forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 direk konuya girerim, hitap etmem[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 sweet boy / girl come in :) bide bab derim cok[signature][hline]" Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! " Nightwish TarjaT. its not the monster under your bed. its the man next door. that makes you fear, makes you cry... makes you cry for the child Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bana reis diyolar(karadenizli olmamama rağmen) ben kızlara kıs, güsel kıs filan diyorum. bizim şerefsizlerede ağzıma geleni işte lol :D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 genç(j)...[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 sirkülasyon içinde devamlı eskiyor aslında her biri ama en müthişi, en anlamlısı, en iddialısı tabii ki; ajaannnn :-) bro bir başka güzel, hitaptır aslında.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bu arada ilk tanıştığım insanlara ya isimleriyle hitap ederim ya da siz li biz li konuşurum taaa ki karşımdaki siz e gerk yok diyene kadar...(15 temmuzda baya bi duyacaksınız bu sizli konuşmayı benden:D)[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kimseye özel muamele etmem =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 iyi arkadaşlarıma "conem" "yovrem" diye hitap ederim[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: sheref, 07 Temmuz 2005 18:04 tarihinde demiş ki: sevdiğim-samimi bayan arkadaşlarıma her zaman güzelim,canım,yawrum,yada..cım,...cim derim sevdiğim erkek arkadaşlarıma kanka yada onlara taktığım bir lakap ile seslenirim, birde aslan parçası diye takılırm. bende kızlara aynı şekil yaklaşırım ama erkeklere küfür ederek hitap ederim. Zaten bi süre sonra arkadaş ortamında da küfürlü konuştuğum için yadırgamıyolar. Hatta sevdiğim adamlara küfrederim ( acaip kıl bi karaktere sahibimdir bu arada) , sevmediklerimi zaten sallamam , laf sokarım.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Mix, 08 Temmuz 2005 17:24 tarihinde demiş ki: sweet boy / girl come in :) I'm the dark side of you, sweat boy evet mesela mix'e kanka yada,kankush die hitap ederim! o kisi ile aramdaki muhabbete göre degisiyor , ama genelde ; canisi (lol) serefsis, ipnea... hoca, haci... bap ,anam ürkek ceylanim(aplama derim bunu)[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 nbr evlad,hajı,genç[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: uncla, 07 Temmuz 2005 19:12 tarihinde demiş ki: başkan ve müdür diye seslenmek çok hoşuma gider. bizim mahalledeki tuvaletçiye müdürüm diyom ben :)[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 en çok "olm" tabi ki onun dışında da "aabi". ama abartmam yani, her cümle başında değil bazen sölerim. tik olmuş gibi aabi, baba ve benzeri hitap şekillerini sürekli kullananlar rahatsız eder beni. "hocam" lafına da kıl olurum, çok eski ağız gibi gelir[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Reis fln derim :P Aynen bende "olm" "abi" fln derim.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fakeyim Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Mave, 08 Temmuz 2005 17:01 tarihinde demiş ki: bi araLar " hacım " diye hitap ediyordum , bu sıraLar " dayı " yı çok kuLLanıyorum. Hemşerim oLursa ; * totoLoz * şotoLoz * totoLum şotoloz nedir ciddi misin aeh.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 efendim zegişşşşşşşş :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ben "naber koç?" derim bazen =P kız arkadaşlarıma öyle özel bi hitabım yok o an ne geldiyse içinden..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 herkese hocam derim =) bide bi sorunum var Kepabçıda adama seslenirken kaptan minibüste seslenirken usta derim nedense hep karıştıyıroum[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 genellikle ismlerin sonuna CAN koyarım ben[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 heheh ben kankiş derim[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bnde yeni bişi buldm bu aralar onu kullanıorm bişko:D[signature][hline]Apeiron... [Bu mesaj Apeiron tarafından 08 Temmuz 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psyk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kısa bır sure adanada kaldıgımdan olsa gerek bıbakhele normal ıstanbul normuna gırıgımde ıse hey sexy+bab kızlara daha ıtınalı olarak seker+kurabiye fln..[signature][hline]"][" u c i ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kurabiyem superdir=). bana tatli su baliim dese sevgilim cok mutlu olurum... guzelim sahte yakınlık gibi gelir sinir olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Hacı , kanka , concon , ezik , abi vs gibi şeyleri cok kullanıyorum =)[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ben çoğunlukla abi derim. alışmışım bi kere.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar