streamin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Türk Telekomünikasyon A.Ş'nin hisselerinin yüzde 55'inin özelleştirilmesi sürecinde, önyeterlilikleri tespit edilen, Etisalat Ortak Girişim Grubu, Koç Holding Ortak Girişim Grubu, Oger Telecoms Ortak Girişim Grubu ve Turktell Ortak Girişim Grubu'nun ihaleye katılmaları onaylandı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türk Telekom'un özelleştirme sürecinde, ortak girişim gruplarının oluşumuna ilişkin son başvuru tarihi olan 17 Haziran 2005 tarihinde, önyeterlilikleri tespit edilen söz konusu 4 grubun başvuruda bulunduğu belirtildi. Açıklamaya göre, Türk Telekom İhale Komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, ihaleye katılması onaylanan ortak girişim grupları şöyle: Etisalat Ortak Girişim Grubu: -Cetel-Çalık Enerji Telekomünikasyon A.Ş. -Dubai Islamic Bank -Abu Dhabi Natıonal Insurance Company -Etisalat-Emirates Telecommunicatıons Corporation Koç Holding Ortak Girişim Grubu: -Koç Holding A.Ş. -The Carlyle Group L.L.C Oger Telecoms Ortak Girişim Grubu: -Oger Telecoms L.L.C -Saudi Oger Ltd. Turktell Ortak Girişim Grubu: -Turktell Bilişim Servisleri A.Ş. -Gen-Pa Telekümünikasyon ve İletişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. -Tekofaks Ofis ve Haberleşme Ürünleri Pazarlama A.Ş. -Kurtson Maden ve Sanayi İşletmeleri A.Ş. Bu arada, bu konsorsiyumlarda yer almayıp, daha önce ihale sürecine katılan ve önyeterliliklere haiz olan istekliler de teklif verebilecek. kaynak [signature][hline]filmliste revcon0668 riva tun klite (farkli kaydet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 az kaldi yakinda kurtuluyoruz . her nekadar gayri resmi kaynaklara dayansada 8 milyar dolardan asagisini da kabul etmemeye karar vermis hukumet . hayirli olur insallah .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sabırsızlıkla beklıoruzzzz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Valla bence,Koç'a gitsin öncelikle,tabii olmassa o yabancılara..Ama tamamen türk eline bırakmanın mantıklı olacağını düşünmüyorum..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Beklicezde, ne kadar beklicez bakalım..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 inş. bi an öönce olur da fazla beklemeyiz[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Lancelion, 21 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: Valla bence,Koç'a gitsin öncelikle,tabii olmassa o yabancılara..Ama tamamen türk eline bırakmanın mantıklı olacağını düşünmüyorum.. saçmalamayın lutfen bi de iletişimimizin kontrolunu yabancılara verirsek napıcaz bi o kaldı zaten[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 telekom 8milyar dolar deger biçilmiş. 2004 net karı 3 milyar dolarmış ya! ucuza gidicek gibi. artı bunda bide avea nın %40 hissesi var o da demekki alana yanında hediye olarak veriliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: eagle_dnz, 21 Haziran 2005 17:32 tarihinde demiş ki: bi o kaldı zaten O_o[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Werewolf, 21 Haziran 2005 17:36 tarihinde demiş ki: said: eagle_dnz, 21 Haziran 2005 17:32 tarihinde demiş ki: bi o kaldı zaten O_o inanarak sölemedim ama napalım[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: gokhaan, 21 Haziran 2005 17:35 tarihinde demiş ki: telekom 8milyar dolar deger biçilmiş. %55 i 8 milyar dolar .aveanin yarisi tt nin . yani aveaninda %25 i bu bedele dahil . ayrica o bahsettigin kari yapabilmesi icin aldigimiz hizmet ortada . kalitesiz ve pahali internet ve konusma ucretleriyle o kari yaptigini lutfen unutmayalim [signature][hline] [Bu mesaj huun tarafından 21 Haziran 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Tabii,dediğin doğru da o açıdan bakmadım,Telekomun şu anki haline bakıyorum,sonra da yabancıların elinde olan şirketlerin şu anki haline bakıyorum.Söylenecek fazla söz yok ama,eğer tabii diğer türk ortaklığı işi iyi yapacaksa hay hay gelsin,ne diyelim.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 %55 i degil tamamı içinde avea nında %40 hissesi dahil. yani özelleştirme için normal geleicek yada beklenen fiyat 4-4,5 milyar dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 turkler alsin ama duzgun bir $irket alsin borusan telekom filan cok iyi yurutur diye du$unuyorum.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: gokhaan, 21 Haziran 2005 17:50 tarihinde demiş ki: %55 i degil tamamı içinde avea nında %40 hissesi dahil. yani özelleştirme için normal geleicek yada beklenen fiyat 4-4,5 milyar dolar yok . zaten sadece %55 i satisa cikiyor tt nin . %55 i icin 8 milyar dolar fiyat bicilmis bildigim kadariyla . %55 i oldugu icin tt nin sahip oldugu avea hisselerinin %55 i satilacak .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ne kadar da cahilce ve düşünmeden konuşuyorsunuz! Ne de olsa tek derdiniz ucuz ve hızlı bir şekilde internete girebilmek, çet yapmak, oyun oynamak vs. Ama olay bu kadar basit değil. Telekom herşeyden önce stratejik bir kurum. Bu laf artık bir çoğunuzu baymış olabilir ama şunu unutmayın: Türkiye her an tehdit altında olan bir ülke -hem içten hem dıştan-, böyle durumlarda istihbarat birincil önemdedir ve telekominikasyon da onun en önemli vasıtasıdır. Dolayısıyla böyle bir kurumun satışı herşeyden önce bu ülkeye ihanet etmektedir. Diğer yandan Telekom binlerce kişiye ekmek kapısı olan, yılda getirdiği karla ülke ekonomisine en büyük katkıyı sağlayan kuruluştur. Bu özelleştirme sonrası çalışanların ne gibi bir durumlar karşılaşacağı belli değildir, almak isteyen şirketler tarafından bir açıklama yapılmamaktadır. Ve son olarak patıcıkta yazanlara hitafen şu konu oldukça önemlidir. Yıllarca ekolayından tutun, superonlineınına; Türknetten, weezysine kadar onlarca iss gördük ve bunların da ne menem iş yaptıkları ortada. Ayda 30tlnin yanında bir de telefon parası ödüyorduk fakat ne var ki 'internet pahalı, telekomu satın; yaşasın özel sektör' şeklinde hönkürenlerin sesi soluğu çıkmıyordu. Ne de olsa özel sektör hata yapmazdı, zammı döşüyorsa bir bildiği vardı. Gel gör ki o zamana göre 10 kat hızlı internet bugün hemen hemen aynı fiyata ve istisnalar olsa da kesinlikle daha düzgün bir altyapıyla sunuluyor ve bunun daha da gelişeceği kuşku yok ki bir gerçek. İşte böyle bir durumda Telekom'un satılışı için 'inşallah, sabırsızlıkla bekliyoruz' diye çığlık atanlar oradan, buradan duyduklarıyla; kendi beyinlerini kullanmadan düşünen insanlardır. Telekom bize Atatürk'ten mirastır; Tüpraş Atatürk'ten mirastır; MKE Atatürk'ten mirastır; tüm devlet kuruluşları Atatürk'ten mirastır. Eğer bu kurumlarda bir sorun varsa -ki bir çoğunda var-, bu o kurumun değil, onları beceriksizce yöneten bugünkü ve geçmişteki soytarı hükümetlerin bir sonucudur. Bir anne çocuğu hata yaptıysa onu sokağa atmaz; önce kendisine sorar 'ben nerede hata yaptım diye', ardından da ona yardımcı olarak sorunu çözmeye çalışır. Lütfen biraz daha mantıklı düşünüp yazalım. [Bu mesaj pekaziz tarafından 21 Haziran 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bu sefer olcak galiba[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Açıkçası yabancı bir servis sağlayıcısı tarafından kaliteli bir servis verilmesindense, yerli bir servis sağlayıcısından kötü bir hizmet verilmesini yeğlerim. Çoğunuz absürd ve saçma bulacaktır büyük ihtimalle, ama gelecekte bu kurumun iyileştirilebilmesi ihtimalini gözönünde bulundurarak, böyle bir düşünceye sahip oldum.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 devlet kurumunun iyileşmesi zor, özel sektör olmadıkça; nasıl olsa maaşımı alıyorum zihniyeti devam eder.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Keşke,keşke herkes patideki gibi düşünse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Özel sektör olacaksa dahi, yerli olması taraftarıyım. Ver kurtul'la nereye kadar? (Hayır zarar eden bir kurum olsa ver-kurtul bir alternatif olarak düşünülebilir de, zarar da etmiyo bildiğim kadarıyla)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya şu an telekom da ülke aleyhine bir girişimde bulunulması çok mu zor, her kurum için bu risk vardır ben ülke güvenliği açısından bir tehlike görmüyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bizim işimize yarar bu olay heralde[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 arkadasım bizim itirazinizda ona zaten ver kurtul nereye kadar?? o zaman bu ulkede sorunlu (soylememe gerek yok herhalde anlamışsınızdır) bu ulkeyide mi verelim yabancılara onlar daha iyi yönetir diye. niye kendi malımızı hep kötülüyoruzda neden düzeltme iyileştirme yoluna gitmiyoruz. sorarım; telekom 2004 yılında 3 milyar dolar kar etmiş neden bu kadar çok biliyomusunuz tekel olması tabiki önemli ama allah aşkına doğru duzgun yatırım yapmıyolarki. niye çünkü verilmiş sözler var. bi kurumu en iyi en kolay nasıl satarsın biliyomusun önce halkın gözünde degerini dusurursun iş yapamaz bi hale sokarsın sonra işte telekom yapamıyor bu işi biz en iyisi satalım dersin verirsin gider. ama inanın ben bundan iyi olucanı hiç zannetmiyorum Allah sonunmuzu hayır etsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 artı bide sunu dicem özel sektör olunca ucuzlar diye bi kavram var neden o zaman turkcell den aveayı telsimi aradıgınızda 600.000 mi 700.000 mi ne dakkası niye ucuzlamıyo. ne gibi bi seyi varki. adam vericiyi koymuş ordan konusuyo herkes. kablomu çekiyo herkesin evine vericilerini hırsızmı çalıyo doğadanmı etkileniyo ağaçkakanlarmı yiyo :) ucuzlamaz guzel kardeşlerim ucuzlamaz özel sektör sadece cebine koyacağı parayı düşünür oyle olmasa bugun dogu ve günydoğu bu kadar geri kalmazdı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar