Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Apeiron, 04 Temmuz 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Kermit saçmalama abi biz seni forumda görmek istiorz.Bidaa gelemem fln deme.Hastaneye yat sağlıklı bi şeklde tekrar dön aramıza.Bidaa da söleme öle şeyler gelemem fln...Biz herzamn bekliorz seni pati ailesi olark. +1 seni tanıdığım kadarıyla böyle bir mesaj beklemezdim. her zaman pozitif düşünen bir insandın. umarım en kısa zamanda düzelirsin ve aramıza gelirsin. özletme kendini kermitçim[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 3 gündür eve gitmiyosa ya ciddi kötü bi bunalım içinde yada diğerini söylemek istemiyorum off kötü oldum :([signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Abi bende öyle bi durumda olsam bende napcamı bilmezdim.adamın durumu içler acısı :<[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 oturup sağlıklı düşünüp plan program yapmak lazım, herşey kötü gidecek diye birşey yok. yaşanan olaylar bir kaç seneyi alıp götürmüş olsa da, ileride seni bir kaç sene öne atacak gelişmelerin olmayacağı anlamına gelmez. umudunu yitirme kısacası, profesyonel destek alman en mantıklısı, geleceğin hakkında da doğru kararları onlar sayesinde verebilirsin[signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylid... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Oy, resmen accountun hacklenmişte birisi şaka yapıyormuş gibi.. kermit bunlar senin kelimelerin değil yahu. ben sani daha güçlü ve daha hayata mutlulukla bakan birisi olarak bellemiştim. Kendine dikkat et abi. Tüm sorunlarının üstesinden geleceğine eminim.....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kermit; 3 senelik liseyi 6 senede bitirdim, tüm lanetler 5 sene üzerimde gezindi, sinir hastası oldum, sırf sinirimden, bünyem zarar gördü, ayrıca içine girmediğim pislik kaldımı bilmiyorum şu dünyada, sayısını bilmedim kadar çok trafik kazası geçirdim, bıçaklandım, annemle papaz oldum, babamla papaz oldum, kardeşimle papaz oldum, günde 4 paket sigara içtiğim dönem oldu, hiç ayılmadan 5 gün içtiğimde, p.tesi içmeye başlayıp, cuma hastanede uyandığımda, evden de kaçtım bilmemne.... ama öğrendim ki, Hiç Bir Boku Takmadan Yaşarsan, Hiç Bir Bok Üzerine Bulaşmaz 4 senedir, hiç bir huzursuz günüm olmadı... sen şu üsttekini kendine felsefe edin yeter. pardon bi günüm oldu, o da hatun meselesiydi, oda olsun artık :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 döndüm valla eve niye bende bilmiyorum ama huzursuzum daha rahat gibiydim uzaktayken kendime kötü bişi de yapamam bi karıncayı bile incitemeyecek kadar duygusalımdır :) her neyse benim için baya bi iyi oldu u uzaklaşma bi sürü insanla tanıştım hepside birbirinden garip en garibide falcı birisiyle tanıştım kadın gerçekten ben fala inanmadığım halde ve beni tanımadığı halde hakkımda bi sürü şeyi bildi ilgincime gitti neyse dönmemi sebebi ise telefonuma gelen msj oldu ablamın bu gün nişanı varmış ve gelmezsem üzüleceğini söyledi ablamı kıramıycam için döndüm ama tekrar gitmeyi planlıyorum kafamı dinliyorum süper oldu benim için çünki herkesden uzak kafam rahat hiç bi derdim yok içiyosam bile keyiften içiyorum sıkıntıdan değil mesela tavsie ederim herkese evden bi müddet ayrılın varsa ynınızda arkadaşla yoksa tek başınıza öpüldünüz canlarım[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 çok sevindik valla sen yeterki rahat ol kermit kardeş[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hmmm otorun oturdugunuz yerde tatilde yasak hastalıkta yasak yormayın beni[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 KERMIT GELDİ YAŞASIN!! 40 gün 40 GECE PARTİ VERİLSIN!!! OH BE...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kermit hoşgele...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 oh be. hosgeldin! bi ara acaip korkmustum =( bi daha böyle yapma lan emrah!![signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yine böyle uzun bi süre kaybolucam ev ortamından uzak kalmalıyım insan kafasını dağıtıyo birazda olsa şimdi işin yoksa misafirleri bekle kız istemeye geliyolar işim gücüm yok onları bekliycem hay allam yukarda da nişan yazmışım haberim bile yok nişanmı sözmü bu arada dağmatı gözüm tutmazsa zaten vermem :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj kermit tarafından 09 Temmuz 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Herkeste olan sorunlar sadece sende birbirine daha yakın zamanlarda gerçekleşmiş. Benim başıma gelenler anlatılacak gibi değil, kimseye anlatmadım. Bi kere numara sallayıp çıkan hatuna anlatmıştım oda pek güzel dinledi. Biraz rahatladım. Aç telefonu salla numarayı bütün gerçekleri anlat. Rahatlarsın belki, bütün düşüncelerini, hayat hakkındaki görüşlerini. Hayatın adil olmasını bekleme, hakkını ara...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bir adım attın karanlıktan dünyaya Düşünmeden sattın ruhunu bir yalana Bin çile çektin ömrünün her anında Uyan dostum uyan şu tatlı rüyadan Hadi keyfine bak inan bana Aldanma öbür dünyaya Hayatı yaşa Korkma Öbür dünyayı sorma Hayatı yaşa (x2) Bir adım attın karanlıktan dünyaya Düşünmeden sattın ruhunu bir yalana Hadi keyfine bak inan bana Aldanma öbür dünyaya Hayatı yaşa Korkma Öbür dünyayı sorma Hayatı yaşa (x2) - c/p rulz[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 en iyisini yapıyosun , tüm dertlerini çözümleyemesen de hepsini bilinmeyen bi zamana gönderiyosun , keşke ben de böyle yapabilsem...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar