakar...çok şirin olduğumu falan söyler.ama bugünlerdeki kadar hiç ileri gitmemişti. bugünlerde bana daha yakın davranıyo.ya bana sevgilm demeye başladı ben de uyuz oluyorum söyleme diyorum ama o çok hoşuna gittiğini söylüyo hatta okulun son günleri nası olsa herkese çıktığımızı söleyelim dio ben de hayır böyle bişi yok nie yalan söleme gereği duyuyosun falan diorum uyuzluk olsun die diyo.ben anlamıyorum biraz kafam karıştı şüphelenmekte haksız mıyım?ne yapmaya çalışıyo acaba? kafalamaya çalışan tipik erkek örneğii görüorum[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 En iyisi atalarımızın metodu aslında, kafasına bi sopayla vurup bayılttıktan sora saçından sürükleye sürükleye götürecen mağraya... Da işte insan kıyamıyo ki.. :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya olmassa abini falan sal üstüne abinde yoksa nebilm yakın ve iyi bi erkek arkadasını sal üstüne bidaha yapıyomu bak :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 31 Mayıs 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Millete bakkıııın bnm sevgilim var demeye çalısıodur.Bir nevi hava atmak istiodur :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Sen ne kadar safmışsın öyle :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 fiona... :) uzak dur , yaramaz o tip[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: HymnOfChuck, 31 Mayıs 2005 19:35 tarihinde demiş ki: fiona... :) uzak dur , yaramaz o tip [signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar