karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 itiraf ediyoruz, asagıdaki patent haklarının yarısını çignedik! detaylı bilgi: http://webshop.ffii.org/[Bu mesaj karakedi tarafından 07 Temmuz 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 rofl edik : simdi gordum sagdaki search kismi hasta :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant [Bu mesaj vesmor tarafından 07 Temmuz 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 nihihoihoihi ve bunun yüzünden sonsuza kadar cehennemimde yanıcaksınız :-P[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum.
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ehe database kullanmaktan tut preview penceresi bile patentli olduktan sonra daha çok yanarız biz.
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bişi olmaz kedidir kedi...[signature][hline]FB Sailing Team
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ehahah çok iyi ya..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bişey anlayamadım :-?[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kredi kartı ile ödeme yapma bile patentli diyor o derece. adamlar herşeyi patentlemiş deniyor.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 [Bu mesaj Sailor tarafından 07 Temmuz 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 internette tek yasa vardır, o da "herşey mübah"tır.[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 jokere +1 çekmekden kendimi alamıyorum[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ehehue çok hoş ya[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 haha güzelmiş :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 +1 to joker[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aklıma şu topic geldi: http://forum.paticik.com/view.php?id=123068 said: Patents. Did you know there's a patent held by some microscopic software company on spherical camera controls in realtime 3D, and they're starting to level lawsuits against EVERYONE? Did you ever wonder what happened to force feedback, controllers that push your hands around so you can feel the action in the game as well as see it (we're talking real force feedback, not controllers that vibrate like pagers)? Somebody has a patent, that's what. Did you know you can't have mini-games during a loading screen because of patent law?[signature][hline]Beş Hececiler
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 MP3-format: Audio compression format, covered by numerous patents, e.g. EP287578 yandım anaam!![signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bu da gusel bir yaklasim tabi..[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 oha nası yazış bunlar ne böle yok öle kurallar fln tr de boşverin :) utanmasalar kıc silme prosedürü cıkarıp onun bile patentini alıcaklar[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yuh adamlar herbir alanı patentlettirmişler.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 nasıl yok yahu? 1 yıldır adamlar "european patent laws geliyo! karşı koyalım!" diye bas bas bağırıyolar. bildiğim kadarıyla bu aralar avrupa bilmemne bişeysinde oylanacak, ve kabul edilirse malesef bu patentlerin hepsi geçerli olacak.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Cok ucuk ama bunlar ya, patent almanın bi sınırı yokmudur. internette text kullanımını patentlememelerinin sebebi nedir mesela[signature][hline]Beş Hececiler
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya bırakın bu patent işlerini siz keyfinize bakın ya..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Cuce, 08 Temmuz 2005 01:29 tarihinde demiş ki: internette text kullanımını patentlememelerinin sebebi nedir mesela öle bişi var mı ..varsa net göçer :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 text patensiz olur mu, paragraf modeli patentli, verdana fontu (pati varsayılan fontudur) patentli, kayan yazı patentli, özel tip submit butonunu bile patentlemiş adamlar hey be bre.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bende diyorumya neden patentlemiyolar, bu işin doruk noktası nedir.[signature][hline]Beş Hececiler
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bence cidden saçmalık. internette o tip şeylerin patentli olması gerçekten saçmalık. eğer Zed'in dediği gibi olursa ileride gene yahoo,msn,mynet,superonline gibi büyük isimler kalabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Öne çıkan mesajlar