qEmrullahp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Akşamın 11de uyuklarken televizyon kanallarını dolaşıyodum ve aniden karşıma casperin filmi çıktı!!Şaşırdım gecenin 11de oynatıyolar!!Bakayım dedim nedenin anladım.Laf aynen şu 'Yaşasın!!Yatağımda genç bir kız var oleyyy!!!!'.Bence casperi cocukların seretmemesi gerek![signature][hline]Arabada 5,Evde 15,Duvar saatinde 25,cepte 35,bilgisayarda 45,saat kulesinde 55........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Kardeşi olanlar, çocuğu olanlar var. Saçma salak tepkiler vermeyelim "hübüee çocuk muyuz lan biz?" diyerekten.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 e heralde cocuk tanıyorsunuzdur??[signature][hline]Arabada 5,Evde 15,Duvar saatinde 25,cepte 35,bilgisayarda 45,saat kulesinde 55........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ii demişsin were wolf[signature][hline]Arabada 5,Evde 15,Duvar saatinde 25,cepte 35,bilgisayarda 45,saat kulesinde 55........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Kardeşine ne izleteceğini bilmek ile ne alakası var? Sen bilir miydin Casper'ın böyle şeyler diyeceğini mesela?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 wallaha doğru willaha doğru[signature][hline]Arabada 5,Evde 15,Duvar saatinde 25,cepte 35,bilgisayarda 45,saat kulesinde 55........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Çok feci de yan çizerim diyorsun yani. Aramızda çocuk olup olmamasıyla ilgili yorumuma Casper'ın cidden böyle birşey yapıp yapmadığına dair sorular sorman yan çizmenin kralıdır.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu saptirmayalim kişisel kavgalara sokmayalim lütfen bence büyük ihtimal Onu cisnel amacli degil farkli amaclarla sölemistire casper ama izleyenin ahlakı artik :D banada bazen öle olur sanmam yani casperi izlemistim bende o gün cünkü orda dostluk amacli sölüyor sanırsam belki gailba... inşalah :/[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 aslında söyeyip söylemediği , dublajlayan amcanın o anki ruh haliyle ilgili bişey :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 casperi tanırım kötü amaçla söylememiştir sçylese bile yapmaz zaten o[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: rEm, 08 Temmuz 2005 17:06 tarihinde demiş ki: Akşamın 11de uyuklarken televizyon kanallarını dolaşıyodum ve aniden karşıma casperin filmi çıktı!!Şaşırdım gecenin 11de oynatıyolar!!Bakayım dedim nedenin anladım.Laf aynen şu 'Yaşasın!!Yatağımda genç bir kız var oleyyy!!!!'.Bence casperi cocukların seretmemesi gerek! *!azgın abazan(!) mode on* b@bs th3 k3nk h@ng1 k@n@1d4 bU h4xXOr :D[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bende olsam aynı tepkiyi verirdim walla :P[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fakeyim Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Valeron, 08 Temmuz 2005 17:24 tarihinde demiş ki: lol sence aramızda çocuk var mı ? bence cok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bilmiyorum herşeyi gereksiz yere seksüeliteye itiyorsunuz gibi geliyor. bir erkek bir kız evde tek başınaysa mutlaka sevişir. iki erkek iki kız evdeyse mutlaka grup seks yapar. casper filmde "oley yatağımda genç kız var" diyince mutlaka sevişmek istiyordur. ya herşeyde bir artniyet arıyorsunuz. ya da hayatınız abazanlık üzerine kurulu, kendiniz seçin :) casper'ın çizgi filmlerini felan az buçuk izlemiş birisiyseniz, arkadaşlık peşinde olduğunu, insanların da sırf hayalet diye bundan kaçtığını bilirsiniz. yani filmde bahsettiğiniz sahne hiç de tuhaf ve abartılacak birşey yok. bir "çocuk" izlese dediğiniz olguyu düşünmez bile. bence çocuklara değil de, artniyet arıyan büyüklere yasaklamaları lazım o filmleri. çünkü bu gidişle, polisiye bir filmde "hemen eğil onu al" gibisinden bir konuşmayı bile cinselliğe bağlamanız mümkün :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hem casper gay bi kere[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Elin hayaleti çıkmış" aaa yatağımda kız var" demiş. Siz burda onu izeleyen çocuığun e ahlakının bozulmak üzeremiş gibi yansıtıyorsunuz. elin sapık hayaletinden bize ne.[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Casper'in bedeni bile yok ki[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 casper gibi sirinlik muskası yaratıgada sapık dedınız ne dıyım[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: rEm, 08 Temmuz 2005 17:06 tarihinde demiş ki: Akşamın 11de uyuklarken televizyon kanallarını dolaşıyodum ve aniden karşıma casperin filmi çıktı!!Şaşırdım gecenin 11de oynatıyolar!!Bakayım dedim nedenin anladım.Laf aynen şu 'Yaşasın!!Yatağımda genç bir kız var oleyyy!!!!'.Bence casperi cocukların seretmemesi gerek! 11 de yayınlamalarının nedeninin o olduğunu ne biliosn? Ayrıca öyle demişse nolmuş? O lafı senin gibi anlayan çocuk izlese nolur izlemese nolr?[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Valeron, 08 Temmuz 2005 17:24 tarihinde demiş ki: lol sence aramızda çocuk var mı ? olmazmı.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Raistin, 08 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: said: rEm, 08 Temmuz 2005 17:06 tarihinde demiş ki: Akşamın 11de uyuklarken televizyon kanallarını dolaşıyodum ve aniden karşıma casperin filmi çıktı!!Şaşırdım gecenin 11de oynatıyolar!!Bakayım dedim nedenin anladım.Laf aynen şu 'Yaşasın!!Yatağımda genç bir kız var oleyyy!!!!'.Bence casperi cocukların seretmemesi gerek! *!azgın abazan(!) mode on* b@bs th3 k3nk h@ng1 k@n@1d4 bU h4xXOr :D azgın abazan mod off!!!![signature][hline]Arabada 5,Evde 15,Duvar saatinde 25,cepte 35,bilgisayarda 45,saat kulesinde 55........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abartıyosunuz, paronayaklık yapıyosunuz. ilkokul çocukları birbirlerine "ağzına .....", "... git" derken, kızların oralarını buralarını ellemeye çalışırken siz bu tür şeylere takılıyosunuz ya, hiç anlamıyorum. çocuklar bu tarz şeyleri tabi ki casper'dan öğrenmiyolar, TV'den, oyunlardan da öğrenmiyolar. büyüklerinden ve kendi arkadaşlarından öğreniyolar. [Bu mesaj mayfer tarafından 09 Temmuz 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 valla lan! bakire kelimesi sozluklerden cıkmak uzere...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Bonecrusher, 08 Temmuz 2005 19:31 tarihinde demiş ki: çünkü bu gidişle, polisiye bir filmde "hemen eğil onu al" gibisinden bir konuşmayı bile cinselliğe bağlamanız mümkün :) ohş polisiye film çekti canım.[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 tv'de neler gozteriliyo çocukların ahlakını bozacak,bi casperdan bişey olmaz.hem ufak çocuklar o lafı anlamamışlardır bile ,arada kaynamıştır o:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar