Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sapık Hayalet Casper

qEmrullahp

Öne çıkan mesajlar

Akşamın 11de uyuklarken televizyon kanallarını dolaşıyodum ve aniden karşıma casperin filmi çıktı!!Şaşırdım gecenin 11de oynatıyolar!!Bakayım dedim nedenin anladım.Laf aynen şu 'Yaşasın!!Yatağımda genç bir kız var oleyyy!!!!'.Bence casperi cocukların seretmemesi gerek![signature][hline]Arabada 5,Evde 15,Duvar saatinde 25,cepte 35,bilgisayarda 45,saat kulesinde 55........
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu saptirmayalim kişisel kavgalara sokmayalim lütfen bence büyük ihtimal Onu cisnel amacli degil farkli amaclarla sölemistire casper ama izleyenin ahlakı artik :D banada bazen öle olur sanmam yani casperi izlemistim bende o gün cünkü orda dostluk amacli sölüyor sanırsam belki gailba... inşalah :/[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rEm, 08 Temmuz 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
Akşamın 11de uyuklarken televizyon kanallarını dolaşıyodum ve aniden karşıma casperin filmi çıktı!!Şaşırdım gecenin 11de oynatıyolar!!Bakayım dedim nedenin anladım.Laf aynen şu 'Yaşasın!!Yatağımda genç bir kız var oleyyy!!!!'.Bence casperi cocukların seretmemesi gerek!

*!azgın abazan(!) mode on*

b@bs th3 k3nk h@ng1 k@n@1d4 bU h4xXOr :D[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum herşeyi gereksiz yere seksüeliteye itiyorsunuz gibi geliyor.
bir erkek bir kız evde tek başınaysa mutlaka sevişir.
iki erkek iki kız evdeyse mutlaka grup seks yapar.
casper filmde "oley yatağımda genç kız var" diyince mutlaka sevişmek istiyordur.

ya herşeyde bir artniyet arıyorsunuz.
ya da hayatınız abazanlık üzerine kurulu,
kendiniz seçin :)

casper'ın çizgi filmlerini felan az buçuk izlemiş birisiyseniz, arkadaşlık peşinde olduğunu, insanların da sırf hayalet diye bundan kaçtığını bilirsiniz.

yani filmde bahsettiğiniz sahne hiç de tuhaf ve abartılacak birşey yok. bir "çocuk" izlese dediğiniz olguyu düşünmez bile.
bence çocuklara değil de, artniyet arıyan büyüklere yasaklamaları lazım o filmleri.

çünkü bu gidişle, polisiye bir filmde "hemen eğil onu al" gibisinden bir konuşmayı bile cinselliğe bağlamanız mümkün :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akşamın 11de uyuklarken televizyon kanallarını dolaşıyodum ve aniden karşıma casperin filmi çıktı!!Şaşırdım gecenin 11de oynatıyolar!!Bakayım dedim nedenin anladım.Laf aynen şu 'Yaşasın!!Yatağımda genç bir kız var oleyyy!!!!'.Bence casperi cocukların seretmemesi gerek!

11 de yayınlamalarının nedeninin o olduğunu ne biliosn? Ayrıca öyle demişse nolmuş? O lafı senin gibi anlayan çocuk izlese nolur izlemese nolr?[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen

Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
mp3 günah kullanmayın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 08 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
said:

*!azgın abazan(!) mode on*

b@bs th3 k3nk h@ng1 k@n@1d4 bU h4xXOr :D

azgın abazan mod off!!!![signature][hline]Arabada 5,Evde 15,Duvar saatinde 25,cepte 35,bilgisayarda 45,saat kulesinde 55........
Sosyal ağlarda paylaş

abartıyosunuz, paronayaklık yapıyosunuz.
ilkokul çocukları birbirlerine "ağzına .....", "... git" derken, kızların oralarını buralarını ellemeye çalışırken siz bu tür şeylere takılıyosunuz ya, hiç anlamıyorum. çocuklar bu tarz şeyleri tabi ki casper'dan öğrenmiyolar, TV'den, oyunlardan da öğrenmiyolar. büyüklerinden ve kendi arkadaşlarından öğreniyolar.

[Bu mesaj mayfer tarafından 09 Temmuz 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tv'de neler gozteriliyo çocukların ahlakını bozacak,bi casperdan bişey olmaz.hem ufak çocuklar o lafı anlamamışlardır bile ,arada kaynamıştır o:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...