riglous Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: huun, 22 Haziran 2005 08:12 tarihinde demiş ki: baska sirket yok ama yakinda acarlar . hayirlisiyla devlet su sektorden bir cekilse diger firmalar rakipleri kim olacak bir gorse acarlar . kimse devletle ticari rakip olmak icin gelip 8 milyar dolar vermez takdir edersin ki ... yapilan sozlesmeye gore, adim adim gecis var. yani onumuzdeki sene kendi altyapilarini olusturabilecekler ama bu sene icin izin yok. koc telekomu alamadigi takdirde kendi altyapisini kurma hazirliginda; bu da demek oluyo ki tekel her halukarda kirilacak.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya alakası yok isteyen istediği zaman şirket kurar. tabiki önce telekomünikasyon üst kurulundan lisans izni alması gerekiyo. bu tekelin kalkması için telekomun satılması çok alakasız tekel zaten yok doğal bi tekel varki bu şu an devlette yarın telekomu alan firmanın eline geçicek. telekomun kurdugu bu altyapıyı kurmak kolaymı ya!! cep telefonu değilki iki tane vericiyle (mesela) halledesin işi. ülkenin her yerine kablo çek santral kur şebeke kur. oohoo kim uraşıcak işte hazır telekom var zaten alan üstüne yatıcak ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: demirbilek2, 22 Haziran 2005 06:34 tarihinde demiş ki: Bes tane ozel firma olup piyasada surekli birbiriyle rekabet edecekse eyvallah said: Malibu, 22 Haziran 2005 07:30 tarihinde demiş ki: bence telekom şu an özelleştirilse değişen bişey olmayacak Sadece Devletin Tekelinden çıkıp Özel sektörün Tekeline girecek. Türkiye'de internet'in bu kadar az gelişmesi de telekom'un suçu. tüm özel şirketler interneti turk telekomdan almak zorunda kaldı. normalde TTNet, dial-up servisini 10 milyona verirken, atıyorum bir SuperOnline, TTNet'ten bu hizmeti 10 milyona almak zorunda kalıyor. Bunun üstüne kendi masraflarını ve karını koyuyor, 20-30 milyona satıyor. Zamanında bir sürü dial-up şirketi vardı. neredeyse hepsi battı. yok şimdi. ancak internet işi Turk Telekom'un elinde olmasaydı, bizim de diğer ülkeler gibi beleş connection'ımız olabilirdi. zamanında chip dergisinden bir yazıyı alıntılamıştım. Adamlar yılda bilmemkaç katrilyon kar etmişlerdi. Kar planları yapıyorlar, ancak hizmet konusunda çok eksikleri var. İngiltere'ye gittiğimde neredeyse her sokak köşesinde telefon kulübesine rastlamıştım. Bozuk parayla kullanım imkanı olduğundan da Türkiye'yle çok rahat görüşme imkanım olmuştu. Ancak Türkiye'de Telefon işlerini PTT üstlendiğinden, çağdışı bir sistem mevcuttu. Etrafta sarı kulübeler vardı. Ama jetonla ödeme yapılıyordu. Bundan dolayı mutlaka PTT'ye gidip jeton almak gerekliydi. Kullanışlı değillerdi. Bu yüzden PTT çevresiyle sınırlı kaldılar. Jetondan sonra telefon kartına geçilmeye başlandı. Ancak kabinler çağ dışı kaldı. İngiltere'deki şık kabinlerden sonra, bizimkiler paslı sarı teneke kutu gibi kalıyordu. Turk Telekom'a geçtikten sonra pek birşey değişmedi. Sadece kabinleri kendi renklerine boyadılar. Kredi kartıyla veya bozuk parayla kulanılabilecek telefon kulübelerinin artması gerekliyken, ne yazık ki Turk Telekom çevresiyle sınırlı kaldı gene. Ki bu bence Türkiye'de Cep Telefonlarının bu kadar yaygın olmasına neden oldu. Doğru düzgün bir telefon şirketimiz yok. İnsanlar Cep Telefonlarına yöneldiler. Bence kötü oldu. Herkesin elinde milyarlık cep telefonları olmasına rağmen doğru düzgün bir telefon altyapımız yok. Cep Telefonu kullanamayanlar için de "Bakkal Telefonları" türedi. Bakkala gidiyorsun, kontörle telefon konuşuyorsun, sonra bakkala paranı ödüyüp gidiyorsun. Ne kadar komik bir manzara. Oysa ki kilit noktalara doğru düzgün telefon kabinleri konsa bu sorun hallolcak. Bunun yerine garip yöntemlerle uğraşıyoruz. Umarım yeni gelen şirket bunu düzeltir. Telefon ve İnternet konusunda çok çok geride kalmış bir toplumuz. Tamam herkesin elinde pahalı cep telefonları var, lüksü yaşıyoruz, ama rahatı yaşayamıyoruz. Neden bizim de diğer ülkeler gibi modern bir telefon veya internet altyapımız olmasın ki?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 zaten geçen 1-2 senede falan sabancı telekom, superonline telekom vb şeklinde kuruldu 3-4 tane büyük. bir sürü ufak şirket. tlf kartları vb çıktı değişik firmalardan falan. ama mesela geçen sene superonline adsl hizmeti vermek için gitti telekomdan hat istedi 100k adet, tt salakları sadece 1000 tane hat verdi, lol adamlar patladı tabi :) en kısa zamanda yerli yabancı farketmez adam gibi firmalar alsada bizde adam gibi hizmet alsak, stratejik bi önemi yok zaten napcaklar ki zaten tüm internetimiz 2 adet deniz altındaki kabloya bakıyor topu topu, onları kesseler tamam. (kendileri kopuyor zaten arada). basit bir kriz anında bile kitlenen hatlarımız var lol daha ciddi bişi olsa savaş vb herhangi bir düşmana gerek olmadan batar zaten şu anki hatlar kendi kendine.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Norak, 22 Haziran 2005 09:41 tarihinde demiş ki: zaten tüm internetimiz 2 adet deniz altındaki kabloya bakıyor topu topu, onları kesseler tamam. (kendileri kopuyor zaten arada). konuştuk bunu daha önce. deniz fiber hattı yerine kara fiber hattı çekilse, hem bu tip sorunlardan kurtulurmuşuz, hem de performans artarmış. en azından zırt pırt kablo kesilmez..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Korax, 22 Haziran 2005 01:55 tarihinde demiş ki: tt gidicek ülkenin geliri düşücek kimse bunu düşünmüyo tabi :hrr: niye yabancıya satılırsa adam çalışanları amerikadanmı getirecek :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Joker, 22 Haziran 2005 10:30 tarihinde demiş ki: said: Korax, 22 Haziran 2005 01:55 tarihinde demiş ki: tt gidicek ülkenin geliri düşücek kimse bunu düşünmüyo tabi :hrr: niye yabancıya satılırsa adam çalışanları amerikadanmı getirecek :) evet.babam fransiz-turk sirketinde calistigi icin biliorm.tamam calisanlar turk muhendisler falan,ama arada dvmli teknisyen muhendis ve ozelikle de yonetici getiriolar tak diye muhendisleri onlara bagliolar.bi de cogu acayip artiz oluo ki sorma,elin teknisyeni muhendislere cok bilmislik tasliyo falan[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr [Bu mesaj Kithnos tarafından 22 Haziran 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Kithnos, 22 Haziran 2005 10:55 tarihinde demiş ki: bi de cogu acayip artiz oluo ki sorma,elin teknisyeni muhendislere cok bilmislik tasliyo falan usta muhendis cekismesi dunyanin her ulkesinde her sektorde vardir . bu evrensel bir gercektir :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 telekom satısında teklif zarfları açılmış yerli firmalardan koç ve turkcell elenmiş ihale oger ve etisalat firmalarıyla pazarlıklar yapılacakmış. internette bedevilerin eline düşücez herhalde. Allah sonumuzu hayır etsin gelen gideniş aratmaz inşallah. -Etisalat Ortak Girişim Grubu:-Cetel-Çalık Enerji Telekomünikasyon A.Ş -Dubai Islamic Bank -Abu Dhabi National Insurance Company -Etisalat-Emirates Telecommunications Corporation Oger Telecoms Ortak Girişim Gurubu:-Oger Telecom L.L.C -Saudi Oger Ltd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 5 milyar 650 milyon dolarlık teklif gelmiş demin cnn de yazdı şirketin ismini aklımada tutamadım zira sharopova ablamız bağırırak dikkatimi dağıttı.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 O teklif Oger'in.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 01 Temmuz 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Eft az kaldi kurtuluyoruz yakında bizi daha hizli baglantilar ve hic kopmayan internet baglantisi bekliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Komik artık güzel internet beklemeyin bence arabistan da güzel net mi var da buraya getircekler.Belki yanlış biliyorumdur kesin konuşmak istemem ama böyle şirketlerin türkiyenin internetini geliştirceklere hiç bir umudum yok.Eh nede olsa akp var alışmak lazım oy verenler utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Oger 6 milyor 550 milyon verdi simdi son teklif bu kazandılar galiba...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: elm, 01 Temmuz 2005 18:00 tarihinde demiş ki: oy verenler utansın. Utandım. Şeriatı getirecekler zaten pişman oldum. Bir lolipopla kandırıldım böhü.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bir ülkenin geliri düşecek diye özelleştirmemek olmaz. Nedeni : Eğer siz bir kurumunuzu yenileyemiyorsanız yıllar öncesinin teknolojisi ile bu işi götürmeye çalışırsanız o kurumu bir gün çökertirsiniz. Ayrıca Türk Telekom un alt yapısı her hangi bir AB ülkesinin alt yapısından daha kötü durumda. Basit bir örnek vermek gerekirse İrlanda bütün alt yapısını değiştirdi ve şu an alım gücü İsviçreden bile daha fazla. Ayrıca Telekom gibi şirketlerde devlete bağlı kadrolaşma torpil son hızlı yürüyor.Bunun önüne geçmenin en iyi yöntemi budur. Ve boşuna korkuyorsunuz bilmem kaç km uzaklıktaki adam sadece telefonunuzdan çıkan electromanyetik dalga sayesinde ne halt konuştuğunuzu duyabilir bu teknoloji yeni değildir.Eğer bir kişi isterse sizin günlük ne halt yedğinizi bile çıkartır.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 olay paranın dışarı çıkması kısa vadede kazanç uzun vadede zarardır özelleştirme gerekli reformu yapsalardı telekomda ne torpil olurdu ne şikayet başıboş bırakılan bir şirketten fazlasıda beklenmez hani sonuna kadar karşıyım bu özelleştirmenin[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Unutma ki bütün hükümetler kısa vadeye oynar uzun vade ye atılım yapmazlar bunun temel nedeni de kalkınma planlarımızın 3-5 yıllık olmasıdır.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: riglous, 22 Haziran 2005 08:52 tarihinde demiş ki: koc telekomu alamadigi takdirde kendi altyapisini kurma hazirliginda; bu da demek oluyo ki tekel her halukarda kirilacak. en son sunu soylemek istiyorum bu topicte . sadece koc degil sirada bir cok firma var kendi altyapisini kuracak . bugune kadar yatirdigimiz paralarin karsiligini bir gormeye baslarsak kuracaz insallah . demem o . hemen yarin ozellessin . fark 6 ayda kendini gosterecek . rekabete hazirlanan bir suru dev sermaye var rekabet kizgin olacak eheheh[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 son dedim dayanamadim ama ihale lubnan-italyan parasinda . gayet iyi . hem arabi hem avrupaliyi kizdirmadik . herkese yetecek para var bu ulkede . arabin parasi ab nin yol vermesi :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: screamer, 01 Temmuz 2005 18:41 tarihinde demiş ki: Unutma ki bütün hükümetler kısa vadeye oynar uzun vade ye atılım yapmazlar bunun temel nedeni de kalkınma planlarımızın 3-5 yıllık olmasıdır. ztn sorunda burda başlıyor ya kısa vadede kazanç sağlanıyor sonra 20 yıl sonra bir bakmışız ekonomik kriz kapımızı çalmış.Hiç düşündünmü bu Amerika nsl süper güç oldu die hep uzun vadede büyük işler yapıyorlar.[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 internet bağlantılarımızı hızlanacak mı?[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bu Oger hangi ulkenin ya da ulkelerin sirketi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Hmm cogunlugu suudiler biraz da inglizler ve italyanların payı var. " Oger Telecoms’un ana hissedarı Saudi Oger, Telecom Italia ile ortak konumda bulunuyor. Grupta Oger Telecoms lider, Telecom Italia da azınlık hisse sahibi. Oger Telecoms’un, operasyonel ve teknik konularda İngiliz BT’nin uluslararası danışmanlık kolu BT Telconsult ile kurduğu ortaklığı sürecek. Oger ve BT Telconsult sabit hatları, Oger ve Telecom Italia ise GSM operasyonunu yönetecek. " Kaynak: Ntvmsnbc[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 gsm olaylarını telecom italia oger sabit hatları oger ve bi ingiliz şirketti unuttum adını onlar yönetcek oger öldürülen lübnanlı eski başkanın sahibi olduğu bi şirket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar