Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hitap tarzlarımı, şekillerimiz...

Keyzar

Öne çıkan mesajlar

sirkülasyon içinde devamlı eskiyor aslında her biri ama en müthişi, en anlamlısı, en iddialısı tabii ki;

ajaannnn
:-)

bro bir başka güzel, hitaptır aslında.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ilk tanıştığım insanlara ya isimleriyle hitap ederim ya da siz li biz li konuşurum taaa ki karşımdaki siz e gerk yok diyene kadar...(15 temmuzda baya bi duyacaksınız bu sizli konuşmayı benden:D)[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 07 Temmuz 2005 18:04 tarihinde demiş ki:
sevdiğim-samimi bayan arkadaşlarıma her zaman güzelim,canım,yawrum,yada..cım,...cim derim

sevdiğim erkek arkadaşlarıma kanka yada onlara taktığım bir lakap ile seslenirim, birde aslan parçası diye takılırm.

bende kızlara aynı şekil yaklaşırım ama erkeklere küfür ederek hitap ederim. Zaten bi süre sonra arkadaş ortamında da küfürlü konuştuğum için yadırgamıyolar. Hatta sevdiğim adamlara küfrederim ( acaip kıl bi karaktere sahibimdir bu arada) , sevmediklerimi zaten sallamam , laf sokarım.[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mix, 08 Temmuz 2005 17:24 tarihinde demiş ki:
sweet boy / girl come in :)

I'm the dark side of you, sweat boy
evet mesela mix'e kanka yada,kankush die hitap ederim!
o kisi ile aramdaki muhabbete göre degisiyor ,
ama genelde ;
canisi (lol)
serefsis,
ipnea...
hoca, haci... bap ,anam
ürkek ceylanim(aplama derim bunu)[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

en çok "olm" tabi ki
onun dışında da "aabi". ama abartmam yani, her cümle başında değil bazen sölerim. tik olmuş gibi aabi, baba ve benzeri hitap şekillerini sürekli kullananlar rahatsız eder beni. "hocam" lafına da kıl olurum, çok eski ağız gibi gelir[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

herkese hocam derim

=)

bide bi sorunum var

Kepabçıda adama seslenirken kaptan
minibüste seslenirken usta
derim

nedense hep karıştıyıroum[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...