sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 gece 4'ten önce uyuyamamak gibi bi sorunum var. ve benden başka kimsede yok sanırım bu sorun gece gece sıkıntıdan giriyorum buralara ama post atan çok çok az insan var ilginç valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 2 gün üstüste sadece 3 saat uyu bak nasıl düzeliyor uyku düzenin. Ben ihtiyaç olursa hep öyle yaparım. Gerçi 2. öğretim olduğumdan beri ihtiyaç olmadı o ayrı[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: axedice, 26 June 2003 03:57 tarihinde demiş ki: 2 gün üstüste sadece 3 saat uyu bak nasıl düzeliyor uyku düzenin. Ben ihtiyaç olursa hep öyle yaparım. Gerçi 2. öğretim olduğumdan beri ihtiyaç olmadı o ayrı[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . yok yani imkansız birşey bu. gece 4'te yatarsam sabah 8'de sınavım olsa bile kalkamam. yani impossible, imkansız, ve her dilde gidre bu yani heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 geceleri uyumak icin degildir zaten bosver... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yoo aslında baya bi online insan var gene. ama milletin pek post atası olmuyo sanki geceleri. aynı problemden ben de biraz muzdaripim. uyku düzenim biraz sapıttı. bi şekilde bi yola sokmak lazım onu da. tatil başladığından beri adam gibi bi saatte uyuyamıyorum.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 5-11 çok yapmışımdır zaten ama 4-7 veya 4-8 imkansız. vücud tam dinlenmeye başladığı anda kalkmayı reddediyo. ben gözümü cidden açamıyorum 3 saat uyuduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Oda ilginç tabi. Bide hiç uyumamayı denesen? Mesela akşama kadar uyanık kal.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bende o sorun yok walla hehe sinawlara hep gece calistigim icin 1de yatip 4te sinawa calismak icin kalkmaktan oyle bir alistirdimki catir catir kalkiorum alarm calinca gece yapicak is bulamiosaniz size tawsiyem lyricz'e album falan ekleyin (reklaaaaaaaaammmm reeeekkkkklaaaaaaaaammmm) :P Boylece banada yapicak is cikar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Heh ben bikere kolayla kahveyi karıştırıp içmiştim uyumamak için onun üstünde 5dk sonra uyumuştum :) rekor sayılabilir :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bendede oluşuyor yazın oluyor kendimde gece nete girmek onun dışında okul erken kalkma oldugu için yatıorm ama bende bazen uyuyamıorm değil :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bende de var geç yatma olayı[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 evet belli oluyor uyuyamayanlar :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yukarda rekor diyen arkadaş amerikadaki arkadaşlarımın final haftalarında aldıkları kafein hapından alıp yarım saat sonra uyuyakalmam daha büyük rekor herhalde :) hapı aldığımda en az 24 saat ayaktasın demişlerdi 45 dakka ayakta tutamadı hap heh ya ama mesela şimdi de uyumak istiyorum uyuyamıyorum. en iyisi bugün aldığım koontz kitabını okuyim biraz da kendime geliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 vallahi ben önümüzdeki salı günü fln bilgisayar başında kalma rekoru kırıcam :) en az istiormki 3 gün fln :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ben de kafama esince yatıyorum yani uykum olmuyo yorgunsam yatıyorum değilsem bi 5-6 ya kadar oturuyorum yatıyorum sonra sonra sbah 10 da gayet normal biçimde devam ediyorum :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 walla sabha kadar uyuyamıyorum 10 da falan yatıyorum 3 de kalkıyorum :)[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: axedice, 26 June 2003 03:57 tarihinde demiş ki: 2 gün üstüste sadece 3 saat uyu bak nasıl düzeliyor uyku düzenin. Ben ihtiyaç olursa hep öyle yaparım. Gerçi 2. öğretim olduğumdan beri ihtiyaç olmadı o ayrı[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . denesemmi acaba..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Kendini yor biraz gün içerisinde uyursun.[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: LvL_Sabo, 26 June 2003 04:27 tarihinde demiş ki: yukarda rekor diyen arkadaş amerikadaki arkadaşlarımın final haftalarında aldıkları kafein hapından alıp yarım saat sonra uyuyakalmam daha büyük rekor herhalde :) hapı aldığımda en az 24 saat ayaktasın demişlerdi 45 dakka ayakta tutamadı hap heh :D[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 wala böyle gece uyuyamadığımda açıyom digiturk ü çok güzel filmler oluyor[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bence duzenli spor yaparsan uykunda gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Bende de var bu sorun. İşin kötü yanı kendimi yorgun da hissediyorum. Hayatım böyle sıkıştıkça kendime zaman ayırmaya çalışıyorum, sanki günlerim bana yetmiyor. Saat 22:00'da yatsam yatağa bile, 3:00 gibi anca uykuya dalıyorum. Hele ertesi gün okul olunca derste uykum geliyordu. Sabahları kalktığımda hep başım dönüyor. Geceleri görseniz yatağımla savaşır gibiyim. Bir de hiç başımı bırakmayan iğrenç bir baş ağrısı var tabi. Hrrr.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 yazın kimde olmazki bu sorun[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bende de var sanırım. havanın aydınlanmasını görmeden uykum gelmiyor yazın. kışın mecburen 1de falan yatıyorum ertesi gün okul olduğu için ama yazın dediğim gibi ortalama saatim 06:00 dır heralde.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bizim kedi var namususuz bütün gün uyuyor sonra bütün gece yatağın yanında miyavlıyor evin iiçinde sağa sola koşuyor uyutmuyor adamı gece ikide kafama birşey atlıyor bir bakıyorum kedi adamı çıldırtıyor ama keratayı çok seviyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar