Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vakit gazetesi bugün el kaide bülteni gibi çikti...

Keyzar

Öne çıkan mesajlar

said:
Bonecrusher, 08 Temmuz 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
said:
go2hell, 08 Temmuz 2005 20:20 tarihinde demiş ki:
Bu adamlar savaştamı eet.
Onlarda aynısını ırakta yaptı. Adamlarda aynısını yapıyorlar.

Biz de savaştayız. Evet Kıbrıs'ta savaştayız. aktif bir olay olmasa da, saldırı kuvvetleri olarak hala Kıbrıs'ta bulunuyoruz. Diğer ülkeler KKTC'yi tanımıyor. Yine de Kıbrıs'ta durum çok sakin.

E o zaman buna göre rum bir adamın gelip istanbul'u bombalası doğal birşey? çünkü savaştayız.

Ha hatta, Irak'taki olaya benzer başka bir olay.
Biz PKK'yla yıllardır savaşıyoruz doğuda. PKK çapulcuları, doğuda birçok şehri yakıp yıktı, talan etti. 35bin-40bin ölüden/şehitten söz ediliyor.
PKK'yla da savaştayız.

O zaman PKK'lı birisinin gelip İstanbul'u bombalası da doğal birşey? Çünkü savaştayız.

Savaş Irak'ta oluyor, İngiltere'de değil. Irak'ı ele geçirmek için savaşıyorlar, oysa İngiltere'deki bombalama, orayı ele geçirmek için değil, nedensiz yere masum insanları öldürmek.
Ha siz tutup ordaki insanlara değersiz deme cüretinde bulunuyorsunuz. Nedeni de zaten Irak'a gidip savaşmaları. Sizin için ordaki bombalama bir "terrörist eylem" değil, çok iyi birşey.

O zaman Türkiye'den de nefret edin. Çünkü İngiltere'nin Amerika'nın Irak'a gidip savaşması gibi, biz de tutup Kıbrıs'ta savaştık, PKK'yla savaştık.
"masum" insanları öldürdük. Hadi bakalım :)

Savaştayken 2 taraftanda ölen olucak. Dayım kıbrıs gazisi. Onlarada o zaman bizim svillerimizi oldurdu. Bizde öldürdük. Durum şartlarıdır bunlar. Iragın yapabilicek bişiyini soleyin. Ne yapabilir amerika ingiltereye karsı?
PKK la savaştayız. Olayına gelince.
Biz onlari ordumuzla durdurabilicek kapasiteye sahibiz. Onlarin öle bir şansları yok.
Bakın 2 ci defa sölüyorum. Ben terör ü savunmuyorum. Tek yerden bakıp şakşak yapmayıp olayi bide öbür taraftan düsünüyorum.[signature][hline]go2hell
Sosyal ağlarda paylaş

ben mi yanlıs anlıyorum acaba, sen mi anlatamıosun o zaman derdini??

said:
go2hell, 08 Temmuz 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
hiiiçç üzülmüyorum. ispanya abd ingiltere fransa almanya çin italya hepsinin canı cehenneme

said:
go2hell, 08 Temmuz 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
hakedene isteyene yapacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 08 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
said:
Arkadasım. Ölenler insan tamam sivil oda tamam.
Onlarda aynısını ırakta yaptı. Adamlarda aynısını yapıyorlar. Yani geri kafalılıkla falan alakası yok dusunuyorum ve yorumluyorum.

Yahu ne olursa olsun
Irak ta adamlar öldü diye
Diğer ülkelerdede ölmesimi gerekiyor ?
Savaş sivilleri ilgilendirmemeli
bence çok yanlış düşünüyorsun

Kısasa kısas değil bu olay ordan 3 giderse burdan 5 gitsin mantığı yanlış...

Ahhh anlatamıyorum heralde. Ben siviller ölsün kahrolsun falanmı diyorum. Terör e sivil karışmamalı. Buna bende uzuntu duyuyorum. Diğer ülkeler değil. Ölenler ingiltereden ve savaştalar. Yani anlatamıyorum sizde bunu kabullenmiyorsunuz.
Amerika ingiltere ırakta terör yapmadı. Ama ırak terör yaptı bumudur yani?[signature][hline]go2hell
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ceday, 08 Temmuz 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
ben mi yanlıs anlıyorum acaba, sen mi anlatamıosun o zaman derdini??

said:
go2hell, 08 Temmuz 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
hiiiçç üzülmüyorum. ispanya abd ingiltere fransa almanya çin italya hepsinin canı cehenneme

said:
go2hell, 08 Temmuz 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
hakedene isteyene yapacaksın.

Irak tarafından bakarsan. Adamlar haketmişmi.

Eet ülkelere üzülmüyorum. Biz pkk la ugrasırken adamlar hala utanmadan apoyu adil yargılamadınız diye çar çar ultimatom vermeyi biliyorlar. Simdi bakalım onlarında gözlerinin korkma zamanı.[signature][hline]go2hell
Sosyal ağlarda paylaş

said:
go2hell, 08 Temmuz 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
soruna sole bi cevap veriyim bone cum ( soruya soruyla cevap )
ırakta ölen senin annen olsa sen napardın?

cevap vermemek için kolaya kaçmışsın da, yine de cevaplıyım

ırakta, savaş nedeniyle benim annemi öldürseler, terrörist olup masum insanları arkalarından öldürmezdim.
savaşta annemi öldürseler, yurdumu savunmak için elimden geleni yapardım.
ancak savaşta annemi öldürdüler diye tutup ben de onların annelerini öldürmem.
buna kan davası derlerdi sanırım yanılmıyorsam, ve geri kafalılıktır. ister amerika yapsın ister ırak, ister ben.

ha bir de şu var.
aklına "İstiklal Savaşı" gelsin.
İngilizler Yunanlılar İtalyanlar ve Hatta bir müslüman devlet bile bize savaş açmıştı.
Ancak direnip savaşmıştık ve bilemiğizin hakkıyla vatanımızı kurtarmıştık.

Şimdi size göre Irak'taki insanların tutup İngiltere'de bombayla masum vatandaşları öldürmesi çok iyi ve yararlı birşey.

Ancak aynı durumda, Savaştan çıktıktan sonra biz gidip orayı burayı bombalamadık. Neden? Çünkü bu geri kafalılıktır, terrörist eylemdir.
Biri babanı öldürdü diye sen de gidip onu öldürmen bir kan davasıdır. Ve kan davası da çoğu köyde bile artık kalkmıştır.

Peki neden Mustafa Kemal Atatürk çıkıp "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" düşüncesiyle hareket etti? O zaman sizin inancınıza göre Mustafa Kemal bir salaktı. Tutup kan davasıyla onun da orada burada birilerine terrörist eylem yapması gerekliydi.

Şimdi tutup Atatürk'ü haklı göstermek için kıvırtacaksınız belki de,
ancak "Kemalizm" denilen şey, "Atatürk şunu yaptı, Atatürk bunu yaptı, Atatürk über kişiydi" gibi boş sözcüklerle ilkokul müsamereleri yapmak değildir.

Mustafa Kemal de sizin Irak'lıları savunmanız gibi gidip diğer ülkeleri bombalatabilirdi. Ama bu kadar alçakça şeyler yapacak bir insan değildi. Eğer Mustafa Kemal'in yolundan gidiyoruz diyorsak, bu tip alçaklıkları savunmak yerine, Kan Davası'nı iyi birşeymiş gibi göstermek yerine, Barış'ın yolundan gitmemiz gereklidir.

Bu yüzden başka devletlere bu kadar kin göstermeniz çok yanlış. Kim olursa olsun hiç bir milletin ölümü, öldürülmesi haklı bir olay değildir. Amerika'nın Irak'a gidip savaşmasını doğru bulmuyorum. İngiltere'nin bombalanması ve ordaki insanların öllmesini de doğru bulmuyorum.
Terrörist eylemleri de haklı gösterenleri kınıyorum.

Neyse benim söyleyeceklerim bu kadar, daha çok şey söylerim ama kısır döngüye girecektir sadece.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Temmuz 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bone savaşın bittiğinimi dusunuyorsun?

Kurtuluş savaşı bitmişti. ırak savaşı bittimi?

Bu kan davası falan değil. bu savaş.

Ben terörü falan savunmuyorum. 2 ci defa diyorum çarpıtmayın.
sadece bide olaya onların gözüyle bakıyorum.
Irakta siviller ölürken bütün dünya nerdeydi. Nerdeydi terör lanetleri? Nerdeydi ultimatomlar?

Bize utanmadan pkk yı tanımayan bu adamlar gelip apoyu adil yargılayın diyebilen adamlar simdi terör ün korkusunu yaşiyorlar.
Biz cok cektik ve cekjiyoruz hala terörde. Ozaman nerdeydi pkk ya lanet msglari?
2 taraflı düşünün tek taraflı değil.[signature][hline]go2hell
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 08 Temmuz 2005 20:48 tarihinde demiş ki:

Peki neden Mustafa Kemal Atatürk çıkıp "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" düşüncesiyle hareket etti? O zaman sizin inancınıza göre Mustafa Kemal bir salaktı. Tutup kan davasıyla onun da orada burada birilerine terrörist eylem yapması gerekliydi.

Şimdi tutup Atatürk'ü haklı göstermek için kıvırtacaksınız belki de,
ancak "Kemalizm" denilen şey, "Atatürk şunu yaptı, Atatürk bunu yaptı, Atatürk über kişiydi" gibi boş sözcüklerle ilkokul müsamereleri yapmak değildir.

Mustafa Kemal de sizin Irak'lıları savunmanız gibi gidip diğer ülkeleri bombalatabilirdi. Ama bu kadar alçakça şeyler yapacak bir insan değildi. Eğer Mustafa Kemal'in yolundan gidiyoruz diyorsak, bu tip alçaklıkları savunmak yerine, Kan Davası'nı iyi birşeymiş gibi göstermek yerine, Barış'ın yolundan gitmemiz gereklidir.

1.cisi lafın gelişide olsa mustafa kemale salak demem dedirtmemde bu ilk olarak.

2.ci olarak savaş kan davası değildir. biz işgal altındaydık saldıran onlardı ve bozguna ugrayan onlardi. bu durumda onların terör yapması beklenirdi. Atatürk buna izin vermedi[signature][hline]go2hell
Sosyal ağlarda paylaş

hayır ne olursa olsun, istediğine inan istediğini düşün, istersen anti-amerikan ol, istersen ırak yanlısı ol, istersen savaş karşıtı ol.
terör eylemleri haklı davranışlar değildir, orda insanların ölmesi de "oh olsun"culuk değildir.
böyle diyenleri kınıyorum, gidin kardeşim Irak'a katılın savaşa madem bu kadar kindarsınız ve üç kuruşluk insanların tarafını tutucaksanız (el-kaide'yi kastediyorum)

Mustafa Kemal'in Barış düşüncesini anlamadıysanız, Kan Davalarını ve masumların ölümlerini haklı bir davranış gibi gösteriyorsanız konuşacak hiçbirşeyimiz yok üzgünüm.

said:
go2hell, 08 Temmuz 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
2.ci olarak savaş kan davası değildir.

savaş, kan davası değildir evet çok güzel söyledin.
Irak'ta savaş var diye de El-Kaide'nin gidip terrörist eylem yapıp bir sürü insan öldürmesi de bu yüzden doğru bir davranış değildir.
Sizin savunduğunuz ise kan davasıdır. "Madem Irak'ı işgal ettiler, ben de onların ülkelerine saldırırım insanları öldürürüm" düşüncesi bir kan davasıdır. Bu terrör eylemini haklı göstermek de bir kan davasını haklı göstermektir.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Temmuz 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sen suna cevap ver bakam anti amerikan dedinde.

APo pkk la ile türkiyede terör estirirken. PKK yi terör listesine almayan bu devletler.
Apoyu adil yargılamadınız diyorlar. terör onlara yapılınca. Lanetleniyo hede hödö

Burda bana bi denge solesene bone?[signature][hline]go2hell
Sosyal ağlarda paylaş

go2hell çok iyi bir yere değinmişsin.
zamanında kendileri yaptılar yaptılar şimdi yapılanlara yorum bile yapınca cani zıvanadan çıkmış oluyor.
vakit gazetesi çok iyi yazmış tebrik ederim.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
go2hell, 08 Temmuz 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
ben terör ü savunmuyorum. 3 oldu artık ya

istediğin kadar tekrar tekrar terörü savunmuyorum de.
dediklerin budur ve budur.
yahu yukarda "hakkettiklerini buldular" "canları cehenneme" "oh olsun" gibi şeyleri diyenler kimdi? ben miydim terrörü savunan?

birisinin bir ülkeye gidip savaşmasını terörle karıştırıyorsunuz.
madem birisi "yaptı" diğeri de "yapar" diyorsunuz. ki bu da kan davasıdır. daha fazla konuşmuycam, ne desem anlamıycaksınız sonuçta.

he he diyim bari. ingilizler yaptıklarını buldu, ingiltere'nin el-kaide tarafından bombalanması da terrör eylemi değil zaten kendi ülkelerini, kendi topraklarını savunmak oluyor.

savaşı terrörle karıştıran, savaşa karşı terrörü savunan, kan davası uğruna insanların ölmesini haklı bulan kişilerle ne konuşsam da boşa kürek çekmek olucaktır.

ha, eğer bu yukardaki söylediğim şeyleri savunmuyorsanız zaten ingilterenin bombalanmasını ve insanların ölmesini "oh olsun" diye karşılamassınız. o zaman gocunmanıza gerek yok. ben oh olsunculara söyledim o lafları.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Temmuz 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiabloTyrael, 08 Temmuz 2005 20:12 tarihinde demiş ki:
Masum İnsanları Dünya savaşına körükleyen Yahudilerdir. Terörü yaratan Amerika Yahudilerdir.

Tevrat'ta insanlığa karşı ihanetlerle doludur.

"Milletlerin kralların, sütünü emeceksiniz. Milletlerin servetini yiyeceksiniz."

"Siz Allah'ınız Rabbin oğullarısınız. Cenaze için vücudunuzda yara açmayıp, kaşlarınızın arasını yolmayasınız. Zira sen Allah'ın mukaddes bir kavmisin. Ve Rabp yeryüzünde bulunan kavimlerin hepsinden üstün tuttuğu kendine bağlı olmak üzere seni seçti."

İngiltere diye birşey yok. Büyük İsrail Devleti olmuştur. İsrail devleti ise Onun kızıdır.

Dünya hakimiyetine sağlamak amacıyla Yahudiler insanları bozmaya çalışmaktadır. Kışkırtıp birbirlerine öldürmeleri, iç savaş ve ihtilâlleri başlatmaları, yahudi olmayanların tüm servetini çalmaları, büyük savaşları yaratmaları, gibi İnsanlığını sömürmektedirler.

Yahudiler Hıristiyanları aptal yerine koymuş. Onları kullanmak kolaylıkla olmuştur. Hıristiyanların hücresine kadar Türk-İslam karşıtlığı dinmiştir. Hıristiyanlar Müslümanlara nefret ve kin duyma sebebi Yahudilerdir. Yahudiler de Müslümanlara da aynı yapmaktadırlar. Başarır olurlarsa Orta Doğu'daki Nil'den Fırat'a kadar Büyük Süleyman (İsrail) İmparatorluğu kurulacaktır. Kuran-ı Kerime göre Ahir zamanda Mehdi ve Mesih İsa Süleyman İmparatoru Mesih Deccâl'ı Armagedon savaşta öldürüp savaşı kazanacaklar ve bin yıl altın çağ kuracaklar. Kıyamet yaklaşıyor :)

Yahudinin bütün milleti sömürmesine, Yahudi işbirlikçileri yüzünden fırsat veriyor ve göz yumuyoruz. Osmanlı İmparatorluğunu yıkan sebeplerden biri Yahudilerdir. Birinci ve İkinci Dünya Savaşı başlatmaların gizli sebebi yahudiler de dir.

Batı Dünyası ile İslam Dünyası birbirlerine önce nefret ve kin sonra büyük savaş başlatmaları olursa Yahudilerin zaferidir.

Yugoslavya dağıldı, Rusya da dağıldı. Afganistanı vurdu dağıttı. Irak ta dağılıyor. Suriye ve İran da tehdit mağdurunda, Savaş başlayacak. Son hedef ise Türkiye olacaktır.

Londra'da bomba saldırıları Yahudiler tarafından kışkırtmış zavallı müslümanlar yapma neden olmuştur. Bu yüzden Batılılar Müslümanlara karşı nefret ve kin artmaya sebep olmuştur ve artmaktadır. Müslümanlar da ne oluyor?

Batı Dünyası ile İslam Dünyası yla barışmalıdır, barışmaya çalışmalıdır. Başarılı olursa Yahudilerin bozguna uğramış demektir.

Hail Hitler!

Sacmalamayın lutfen, en son bunun gibi soylemler dunya uzerinde cıktıgında ne olmustu acaba? Acaba kac milyon kisi öldü kac milyon kisi sakat kaldı? Alakalı alakasız kac ulke birbiriyle savastı...[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 08 Temmuz 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
said:
Onlarda aynısını ırakta yaptı. Adamlarda aynısını yapıyorlar.

Biz de savaştayız. Evet Kıbrıs'ta savaştayız. aktif bir olay olmasa da, saldırı kuvvetleri olarak hala Kıbrıs'ta bulunuyoruz. Diğer ülkeler KKTC'yi tanımıyor. Yine de Kıbrıs'ta durum çok sakin.

E o zaman buna göre rum bir adamın gelip istanbul'u bombalası doğal birşey? çünkü savaştayız.

Ha hatta, Irak'taki olaya benzer başka bir olay.
Biz PKK'yla yıllardır savaşıyoruz doğuda. PKK çapulcuları, doğuda birçok şehri yakıp yıktı, talan etti. 35bin-40bin ölüden/şehitten söz ediliyor.
PKK'yla da savaştayız.

O zaman PKK'lı birisinin gelip İstanbul'u bombalası da doğal birşey? Çünkü savaştayız.

Konuyu lutfen karıstırma Pkk hak etmedigi bir seyi istiyordu ustelik TC topraklarında...
Orası Irak ve ıraklıların orda hak etmedigi birseyi istiyen Amerika ve İngiltere bizle nasıl bir tutarsın anlamadım... yada benzetirsin...

Herneyse Terorun her turlusu kotu bunu herkes kabul etmekte..
Ama sunu anlayamamktayım ki Suan ingilizlerin savunucusu olan cogu arkadas nedendirki Amerikanın hergun 100lerce ıraklıyı katletmesine goz yummaktalar neden hic gundeme tasımamaktalar... Hepimiz biliyoruz ki Amerika ve İngilteredeki patlamaların Sebebi kendilerinin ırak topraklarında yaptıkları zulumdur.. Herseyi yapan o ulkelerin Hukumetleridir ve suda gercektirki o hukumeti biz secmedik evet evet o ulkede yasayan belkide o patlamalarda olen insanlar secti... Bush yeniden secildi BLair'e destek cok yuksek her iki ulke kamaoyu arastırmalarına gore Iraktaki bize gore zulmu onlara gore demokrasi savasını Haklı goruyor Halk... Yani solemek istedigim sey Bu patlamalardan Dolaylı olarak o halkta sorumludur. Ama ne olursa olsun bu O patlamaları HAKLI CIKARMAZ.. bu kesin sadece dusunurken bunlarıda hatırlamak lazım.. belki bugun ırak yarın iran sora suriye derken Musluman halk katledilecek... Umarım o patlamalrda yakınları olenler oturup sunu dusunurler evet biz hergun 100lerce cocugun abisini babasını annesini olduruyoruz... oldurmeklede kalmıyoruz tecavuz ediyoruz iskence ediyoruz... Bunları durdurmak savası durdurmak icin bir kampanya baslatırlar...[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
go2hell, 08 Temmuz 2005 21:06 tarihinde demiş ki:
APo pkk la ile türkiyede terör estirirken. PKK yi terör listesine almayan bu devletler.
Apoyu adil yargılamadınız diyorlar. terör onlara yapılınca. Lanetleniyo hede hödö

Burda bana bi denge solesenize?
Bu olaylara ülke olarak değilde tüm insanlık olarak baksak bnce daha iyi olur..[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SbNN, 08 Temmuz 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
said:
go2hell, 08 Temmuz 2005 21:06 tarihinde demiş ki:

Burda bana bi denge solesenize?
Bu olaylara ülke olarak değilde tüm insanlık olarak baksak bnce daha iyi olur..

hem ülke hem insanlık oalrak bakalım peki? Sonuc.. denge soleyin? Neden pkk listede değil. Neden o zamanlar lanet msglari yok? Neden bole cok tartışılmadı ?[signature][hline]go2hell
Sosyal ağlarda paylaş

apo pkk'nın başındayken bize çok zararı oldu. apo yokken de pkk bize zarar vermeye devam ediyor.
amerika'nın pkk'yı terrör örgütü olarak tanıyıp tanımamasının Irak'la alakası yok.

Benim burda savunmaya çalıştığım, ve gazetedeki yazıların -hatta o yazılar paralelinde oh olsun diyenlerin- dediklerine karşı çıktığım nokta
İngilizlerin ölümüne "oh olsun" denmesi ve, terrör eylemlerinin savaşın bir unsuru olduğunun iddia edilmesinin yanlışlığı.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...