Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkuaz Su

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi hoş güzel de su işte abi bunun kavgasını yapacak değilim alın hayat su mis gibi ne tartışıyonuz daha gerisini[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
Bursa-Kestel'den cevap.
Oraları çok iyi bildiğimden söylüyorum Turkuaz'ın dolum merkezleri ile Coca-Cola'nın üretim merkezi farklı yerde. Aynı ilçede ama ova da olan Coca-cola. Turkuaz , Elmas Su , Erikli , Oba Su hepsi aynı yerlerde.. Bu suların üretimini de biliyorum şöyle söyliyim küçükken su doldurulan o derelerde yüzerdik biz. Turkuaz'ın su arıtma sisteminde fark olması lazım ancak içmemeniz doğru olacaktır.[signature][hline]Allah kahr bela..
''büyük dağları ben yarattım.''
Mesaj tarihi:
Yahu bu topici nasıl amerikan karşıtlığı, emperyalizme karşı başkaldırı haline getirdiniz anlamış değilim. Evet böyle bir boyutu tartışılabilir tabii ama asıl tartışılan Turkuaz markasındaki kandırmaca, ki bunda da tartışacak çok birşey yok. Gidin alın bir şişe turkuaz, bakın üstünde ne yazıyor; "işlenmiş sofra suyu" -ya da benzeri birşey. Bildiğiniz kuyu suyunun işlenmiş hali yani; suni bir nane. Her tarafımızda binbir çeşit doğal kaynak suyu varken işlenmiş kuyu suyu içmenin anlamsızlığını da tartışmaya gerek yok bence. Hem ciddi lezzet farkı hem de mineral eksikliği ve yapaylığı göz önüne alındığında Turkuaz almak bana son derece saçma geliyor.

Bu bedava dağıtım olayına gelince, pazar hakimiyetini ele geçirmek için bu tür bir strateji izlenmesi bana abuk gelmiyor. Zaten elinizde asıl markanız için bir dağıtım ağı mevcut, zaten çalıştığınız belli bir potansiyel var, eh üretim maliyetleriniz de doğal kaynak sularına göre çok daha düşük ve satmaya çalıştığınız ikinci ürün kendi rakiplerinden çok daha kalitesiz ve bir şekilde adını duyurmanız lazım; bu durumda başlangıçta böyle bir atılım saçma mı sizce?
Mesaj tarihi:
turkuaz suyu bende çok seviyorum . tadı hoşuma gidiyor vs vs[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu gidişle bizim torunlarımız zaten turkuaz benzeri sulardan başka birşey bulamayacak, tadı kötü olmadığı için dert etmiyorum ben yok suni yok bilmemne.. :) deniz suyunu arıtıp içmek zorunda kalınacak günler uzakta değil bence..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
efendii!! efendiii!

onu birak bu boyle giderse.. birak suyu!! birak tuzu!! kahvede oturmak icin bile amerikadan fis alacagiz!![signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
Ne farkeder ya iç gitsin işte.Ne emperyalizmi ne bilmemne suyu ya.İç gitsin.Ovalamıcaksın fazla öle yok bilmem ne değeri,yok bilmem ne oranı fln . :)[signature][hline]..:: Respect ::..
Mesaj tarihi:
said:
DonCorleone, 27 Mayıs 2004 14:39 tarihinde demiş ki:
Turkuaz
Pepsi
Ülker

Asla tüketmeyeceğim 3 ürün
hemfikirim[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!!

Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor -
Mesaj tarihi:
ülker bir firma, pepsi ve turkuaz bir ürün.ülker ve coca-cola mamulleri deseydind aha dogru olurdu [ki bu durumda cappy felan da içmemiş oluyorsun][signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
sonucta vucud fonksiyonlarıı yerine getirior o yuzden cokta seçmem,yediğimiz içtigimiz kaç sey dogalki ?
seker fabrikasını gezdiğimden beri seker kullanmam(pancar+fareler beraberdi :D )
fazla seçici ve hassas olursak inan tuketecek besinleri bulmak imkansız gibi bir sey olur.diğer sozu edilen sular(turkuaz dısında)arkasında bulunan ph değeri normal değildir saf suda nötrdür(7.0) ama genelde 6.4ve 7.3 arasında değerler var o yuzden oda tasvip ettigim bi yol değil :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bende senin gibi davranıorum orda dediğin gibi gittiğim bi bakkal onlara suyun zorla sattııldığnın demişti.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
burada çoğu kişinin içmemesinin sebebi hp değeri veya herhangi kimyasal birşey değil direk kapitalizmden.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
said:
DonCorleone, 27 Mayıs 2004 14:39 tarihinde demiş ki:
Turkuaz
Pepsi
Ülker

Asla tüketmeyeceğim 3 ürün

Ülker le ne alıp veremediğin war ülker T Ü R K ....[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
Mesaj tarihi:
ülker'in parasının tarikatlere gittiği söylentisi vardı bi aralar.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
erdoğanın ülkere ortak olduğunu, mitinglerde çocuklara sürekli ülker çukulata verip konuşurken cola-turka içtiğini söylesem ülkeri almamanız için yeterli olur sanırım.

evet tarikat olayı bana dogru gibi geliyor ayrıyeten.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
Ülkerin selametçi kesime kaynak olduğu yıllardan beri bilinir !
Bide şimdi Zemzem kolayı çıkardılar ya onu görünce direk Koptum :lol: . Bu arada hayatımda sadece bir kez tukuaz denen lağım suyundan içtim . Az kalsın nalları dikiyoduk mide ağrısından . Aman diyorum ö yüzden sakın ola içmeyin ki zaten turkuaz suyu piyasaya sürmek için izni bile zor koparmış .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!
±®±Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
said:
Nefr, 23 Ekim 2004 12:17 tarihinde demiş ki:
Gidin alın bir şişe turkuaz, bakın üstünde ne yazıyor; "işlenmiş sofra suyu" -ya da benzeri birşey. Bildiğiniz kuyu suyunun işlenmiş hali yani; suni bir nane. Her tarafımızda binbir çeşit doğal kaynak suyu varken işlenmiş kuyu suyu içmenin anlamsızlığını da tartışmaya gerek yok bence. Hem ciddi lezzet farkı hem de mineral eksikliği ve yapaylığı göz önüne alındığında Turkuaz almak bana son derece saçma geliyor.

Bu bedava dağıtım olayına gelince, pazar hakimiyetini ele geçirmek için bu tür bir strateji izlenmesi bana abuk gelmiyor. Zaten elinizde asıl markanız için bir dağıtım ağı mevcut, zaten çalıştığınız belli bir potansiyel var, eh üretim maliyetleriniz de doğal kaynak sularına göre çok daha düşük ve satmaya çalıştığınız ikinci ürün kendi rakiplerinden çok daha kalitesiz ve bir şekilde adını duyurmanız lazım; bu durumda başlangıçta böyle bir atılım saçma mı sizce?

Millete annatamiorz ki bunu... hemen artizlik damarlari tutuyo `` sanane uleyyn aha bak gidiyorum turkuaz alcam `` moduna giriyolar... tadini seviyosa o baska ama konusunca kabahat oluyo ... sanane - bize karisma v.s gibi laflar ortada ucusuyo.. sanki soylediklerimiz yalan hepsi ispatli seyler...

[Bu mesaj Kithnos tarafından 23 Ekim 2004 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Black_Lupin, 23 Ekim 2004 17:07 tarihinde demiş ki:
Bide şimdi Zemzem kolayı çıkardılar ya onu görünce direk Koptum :lol:

ZemZem de mi ulkerinmis ?? niye boyle 189238 tane cola markasi cikariolar ki ??
Mesaj tarihi:
said:
Black_Lupin, 23 Ekim 2004 17:07 tarihinde demiş ki:
Bide şimdi Zemzem kolayı çıkardılar

yuh be..

said:
lord_elvyn, 23 Ekim 2004 17:04 tarihinde demiş ki:
erdoğanın ülkere ortak olduğunu, mitinglerde çocuklara sürekli ülker çukulata verip konuşurken cola-turka içtiğini

cidden bunları bilmiyodum..

said:
Holyman, 23 Ekim 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
ülker'in parasının tarikatlere gittiği söylentisi vardı bi aralar.

Bidliğim tek şey ülkerin sahibinin türk oldugu ve iyi biri olduguydu..
Demek inanmamak lazımmış..
şerefsiz ÜLKER..[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
  • Yeni Oluştur...