Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyuyamamak

sabonis

Öne çıkan mesajlar

2 gün üstüste sadece 3 saat uyu bak nasıl düzeliyor uyku düzenin. Ben ihtiyaç olursa hep öyle yaparım. Gerçi 2. öğretim olduğumdan beri ihtiyaç olmadı o ayrı[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 26 June 2003 03:57 tarihinde demiş ki:
2 gün üstüste sadece 3 saat uyu bak nasıl düzeliyor uyku düzenin. Ben ihtiyaç olursa hep öyle yaparım. Gerçi 2. öğretim olduğumdan beri ihtiyaç olmadı o ayrı[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

yok yani imkansız birşey bu. gece 4'te yatarsam sabah 8'de sınavım olsa bile kalkamam. yani impossible, imkansız, ve her dilde gidre bu yani heh
Sosyal ağlarda paylaş

yoo aslında baya bi online insan var gene. ama milletin pek post atası olmuyo sanki geceleri. aynı problemden ben de biraz muzdaripim. uyku düzenim biraz sapıttı. bi şekilde bi yola sokmak lazım onu da. tatil başladığından beri adam gibi bi saatte uyuyamıyorum.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me
Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Sosyal ağlarda paylaş

bende o sorun yok walla hehe sinawlara hep gece calistigim icin 1de yatip 4te sinawa calismak icin kalkmaktan oyle bir alistirdimki catir catir kalkiorum alarm calinca

gece yapicak is bulamiosaniz size tawsiyem lyricz'e album falan ekleyin (reklaaaaaaaaammmm reeeekkkkklaaaaaaaaammmm) :P Boylece banada yapicak is cikar :P
Sosyal ağlarda paylaş

Heh ben bikere kolayla kahveyi karıştırıp içmiştim uyumamak için onun üstünde 5dk sonra uyumuştum :) rekor sayılabilir :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
The Two Tears
Threads of Fate

Sosyal ağlarda paylaş

bende de var geç yatma olayı[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
Sosyal ağlarda paylaş

yukarda rekor diyen arkadaş
amerikadaki arkadaşlarımın final haftalarında aldıkları kafein hapından alıp yarım saat sonra uyuyakalmam daha büyük rekor herhalde :)
hapı aldığımda en az 24 saat ayaktasın demişlerdi 45 dakka ayakta tutamadı hap heh
ya ama mesela şimdi de uyumak istiyorum uyuyamıyorum.

en iyisi bugün aldığım koontz kitabını okuyim biraz da kendime geliyim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 26 June 2003 03:57 tarihinde demiş ki:

denesemmi acaba..[hline].:Liceo Italiano:.
Msn Messenger:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 26 June 2003 04:27 tarihinde demiş ki:
yukarda rekor diyen arkadaş
amerikadaki arkadaşlarımın final haftalarında aldıkları kafein hapından alıp yarım saat sonra uyuyakalmam daha büyük rekor herhalde :)
hapı aldığımda en az 24 saat ayaktasın demişlerdi 45 dakka ayakta tutamadı hap heh

:D[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası
isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<--
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de var bu sorun. İşin kötü yanı kendimi yorgun da hissediyorum. Hayatım böyle sıkıştıkça kendime zaman ayırmaya çalışıyorum, sanki günlerim bana yetmiyor. Saat 22:00'da yatsam yatağa bile, 3:00 gibi anca uykuya dalıyorum. Hele ertesi gün okul olunca derste uykum geliyordu. Sabahları kalktığımda hep başım dönüyor. Geceleri görseniz yatağımla savaşır gibiyim. Bir de hiç başımı bırakmayan iğrenç bir baş ağrısı var tabi. Hrrr.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...