Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızla Gidilesi Mekanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi onu bilmiorum da, imza ile ironi yaratıyosun be sturm üm. :)

mekan dersen, zor be abi. bana da söle biz de arıyoruz. (cidden bulursan istiyorum öms ile yanlız).[signature][hline]Silent dance with death...
Mesaj tarihi:
Evet hint çayı tercihimizdir. Çin böreğide yemeğimizdir. Oy canım çekti yaw bi gidip yiyeyim. Ha bak ora olmadı çok entel diyorsan Sahaf cafe vardır. Akmar'a doğru. Böyle 2 metre yüksekte yiyişme mekanları vardır. Tabi yiyişin demiyorum yanlız kalabilmek için mükemmel ortam.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 13 Aralık 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ya pazar günü bir arkadaşımın tanıdığı bi kızla tanıştım...ilk gün hiç bi mekan bulamadık (Göztepe) hakkaten çok kötü geçti...

bu hafta sonu tekrar buluşcaz kadıköyde büyük ihtimalle...şimdi sizden isteğim kız arkadaşlarınızla gittiğiniz mekanlar? cafeler vs....sinema demeyin olmaz daha ilk haftadan :) neyse çok acil ilk buluşmayı telafi etmem lazım!

hade göriym sizi yardımcı olun genç kardeşinize...

koyver kendini caddebostana fazla uzaklarda kasma cnm :))[signature][hline]icqmsn
Mesaj tarihi:
barlar sokağına girdin reks tarafından

ilerleyip asagı inen sokagı gectikten sonra trip in yanındaki mor binadan kapıdan girip 2 kat yukarı cıkıosun
ve kapıyı acıosun... karşında hint çayı![signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!
Mesaj tarihi:
moda cafe var çok az bilinen güzel nargileli bi yer. iki katlı ama alt katına çok az insan uğruyo genelde tek veya iki çift falan oluo müziği de güne göre değişiyo ama güzel genelde coldplay falan. yeri dersen moda sahildeki türk petrolden sağdan yokuştan kaptırıp çıkıosun yukarı beauty parlor gibi bi yerden giriosun içeri hemen orda (köpek değilim tabelada öyle yazıyor.)

dogzstarı da kaybettik orası da bilinsin bari ne diim.[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Mesaj tarihi:
ehe evet orası =) televizyonu kapatırsınız canım kral tv açık duruo aksi taktirde ztn.. en kötü iht gidip akvaryumu izlersiniz =p[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Mesaj tarihi:
para sıkıntın yoksa gotur kızı beyoglunda limonlu bahceye. ha dersen kadıkoy ıstıyorum mosquıtonun yanında bı tane net cafe acıldı ya onu terası war guseldır baya.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Mesaj tarihi:
O terası olan kafe Netline oluyor. Yenilediler baya güzel birşeyler yapmışlar gibi görünüyordu ama gitmeye fırsat bulamadım. Giden varsa veya olursa biraz anlatsın lütfen.
Mesaj tarihi:
kesinlikle adalar.(heybeli,burgaz ve büyükada) hatta son vapuru kaçırmış numarası yapıp geceyı de orda geçirebilirsiniz. :P bide burgazda güzel bir rum lokantası vardır Barbayani, tuzlu değil ve kesınlıkle çok guzel bir yer (istanbulun en guzel 1oo lokantasından biri seçilmişti birara) bide burgazda öğretmenevi vardır. kalma işi ucuza mal edilebilir.
Mesaj tarihi:
eğer midesi hassas bir kız arkadaşınız varsa adalar kokusu yüzünden pek uygun değil =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
  • Yeni Oluştur...