Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 26/25 Disc/Holy kullanıyordum ben de ve strat/scholo/dm tarzı yerlerde 1 veya 2 kere rest yaparak devam edebiliyordum. Shadowun pek bi önemi kalmıyor mc gibi büyük raidlerde çünkü shadow büyüleri çok threat yarattığı için özellikle mind blast çoğu zaman izin vermiyorlar ancak SWP atarsın izin verirlerse. Disc zaten şart daha çok mana+mana reg. vs vs, holy de ise 5crit/%10 fazla heal ve 40 kişilik raidler haricinde çok işe yarayan subtlety. Ben 26/25den memnundum ama biz iki priest oynuyorduk hep öbür arkadaş 31/20 di yani spirit buffımız vardı rahattık o yüzden:)[signature][hline]Dust to dust...Amen. Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall Weejas-60 NE Priest/Ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bazı şeyler çok abartılmış gibi geldi. unutmayınki oyundaki başarınız sadece talent'larınıza bağlı değil, oynamanıza da bağlıdır. bir gerçek var: shadow priest solo için çok iyi iken holy priest raidlere uygundur. ama insanlarda öyle bir bakış açısı varki, shadow priest'i nerdeyse healer yerine koymuyorlar, yanılıyorlar. doğru zamanda doğru büyüyü yapmayı bilen shadow priest'te pek tabii holy priest gibi olmasada en iyi healerdır. önemli olan manayı efektif kullanmak...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: huun, 07 Temmuz 2005 00:21 tarihinde demiş ki: said: Malibu, 07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: ( en azından 31 Shadow vermiş shadow forma girebiliyor) ) ben lvl 38 im . shadowdan baska hic bir seye skill point harcamadim ama hala shadow form a gecemedim . zaten shadow forma verebilmen için 31 talant point olması gerekiyo yani level 40 olman gerekiyo[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 neyse hakkaten anlatmak istedigimden uzak bir sey konusmusum .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 mana problemi olmasın diye 20 discipline 31 shadow kullancam ama bu seferde silence yada shadowformdan birini almam gerekiyo karar veremedim bende ama silence alırım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 şöyle düşündüm hatta ama karar vermedim henüz: Discipline Talents (20 points) # Unbreakable Will - 5/5 points Increases your chance to resist Stun, Fear, and Silence effects by 15%. # Improved Power Word: Shield - 3/3 points Reduces the duration of your Power Word: Shield's Weakened Soul effect by 15 seconds. # Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points Increases the effect of your Power Word: Fortitude spell by 30%. # Martyrdom - 2/2 points Gives you a 100% chance to gain the Focused Casting effect that lasts for 6 seconds after being the victim of a critical strike. The Focused Casting effect prevents you from losing casting time when taking damage. # Mental Agility - 3/5 points Reduces the mana cost of your instant cast spells by 6%. # Mental Strength - 5/5 points Increases your maximum Mana by 10%. Holy Talents (0 points) # None Shadow Talents (31 points) # Blackout - 5/5 points Gives your Shadow damage spells a 10% chance to stun the target for 3 seconds. # Spirit Tap - 5/5 points Gives you a 100% chance to gain a 100% bonus to your Spirit after killing a target. For the duration, your Mana may regenerate at a 50% rate while casting. Lasts 15 seconds. # Improved Shadow Word: Pain - 2/2 points Increases the duration of your Shadow Word: Pain spell by 6 seconds. # Improved Mind Blast - 5/5 points Reduces the cooldown of your Mind Blast spell by 2.5 seconds. # Improved Psychic Scream - 2/2 points Reduces the cooldown of your Psychic Scream ability by 4 seconds. # Mind Flay - 1/1 point Assault the target's mind with Shadow energy, causing 75 damage over 3 seconds and slowing the target to 50% of their movement speed. # Silence - 1/1 point Silence the target, preventing them from casting spells for 5 seconds. # Shadow Weaving - 5/5 points Your Shadow damage spells have a 100% chance to cause your target to be vulnerable to Shadow damage. This vulnerability increases the Shadow damage dealt to your target by 3% and lasts 15 seconds. Stacks up to 5 times. # Darkness - 5/5 points Increases your Shadow spell damage by 10%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bide böyle birşey düşünüyorum daha instance canlısı bi template oldu bu: Discipline Talents (30 points) # Unbreakable Will - 5/5 points Increases your chance to resist Stun, Fear, and Silence effects by 15%. # Improved Power Word: Shield - 3/3 points Reduces the duration of your Power Word: Shield's Weakened Soul effect by 15 seconds. # Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points Increases the effect of your Power Word: Fortitude spell by 30%. # Martyrdom - 2/2 points Gives you a 100% chance to gain the Focused Casting effect that lasts for 6 seconds after being the victim of a critical strike. The Focused Casting effect prevents you from losing casting time when taking damage. # Mental Agility - 3/5 points Reduces the mana cost of your instant cast spells by 6%. # Mental Strength - 5/5 points Increases your maximum Mana by 10%. # Meditation - 5/5 points Allows 15% of your Mana regeneration to continue while casting. # Force of Will - 5/5 points Increases your spell damage by 5% and the critical strike chance of your offensive spells by 5%. Holy Talents (0 points) # None Shadow Talents (21 points) # Blackout - 5/5 points Gives your Shadow damage spells a 10% chance to stun the target for 3 seconds. # Spirit Tap - 5/5 points Gives you a 100% chance to gain a 100% bonus to your Spirit after killing a target. For the duration, your Mana may regenerate at a 50% rate while casting. Lasts 15 seconds. # Improved Shadow Word: Pain - 2/2 points Increases the duration of your Shadow Word: Pain spell by 6 seconds. # Improved Psychic Scream - 2/2 points Reduces the cooldown of your Psychic Scream ability by 4 seconds. # Improved Mind Blast - 5/5 points Reduces the cooldown of your Mind Blast spell by 2.5 seconds. # Mind Flay - 1/1 point Assault the target's mind with Shadow energy, causing 75 damage over 3 seconds and slowing the target to 50% of their movement speed. # Silence - 1/1 point Silence the target, preventing them from casting spells for 5 seconds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Holy/Disiplin for the win.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 öyle diyosunda pvpde bayıyo baya :) tamam ölmen daha zor oluyor ama öldüremiyosunda karşındakileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 pvp yapmıyoruz şuan biz priest dedigin pvp ci olmaz. Shadow da pvp degil kendini savunma yolu. Bi paladinlerin tank tribini bide priest lerin kendilerini shadow oluncan pvp karakteri sanmalarını anlamadım şu oyunda. Kiiler degil abi priest.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 nasıl killer değil be adam 2 Dot atıp bide MB ölmeyi bekliyosun potion içmezsen :D[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 valla bu yaşta rogue la priest e ölüyorum diyosan sen al o nightslayerları dolaba koy lam3[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 WG de stealth olunmuyo abi sürekli bi aksiyon olduğundan öyle aylak aylak geziyosun. Walla başıma geldi UD priest 2 Dot bi MB atıp bıraktı beni :D[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 abi şuç sende CS + FS + TY + HJP + AFŞ + RRX yapmadan çıkarsan UD priest'e tabi alır[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 öyle konuşma eternal, shadow priestken hiç heal bile olmadan yendigim roguelar biliyorum.sadece rogueların kücük bi kısmı tehdit olusturuyor. hem neden killer olmayayımki?potansiyel var bunu kullanmak lazım :) ayrıca shadow priest kötü healer diyede birşey yok tek sorun mana sorunu oluyor onuda meditation ve mental strength vererek çözmeyi düşünüyorum.tabiiki belki holy priest kadar iyi olmaz ama fazla bir eksiğide olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Eternal, 07 Temmuz 2005 18:37 tarihinde demiş ki: abi şuç sende CS + FS + TY + HJP + AFŞ + RRX yapmadan çıkarsan UD priest'e tabi alır Buz ol! :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Burning Legion'da Infernal Affairs guildinde sadece 1 tane Holy Priest var raidlere aktif olarak katılan :) Diğerleri Shadow ve kesinlikle "respec" sözünden nefret ediolar. Bütün endgame encounterlarda ise gayet yerinde işler yapıyorlar, bir sorunumuz "şu anda" yok :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Eternal, 07 Temmuz 2005 18:37 tarihinde demiş ki: abi şuç sende CS + FS + TY + HJP + AFŞ + RRX yapmadan çıkarsan UD priest'e tabi alır harbi n00b'sun eternal. HJP'den sonra AFŞ atılmaz, hadi atılırsa da RRX atılmaz, shared cooldownları var. ben olsam CS + FS + LOL - ROFL atardım. hele bir de sonuna OMG attın mı, tadına doyum olmaz. kombo budur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 oyun bir noktadan sonra büyük oranda pvp ağırlıklı. priest'in pvp yapamayacağını söylemek saçma olur. (her class için geçerli bu) ayrıca "shadow priest'te kendini pvp yapabilir sanıyor" lafı ayrı bi saçma gibi :) en iyi pvp classlarından biri yahu resmen :) [ben hep kesiyorum muhabbetine kaymayalımda] "zaz doin' 1on1" vardı (movie). shadow priest'in shadow form ile heal atmadan neler yaptığını görmek lazım pvp'de. tabii herşeyi bir movie'ye dayandırmıyorum ama o movie'de bazı şeyleri güzel anlatıyor allah için... [inatlada şunu diyeceğim, manayı efektif harcadıktan sonra shadow priest, holy'den sonra en iyi healer. sonuçta hala priest.][signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 26 discipline 25 holy im. Ilk olarak, discip/holy olacaksaniz int/spi gitmeniz gerekli. Benim su an hosnut olmadigim bir iki rare itemim olmasina ragmen 404 int 390 spi var ki manam cok nadir bitiyor, hele bir de bow varsa üzerimde. Lakin, bu cok düsük bir hp olmasi anlamina geliyor, grubumun gözü gibi bakmasi gerekiyor yani bana. Holy/Discip gercekten MC ve Onyxia da must have gibi birsey. Shadow priest olup da, ancak caktirmadan mana kullanmayip mc ve onyxia yapabilirsiniz yani. 2 flash heal atacaginiza 1 flash atarsiniz, MT healleyen grupta olursunuz böylece kendi isinizi diger healerlara atar ve shadow olup instance yapiyor olursunuz. Yoksa diger türlü imkansiz. Ama shadow olmadan da solo kelimesini bile agza almamak gerekiyor.[signature][hline]PANDORA Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Gangren, 07 Temmuz 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Burning Legion'da Infernal Affairs guildinde sadece 1 tane Holy Priest var raidlere aktif olarak katılan :) Diğerleri Shadow ve kesinlikle "respec" sözünden nefret ediolar. Bütün endgame encounterlarda ise gayet yerinde işler yapıyorlar, bir sorunumuz "şu anda" yok :) sadece bir tane mi :P gimp priestiniz nolcak ?:D[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar