Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Çiçek abbas tı galıba... Aşk bi otobüstür inmesini bilmeli , son durağa gelmeden inmesini bilmeli ... Dewam olursa swncm[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 lafin gelisi sanki bastakinin ''binmesini'' olmasi lazim gibi gosteriyo nedersin :)[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi. [Bu mesaj daverc tarafından 06 Temmuz 2005 03:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 tanıdığım bir insan söylüyordu kime ait bilmiyorum ama muhtemelen bi filmden araklamadır :) "Su değil içtikleri ,ekmek değil yedikleri onlar için bitti herşey artık !" "ben kopegi bile asagilamam,allah yaratmıs ama insanlarin kopeklesmesi beni cildirtiyor" - tatar ramazan "siz beni resimlerde gördüğünüz mahkumlarla karıştırıyorsunuz müdür bey! benim adım tatar ramazan! ben bu oyunu bozarım!.." - tatar ramazan "kesiyosun, kesiyosun ama bıcagın ters tarafından kesiyorsun" -tatar ramazan yeter bu kadar hehe :)[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ekmek bulamıyosanız pasta yiyin - bir bakan insanın inek olup şu otlara dalası geliyor - başka bir bakan i ban thee - bir uo cu aşk bir sudur içi iç kudur, kesilmişi varmı? - cmylmz nese yeter uykum var kafam çalışmıyo[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Benim memurum işini bilir :D Zamanının Bş. Bkn. i Yabanci ruslara gidelim . ( Ark ) ( Yerlisi nasil olur ki ? ) Cocuklar bilardoya gidiyler harcliklarini yiyler neden camiye vermiyler .. Cunku camide top yok .. ( Baska bir ark )[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 işte orda bi bakan söylemiş :D Asmayalım da besleyelim mi ? -Kenan Evren- Her köyde(yanılıyor olabilirim) bir milyoner yaratacağız -Bülent Ecevit-(cidden yarattılar , hatta milyarder oldu millet peh)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Mike, 06 Temmuz 2005 04:03 tarihinde demiş ki: Aşk bir sabunsa , köpürttt beni PAKİZEEEE süper :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: fastreload, 06 Temmuz 2005 04:16 tarihinde demiş ki: kesilmişi varmı? - cmylmz "anneee kesilmi$i var mı?"[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Fransua, 06 Temmuz 2005 03:47 tarihinde demiş ki: Çiçek abbas tı galıba... Aşk bi otobüstür inmesini bilmeli , son durağa gelmeden inmesini bilmeli ... Dewam olursa swncm Aşk bir otobüstür binmesini bilmeli, son durağa gelmeden inmesini bilmeli[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ayni filmde turist omer komputer'e 'bu haftanin' loto sonuclari'ni sorar, o da bu haftanin loto sonuclarini vermesine ragmen turist omer kendi zaman diliminde loto'yu kazanir. enteresan tesadufler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kalbinde yer yoksa güzelim sen üzülme, ben ayaktada giderim. öz be öz minibüsçü lafıdır.[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Aşıksan vur saza , şöförsen bas gaza diye bi laf da var ehu :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Maltepe Anadolu Lisesi müdür yardımcımız aşmış kişi Sezai Gündoğdu lafları: "ben bişeyi iki kere demem, iki kere demeeeem!" "oğlum, esprinin şakası olmaz!" "oğlum biri hocanızı ışınlamış..." (biri hocaya kırmızı lazerlerden tutmuştur) "öğrenci dediğin uzaydaki gezegenlere benzer, rüzgar nereye eserse oraya giderler." "arka sıralarda akrobatik hareketlerin lüzumu yok"[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 - yaptım ama niye bir sor. banker bilo, şener şen (şener şen ilyas salman a filmde yapmadığını bırakmaz, dolandırır, hapse düşmesine sebep olur, sevgilisine göz diker, ama her seferinde üssteki lafı eder)[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: fastreload, 06 Temmuz 2005 04:16 tarihinde demiş ki: ekmek bulamıyosanız pasta yiyin - bir bakan bakan? ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler diyen şahış bir bakan değildi. http://en.wikipedia.org/wiki/Marie_Antoinette veya http://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Theresa_of_Spain olduğu söylenmektedir. ama bunlar bakan değildir.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 06 Temmuz 2005 08:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hadi davranın sazlara kızlar hadi hihihi ( Adile Naşit )[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Lise dendide... bizim müdür süperdi dünyadan bi haber.. - hocam, _ efendim evladım -hocam napıcaz yaaa yine benim internetimi çalmışlar -napıyım evladım ben napıyım getirmeyin diyorum okula internetlerinizi dinlemiyosunuz.. internet i ya anı defteri yada databank gibi birşey sanan müdürümüzden başka bir özlü söz (günün biri müdür çıka geliyor arama yapıcakmış- biz bir önceki gün irc de okulun kanalında konuşurken biri müdür için dangalak gibi bişi diyor sonra kanalda bulunan diğer cocukta sizi gidip müdüre sölicem diyor- ) - çıkarın internetleri terbiyesizler (hocam size internette küfür yazıyorlar demiş eleman müdüre)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 allllaahım ölürmüsün öldürürmüsün[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 -olm babam çağırıyor -hangi baban ? - O_o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 alırsın ford olursun lord Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza İstedim vermediler sen şoförsün dediler. Buda bi minibüs yazısı , Esaretin bağlarında gül olacağıma , hürriyetin dağlarında diken olurum. ilk üçü çiçek abbastan bu arada.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Bonecrusher, 06 Temmuz 2005 08:50 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 06 Temmuz 2005 04:16 tarihinde demiş ki: ekmek bulamıyosanız pasta yiyin - bir bakan bakan? ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler diyen şahış bir bakan değildi. http://en.wikipedia.org/wiki/Marie_Antoinette veya http://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Theresa_of_Spain olduğu söylenmektedir. ama bunlar bakan değildir. evet fransa kraliçesiydi,o bakan falan diil!o laftan sonra b.. yoluna gitti fransa zaten.[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Batak oynıyan gruptaki elemanın hesabın ona kalacağı heyecan ile verdiği sipariş Abi bize 3 kakao 1 kakao :D[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Lithium, 06 Temmuz 2005 10:04 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 06 Temmuz 2005 08:50 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 06 Temmuz 2005 04:16 tarihinde demiş ki: ekmek bulamıyosanız pasta yiyin - bir bakan bakan? ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler diyen şahış bir bakan değildi. http://en.wikipedia.org/wiki/Marie_Antoinette veya http://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Theresa_of_Spain olduğu söylenmektedir. ama bunlar bakan değildir. evet fransa kraliçesiydi,o bakan falan diil!o laftan sonra b.. yoluna gitti fransa zaten. Bakanlarımızdan biriside demişti..Ama kim bilmiyorum[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 özentiymiş o zaman...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Olabilir :)[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar