Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"adın cıkar kızım" eve arkadas cagırma

dunno

Öne çıkan mesajlar

arkadasım bize gelicek yarın dedim anneme. ok kim geliyo dedi. ali dedim. olmaz, benim icin sorun diil ama apartmanda adın cıkar laf ederlker evde baskası yokken gelemez dedi kadın. sinir oldum. noluyo ki bole. kim ne laf edicek. erkek attı eve mi dicekler. sevgilisi galiba hmmpf mi dicekler sevgilim diil. ole olsa da nolucak anlamadım. sinir oldum. dumur oldum. uzuldum yıkıldım. eve gelmiyo simdi. sokaklarda sıcaklarda dolasıcaz sacma sapan. tamam o da guzel de yani. niye millet bisiler demne ihtiyacı duysun? solerlerse de neden bizim umrumuzda olması gerekiyo. sinirlendim inadına eve mi cairsam cocugu.... =SS
Sosyal ağlarda paylaş

annelere göre deişen bi durum tabi..bende kız çağıramam eve msela.fakat farklı benim annem istemez,apartmadnan deil..yapacagin 2-3 arkadsinla beraber içeri alamk paso eve çağırmka boşken.valla ben böle böle annemi yendim:)fazla takma yaw bunlari alistirmak onalra zor gelio da lisiolar bi sure sonra..[signature][hline]doğru olan zordur anladım..
Sosyal ağlarda paylaş

eh... karsıki komsumuz zaten ne zaman eve girip cıksak bi bahaneyle kapıyı acıyo.sırf bizi gozetlemek icin yemek veriyo bize. tum tabakları bizde kadının. ama annemden beklemezdim boyle bi eziklik. bence sorun yok diyosa baskalarından bize ne ya... karsıki kadın var kaybediceim bi tek. o da pek umrum olmaz acıkcası. annem hayal kırıklıına ugrattı beni=S
Sosyal ağlarda paylaş

cocuk bi de telefon actı evden cd satıcam 2. el diye cıkmıs. saticai yerler kapalıymıs satamamıs cok parası yokmus diye. iste annem yuzunden ona ben ısmarlicam simdi yediklerini! iste gorsun kadın. ceza ona! ben kazanmıyorum ne de olsa acı acı cıkaricam simdi=P
normalde arkadasım bize gelirken soylemem zaten. belki aksam su su bizdeydi derim. dun de iyi kız modunda soledim su gelicek diye. adın cıkar diyince annem sok oldum. karsıki kadın gormedi gerci ama sevgilimin de bize gelmisligi vardır yani. arkadas bu ya nasıl gelmesin diyo. gelissinler braz artık
Sosyal ağlarda paylaş

Kız arkadaşım gelicek dersem, yatak ve oda hazırlanır bizde:D.

Anlayış aileden aileye değişiyor tabi.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kaç kızın öyle başını yakmışlığım vardı. Apartman Ahalisi denilen kitle gerçekten etiket yapıştırmayı ve dedikodu yapmayı çok seviyorlar.
Birşey olmaz diye düşündüğüm kızlar bile yıprandı. O yüzden sende bu tür saçmalıklara göğüs germeye hazır değilsen komşu milletiyle hiç uğraşmaya değmez.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xan, 08 Temmuz 2005 12:36 tarihinde demiş ki:
said:
Mave, 08 Temmuz 2005 12:13 tarihinde demiş ki:
Annen doğru söyLüyor , erkekLer evde tehLikeLidir.

+1 ateş+barut=BOOOOMMMM!
Gerçi bu patlama öle büüyük zarar verici bişiy diil ama olsun. sen yinede dikkatli ol.kaybetmiş olan kız arklarına sor gerci senin kaybetmediin malum:D Pişman olmadıkları çok malum... Yinede sen bilirsin tabi..

Çok çirkin bir üslup bu. Nasıl konuşuyorsun sen yaaa.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 08 Temmuz 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
said:
Xan, 08 Temmuz 2005 12:36 tarihinde demiş ki:
said:
Mave, 08 Temmuz 2005 12:13 tarihinde demiş ki:
Annen doğru söyLüyor , erkekLer evde tehLikeLidir.

+1 ateş+barut=BOOOOMMMM!
Gerçi bu patlama öle büüyük zarar verici bişiy diil ama olsun. sen yinede dikkatli ol.kaybetmiş olan kız arklarına sor gerci senin kaybetmediin malum:D Pişman olmadıkları çok malum... Yinede sen bilirsin tabi..

Çok çirkin bir üslup bu. Nasıl konuşuyorsun sen yaaa.

*!özür diler* yanlız uyarı şeklin daha sevimli olabilirdi...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 08 Temmuz 2005 12:43 tarihinde demiş ki:
uslubun daha duzgun olabilirdi... Sonucta insanlar başka amaçlar içinde birilerinin evine gider.

Saygılar...Tekrar Tekrar özür dilerim.yazdıklarımı yazdıktan sora okumadan yolladım.farkına varamadım..[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler hanım arkadaş evine gelecek şahsın flörtü olmadığını sadece arkadaşı olduğunu belirtmiş. Ateş- Barut çok alakasız mevzuyla.

Allah aşkına siz herhangi bir kız arkadaşınızın evine gittiğinizde aklınızdan bu tip şeyleri geçiriyormusunuz?

Bacısına yan gözle bakanın "tüü" kalıbına derim:D.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 08 Temmuz 2005 12:43 tarihinde demiş ki:
uslubun daha duzgun olabilirdi... Sonucta insanlar başka amaçlar içinde birilerinin evine gider.

+1
herkese direk etiket yapıştırmak çok yanlış. illa birbirini dürtme arzusuyla eve gitmez erkek-kız'lar. arkadaş denilen olayı sevgiliyle ayırmak lazım esasında.

kaç kere kız-erkek eve gidip eğlendik. (3 erkek 1 kız mesela hatırlıyorum, okuldan arkadaşlardı, zevkliydi. makarna köfte felan yapmış yemiştik. tabii köfteler iğrenç olmuştu o ayrı.) hiç de öyle "barut, ateş, booom" gibi salak olaylar olmadı.

çok fazla artniyet arıyorsunuz.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Temmuz 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...