Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows ta bunu nasıl yaparım ?

sharky

Öne çıkan mesajlar

Pek windowsla alakalı diil ama winrarda unzip ederken hep C:bla bla blaunziplencek dosyanın izmi olarak çıkıyor.Ben bla bla kısmını unzipped olarak değiştirmek istiyorum.Yapmıştım bunu 1 sene önce ama unuttum yapamıyorum.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Sosyal ağlarda paylaş

Windows XP Home TR da başlat > tüm programlar sekmesinde cok fazla programım var listenin iki sütun değilde tek sütun görünmesini istiyorum. küçültme gibi bi şansım var mı yazıları? iconlar en küçük halde şu an.
Umarım anlamışsınızdır.tşk.[signature][hline]i love this game!
youth only zone!

[Bu mesaj Fistan tarafından 03 Ocak 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zamo: winzip 8.0 için
options > configuration > folders sekmesi

extract folder
folder: istediğin yeri seç.

fistan: sadece ordaki yazıtipi boyutunu küçülten bir ayar yok fakat ben o sorunu şöyle çözdüm. tüm programlara sağ tıkla. araştır'ı seç. programların içine gir. yeni bir klasör yarat. adını "Diger" falan gibi birşey koy ve sık kullanmadığın programları buraya sürükle. :D böylece öbür liste küçük kalsın :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

Başlat'a sağ klik - Özellikler -> "Başlat Menüsünde Küçük Simgeler Göster"

Gibi bir zımbırtı olması lazım. Bu belki işini görür.[signature][hline]FAUST
Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 29 Aralık 2004 15:48 tarihinde demiş ki:
winxp in üzerine 98 kurulur. Hemde süper kurulur ancak HDD ntfs olmayacak.
Tabi winxp cd ile sonradan repair etmen gerek boot olayını çünkü 98 siler xp nin başlangıç dosyalarını. Sadece kendisi açılır. Başka bir diske kursanda aynı şekilde olur.

Sonuç olarak bir üst versionlar her zaman alt versionların üstüne kurulur ancak tersini yapmak akıllıca deil ve uğraşman gerekir.

saolasin[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Sosyal ağlarda paylaş

xp'de hazırda bekletmeyi sorunsuz kullaırdım 1hafta öncesine kadar..
ancak bir hafta önce format attım ve şu an yapmaya kalktığımda hazırda bekletmeye haqzırlanıyor ekranı çıkıyor ancak o andan sonra restart atıyor kendine ve açıldığında sistemi ciddi bir hatadan kurtardığını iddia ediyor..
sorun ne olabilir..nasıl düzeltirim??bunu nasıl yaparım?[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir
www.heavymetaltr.com/forum
Sosyal ağlarda paylaş

hazırda bekletme falan yaparken sanırım o sırada harddiske bilgi giren bi program varsa onu durdurmakta sorun çıkartıyor bazen
en azından hibernate de ööle

bi bak ne yaıyo olabilir harddiskine bilgileri
onalrı kapatıp dene[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Sosyal ağlarda paylaş

Windows'a 3 haftada bir format atmamı engelleyecek çözüm var mıdır? XP
Linux kullanamıyorum WoW yüzünden :/
Haliyle bu makinada da MacOS çalışmıyor.
İmdat

PS. Steve Ballmer bir maldır[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 20 Ocak 2005 08:45 tarihinde demiş ki:
İmdat

PS. Steve Ballmer bir maldır

Deep Freeze diye bi sistem varmış sanırım.. Bilgisayarını hiç kasmadan, her seferinde aynı biçimde açıyor.. Yani değiştirilen ve yeni kayıtlı bütün dosyalar bilgisayar başlarken eski haline dönüyor... Ama iki sürücü kullanılmıyorsa, bi anlık dalgınla C'ye attığın önemli bir dosyanın yerinde bi dahaki sefere yeller esiyor olabilir. .. Program hakkında fazla bilgim yok ama google'dan bişeyler bulursun sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

deggial doğru söylemişsin.
Cafede, Deep Freeze kullanıyoruz.
Güzel bir program ama, ev kullanıcıları için tam bir dert.
Programı kapatmak için restart at falan filan...

Fakat 2 partitionunz varsa, dosyalarınızı D:'ye alırsınız.
C:'de sistem kurulu olur.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr
Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear?
Sosyal ağlarda paylaş

WinXP kurulu makineme bide 98 kurmak istiyorum.XP c: de kurulu.98 i e: ye kurucam.ama şöyle bi problemle karşılaştım:
birincil partisyon(c:) NTFS formatında olduğu için(ki orada xp yüklü) win98 kurulum için gerekli dosyaları kopyalayamadı.ama e: ye neden kopyalamıyorki bu gerekli dosyaları?bu problemi nasıl halledebilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deggial, 22 Ocak 2005 14:22 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 20 Ocak 2005 08:45 tarihinde demiş ki:
İmdat

PS. Steve Ballmer bir maldır

Deep Freeze diye bi sistem varmış sanırım.. Bilgisayarını hiç kasmadan, her seferinde aynı biçimde açıyor.. Yani değiştirilen ve yeni kayıtlı bütün dosyalar bilgisayar başlarken eski haline dönüyor... Ama iki sürücü kullanılmıyorsa, bi anlık dalgınla C'ye attığın önemli bir dosyanın yerinde bi dahaki sefere yeller esiyor olabilir. .. Program hakkında fazla bilgim yok ama google'dan bişeyler bulursun sanırım.

Oha harika :) Cok saol[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

anladıgım kadarıyla ba$lat barı vs den bahsedıyosun anason.
masaustune gıdıp bo$ bı yere sag tıkla özellikler/görünüm
orda a$agıda "pencere ve dugmeler" yazısı war ordan secebılırsın ama default xp de mavi,gumu$ ve ye$ıl renkleri war.eger ce$itli renkler (siyah,kırmızı vs) istiyorsan burdan style xp i indirerek yaparsın.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

selam arkadaşlar ben internette gezinirken veya uo oynarken birden net duruyor oyunda takılıyorum nette de sayfalar açılmıyor. ve bağlantıyı kesemiyorum (56k). sağ tıklayıp bağlantıyı kes dediğimde kesmiyor ve çift tıklayınca pencere de açılmıyor. ad-aware se personel son updatelerini yükledim ama yine de çözüm değil bir süre sonra oluyor. hiçbir program çare olamadı. ayrıca eğer bir siteye gireceksem başına http:// yazmazsam bu hemen oluyor ve başına http:///%20 gibi bişi geliyor yardım helpın![signature][hline]www.darknesstime.com
GM Prudent
Herkesi Bekliyoruz. Çok Yakında...
Sosyal ağlarda paylaş

prudent sen en iisi cak bi format =) spywareler fln gımı$ snrm http://%20 ile ilgili söliyebilecegim tek $ey o.ad aware vs bende denedım gıtmedı o yuzden format attım hem can sıkıntını alıyor fln =p[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Outlook a yahoo,gmail fln gibi mailleri nasil ekliyorduk ?[signature][hline]Bow down before the one you serve,
You're going to get what you deserve

--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP)
Kanki the GAY DR00D..
Ariakan the UbaAAHR BM..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...