ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: EarS, 06 Temmuz 2005 11:15 tarihinde demiş ki: said: ozii_x, 06 Temmuz 2005 11:08 tarihinde demiş ki: fire mage iyi ise frost a ezilmez.. ben full fire kasan mageler gordum oynamayı bilmio.. if onunde lvl 48 iken 57 adamı yendiğim 54 ü yendiğim vb.. günleri bilirim.. cidden actiondaki soğukkanlılk onemli baya.. eskiden mage ile lvl 27 idim başka realmde lvl 20 warlock beni çatır çatır kesiodu.. şimdi warlock fear atamıo 10 saniyede iniyor aşşa.. peti healthstone u falan yok heralde bu warlockların eheh duelde kullanmıolar :D biri elf wariordu biri paladin idi... :D tabi bi daha yapmadım (yusuf mode on :D )[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: cemad, 06 Temmuz 2005 09:32 tarihinde demiş ki: Fear mı yedin ? bas block gouge mu yedin ? bas block Dot mu silicen ? bas block trap mi yedin ? Bas block Hp mi bitti ? bas block diye gider bu Frost mage for the win Ice block for the win. ---- valla abi ben de yeni sayılırım cok olmadı frosta döneli ama ice block hakkaten inanilmaz kesinlikle magein en iyi büyüsü almamak yazık olur o yüzden fire i gecmek lazim frostbolt 1,2 saniye veya 5 saniye farketmez :P zaten bu block her derde deva belki ileride bende denerim.. ama şimdilik kendi fire arcane buildimi denemeden frost a donmem :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Duellarda genelde şöyle bir durumda var, şahsen kendimden biliyorum. Karşında senden düşük levelli biri çıktığında, biraz sallıyorsun veya alttan alıyorsun, sonra bi bakıyorsun ki %50 hp kalmış, işte bazen senin yaşadığın durumlardaki gibi biraz geç olup, düşük levelli eleman alabilio :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Gangren, 06 Temmuz 2005 11:19 tarihinde demiş ki: Duellarda genelde şöyle bir durumda var, şahsen kendimden biliyorum. Karşında senden düşük levelli biri çıktığında, biraz sallıyorsun veya alttan alıyorsun, sonra bi bakıyorsun ki %50 hp kalmış, işte bazen senin yaşadığın durumlardaki gibi biraz geç olup, düşük levelli eleman alabilio :) sora iş kazası muhabeti :D kimse bizi poh poh lamaz zaten :DD[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Frost mage nasıl critler ? Frost nova veya Frost bite ile %70 tek büyü atabilirsin onda da. Fire mage nasıl critler? hiç bi ön koşul olmadan critler crit şans sürekli sabittir. Frost mage critlerse ne olur ? Hiç bişey Fire mage critlerse ne olur ? Ignite yersiniz ( DMG in %40 ını) Şimdi bana frost daha çabuk kesiyo demeyin. Daha güvenli yollarla kesiyor dersiniz anlarım ama daha çabuk kesiyor derseniz bi tekrar düşünün derim. Canlar FR FR diye tırtınıyorsunuz ama Tier 1 Full 8 parça giymiş birinde 34 Fire resist oluyor. MC ekipmanı hariç zaten kimse fire resist item bastırmıyor leg ve head e. Resist düşgünü adam zaten akıllı adamsa her mage in şu sıralar Frost olduğunu görür Frost resistance kasar. Kaldı ki Resist veren ve PvP için giyebileceğiniz pek item yok. Ice mage in en önemli özelliği olan slow effectler Patch den sonra zamanı azalarak etki edecek. Frost mage in en iyi yaptığı kite olayı elinden alınacak bir nevi.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 nerf frost mageee (bi gun bunu dicem aklıma gelmezdi :D) patch ten sonra görüşelim :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 o zaten yapıldı bir dahaki patchle immune olanlar dmg alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: ozii_x, 06 Temmuz 2005 11:16 tarihinde demiş ki: said: EarS, 06 Temmuz 2005 11:15 tarihinde demiş ki: said: ozii_x, 06 Temmuz 2005 11:08 tarihinde demiş ki: fire mage iyi ise frost a ezilmez.. ben full fire kasan mageler gordum oynamayı bilmio.. if onunde lvl 48 iken 57 adamı yendiğim 54 ü yendiğim vb.. günleri bilirim.. cidden actiondaki soğukkanlılk onemli baya.. eskiden mage ile lvl 27 idim başka realmde lvl 20 warlock beni çatır çatır kesiodu.. şimdi warlock fear atamıo 10 saniyede iniyor aşşa.. peti healthstone u falan yok heralde bu warlockların eheh duelde kullanmıolar :D biri elf wariordu biri paladin idi... :D tabi bi daha yapmadım (yusuf mode on :D ) ondan yeniliyorlardır zaten 10sn de eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: EarS, 06 Temmuz 2005 11:28 tarihinde demiş ki: said: ozii_x, 06 Temmuz 2005 11:16 tarihinde demiş ki: said: EarS, 06 Temmuz 2005 11:15 tarihinde demiş ki: said: ozii_x, 06 Temmuz 2005 11:08 tarihinde demiş ki: ondan yeniliyorlardır zaten 10sn de eheh yok o kadar yüksek lvl lere direk dalamıorum kafadan :D benim lvlimdeki warlock warior lar çok rahat yeniorum.. ama paladin bazen kasıyor baya.. mage vs mage ise belli olmuyor.. bi o bi ben uzun sürüyor iki taraf ii ise (ben iyiyimde :D) warlock ama cidden 8 sn de duel bitermi die kasıom.. :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hemen üstteki post alıntı yapılmaz.Tekrar altına devam edelim lütfen.Alıntı spam inide yapmayalım daha fazla lütfen.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 tamam dikkat edicem afedersin..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Frost napabilir demeyin allah aşkına ya, en basitinden, Shatter 5/5 olan bir frostmage: Talisman, PoM & Flamestrike -- (kendine doğru gelenlere) Frost Nova, CoC ve 2 AE ile en az, 2k - 2.5k'ya yakın hasarı kısa bir sürede verebilir (eğer biraz da yetenekliyse :)) Bu bir firemage'in yaptığına yakın bir hasar. Frost resistance toplanması cidden zor bir ekipman ve buna kimsenin önem vericeğini sanmıyorum.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HaploNexus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 http://files.filefront.com/Frost_Mage_PVP/;3854317;;/fileinfo.html daha önce seyretmeyenler için. Frost FTW:) Bu link çalışmazsa www.warcraftmovies.com dan Francis pvp videosunu arayın. [Bu mesaj HaploNexus tarafından 06 Temmuz 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cemad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Malibu, 06 Temmuz 2005 11:23 tarihinde demiş ki: Frost mage nasıl critler ? Frost nova veya Frost bite ile %70 tek büyü atabilirsin onda da. Fire mage nasıl critler? hiç bi ön koşul olmadan critler crit şans sürekli sabittir. Frost mage critlerse ne olur ? Hiç bişey Fire mage critlerse ne olur ? Ignite yersiniz ( DMG in %40 ını) Şimdi bana frost daha çabuk kesiyo demeyin. Daha güvenli yollarla kesiyor dersiniz anlarım ama daha çabuk kesiyor derseniz bi tekrar düşünün derim. benim demek istediğim frost firedan daha hızlı keser degildi :) frost hep cok yavas sakin sakin keser izlenimi var ama hayir gayet burst damage atabilir. bunu fire da yapiyor tabiki bu arada fire igniteliyor -ki dispellenecek yakinda- ama frost da %100 arttirdigi icin dmg i dengeliyor(cast timeinin daha dusuk oldugunu da hesaba katarsak tabi). tabiki cat cut her atisi critleyen bir fire olayi alir götürür ama kac oalcakki :) simdi arcaneden %3 ü alcam dese %10 dmg artisini alamicak critten kazanayim derken dmgdan azalcak. neyse yine de aldi diyelim fireballu %9 crit eklentisi olcak. int ten gelen baseden gelen itemlardan gelenlerle %25-30 a yakin olcak cok saglam itemlarla crit sanasi. bu da novalamis frostun yarisidir. yani demek istedigim sudurki critleyen fire aglatir ama critlememe olasiliginin critleme olasiliginin 3 kati oldugunu da göz ardi etmemek gerek :) frostun da burst dmg seklini gangren yazmis. üstüne bir de karsidakinde dispel yoksa novadan sonra coc tan önce bir de frostbolt atilir ki karsiya bunlardan sonra /wave cekilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 metaphor a katılıyorum. bende mage i actıgımdan 60 yapana kadar hatta 1.5 ay oncesıne kadar falan fire mage manyagıydım heryerde overdim vs ama mc icin frost a dondukten sonra anladımki harbi fire yalan yani.. benim talentim cogu frosttan bıraz daha farklı bende pom var ice barrier yok ama genelde nova attıktan sonra oraya 1 frostbolt, 1 coc(cone of cold), 1 de (PoM)frostbolt basıorumki 5 sn lik nova suresıne 3ude sıgıo abartı pıng ım yoksa..ve yuksek ıhtımalle ucude crit vuruo bide uzerınızde +300 civarı gear varsa (bende 190 var gerci :P ) yukarıda dedıgım olayı ızlerken bıle manyak zevk alıosunuz 800 frostbolt vuruo improved cone of cold ile coc da 850 falan vuruo ki bunların critlerini siz dusunun.. bg de ice block la ne kadar avantajlı oldugunuzu bı dusunun..cogu fıre mage baya dmg verır ama hemen de olur ve cp alamaz ama frost mage acar ice block unu catır catır alır cp sini yatacagı zaman... ragnaros olaylarından bahsedılmıs yukarda..US de uzerınde +450 dmg gear olan frost mage ler(450 ımkansız gibi eudakiler icin gerci) 950 normal 1900 crit vuruo 2 2.5 sn de ki bu kadar dmgla brutalityli rogue ları bile gecio adamlar dmg meter da... sahsen PoM lu frost mage i butun fire manyaklarına tavsiye ederim.ice barrier siz baya zor gelıcektır ama ınanın cok sevıceksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kendi firebuildimi denedikten sonra denicem frost u..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cemad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hehe ben hic ice barrier denemedigim icin bilemiyorum :) firedan gecerken pomsuz gecemedim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 "abi niye casterlara frost nova atıyosun?" diyolar bana. eziyorum sonra critlerle eheh. frost mage for teh win.[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yukarıda yazdığıma bise eklemek ıstıorum birileri demis frost yavasda fire dan yavas keserde falanda fılanda.. frost mu yavas? yukarıda dedıgım olayı yaptıktan sonra cold snap basıyosunuz ve butun cd ler sıfırlanıo ve aynı olayı bır kez daha yapıosunuz..bu sefer pom frostbolt olmuo ama gerekte kalmıo...yaklasık 10 sn ıcınde 5 tane crit(cok yuksek ıhtımalle) ki o dedigim gear la hayatta kalacak bi char yok yani.. ha arada basabılecegınız fıre blast ları falan saymıoruz tabi :) bunu denedikten sonra hicbi fire mage gelipte biz daha hızlıyız yada daha cok dmg verıoruz diyemez.. attıgı butun speller crit vurursa (ki en baba ıtemlarla bıle cok zor) belki yetısebılır frost a :P ki farm yaparken falanda cok rahat edıosunuz.. ayrıca bastada deginildigi gibi FR gearlar da frost mage ın bı artısı..herkes MC yapmaya basladı ve fr adam gıbı oynayan herkeste var nerdyese ama fc gear lar baya bı sure olmaz kolay kolay EDIT : bu olayı ironforge da duel yaparken degılde bg de yapmayı hayal edın..3 2 1 yazmıycak..gercek adam gıbı pvp de dusunun bide..1 2 kısıyle dolasırken 3vs3 yaptıgınızda karsı tarafın %75 canını sız goturuosunuz bu olayla..bu seferde pom FS basıosunuz ..ve aldıgınız cp nin haddi hesabı olmuo :) heleki 100 ping le falan oynuosanız varya...ahhhh ah :) [Bu mesaj Reumer tarafından 06 Temmuz 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: HaploNexus, 06 Temmuz 2005 13:23 tarihinde demiş ki: http://files.filefront.com/Frost_Mage_PVP/;3854317;;/fileinfo.html daha önce seyretmeyenler için. Frost FTW:) Bu link çalışmazsa www.warcraftmovies.com dan Francis pvp videosunu arayın. [Bu mesaj HaploNexus tarafından 06 Temmuz 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] uber bi sahsiyet dııl..evet baya iyi oynuo olabılır bence ama saglam ıtemlerı var ve kafasını calıstırıp her cesıt potıon ı yanında tasıyo ve kullanıo..ayrıca vıdeo dada öldüğü kısımları degılde hep ezdigi kısımları ızlıosunuz ki frost mage olarak dogal onları yapması ve ezdıgı adamlara bakarsanız hep kendınden cok daha dusuk lvl ları kesıo yesılleri falan... adam kotu oynuo demıyorum yanlız anlamayn gercekten guzel oynuo ama kafasını kullanan ve parasına kıyıp potıon alan her frost mage bunları yapar.. P.S. francis de PoM lu frost mage lerden...ve mana shıeld ve mana pot ları delı gıbı kullanarak ice barrier i aratmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EarS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 öyle über eşyalar yok francis video sundaki mage de,çoğu kolay elde edilen maviler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ıyı crıt base item i var ızledıgım kadarıyla adamın novasız adamlara attıklarındada crıt yuzdesı ıyı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Regalya, 06 Temmuz 2005 08:55 tarihinde demiş ki: Buradanda açıklayabilirsin açıkcasi oradaki enchantttan kastını anlayamadim gerçekden. enchant illa enchanting skilli degildir , shamanlarin silahlarina gecici lightning efekti katabilmesi [sanirim boyle bisi vardi emin degilim ] yada priest larim chance on hit : drain mana tarzi feed back enchantlari var dedigim gibi bunlarda enchant ama enchanting skilli ile yapilmiyor tek kotu yani gecici[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HaploNexus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 uber bi sahsiyet dııl..evet baya iyi oynuo olabılır bence ama saglam ıtemlerı var ve kafasını calıstırıp her cesıt potıon ı yanında tasıyo ve kullanıo..ayrıca vıdeo dada öldüğü kısımları degılde hep ezdigi kısımları ızlıosunuz ki frost mage olarak dogal onları yapması ve ezdıgı adamlara bakarsanız hep kendınden cok daha dusuk lvl ları kesıo yesılleri falan... adam kotu oynuo demıyorum yanlız anlamayn gercekten guzel oynuo ama kafasını kullanan ve parasına kıyıp potıon alan her frost mage bunları yapar.. P.S. francis de PoM lu frost mage lerden...ve mana shıeld ve mana pot ları delı gıbı kullanarak ice barrier i aratmıo Adam 3-4 alliance a karsi savaştığı sırada Karakter window unu açıyor. Ordan bakacak olursanız itemlarının tamamı UBRS/LBRS/Scholo itemlari 3-4 kişiye crit vuruyor çünkü adamlara önce FrostNova atiyor sonra ConeofCold. Ki FN den sonra Ice büyüleri %50 crit vuruyor. Int ile gelen crit i de sayarsan en azından %55-56 crit i var. O yuzden critleri çok normal itemları uber değil. Kendinden küçük lvl ları indiriyor derken çoğu savaşında ya 3-4 55+ adama karşı savaşıyor yada 60 adamlara karşı. Ayrıca 3 lvl 60 rogue üst üste almasıda takdir edilecek bir konu. Genelde mage lerin savaşlarda çabuk öldüğü bilinir. Bu arkadaş ölmüyor :)) Ayrıca ben herhangi bir classın 3-4 lvl55+ adam karşısında sağ kalabileceğini zannetmiyorum. Hele ki adam mage ve karşısındakiler melee karakterlerse. Neyse adam iyi oynuyor, forumla alakalı bir movie. Gerek damage gerek kontrol gerekse hayatta kalmak açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hemen üstteki post alıntı yapılmaz.Tekrar altına devam edelim lütfen.Alıntı spam inide yapmayalım daha fazla lütfen.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 tamam dikkat edicem afedersin..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Frost napabilir demeyin allah aşkına ya, en basitinden, Shatter 5/5 olan bir frostmage: Talisman, PoM & Flamestrike -- (kendine doğru gelenlere) Frost Nova, CoC ve 2 AE ile en az, 2k - 2.5k'ya yakın hasarı kısa bir sürede verebilir (eğer biraz da yetenekliyse :)) Bu bir firemage'in yaptığına yakın bir hasar. Frost resistance toplanması cidden zor bir ekipman ve buna kimsenin önem vericeğini sanmıyorum.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 http://files.filefront.com/Frost_Mage_PVP/;3854317;;/fileinfo.html daha önce seyretmeyenler için. Frost FTW:) Bu link çalışmazsa www.warcraftmovies.com dan Francis pvp videosunu arayın. [Bu mesaj HaploNexus tarafından 06 Temmuz 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Malibu, 06 Temmuz 2005 11:23 tarihinde demiş ki: Frost mage nasıl critler ? Frost nova veya Frost bite ile %70 tek büyü atabilirsin onda da. Fire mage nasıl critler? hiç bi ön koşul olmadan critler crit şans sürekli sabittir. Frost mage critlerse ne olur ? Hiç bişey Fire mage critlerse ne olur ? Ignite yersiniz ( DMG in %40 ını) Şimdi bana frost daha çabuk kesiyo demeyin. Daha güvenli yollarla kesiyor dersiniz anlarım ama daha çabuk kesiyor derseniz bi tekrar düşünün derim. benim demek istediğim frost firedan daha hızlı keser degildi :) frost hep cok yavas sakin sakin keser izlenimi var ama hayir gayet burst damage atabilir. bunu fire da yapiyor tabiki bu arada fire igniteliyor -ki dispellenecek yakinda- ama frost da %100 arttirdigi icin dmg i dengeliyor(cast timeinin daha dusuk oldugunu da hesaba katarsak tabi). tabiki cat cut her atisi critleyen bir fire olayi alir götürür ama kac oalcakki :) simdi arcaneden %3 ü alcam dese %10 dmg artisini alamicak critten kazanayim derken dmgdan azalcak. neyse yine de aldi diyelim fireballu %9 crit eklentisi olcak. int ten gelen baseden gelen itemlardan gelenlerle %25-30 a yakin olcak cok saglam itemlarla crit sanasi. bu da novalamis frostun yarisidir. yani demek istedigim sudurki critleyen fire aglatir ama critlememe olasiliginin critleme olasiliginin 3 kati oldugunu da göz ardi etmemek gerek :) frostun da burst dmg seklini gangren yazmis. üstüne bir de karsidakinde dispel yoksa novadan sonra coc tan önce bir de frostbolt atilir ki karsiya bunlardan sonra /wave cekilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 metaphor a katılıyorum. bende mage i actıgımdan 60 yapana kadar hatta 1.5 ay oncesıne kadar falan fire mage manyagıydım heryerde overdim vs ama mc icin frost a dondukten sonra anladımki harbi fire yalan yani.. benim talentim cogu frosttan bıraz daha farklı bende pom var ice barrier yok ama genelde nova attıktan sonra oraya 1 frostbolt, 1 coc(cone of cold), 1 de (PoM)frostbolt basıorumki 5 sn lik nova suresıne 3ude sıgıo abartı pıng ım yoksa..ve yuksek ıhtımalle ucude crit vuruo bide uzerınızde +300 civarı gear varsa (bende 190 var gerci :P ) yukarıda dedıgım olayı ızlerken bıle manyak zevk alıosunuz 800 frostbolt vuruo improved cone of cold ile coc da 850 falan vuruo ki bunların critlerini siz dusunun.. bg de ice block la ne kadar avantajlı oldugunuzu bı dusunun..cogu fıre mage baya dmg verır ama hemen de olur ve cp alamaz ama frost mage acar ice block unu catır catır alır cp sini yatacagı zaman... ragnaros olaylarından bahsedılmıs yukarda..US de uzerınde +450 dmg gear olan frost mage ler(450 ımkansız gibi eudakiler icin gerci) 950 normal 1900 crit vuruo 2 2.5 sn de ki bu kadar dmgla brutalityli rogue ları bile gecio adamlar dmg meter da... sahsen PoM lu frost mage i butun fire manyaklarına tavsiye ederim.ice barrier siz baya zor gelıcektır ama ınanın cok sevıceksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kendi firebuildimi denedikten sonra denicem frost u..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hehe ben hic ice barrier denemedigim icin bilemiyorum :) firedan gecerken pomsuz gecemedim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 "abi niye casterlara frost nova atıyosun?" diyolar bana. eziyorum sonra critlerle eheh. frost mage for teh win.[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yukarıda yazdığıma bise eklemek ıstıorum birileri demis frost yavasda fire dan yavas keserde falanda fılanda.. frost mu yavas? yukarıda dedıgım olayı yaptıktan sonra cold snap basıyosunuz ve butun cd ler sıfırlanıo ve aynı olayı bır kez daha yapıosunuz..bu sefer pom frostbolt olmuo ama gerekte kalmıo...yaklasık 10 sn ıcınde 5 tane crit(cok yuksek ıhtımalle) ki o dedigim gear la hayatta kalacak bi char yok yani.. ha arada basabılecegınız fıre blast ları falan saymıoruz tabi :) bunu denedikten sonra hicbi fire mage gelipte biz daha hızlıyız yada daha cok dmg verıoruz diyemez.. attıgı butun speller crit vurursa (ki en baba ıtemlarla bıle cok zor) belki yetısebılır frost a :P ki farm yaparken falanda cok rahat edıosunuz.. ayrıca bastada deginildigi gibi FR gearlar da frost mage ın bı artısı..herkes MC yapmaya basladı ve fr adam gıbı oynayan herkeste var nerdyese ama fc gear lar baya bı sure olmaz kolay kolay EDIT : bu olayı ironforge da duel yaparken degılde bg de yapmayı hayal edın..3 2 1 yazmıycak..gercek adam gıbı pvp de dusunun bide..1 2 kısıyle dolasırken 3vs3 yaptıgınızda karsı tarafın %75 canını sız goturuosunuz bu olayla..bu seferde pom FS basıosunuz ..ve aldıgınız cp nin haddi hesabı olmuo :) heleki 100 ping le falan oynuosanız varya...ahhhh ah :) [Bu mesaj Reumer tarafından 06 Temmuz 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: HaploNexus, 06 Temmuz 2005 13:23 tarihinde demiş ki: http://files.filefront.com/Frost_Mage_PVP/;3854317;;/fileinfo.html daha önce seyretmeyenler için. Frost FTW:) Bu link çalışmazsa www.warcraftmovies.com dan Francis pvp videosunu arayın. [Bu mesaj HaploNexus tarafından 06 Temmuz 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] uber bi sahsiyet dııl..evet baya iyi oynuo olabılır bence ama saglam ıtemlerı var ve kafasını calıstırıp her cesıt potıon ı yanında tasıyo ve kullanıo..ayrıca vıdeo dada öldüğü kısımları degılde hep ezdigi kısımları ızlıosunuz ki frost mage olarak dogal onları yapması ve ezdıgı adamlara bakarsanız hep kendınden cok daha dusuk lvl ları kesıo yesılleri falan... adam kotu oynuo demıyorum yanlız anlamayn gercekten guzel oynuo ama kafasını kullanan ve parasına kıyıp potıon alan her frost mage bunları yapar.. P.S. francis de PoM lu frost mage lerden...ve mana shıeld ve mana pot ları delı gıbı kullanarak ice barrier i aratmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 öyle über eşyalar yok francis video sundaki mage de,çoğu kolay elde edilen maviler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ıyı crıt base item i var ızledıgım kadarıyla adamın novasız adamlara attıklarındada crıt yuzdesı ıyı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Regalya, 06 Temmuz 2005 08:55 tarihinde demiş ki: Buradanda açıklayabilirsin açıkcasi oradaki enchantttan kastını anlayamadim gerçekden. enchant illa enchanting skilli degildir , shamanlarin silahlarina gecici lightning efekti katabilmesi [sanirim boyle bisi vardi emin degilim ] yada priest larim chance on hit : drain mana tarzi feed back enchantlari var dedigim gibi bunlarda enchant ama enchanting skilli ile yapilmiyor tek kotu yani gecici[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 uber bi sahsiyet dııl..evet baya iyi oynuo olabılır bence ama saglam ıtemlerı var ve kafasını calıstırıp her cesıt potıon ı yanında tasıyo ve kullanıo..ayrıca vıdeo dada öldüğü kısımları degılde hep ezdigi kısımları ızlıosunuz ki frost mage olarak dogal onları yapması ve ezdıgı adamlara bakarsanız hep kendınden cok daha dusuk lvl ları kesıo yesılleri falan... adam kotu oynuo demıyorum yanlız anlamayn gercekten guzel oynuo ama kafasını kullanan ve parasına kıyıp potıon alan her frost mage bunları yapar.. P.S. francis de PoM lu frost mage lerden...ve mana shıeld ve mana pot ları delı gıbı kullanarak ice barrier i aratmıo Adam 3-4 alliance a karsi savaştığı sırada Karakter window unu açıyor. Ordan bakacak olursanız itemlarının tamamı UBRS/LBRS/Scholo itemlari 3-4 kişiye crit vuruyor çünkü adamlara önce FrostNova atiyor sonra ConeofCold. Ki FN den sonra Ice büyüleri %50 crit vuruyor. Int ile gelen crit i de sayarsan en azından %55-56 crit i var. O yuzden critleri çok normal itemları uber değil. Kendinden küçük lvl ları indiriyor derken çoğu savaşında ya 3-4 55+ adama karşı savaşıyor yada 60 adamlara karşı. Ayrıca 3 lvl 60 rogue üst üste almasıda takdir edilecek bir konu. Genelde mage lerin savaşlarda çabuk öldüğü bilinir. Bu arkadaş ölmüyor :)) Ayrıca ben herhangi bir classın 3-4 lvl55+ adam karşısında sağ kalabileceğini zannetmiyorum. Hele ki adam mage ve karşısındakiler melee karakterlerse. Neyse adam iyi oynuyor, forumla alakalı bir movie. Gerek damage gerek kontrol gerekse hayatta kalmak açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 o değil de 4 kişi arasında soulstone ile kalkıp warrior u aldığı sahne şahane eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar