Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter Talentleri

tantjordan

Öne çıkan mesajlar

eski konular üzerinden neler geldi geçti bir sürü değişiklik oldu tecrübeler arttı hemen eski konulara bak die zıplamak biraz abes oluyo tecrübeli bi arkadaş guide yazsa çok güzel olur[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Sosyal ağlarda paylaş

Level 15 olarak bir guide yazayim :) 3 talent puanini aspect of the hawka, 3 tanede conclusive shota verirsen iyi olur. Bu arada level 20 bir tauren fighter ile savasdim (level 14 iken) ve oldum. Fighterlara nerf gelmesi lazim. Birde level 7 iken 40 ustu bir horde mensubuna serpent sting attim ama yine oldum. Level 40 ustune nerf gelmesi lazim.
Evet gercekden soyle level 60 olmus veya o levele yakin bir paticik uyesi soyle hunter hakkinda genel bir bilgi verirse pve de soyledir pvp de boyledir v.s iyi olur. Pvp de olay cogunlukla kabiliyete baksada ben daha cok pve hakkinda gorus bekliyorum yani pet ile solo gidilebilinirmi ? yoksa pet bir noktadan sonra islevini yitiriyormu ?

[Bu mesaj cursed_knight tarafından 09 Temmuz 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim aklımdaki talent sistemi MArksmanship başlayıp scatter shot ile range attıran talenta kadar gitmek.Ordan sonra survival'dan deterrence ile counterattack'ı almak.
Trueshot aura'ya gelince bence gereksiz.Verdiği attack bonus için o kadar talent harcanmaz.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl51 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raistlinthewiz, 09 Temmuz 2005 14:25 tarihinde demiş ki:
en ıısı bırısıde hunter guide yazsın :)

Wendigo'nun hunter tutorial'i :http://forum.paticik.com/view.php?id=97977[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cursed_knight, 09 Temmuz 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
Level 15 olarak bir guide yazayim :) 3 talent puanini aspect of the hawka, 3 tanede conclusive shota verirsen iyi olur. Bu arada level 20 bir tauren fighter ile savasdim (level 14 iken) ve oldum. Fighterlara nerf gelmesi lazim. Birde level 7 iken 40 ustu bir horde mensubuna serpent sting attim ama yine oldum. Level 40 ustune nerf gelmesi lazim.
Evet gercekden soyle level 60 olmus veya o levele yakin bir paticik uyesi soyle hunter hakkinda genel bir bilgi verirse pve de soyledir pvp de boyledir v.s iyi olur. Pvp de olay cogunlukla kabiliyete baksada ben daha cok pve hakkinda gorus bekliyorum yani pet ile solo gidilebilinirmi ? yoksa pet bir noktadan sonra islevini yitiriyormu ?

[Bu mesaj cursed_knight tarafından 09 Temmuz 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir]

allam ya , dur bismillah ya level 15'te nerf diyosun.
ayriyetten fighter diyosun tamam.

ver wing clip kaç arkadaşım , tutan kim.[signature][hline]valandil ownz j0o!
oportunist post yazarı.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter karakterimdeki talent buildim de sudur, PVP icin en iyisi bence, PvE raidlerde de yakina adam gelmeyeceginden baya iyi.
Ama yakindan 0 siniz bu buildle, zaten hunterin melee kasmasina anlam veremiyorum ben : )

Beast Mastery Talents (5 points)

Improved Aspect of the Hawk - 5/5 points
Increases the Ranged Attack Power bonus of your Aspect of the Hawk by 20%.

Marksmanship Talents (36 points)

Improved Concussive Shot - 5/5 points
Gives your Concussive Shot a 20% chance to stun the target for 3 seconds.

Lethal Shots - 5/5 points
Increases your critical strike chance with ranged weapons by 5%.

Improved Arcane Shot - 5/5 points
Reduces the cooldown of your Arcane Shot by 1 second.

Improved Serpent Sting - 5/5 points
Increases the damage done by your Serpent Sting by 10%.

Mortal Shots - 5/5 points
Increases your ranged weapon critical strike damage bonus by 50%.

Scatter Shot - 1/1 points
A short-range shot that deals 50% weapon damage and confuses the target for 4 seconds. Any damage caused will remove the effect.

Ranged Weapon Specialization - 5/5 points
Increases the damage you deal with ranged weapons by 5%.

Aimed Shot - 1/1 points
An aimed shot that increases ranged damage by 70.

Hawk Eye - 3/3 points
Increases the range of your ranged weapons by 6 yards.

Trueshot Aura - 1/1 points
Increases the Ranged and Melee Attack Power of party members within 30 yards by 30.

Survival Talents (10 points)

Precision - 5/5 points
Increases your chance to hit with melee weapons by 5%.

Improved Wing Clip - 5/5 points
Gives your Wing Clip ability a 20% chance to immobilize the target for 5 seconds.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cursed_knight, 09 Temmuz 2005 15:04 tarihinde demiş ki:

Abi insaf gercekten lvl60 ta oturuyor dengeler (NERF SHAMAN!!11!!!)

Benim ilk karakterim hunterdi, bilgi vereyim : Ilk olarak oyun yapisi bir yerden sonra cok monotonlasiyor, sürekli ayni seyleri yapiyorsun, autoshoot a alip muhabbet falan ediyorsun milletle ve bi yerden sora bayiyor bu.
Soloda en iyi karakter.
MC, Onyxia gibi instancelarda o kadar yüksek dmg verebiliyorlar ki genelde aggro tank'tan bu arkadaslar sayesinde kaciyor : ) iyi bir damagedealer yani.
Genelde 10 veya 15 kisi raidlerine 1, eeen fazla 2 tane aliniyor. Instance bulmak icin kanser olacaksin ileride, onu bil. Sunken Temple diye günlerce Ironforge'da yalvardigimi bilirim. Ama girdigin zaman da, tüm bowlar, tüm beaststalkerlar da senin mesela :)

PvP ye gelince, PvP'de iyi bir talentla cok is yaparsin ama tüm özelliklerine hakim olman falan gerekli. Warsong'un en iyi oyuncusu bir hunter mesela. Benim de söyle bir anim olmustu, 10% hp ile undead mageden kaciyordum, kacarken instant cast olan freezing trap koydum mesela, adam takip ederken üzerine basti, dondu. Ben karsisina gecip önce bandaj yaptim, sonra /cry yaptim, sonra da verdim aimed shot u (ciritical oldu zaten balima) sonra concussive ve arcane ve adam öldü zaten yanima gelemeden.

Bazen cok monoton, bazen cok eglenceli öyle garip bi class hunter : ) Ama beni cok baydi, priestimle mutluyum[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

Hunterla oynuyorsan devam et Pek Populer olmasda bence Oyunun en can yakan charlarından.. Solo ilerlemesi cok kolay pvplerde minimapi iyi kullanabiliyorsan olmen imkansız cunku ilk goren ve zor durumda yakalayan hep sen olursun şayet sanslıysan casterlari tek aimdshotla hplerini yarılıyorsun sonrası zati cocuk oyuncagı şayet kacmaya basladıysa biri hunterdan Hunter yuzde % 90 oldurecek demektir...[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

MAss pvpde hunter cokkeyifli oluyor.
Benim talentler direk damage vermek üzere nasılsa yakına gelen düşmana karşı kişisel olarak pek birşey yapamıyorum bari uzaktan max damage vereyim dedim.
BM
Improved Aspect of the Hawk - 5/5 points
Geri kalan hepsi MM[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...