Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ohannesburger O_o [yorumsuz]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 06 Temmuz 2005 10:28 tarihinde demiş ki:
Abi ezan nedir? Ezan, ezan nedir?
Ezan namaza çağırır seni ! Yanlış mı biliyorum?

Telefonun namaza çağırması komik değil mi? Bence komik..

Ezan dediğin camiii den yükselir, böyle bir kural olmasa bile bu alışkanlıktır. Bu alışkanlığın dışına çıktığın zaman komik gelir.

Senin araban namaza çağırıyo mu? Ya da barbie bebeğin ?

Bu ana kadar sadece camii'den duyduğum ses telefondan çıkarsa komik gelir yani..

budur olay..

+1 Sadece şunu düzeltmek istedim toplumun uygun gordugu normaldır. oda Ezan sesi camiden yukselir. Ama telefondan Ezan sesi geliyor ise bu işte bir gariplik vardır ki, her garip komikde olabilir, güzel olmayada bilir bence...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
Allah yolunda her müslümana lazım...doğal olarak bundan para almamaları lazım eğer parasızsa valla bende isterim :D[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız!
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
ayrica bukadar ohanessburger tepkisi vericek ne var anlamadim zate telefonlarda olabilecek hersey avr su anda ayrica bu ezan olayi saatlkerdeede var alarm yerine ezan sesi veren saatler(ananem hacdan getirmisti) yani neden bukadar buyutulmus ohanes O_o fln anlamadm valla[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
vardı böyle birşey. hatta bu symbian'lı telefonların ilk çıktığında vardı. ben demo sürümünü yüklemiştim. demo sürümünde sadece öğle namazlarını okuyordu :)
çok şeker bir program. üstelik kıbleyi,iftar vakitleri gibi şeyleride söyleyebiliyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
e yuh
artik hocalar 0900' lü hatlarada cikarlar o zaman =/
*namaz vakitlerini kaciran kâfirler icin..*[signature][hline]Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my Lethe..You are my own
Mesaj tarihi:
Bir çok insanın belkide işine yarıyacak birşey ne varki bundan ohanesburger miş Sen ye o ohanesburgeri ...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
Resim bozuk göremiyorum :)
ve açım :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
Bu kadarı da fazla yane.Dini karıştırmaları hoş değil[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
Dini kullanarak para kazanma peşindeler.Ticarete bu şekilde karıştırmaları doğru değil yane[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
  • Yeni Oluştur...