Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: -Melancholy-, 27 Mayıs 2004 19:20 tarihinde demiş ki: öf şu milli gelirmiş, amerika'ya yararmış cartmış curtmuş diyenlere kıl kapıyorum. abicim siz sakın bilgisayar da kullanmayın, ayıptır. sakın başka kahve içmeyin, paso türk kahvesi için. Turkiyede Bılgısayar uretılıyormu uretılırse turk malı alırım suphen olmasın ayrıca bu gıda urunlerınde vardır agırlıklı gıt ıngılterede kımse mevsımınden once bıseyı yemez veya yurt dışından yıyıcek ıthal etmez ayrıca mıllı ekonomı tezını ortaya suren kişi Mustafa Kemal Ataturk un ta kendısıdır onadamı kıl kapıyosun bıraz tarıh ogren sonra laf sokmaya çalış milli degerlere Ataturk Izmır ıktısat kongresınde turkıyedekı tum işadamalrını toplar ve halka Iktısad ı Milliye sozu verdırır bunun kısaca acıklaması Tukettıgını uret urettıgını tukettır Turkıye bu sayede en hızlı kalkınma payına Ataturk donemınde sahıp olmuştur ama sen ve senın gıbı dusunen ınsanlar ayrıca ıktısad ı mıllıyeyı yanlış yorumlıyıp Gavur malı alma şeklınde çevıren ınsanlar yuzunden bu duruma geldık teknolojı konusunda ve zorunlu ıhtıyaclarda tamam yur dışından alını mesela bır petrol yada elektronık ama turkıyede bır fırma televızyon uretıyorsa ve onun urettıgı televızyonun aynısını yabancı dıye gıdıp alıyorsan bu kotu bişeydir ayrıca turk kahvesı nın turkıyede uretıldıgını sanmanda cahıllıgını ele verıyor kahve turkıyede yetişmeyen bir urundur :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Deep-Night, 27 Mayıs 2004 19:20 tarihinde demiş ki: Hadi ya? dünyada sadece Türkiye mi var peki veya bize dokunmayan yılan bin mi yaşasın? Aslanım ozaman sen git Ülker al tamammı. Öncelikle kendimizi düşünmeliyiz başkalarını değil başkaları senimi düşünüyo? Atatürk'ün gençliğe hitabesinde bahsettiği dahili ve harici düşmanların en dahilisi ülker. Ülker alan adam gelip bana Coca Cola alma demesin. + Kimse kimseye cola alma diyemez görüyorumki onu alma bunu alma diyenler türedi sizene ya?[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 eheh ben kımseye alma demıyorum almamalarını "Tavsıye" edıyorum zaten şu anda turkıyede kola ureten fırma yok ulkerden veya krıstalden alıcagıma gıder pepsıye verırım daha ıyı en azından reklam fılmlerı guzel :D ulker ın hıcbır urununu almam mesela daha oncede dedıgım gıbı yıyıp ıctıklerımın bana ıslamı teror şeklınde donmesını ıstemıyorum :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Vodan, 27 Mayıs 2004 19:59 tarihinde demiş ki: Aslanım ozaman sen git Ülker al tamammı. Öncelikle kendimizi düşünmeliyiz başkalarını değil başkaları senimi düşünüyo? Atatürk'ün gençliğe hitabesinde bahsettiği dahili ve harici düşmanların en dahilisi ülker. Ülker alan adam gelip bana Coca Cola alma demesin. Bİ önceki msj ımda açık açık soylemek ıstememst 3 secenek kalıo coca cola pepsı ulker derken ulker ın ne oldugunu ama sen benım yerıme soyledın agzına saglık.. Ülker in sahibi bizim okuldan mezunmus :( .. Uludağ gazoz a tam destek :) [Bu mesaj Kithnos tarafından 27 Mayıs 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
fab Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ice tea'de içmeyin onuda coca cola üretiyor ve rizede bir kuyunun içinden çekiyorlarmış! aman diyim ince bünyeniz incilir.[signature][hline]mesela beş
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 E o doğal kaynaktan gelen sular da T.C nin yasaları çerçevesinde üretilip denetleniyor. Bu eksikliğini gördüğün bi işletme varsa bunu ihbar etme senin benim vatandaşlık borcumuzdur..
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Ne fark eder sonuçta Doğal kaynak suyu yazmıyo. Ben ' İşlenmis Sofra Suyu ' diye hatırlıom yarın bakarım tam yazarım
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ice tea derken nestea'yı kastediyosun dimi? liptonu coca cola üretmiyo bildiğim kadarıyla (üretmek?) ayrıca nesteada fena halde klorlu su tadı var bilemicem:) bide "işlenmiş sofra suyu" tanımı sadece bende mi "işlenmiş sofra tuzu"nu çağrıştırıyor?:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected]
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bi de yurtdisinda normal sular war evian war
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yurt dışında çok pahalı evian sularıymış bilmem ne sularıymış.hatta japonyada su cafe var diye duydum çeşit çeşit su[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ewt onlar pahali gercekten zaten orlarda musluktan da iciosun farketmio yani
fab Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yaylalar da ki buz gibi suları hiçbir şeye değişmem. Direk buz gibi çıkıyor ya yazın ortasında rakı için soğuk su aramanıza gerek kalmıyor. Direk dayıyorsun bardağı :) ha direk elle kana kana içmek ayrı bi olay tabii.[signature][hline]mesela beş
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Millet su bulamıyo İsrail su satın alıyo insanlasr susuzluktan pislik içinde yaşıyolar arap ülkelerinde felan siz burda şu suyu almayın bu suyu almayın 2 saat sular kesik olsa avaz avaz bağırırdı insanlar eskinde istanbulda ne sorunluydu ya hergün su kesilirdi be şimdide adamlar su almayın öbürünü alın diyo :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 27 Mayıs 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
athea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Silthanas, 27 Mayıs 2004 16:03 tarihinde demiş ki: yurt di$inda sadece mineral sulari war..Yani sade su icemiyorsunuz =) alayi osmos.. yok ayol ole bise... su istiom diosun, sparkling mi still mi die soruolar. still water da bildiin su iste =] cesme suyu icio herkes evinde zaten. temiz ama tadi cok guzel diil. alisinca bise farketmio, su iste =p
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mersin şehir suyu gibisi yok, Hayat ile kaynağı aynı :rock:[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
Divin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Benim bildiğim kapaktan anlaşılıyodu hangi suyun ne olduğu. Mavi kapaklı pet şişeler kaynak suları için beyaz kapaklılar ise işlenmiş sular için diye biliyorum. Ayrıca nedir bu su mu içiyosunuz fabrikasını mı alıyosunuz annmadım...
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 sağlığımız sahip çıkıyoruz..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
edi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 avrupa'da su olayi harbiden cok gicik, ozellikle almanya, avusturya ve fransa'da kabus gibi, ya soda iceceksiniz ya da musluk suyu, musluk suyunun da kendine ozgu feci bi tadi var, kana kana su icmeye hasret kaliyor insan. fakat amerika'da gayetle cillop gibi turkiye'dekileri aratmayacak dogal kaynak sulari var, pahali da degil gayet normal fiyatli. bence de zaten dogal kaynak suyu varken islenilmis su icmek pek akil kari deil, hepsinde bir eskimislik tadi oluroy, taze degil, sevmiyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yaaa bırah su sudur kötüsü iyisimi olacak ve koskoca the coca cola C.O. nin suymu kötü olacak yaaaaa[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bu Turkuaz sularını bize tunalıda bedavaya dağıtıyolardı. Adam gibi iyi bişey alın için.Aynı fiyata daha sağlıksızını ve kötüsünü içiyorsunuz dikkat!![signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Türkiyede üretilen ve Türkiye'nin en pahalı suyu olan Niksar Ayvaz Suyu. 17 Yaşından küçüklere yararlı 27 yaşından büyüklere faydalı bir Su. Kemik erimesini önleme etkisi var ve öz ve öz Yurdumun Suyu...[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Ferrero, 27 Mayıs 2004 22:53 tarihinde demiş ki: Türkiyede üretilen ve Türkiye'nin en pahalı suyu olan Niksar Ayvaz Suyu. 17 Yaşından küçüklere yararlı 27 yaşından büyüklere faydalı bir Su. Kemik erimesini önleme etkisi var ve öz ve öz Yurdumun Suyu... evet niksar suyu en iyilerden antalyada satılıyodu bi ara 5 litre alıyoduk 2 güne bi[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ICE Tea Ünilever'in markası Coca Cola'nın değil bilmeden çarpıtmayalım alakaları yok.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Ben niksar suyu kaynaklarına gittim yeni şişelenmiş. Boğazdan yağ gibi kayıyor su ya. İçtiğini hissetmiosun :)[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
Öne çıkan mesajlar