Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bl'deki yabancılar türkleri çekemiyor mu?Yoksa başka bir sorun mu var?

AcimasizKemal

Öne çıkan mesajlar

Başımdan 2 gün evvel şöyle bir olay geçti:Pala arkadaşla takılıyorduk geldi bir rogue benimle kapışmak istediğini söyledi bende git kalbini kırmıyım dedim ısrar edince tartakladım bende bunu birdaha istedi bende benimle kapışmak için önce palayı devirmen gerek dedim sonra bunlar kitlendi birbirlerine arkadaşda bunu üzünce ben dedim ki:Sil charını acıdım sonra adam başladı turkish people lame turkish vs.. sövüp saymaya başladı bende muhattabım olmadıgı için olay mahalliğini terkettim.Bu adamlar neden böyle her fırsatta sövüp sayıyor bize?[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian
Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp
Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Yok benimle ilgili değil ben piyasaya çıkmadan önce genelden kapışmalar oluyordu türklere karşı saldırı vardı horde ve alliance oynadım her iki tarafdada rastladım.Oynadığım diğer serverlarda dediğiniz gibi seviyorlar türkleri illa birinin türk arkadaşı oluyor ve yazın tatile falan geliyorum diye muhabbet ediyorduk.Bl de değişik.[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian
Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp
Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

bi yerde duymuştum yabancı çocuğun biri diyoki

-türklerden nefret ediyorum cüzdanımı çaldılar
-nasıl anladın türk olduunu
-çünkü kıllıydı
hehe ne manyaklar var yaw[signature][hline]FOR THE HORDE
FOR THE HAMMERHEART
Disaster Orc Shaman
Disappear Undead Rogue

[Bu mesaj Hammerheart tarafından 05 Temmuz 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çekememek değil, kendimizi böyle tanıttık onlara. Mesela, war3ft de, sürekli küfürlü isimlerle açılan, yabancıları aşağılayan serverları her dakika görebiliyorum. Hatta, oyuna girip, türkçe birşeyler yazıp, sonra oyunda hiç türk olmadığını (Türk varmı denince cevap vermiyorum, nereli olduğumu sorarsam başka bir ülkeyi söylüyorum.) sorup, hiçkimseyi bulamıyınca küfredip oyundan çıkan türklerden sıkıldım artık. Bu yabancıları düşman olarak görme huyundan birtürlü vazgeçemediniz. Şahsen, herhangi bir online oyunda türk görürsem öngörü ile yaklaşıyorum, çünkü geçmiş bana hep böyle öğretti.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf, 05 Temmuz 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
Çekememek değil, kendimizi böyle tanıttık onlara. Mesela, war3ft de, sürekli küfürlü isimlerle açılan, yabancıları aşağılayan serverları her dakika görebiliyorum. Hatta, oyuna girip, türkçe birşeyler yazıp, sonra oyunda hiç türk olmadığını (Türk varmı denince cevap vermiyorum, nereli olduğumu sorarsam başka bir ülkeyi söylüyorum.) sorup, hiçkimseyi bulamıyınca küfredip oyundan çıkan türklerden sıkıldım artık. Bu yabancıları düşman olarak görme huyundan birtürlü vazgeçemediniz. Şahsen, herhangi bir online oyunda türk görürsem öngörü ile yaklaşıyorum, çünkü geçmiş bana hep böyle öğretti.

+1
Sirf bu yuzden oyunu Us teki BL de oynuyorum ve de bildigim benim disimda 7 turk war :D ki bunların 4 u amerikada dogup buyumus cok 10 kelime turkce bilip :) adları ve aile fertleri turk olan insanlar :D mutlu mutlu 8 imizde turkleri herkeze sewdiriyoruz ve hiç birimiz aynı guildde olmadan şeker gibi 4 guildi kardeş ilan ettirebiliyoruz :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf, 05 Temmuz 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
Çekememek değil, kendimizi böyle tanıttık onlara. Mesela, war3ft de, sürekli küfürlü isimlerle açılan, yabancıları aşağılayan serverları her dakika görebiliyorum. Hatta, oyuna girip, türkçe birşeyler yazıp, sonra oyunda hiç türk olmadığını (Türk varmı denince cevap vermiyorum, nereli olduğumu sorarsam başka bir ülkeyi söylüyorum.) sorup, hiçkimseyi bulamıyınca küfredip oyundan çıkan türklerden sıkıldım artık. Bu yabancıları düşman olarak görme huyundan birtürlü vazgeçemediniz. Şahsen, herhangi bir online oyunda türk görürsem öngörü ile yaklaşıyorum, çünkü geçmiş bana hep böyle öğretti.

Önyargı..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

General'da sürekli Türkçe konuşan dallamalara sus deyince "AMINA GODUMUN ÇOCUU!!!!111!!" diye bağırıyorlar mesela.
Türklere karşı kin varsa bu elemanlar yüzündendir.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

-Where are u from?
-Turkey
-cool
yorumların %90 ı bole en azından bana.Denk gelmıyor demekkı[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Ragnarok onlineın avrupa serverlarında durum daha berbattı. WoWda böle bi sorunu daha hiç yaşamadım.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)

[Bu mesaj Sage tarafından 05 Temmuz 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım bende büyük sorun var bu yazılanları okuduğumda çünkü, ben Türkler ile birlikte oynamaktan çok mutluyum.

Hatta oynadığım server'larda Türk oyuncuların olması benim için en başta tercih nedeni.

Yeri gelmişken değinmeden pas geçemeyeceğim bir konuda Ultima Online gibi bir oyunun bu kadar ucuzlatılması. 1998'den beri OSI'de Ultima Online oynamaktayım ve halen daha oynarken zevk alıyorum. İlk günden beri de benim için önemli bir oyun oldu açıkcası ve bu kadar ucuzlatılmasından rahatsızım.

Asıl ucuzlatılması gereken "Free Server" kavramı olması gerekirken, herşeyi UO'ya mal etmek bence büyük bir haksızlık. Eminim ki, WOW,SWG, EQ vb. gibi oyunlarında free serverları olsaydı aynı şekilde ucuz etin yahnisinden rahatsız olacaktık.

Ayrıca, her ulusta karşımıza çıkabilecek kişiliklerin en kötü örneklerini baz alarak yorum yapmak, bardağın sadece boş tarafına bakıp yorumlamak çok mantıklı gelmiyor bence.

Son söz olarak, oynadığım serverlar da Türk oyuncuların olması, iki kelam kendi anadilimde laf edebileceğim kişilerin olması bence önemli.

İyi akşamlar
Sosyal ağlarda paylaş

merak ediyorum böyle paralı bir oyuna nasıl para verebilmiş bu denyo kardeşlerimiz? benim yaptığım gözlemlere göre bu insancıklar(küfür eden lame tayfa) en ufak şeyin bile hesabını yapan tipteler, bu para olayı bu tayfayı caydırması gerekirdi...[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyuncunun hangi ülkeden olduğuna değil kaliteli insan/oyuncu olup olmadığına bakarım.Bu oyuna dadanan çok fazla türk kro var.Uo kültürü + cs oynayan kro tiplemeler aynen devam ediyor.Açıkçası bir türkle beraber birşey yapacağıma yabancı ile yaparım hiç olmazsa huzurlu ve düzgün yaparım.Yok mu oynamasını bilmeyen , bu kültürü edinmemiş olan türk oyuncu var ama çok az.Yani o kadar çok şey geldiki başıma...

Birde evet yabancılar türklere karşı önyargılılar henüz kötü bir olay yaşamadım da en ufak bir şeyde ırkçı veya önyarglı ortaya çıkıyor.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

adamakıllı türkler elbette mevcut da maalesef ben de çekiniyorum "sen türk müsün?" diyenlere cevap vermeye. ille yılışma gereği hisseden bir grup var, sanki türk'üz deyince beraber cihada çıktık haydi işi gücü bırakalım ona sohbet verelim, yardım edelim gibi. ben yabancı olsam türkler hakkında pek iyi düşünmezdim ne yalan söyleyeyim, türk olduğum halde böyle diyorsam.. :)

al mesela yukarıda adam duelde yenilene "sil charını" demiş. biri böyle yapsa "kesin türk bu" derim, adaba aykırı davranıp sonra "neden türklere sövüyorlar" diye düşünmek son derece acayip, bunu da ancak türkler yapar herhalde..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...