trapt Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bence sınavla milletvekili almak lazım bu ne ya ...elin cahili başa geçio bilgilisi memur oluyo.. Bu arada Hangi partinin milletvekili bilen varmı?[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 komik bu herifler ya valla komik..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: trapt, 05 Temmuz 2005 14:49 tarihinde demiş ki: Bence sınavla milletvekili almak lazım bu ne ya ...elin cahili başa geçio bilgilisi memur oluyo.. Bu arada Hangi partinin milletvekili bilen varmı? ak parti.[signature][hline]The Rushing
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 onu söyleyemeyen adama da. Onu seçen millete de...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Prawler, 05 Temmuz 2005 15:07 tarihinde demiş ki: onu söyleyemeyen adama da. Onu seçen millete de... kafam girsin..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya cidden ayıp ya,rezilliğin önde gideni ama bi o kadar da komik ya[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 trajikomik cuk oturur...[signature][hline]chuck!
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hadi ordan hadi ordan vahit :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 abi ben açmıştım bu konuyu, ama silinmiş, demekki bu da silinicek. =) konu ise tam rezalet yani, inanmak istemiorum.[signature][hline]Silent dance with death...
arina Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 istiklal mariını bilmeyen türk,türk değildir yaa. bu adama ne kadar oha ve ökuz desek azdır bide milletvekılı olmuş utanmadan[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
duende Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: hellspe, 05 Temmuz 2005 11:45 tarihinde demiş ki: harbi olmasa şu an belki mini etke giyilmiycekti başortu zorunlulu fln gelcketi belkide amma sacmaladniz yani adamlar imparator deilki istenmeyen biseyi kimsede yaptiramaz[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy *
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Birde milletin vekili olucak halisiyetsiz. ama ahmet kayanın şarkısını yada bi ilahı patlat desen hepsini bülbül gibi okur. ÖSS sınavı gibi laiklik sınavıda olucak aslında. MGS (Meclise Giriş Sınavı) ;) sdfasdfsadf.[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: SteelBB, 05 Temmuz 2005 17:29 tarihinde demiş ki: Birde milletin vekili olucak halisiyetsiz. ama ahmet kayanın şarkısını yada bi ilahı patlat desen hepsini bülbül gibi okur. ÖSS sınavı gibi laiklik sınavıda olucak aslında. MGS (Meclise Giriş Sınavı) ;) sdfasdfsadf. Ahmet Kaya ile alakasi ne oluyor simdi bunun?
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 türkiyedeki milletvekillerinin cogu "vasıfsız işçi" sınıfında zaten. onca zamandır bu durumda olmamızın sebebi bu.. milletvekili olma koşullarında bence universite şart olmalı, ne ticaret adamı, ne şarkıcısı ne bilmem necisi popüler yaklaşımla başımıza gecmemeli.. ama belki de hiçbir zaman değişemeyecek bir kanun bu.. şuanda meclistekilerin kaçı üniversite mezunudur harbi merak ediyorum..
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Olay çok rezil bişi de,bu olay nerede ne zaman oldu.Bi de hangi milletvekili ve hangi partiden ?[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya bunlar kaç seneden beri nerde yaşamışlar armut bi insan bile istiklal marşını bilir ya.. bunlara armut da denmez...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
duende Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Ceday, 05 Temmuz 2005 18:30 tarihinde demiş ki: türkiyedeki milletvekillerinin cogu "vasıfsız işçi" sınıfında zaten. onca zamandır bu durumda olmamızın sebebi bu.. milletvekili olma koşullarında bence universite şart olmalı, ne ticaret adamı, ne şarkıcısı ne bilmem necisi popüler yaklaşımla başımıza gecmemeli.. ama belki de hiçbir zaman değişemeyecek bir kanun bu.. şuanda meclistekilerin kaçı üniversite mezunudur harbi merak ediyorum.. universite mezunu olmasini gerekli kilmak sacma olur sonucta yonetebilcek gucte olutp uni.ye gitmemis yada gidememis cok insan vardir ama kucuk bi I.Q. yada kultur testine tabi tutmak olabilir[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu...
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 isimlerini anmaktan korkuyorum ( mill seyyy millet hmm yaa hani varya vekill )[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 alaaah bu ne ya, hahaha. rezaletin bu kadarı. "hakkıdır hakkıdıır sakka tapann milletimin istiklal"[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 05 Temmuz 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Abi nasıl bilmez bi milletvekili ya.. [spo1=şahsi yorumumdur]Bunun gibileri tavana asacan kıçına sımaç basacan :p[/spo][signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b]
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Öldüm gülmekten ya. Allah belasını versin bunların ne diyim.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ağlasam mı gülsem mi ...[signature][hline]böö
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 görmüştüm bunu bi yandan gülüyorum bi yandan vah vah çekiyorum. avrupa birliği ? girecekmiyiz ? benim torunlarım bile göremez biz giremeyiz AB'ye falan. oylama bunlar.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
Öne çıkan mesajlar