metal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 slm arkadaşlar.. Daha önce bu my ko yu oynadım,hata ilk my ko yu oynadım :) ama acayip derece lag oluyordu serverlarda adam olmamasına rağmen.Us ko ya bi geçtim bayram etmiştim valla sonra jap ko yu gördüm us ko da kötü geldi lag bakımında.Bunları düşünün ce my-ko bende soru işareti bırakıyor geçip geçmeme konusunda. Sorum acaba my-ko server ları hala çok lag lımı eskisi gibi(bundan 6-7 ay öncesi gibi)?Ve oynayabilecek kadar oyuncu varmı,koca morodonda 1 yada 2 kişi oluyordu....
tower Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 yahu bende gelirim ama myko ne nerden çekcem bi halt bilmiyom bunun hakkında bana açıklayıcı bi bilgi verirseniz seve seve gelirim[signature][hline]Name: ReViVeD Nation: El-Morad Clan: ::ToweRs:: (Leader) Job: Şimdilik aRCHERY Lvl: 4x Server: ares Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konulur!! Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Cok super oldu simdi .Arkadaşlar ben clienti 45-50 kb hızla indirmiştim 512 adsl modemle.Deimos da orc mu human mı olalım?Bana ozel mesaj atın orc veya human diye.Ben gelen ozel mesajları sayarım hangisi en cok ise o oluruz ?Clan leader clanla ilgili herşeyi bilen biri olsun.(Görevleri falan-alt clan kurmayı vb.)OZEL MESAJLARINIZI BEKLIYORUM.[signature][hline]Caglarus
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Human rulezzz..(arkadaşlar myko ücretli mi cvp gelmedi ben hala indiriyorum:)
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 BEDAVA HERŞEYYY.. edit: Cok super oldu simdi .Arkadaşlar ben clienti 45-50 kb hızla indirmiştim 512 adsl modemle.Deimos da orc mu human mı olalım?Bana ozel mesaj atın orc veya human diye.Ben gelen ozel mesajları sayarım hangisi en cok ise o oluruz ?Clan leader clanla ilgili herşeyi bilen biri olsun.(Görevleri falan-alt clan kurmayı vb.)OZEL MESAJLARINIZI BEKLIYORUM[signature][hline]Caglarus
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hacı ben myko daım odinde bayaa gusel o resimdeki +8 lerin bi degeri yok serverda goruntu iste olesine my ko da fazla lag yok beleş :D deimos serverına bende gelirim gusel bi şekilde asıp kral olurus
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bende bastan 6 ile indiriyordum ama sonra saolsunlar http://files.filefront.com/KA_v1298_20050527/;3857909;;/fileinfo.html linkini verdiler 30 ile indirdim 3 saatde buyrun sizde bosa işkence cekmeyin
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Lider dedigim gibi clan liderdigini bilen biri lazım.Pelerin alcagımız zaman kimseye sormadan direk yapabılecegımız.[signature][hline]Caglarus
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ben vaala %1milyon gelecem zaten yeni başladım iki günde odinde 33level mage ve 31 level priest kastım clanede yararlı olurum diye düşünürüm[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 orcmu olucaksınız karar verdinizmi ?
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Sphere, 08 Temmuz 2005 14:26 tarihinde demiş ki: Lider dedigim gibi clan liderdigini bilen biri lazım.Pelerin alcagımız zaman kimseye sormadan direk yapabılecegımız. Aha biri beni tarif etmiş.. :-p[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 YA KIMSE OZEL MESAJ ATMIYORRRR. ORC VEYA HUMAN YAZIN Sphere ye yollayın her hafta 3 kişiye nokia 9950 , 5 kişiye turkcell kontörlü hat , 20 kişiye sony plastation 3.[signature][hline]Caglarus
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ne orc'u ya. Eciş bücüş. Human olun :-p[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 eğer japkoda haclenmişsem gelirim :( şuan japkoyu kuruyorum human olun dah güzeller pina yeşil yeşil savaşlara sırf pianayı görmek için giriyom[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bi cacık olmaz...[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..."
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bende clan liderinin fatih kardesimin olmasini isterim oyun hakkinda baya biligisi war cok yardimci olur lider olursa sewinirim:):):)
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Sen öyle düşün stellbb.Bu forumdan kimse gelmese bile ben kurarım clanı .Arkadaşım var andromeda oda gelicek.Biz ikimiz kurarız kımse gelmezse. Ilk oy human olarak geldi.Başka yokmuu :)[signature][hline]Caglarus
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bende human tarafindayim orc larin tipi guzel degil
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Deimos da Paticik isimli human clanı kuruyoruz tamamdır HUMAN ız.Liderligi bilen kimse olmadıgına göre ya ben olcam yada andromeda.Deimos adlı serverda yardımlaşarak en iyi clan olmak icin calısacagız.Oh be bitti sorunlar.[signature][hline]Caglarus
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 gerçekten fatih abi lider olursa iyi olur yaşını bilmiyom ama abi didim ben 18 im :) buyuktur isallah
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bende fatih kardesin olmasini istiyom ii bi lider olucagina eminim oylama yapalim
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Sphere, 08 Temmuz 2005 14:26 tarihinde demiş ki: Lider dedigim gibi clan liderdigini bilen biri lazım.Pelerin alcagımız zaman kimseye sormadan direk yapabılecegımız. en son sorun o onu yapmakta bişey yok:D[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Sphere, 08 Temmuz 2005 14:37 tarihinde demiş ki: Sen öyle düşün stellbb.Bu forumdan kimse gelmese bile ben kurarım clanı .Arkadaşım var andromeda oda gelicek.Biz ikimiz kurarız kımse gelmezse. Ilk oy human olarak geldi.Başka yokmuu :) Oyüzden diyorum. bütün serverlarda denediler. en sonunda 3 kişi kaldılar hep... Hİç bir zaman büyük bi topluluk olmicak diyorum. Edit: yanılmayı istermiyim? İsterim tabi. [signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..." [Bu mesaj SteelBB tarafından 08 Temmuz 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar