DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bu arada benim dediğim yerin ismi arka kapıydı[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 fenere götür.tesadüf vanessa vs..[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 abi onu bilmiorum da, imza ile ironi yaratıyosun be sturm üm. :) mekan dersen, zor be abi. bana da söle biz de arıyoruz. (cidden bulursan istiyorum öms ile yanlız).[signature][hline]Silent dance with death...
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sturm git al bugun kızı Hint çayına Barlar sokagının içinde kime sorsan gösterir merak etme... onaylı yani.[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!!
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hint çayı balkon tam yeri...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Evet hint çayı tercihimizdir. Çin böreğide yemeğimizdir. Oy canım çekti yaw bi gidip yiyeyim. Ha bak ora olmadı çok entel diyorsan Sahaf cafe vardır. Akmar'a doğru. Böyle 2 metre yüksekte yiyişme mekanları vardır. Tabi yiyişin demiyorum yanlız kalabilmek için mükemmel ortam.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 benim dediğim yer arka kapı diil arka odaymış yaw[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Gloria Jeans e götürebilirsin Starbucks olabilir,Patsos olabilir :), Marakeş var,Trip V2(hera) var.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
mutos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Mandoo, 13 Aralık 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ya pazar günü bir arkadaşımın tanıdığı bi kızla tanıştım...ilk gün hiç bi mekan bulamadık (Göztepe) hakkaten çok kötü geçti... bu hafta sonu tekrar buluşcaz kadıköyde büyük ihtimalle...şimdi sizden isteğim kız arkadaşlarınızla gittiğiniz mekanlar? cafeler vs....sinema demeyin olmaz daha ilk haftadan :) neyse çok acil ilk buluşmayı telafi etmem lazım! hade göriym sizi yardımcı olun genç kardeşinize... koyver kendini caddebostana fazla uzaklarda kasma cnm :))[signature][hline]icq ¶ msn
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 şöyle git beylerbeyi ne ....denize karşı....[signature][hline]
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 göztepeden koyverseydiniz kendinizi caddebostan sahile illa bulurdunuz orda bişler kadıköyde hmm barlar sokağındaki liman kahvesi yada marakeşte fena diil
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 barlar sokağına girdin reks tarafından ilerleyip asagı inen sokagı gectikten sonra trip in yanındaki mor binadan kapıdan girip 2 kat yukarı cıkıosun ve kapıyı acıosun... karşında hint çayı![signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!!
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 moda cafe var çok az bilinen güzel nargileli bi yer. iki katlı ama alt katına çok az insan uğruyo genelde tek veya iki çift falan oluo müziği de güne göre değişiyo ama güzel genelde coldplay falan. yeri dersen moda sahildeki türk petrolden sağdan yokuştan kaptırıp çıkıosun yukarı beauty parlor gibi bi yerden giriosun içeri hemen orda (köpek değilim tabelada öyle yazıyor.) dogzstarı da kaybettik orası da bilinsin bari ne diim.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ehe evet orası =) televizyonu kapatırsınız canım kral tv açık duruo aksi taktirde ztn.. en kötü iht gidip akvaryumu izlersiniz =p[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 para sıkıntın yoksa gotur kızı beyoglunda limonlu bahceye. ha dersen kadıkoy ıstıyorum mosquıtonun yanında bı tane net cafe acıldı ya onu terası war guseldır baya.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 O terası olan kafe Netline oluyor. Yenilediler baya güzel birşeyler yapmışlar gibi görünüyordu ama gitmeye fırsat bulamadım. Giden varsa veya olursa biraz anlatsın lütfen.
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 sesiz sakin ve tenha yerleri tercih ederim...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
asit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kesinlikle adalar.(heybeli,burgaz ve büyükada) hatta son vapuru kaçırmış numarası yapıp geceyı de orda geçirebilirsiniz. :P bide burgazda güzel bir rum lokantası vardır Barbayani, tuzlu değil ve kesınlıkle çok guzel bir yer (istanbulun en guzel 1oo lokantasından biri seçilmişti birara) bide burgazda öğretmenevi vardır. kalma işi ucuza mal edilebilir.
helena Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 eğer midesi hassas bir kız arkadaşınız varsa adalar kokusu yüzünden pek uygun değil =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Öne çıkan mesajlar