Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Arkadaşlar 1 Mayıs Pazar günü Can Dündar'ın kaleme aldığı yazıyı herkesin okumasını isterim son 1 ayda yaşadıklarımızı özetler nitelikte... Provokatörün dönüşü "-Merhaba abi!" "-Merhaba! Hazır mıyız bugün için?.." "-Hazırız abi... Kızıl bayrakları hazırlattım. İyi para kaldırdık kızıl bayrak satışından..." "-Maskeliler hazır mı?" "-Konuştuk. Tam öğle vakti saldıracaklar. Cam çerçeve kalmayacak. Bir de Türk bayrağı yakma işi örgütledik. Nevruzda bizim ufaklıkların yaptığının benzeri... Tuttu o iş..." "-Tamam, televizyonları aramayı unutma..." "-Unutur muyum abi... Öğlen saldırtacağız ki, 13.00 bültenine yetiştirelim. Duyan gelecek." "-Türk bayrakları hazır mı?" "-Hazır abi, öğlen piyasaya süreceğiz. Elimizde 100 bin bayrak var." "-Nevruzdan sonra satmamış mıydık onları?.." "-Yok abi, bir kısmını Trabzon'a göndermiştim. Ama linç işi beklediğim kadar büyümedi. Bu sefer daha çok satış bekliyoruz." "-Dernekle konuş. 'Her eve bir bayrak' seferberliği organize etsinler. Toplu satış yaparız." "-Elimizde epey Nutuk da arttı. Onları da bizim korsanlara dağıtalım istersen." "-Dağıt. 19 Mayıs geliyor bu arada..." "-Hazırlanıyoruz abi, iki arkadaş gece büstü kıracak." "-Bizim büstler hazır mı?" "-Atölye gece gündüz çalışıyor. 'Her okula bir büst' afişleri de hazır. Büste saldırının ertesi günü kampanyayı başlatacağız. Asıl büyük voliyi oradan vuracağız." "-Çok üst üste geldi, millet kıllanmasın?.." "-Yok be abi... Görmüyor musun, tek haber yetiyor milleti ayaklandırmaya..." "-Aslında şu türban işine de bir el atsak..." "-Nasıl abi?.." "-Ne biliyim, şöyle yeşil bayrakla bir yürüyüş filan... Hem yeşil, hem kırmızı satarız." "-İstersen bu cuma çıkışına örgütlerim." "-O zaman ben 10. Yıl Marşı CD'leri sipariş vereyim. Cumartesiye hazır olsun." "-İyi fikir abi. Yalnız marşı biraz gündeme taşımamız lazım." "-Bizimkilerle konuş. Barda bir Kürtçe türkü isteme işi ayarlasınlar. Kavga çıkarıp müşterilere marşı söyletsinler." "-Tamam abi, bu gece hallederiz. Sen haberi hazırlat." "-Anlaştık. Tişört siparişini verdin mi? "-Verdim. Yarısını 'Hedef AB' diye basıyorlar, diğer yarısını 'Kahrolsun AB' diye... Üniversitelere dağıtacağız." "-Hadi oğlum, fırsat bu fırsat... Eski günlere döndük yine..." "-Nihayet be abi, nihayet!.."[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 böyle bir dialog olamaz ya! şerefsizler !![signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kurgu zate bu ama olayı özetler nitelikte.Biz kemiğimizi kemirmeye devam edelim daha[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ben bunu ilk okudugumda cok sasirmisdim. Gercek payi cok yuksek...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Riehn, 08 Temmuz 2005 15:50 tarihinde demiş ki: "-Hadi oğlum, fırsat bu fırsat... Eski günlere döndük yine..." "-Nihayet be abi, nihayet!.." Budur.Buna feci katılıyorum ama zannetmıyorum donmeyız.Yani işallah[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 sağcı solcu diye ortada dolaşan lavuklar yine dadanmasın başımıza gerçi ben yoktum ozamanlar ama inşallah olmaz bunlar[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Yani tiki tiki gezinen lavukları tercih ediyorum diyorsun[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 güzel özetlemiş bazı olayları[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 avukatlık yapmak gerekirse sheref diyalogun ne olduğunu herkes gibi anlamış ve böyle birşeyin gerçek olmamasını istemiş gibi anladım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: sheref, 08 Temmuz 2005 15:53 tarihinde demiş ki: böyle bir dialog olamaz ya! şerefsizler !! böyle bir dialog yok zaten can dündarın geçmişte yaşadığımız olaylara dokundurması[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
charlotte Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 can dündar gerçeği tamamıyla gözler önüne sermiş. susturulan insanların sesi olmuş. tebrikler kendisine yazısı ve cesareti için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: fedaykin, 08 Temmuz 2005 16:22 tarihinde demiş ki: Yani tiki tiki gezinen lavukları tercih ediyorum diyorsun tiki tiki gezinenlerin de pek hoş olmadığı gerçek ama en azından hiç bir tikiyi ülkenin düzeni açısında "rahatsız edici" işlere kalkışırken görmedim.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bu diyalog en masumu heralde... Ve bende tiki tiki gezenleride tercih ederim. En azından düzeni bozmuyorlar bazı kesimleri kışkırtmıyorlar. sakin sakin geziyorlar... Amaçsız gereksiz şeylerin peşinde değiller.[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ben bu yazıyı anlamadım. ülkemizi ve değerlerimizi korumak şovenizm ve salaklık mı oluyor? bırakalım isteyen bayrağımızı yaksın, isteyen atatürk büstlerinizi kırsın, isteyen heykellere tükürerek "tükürürüm böyle sanatın içine" desin, isteyen atatürk resmi yerine cami-anıtkabir koysun, isteyen klasik eti sembolu yerine illegal bir dalavere ile kendi abuk cami-atakule simgesini kullansın. hiçbirşeye sesimizi çıkarmayalım. sadece oturup ertesi gün hangi kızla çıkacağımızı, hangi bara gideceğimizi veya dünkü maçta kaç gol atıldığını konuşalım? ya da ben yazıyı yanlış anlamış da olabilirim. umarım yanlış anlamışımdır :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 walla gecenki bayrak olayında insanların tepkisi kesinlikle anormal fazlaydı, işin acıkcası ben anlam verememiştim.. tamam bizim de bayraga saygımız var ama, o tür bi olayda tüm milletin ayaklanması anlamsızdır. daha bugün actıgım su thread deki olay gecerli aynen.. 3-5 sembolün peşinde koşmak bana sacma gelio, önemli olan bu sembolleri korumaktan ziyade sembollerin arkasında duran degerleri korumaktır.. gectigimiz aylarda bizim okulun newslerinde de buna benzer bi tartışma olmustu. neymiş okulda Atatürk büstü yokmus. Walla o kadar sacma gelmişti ki bana o tartışma anlatamam. Atatürkün degerlerini korumak bi büste mi kalmıs yaf. Koca üniversite gencligi büst isteriz die tutturmustu, bana şahsen cok komik gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ugur Mumcu zamaninda cok güzel bir laf etmisti, "Ben caminiza Türk bayragi asabiliyor musunuz ona degil, Incirlik'in tepesine Türk bayragi asabiliyor musunuz ona bakarim" benzeri.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar