Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: MartinLGore, 06 Temmuz 2005 10:28 tarihinde demiş ki: Abi ezan nedir? Ezan, ezan nedir? Ezan namaza çağırır seni ! Yanlış mı biliyorum? Telefonun namaza çağırması komik değil mi? Bence komik.. Ezan dediğin camiii den yükselir, böyle bir kural olmasa bile bu alışkanlıktır. Bu alışkanlığın dışına çıktığın zaman komik gelir. Senin araban namaza çağırıyo mu? Ya da barbie bebeğin ? Bu ana kadar sadece camii'den duyduğum ses telefondan çıkarsa komik gelir yani.. budur olay.. +1 Sadece şunu düzeltmek istedim toplumun uygun gordugu normaldır. oda Ezan sesi camiden yukselir. Ama telefondan Ezan sesi geliyor ise bu işte bir gariplik vardır ki, her garip komikde olabilir, güzel olmayada bilir bence...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ha bide şöyle demek gerekir. Talep varki arz ediliyor.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Allah yolunda her müslümana lazım...doğal olarak bundan para almamaları lazım eğer parasızsa valla bende isterim :D[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 o_O[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 o_O[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
duende Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ayrica bukadar ohanessburger tepkisi vericek ne var anlamadim zate telefonlarda olabilecek hersey avr su anda ayrica bu ezan olayi saatlkerdeede var alarm yerine ezan sesi veren saatler(ananem hacdan getirmisti) yani neden bukadar buyutulmus ohanes O_o fln anlamadm valla[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 vardı böyle birşey. hatta bu symbian'lı telefonların ilk çıktığında vardı. ben demo sürümünü yüklemiştim. demo sürümünde sadece öğle namazlarını okuyordu :) çok şeker bir program. üstelik kıbleyi,iftar vakitleri gibi şeyleride söyleyebiliyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 e yuh artik hocalar 0900' lü hatlarada cikarlar o zaman =/ *namaz vakitlerini kaciran kâfirler icin..*[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Insanoglu para kazanmada sınır tanımıyor...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bir çok insanın belkide işine yarıyacak birşey ne varki bundan ohanesburger miş Sen ye o ohanesburgeri ...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ahahh muthisti bu :)[signature][hline]Offf yeter bee.
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Resim bozuk göremiyorum :) ve açım :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
duende Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 insanlar dinle ilgili seylere hep bole tepki gosteriyolar gayet guzel yarali bisey iste isteyen kullanr[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu...
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bana baştan olay ters geldi[signature][hline]go2hell
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bu kadarı da fazla yane.Dini karıştırmaları hoş değil[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 neye?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Dini kullanarak para kazanma peşindeler.Ticarete bu şekilde karıştırmaları doğru değil yane[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 dini kullanmak abartı olur herhangi bir melodiyle farkı yok, ne isityosan indir cep tel. e dinle[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
hyde Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 gercekten ya ne var bunda ılk defa gereklı bırsey ıcın kulanmıslar telı bence :p[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Öne çıkan mesajlar