Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tatile gidicez, yardım gerek!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi biz 3 kişi arklarla izmire yakın bir yerlerde şöyle 3 gün 2 gece tatil yapalım diyoruz.
ama şimdi öğrenci adamız össden çıktık para konusunda biraz sıkıntılıyız.

bildiginiz güzel, ucuz havuzlu mavuzlu adam gibi bir otel veya başka bi seçenek bilen, uygulayan memnun kalan varsa yardım ederse çok sevinirim.
(kuşadası, ceşme falan olursa iyi olur)[signature][hline][EOF]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
kuşadası fiyat olarak uygun. ben şuan kuşadası'nda yazlıktayım. kuşadası'nda o tip pansiyonlar var veya oteller. fiyat olarakta uygunlar. yada bir ev tutup, evde kendin pişir kendin ye gibi birşey yapabilirsiniz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
Ben kuşadasında sürekliyim uygundur buralar gelin iyi yerler.Bende geleli 1 sene oldu deniz güzel ama pazar günleri deniz çekilmez oluyor keko diye tabir ettiğimiz insanlar tarafından kuşatılıyor.[signature][hline]Krwlng in my skiN
Mesaj tarihi:
kusadasi kadinlar plaji yukarda kaliyor ordaki yerlere sorarsaniz gösterirler. denize 5 dk uzaklikta.. Arif pansiyon var havuzu yok ama apart iste biz 5 kisi günlük 50 milyona kaldik. içersi çok güzel rahat ve bahçeli tek eksik havuz ama denize yakin öneririm... sehir merkezine uzak ama (yürüyerek 20 dk :D) yani güzel yerde[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss
Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
yahu biz önce özdere diye karar kıldım.
orda bi motelde ucuza kalıp ordaki mekanlarda takılırız dedik.
ama şimdi diyoruz ki adam gibi bi otelde kalıp, havuzumuza girelim otelde takılalım falan diyoruz.

yani böyle ucuz bi otel bulabilirmiyiz acaba hepsi 60 milyon, 70 milyon falan civarlarında o da imkansız.[signature][hline][EOF]
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 06 Temmuz 2005 20:21 tarihinde demiş ki:
kusadasi kadinlar plaji yukarda kaliyor ordaki yerlere sorarsaniz gösterirler. denize 5 dk uzaklikta.. Arif pansiyon var havuzu yok ama apart iste biz 5 kisi günlük 50 milyona kaldik. içersi çok güzel rahat ve bahçeli tek eksik havuz ama denize yakin öneririm... sehir merkezine uzak ama (yürüyerek 20 dk :D) yani güzel yerde

biraz pahalıymış gerçi ama olabilir.
ama kuşadasını da bilmem gidilecek güzel mekan varmı oralarda?[signature][hline][EOF]

[Bu mesaj Black-ice tarafından 06 Temmuz 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Barlar sokağı turist mekanı gece için güzel yer kadınlar plajı pazar günleri iğrenç bi yer adım atılacak yer olmuyor
ama pazar harici güzel erken giderseniz yer kaparsınız.Bu arada baya hırsızlık oluyor kesin malzemelerin başında biri duracak kadınlar plajında .[signature][hline]Krwlng in my skiN
Mesaj tarihi:
@Black-ice :

kisi basi 50 milyon degil :) 5 kisi toplam günlük 50 milyon veriyorduk... Kisi basi 10 milyona geliyordu ama orasi apart iste :P 3 kisi kaça anlasirsiniz bilemiycegim :)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss
Anime tadında MMORPG lar.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
kuşadası'nda gidilebilecek yerler var tabiki. kuşadası ege'nin tam ortasında. izmir,çeşme,didim,bodrum ve ayvalık gibi tatil illerine oldukça yakın. kuşadası'ndan efes,milli park,zeus gibi yerlere gidebilirsin. bence çok güzel biryer.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
öss'de rüşvet yedirince para kalmadı di mi :p vahşi doğanın bağrına gömün kendinizi, survivor modunda.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- faking nuub!
Mesaj tarihi:
bence bodruma gıdın kalıcak yer olarak ıse pansıon olarak kullanılan esır kampları var gercektır adam evını perde ıle bolup kıralıyo uygunda oluyo zaten gecenın bır koru gelıyosun sorun olmuyo :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Mesaj tarihi:
Foçaya git foçaya hem turisti bol..hem fazla kalabalık değil hemde çok ucuz mekan..doğası falan harika[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Alın bi cadır.... Kurun sahilin oraya bir yere...[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

• Yeni Oluştur...