Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shadow mu ? discipline mi ?

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

söle bişi war shadowda verdiiin damage bir hayli artıor 60 a kadar intance lardada yeterlisin fakat...disc priestlar hem bufflarıyla instance larda daha yararlılar hemde pvpde adamı daha yavas öldürmelerine ragmen kendileride ölmüyo...ve basta shadow olan talent build imi discipline olarak deiştirdim dorumu yaptım tam olarak bilmiorm..yorumlarınızı bekliorum sizce hangisi daha ii ?
Sosyal ağlarda paylaş

talent tree'yi versen daha faydalı olurdu. eskiden shadow-disc iken şimdi disc-shadow musun?

talent seçimin hakkında bi fikrim olmamasına rağmen şunu diyebilirim;
tamamen senin oyun tarzına ve beğenilerine kalmış bir durum ;)[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim guilddeki priestlardan birisi Shadow priest ( en azından 31 Shadow vermiş shadow forma girebiliyor) MC&Onyxianın değişmez adamlarından birisi.
Ha ben priest talentlerinden anlamam belki geriye kalan 20 talent yetiyordur holy gibi heal basmasına Sadece fikriniz olsun diye söylüyorum :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
( en azından 31 Shadow vermiş shadow forma girebiliyor) )

ben lvl 38 im . shadowdan baska hic bir seye skill point harcamadim ama hala shadow form a gecemedim .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk lvllarda shadow/disc gitmek iyi çünkü sen ilk lvl arda pvp olarak iş yapıcaksın ancak lvl 58 den sonra disc//holy gitmek senin ve party acında iyi MC//Onyxia için olanra ihtiyaç var tek sorun dmg ler düşüyor mob öldürmen çok uzuyor aynı derecede zor ölüyorsun.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest(60) - NightElf
Burning Legion - Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow form çok fazla efor ister. Kullandıgın mana disc/ holye göre sınırlıdır ve büyülerin daha fazla mana ister. Aggro alma şansın daha yüksektir ama heal zamanlamasını tutturursan sorun olmayabilir. Fakat genelde herkes aynı anda dmg aldıgı için yoğun biçimde heal basman gerekebilir ki buda tüm mobların priestin üzerine çullanmasıyla sonuçlanır. Alliance priestiysen hem talenttan gelen aggro azaltmayla hemde paladinin salvation büyüsüyle disc/holy olarak çok rahat edersin. Kısacası zevke kalmış birşey ama high lvl instancelar için bence shadow yalan.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte dediğim gibi lvl 58 kadar shadow olarak git bunu nedeni tek başın yapacağın questler ancak 57-58 den sonra high lvl inst lara gidicen paso pm görücen işte o anda partynin sağlam bir şekilde ilerlemesi için disc//holy olaman gerekicek ve o anda inanılmaz diakkat gerekicek nasıl saldıra taktiği yapıyosan heal taktiğide yapıcan.Bekli bilirsin bilemicen benden bi tavsiye partyde veya raidde bütün classlardan önce warriorı heal'la tank düşerse party düşer sonra mage sonrada hagisi ihtiyacı varsa hatta pala ile druid healayacağın en son classlar olsun.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Burning Legion - Nerull

[Bu mesaj slayer77 tarafından 07 Temmuz 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mc de heal dongusu iyi ayarlandiktan sonra shadow/disc olsan da pek sorun yasamazsin (heal meter da 2-3 shaman seni gecer o kadar :p)

holy/disc - disc/holy gibi bisey olup pvp olayindan kopmak yerine disc/shadow u oneririm. +10% mana ve inner focus baya yardimci oluyo heal konusunda. ayrica spirit buff da her raide lazim bisey, ihtiyac dogrultusunda ona kadar bile disc gidilebilir :p

benim en son temp 27/24 gibi biseydi (disc/shadow). tavsiye ederim :)

bunun disinda KESINLIKLE holy/disc zorunlu eyvah sictik 58 olduk hemen respec yapmaliyim vs. inanma, kapilma boyle seylere. 10 disc 41 shadow la tek priest ubrs 15man yapilabiliyo hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Holy Talents (20 points)

· Holy Specialization - 5/5 points
Increases the critical effect chance of your Holy spells by 5%.

· Improved Renew - 5/5 points
Increases the amount healed by your Renew spell by 15%.

· Spiritual Healing - 5/5 points
Increases the amount healed by your healing spells by 10%.

· Inspiration - 5/5 points
Increases your target's armor value from items by 25% for 15 seconds after getting a critical effect from your Flash Heal, Heal, Greater Heal, or Prayer of Healing spell.

bana göre holyde sadece bunlara verilir geirisi disc olucak[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Burning Legion - Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

ben sadece shadow gittim sonradan . fark ettim ki yeteri kadar heal cekebiliyorum partye . armour falan bos is . power word: fortitude i zaten train edebiliyorsun .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 06 Temmuz 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
60 tan sonra sahsen holy - disc olmayan priesti gruba almamaya ozen gosteriyorum mc dede pek birsey yapamiyorlar aninda oom oluyor falan filan 60 olan priestin holy olmasi sart

valla bizim MC grubunda bir tane Shadow Priest var, onu da benim yanıma veriyorlar whisperla da söylüyorlar: "neverhood, abi sana güveniyorum vs vs" diye
(restoration druidim)
herifin manası anında bitiyor, benimki yarıdayken innervate atıyorum herife
herif innervateli de tüketiyor kendini ben hala oom değilim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ayucan, 06 Temmuz 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
26 discipline
25 holy
lv 60 priestin instance icin yapacagı en iyi talentdir.
ama pvp isterim ben derse o zaman full shadow discipline yapacak gerci holy discipline ilede pvp yaparsın ama holyfire alman lazım

Azshanar Lv 60 NE Holy-Discipline Priest of SEVEN BL

aşmış priestlar böle seçiyor zaten ya 26-25 ya da 28-23 ama ben divine spiritden vazgeçemem ondan 31-20 rullz:)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Cla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...