Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 yaz hikayeleri yarışması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bunu da yapalım haziran bitimine az kaldı temmuz gelecek yoksa bu işi sadece güze mi bırakacağız?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
ben paticik e geldimden beri hiç yarışma filan olmamıştı onun için bilmiyorum nasıl olacak bu yarışma,bir kriter var mıdır, olay nedir yani?[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...
Mesaj tarihi:
Cocuun biri tatile gitmis 6 yıldan sonra ilk defa.Tatilde supr eyleniyor 3-4 gunde bir ap ayrı insanlarla tanısıyormus.Cunku hergelen 3-4 gun kalıyormus tatıle gıttıgı yerde.Bu sekılde busuru oınsanla tanısmıs.Sonra o insanlardan birinin neşeli ses tonuna vurulmuş.Napmalı nasıl etmelı derken Tatilde çektiği videoyu izlemiş Videoda tötü ve Çatalı komple acıkta bir pozisyonda resmedildigini ve o şen şakrak kişininde kameranın yanında olduğunu görmiş.Ve Bittiğim an bu andır diyerek kendi içinin dehlizlerine doğru kaçmaya başlamış.Tatilde bitmiş hayallerde.....[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz
Mesaj tarihi:
geçen sefer gi,remed,im ahberim yoktu.. ya da yazı yazmayan vaktim yoktu hhatırlamıyorum şimdi :)

olsa da yarışsak önce ben yarsam[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Mesaj tarihi:
Gercekten ya nasil gusel olur varyaa bir madalya takmis oluruz : )[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Mesaj tarihi:
geçen sefer yönetimle mi yapılmıştı? ya bende hikayeler birikti bi kamuoyu yoklaması yapmak istiyorum[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Mesaj tarihi:
gönder hikayeleri cnmız sıkılıyo
okumak istiyoruz ![signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
sen nerden duydunda geldin be :P
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
ehe bu ben oluyorum sanırsam ama bu sefer kararlıyım hatta bir şeyler oluşturmaya başladım bile[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
geleceğin türkoloğu
Mesaj tarihi:
bakın öğle tatilinde koştum geldim hadi yapalm bir şeyler![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Mesaj tarihi:
yine öğle tatilimdeyim yien eve koştum geldim bir gelşişme varmıbakmak için[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Mesaj tarihi:
babacum sıkıldısormaktan görevi ben devralıyorum :-) yok mu birşey,yada artık ilelebet susalımmı?[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
  • Yeni Oluştur...