BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bunu da yapalım haziran bitimine az kaldı temmuz gelecek yoksa bu işi sadece güze mi bırakacağız?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yarın sınav derdi bitiyor aslında olabilir babacum[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben paticik e geldimden beri hiç yarışma filan olmamıştı onun için bilmiyorum nasıl olacak bu yarışma,bir kriter var mıdır, olay nedir yani?[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Cocuun biri tatile gitmis 6 yıldan sonra ilk defa.Tatilde supr eyleniyor 3-4 gunde bir ap ayrı insanlarla tanısıyormus.Cunku hergelen 3-4 gun kalıyormus tatıle gıttıgı yerde.Bu sekılde busuru oınsanla tanısmıs.Sonra o insanlardan birinin neşeli ses tonuna vurulmuş.Napmalı nasıl etmelı derken Tatilde çektiği videoyu izlemiş Videoda tötü ve Çatalı komple acıkta bir pozisyonda resmedildigini ve o şen şakrak kişininde kameranın yanında olduğunu görmiş.Ve Bittiğim an bu andır diyerek kendi içinin dehlizlerine doğru kaçmaya başlamış.Tatilde bitmiş hayallerde.....[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 *!birini arıomuş gibi bakınır* Ghaldszaaaaarrrrrrrr !! :D[signature][hline]Embrace the shadow!
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 evett yarismaa gene ama eski yarismacilar ödüllerini aldimi bilmiyorum ben :)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar.
PiNg Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 üüü[signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 geçen sefer gi,remed,im ahberim yoktu.. ya da yazı yazmayan vaktim yoktu hhatırlamıyorum şimdi :) olsa da yarışsak önce ben yarsam[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 up! varmıdır bir gelişme? (patiler burada ,yönetim nerede!)[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Gercekten ya nasil gusel olur varyaa bir madalya takmis oluruz : )[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: St_Dreamer, 30 Haziran 2005 18:28 tarihinde demiş ki: (patiler burada ,yönetim nerede!) Onu yönetime sorcaksınız Yönetim, Paticik bölümünde burada değil. :(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 geçen sefer yönetimle mi yapılmıştı? ya bende hikayeler birikti bi kamuoyu yoklaması yapmak istiyorum[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 gönder hikayeleri cnmız sıkılıyo okumak istiyoruz ![signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 o zaman paticik.com daki foruma destek arkadaşlar daha tık yok[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 istiyoruzzzz ve destekliyoruz ahanda bu sefer katılıcam diyip katılmayanlar 00 böyle olsun :-)[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ehe bu ben oluyorum sanırsam ama bu sefer kararlıyım hatta bir şeyler oluşturmaya başladım bile[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bakın öğle tatilinde koştum geldim hadi yapalm bir şeyler![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yine öğle tatilimdeyim yien eve koştum geldim bir gelşişme varmıbakmak için[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 babacum sıkıldısormaktan görevi ben devralıyorum :-) yok mu birşey,yada artık ilelebet susalımmı?[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ghadszar a özelden mesaj attım düzenlenecek olursa yardım ederiz diye ama bicevap gelmedi[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
Öne çıkan mesajlar