Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik ve işlediği suçlar [ patent hakları ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nihihoihoihi ve bunun yüzünden sonsuza kadar cehennemimde yanıcaksınız :-P[signature][hline]Üşüyorum...
Aslında üşümüyorum serinliyorum.
Mesaj tarihi:
Ehahah çok iyi ya..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
aklıma şu topic geldi:
http://forum.paticik.com/view.php?id=123068

said:
Patents. Did you know there's a patent held by some microscopic software company on spherical camera controls in realtime 3D, and they're starting to level lawsuits against EVERYONE? Did you ever wonder what happened to force feedback, controllers that push your hands around so you can feel the action in the game as well as see it (we're talking real force feedback, not controllers that vibrate like pagers)? Somebody has a patent, that's what. Did you know you can't have mini-games during a loading screen because of patent law?
[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
MP3-format: Audio compression format, covered by numerous patents, e.g. EP287578

yandım anaam!![signature][hline] Coder
Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir.

-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Mesaj tarihi:
nasıl yok yahu? 1 yıldır adamlar "european patent laws geliyo! karşı koyalım!" diye bas bas bağırıyolar. bildiğim kadarıyla bu aralar avrupa bilmemne bişeysinde oylanacak, ve kabul edilirse malesef bu patentlerin hepsi geçerli olacak.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Mesaj tarihi:
Cok ucuk ama bunlar ya, patent almanın bi sınırı yokmudur.

internette text kullanımını patentlememelerinin sebebi nedir mesela[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 08 Temmuz 2005 01:29 tarihinde demiş ki:

internette text kullanımını patentlememelerinin sebebi nedir mesela

öle bişi var mı ..varsa net göçer :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
text patensiz olur mu, paragraf modeli patentli, verdana fontu (pati varsayılan fontudur) patentli, kayan yazı patentli, özel tip submit butonunu bile patentlemiş adamlar hey be bre.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bence cidden saçmalık. internette o tip şeylerin patentli olması gerçekten saçmalık. eğer Zed'in dediği gibi olursa ileride gene yahoo,msn,mynet,superonline gibi büyük isimler kalabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
  • Yeni Oluştur...