duende Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 pink floyd yuzlere yil once patlayip bulundugu adayi uzerinde bulunan herkese mezar eden pompei yanardaginin bulundgu adaya gider ve kimsenin olmadgi adada o eski arenada olulere konser verir aresten pink floyd live at pompei diye aradim 808mblik videoyu indirdim tek kelimeyle muhtesem herkese tavsiye edecegim video grup eskiden bnm için sadece pink floydken artik onlara tapan 1000lerce insa1 anlayip onlara hak veriyorum[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konser videosu olarak o videoyu ayrı bir yere koyarım.[signature][hline]elvyn: sen nerden mezunsun ucanadam: okul? elvyn: hayır ev lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 DVD'si var, günde 3 öğün izliyorum..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ldc++ tan 25le indiriyorum sabaha biter, teşekkürler paylaştığınız için[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 o ne hasta vido dur oole icim fena oluyo ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 müthiş ya. ben de izledim. dün akşam bırakmıştım insin die. deydi[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 çok merak ettim şimdi derhal bulmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 offf tekrar tekrar izliyorum muzikte son nokta diyebilecegim bi video yaa[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben anca izledim, hakketen de müzik budur, böyle yapılır denilebilecek bir şey çıkarmışlar ortaya. girişte söylendiği gibi, bu videoyu izlemeden önce grup sadece pink floydken, video grubu, seslerini özümsetiyor insana, budur kesinlikle.. bir de benim izlediğim directors cut idi, onu da sorayım, başka versiyonları bulunabiliyor mu, çaldıkları 3-4 parça bir şeydi, orjinal versiyonu da mı böyle diye merak ettim. ha gerçi eksik bi yanı olduğuna da inanmıyorum, son damlasına kadar akıtıyor müziklerini içine sahne arkası hali de.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 öyle bir anlatmışsınızki...hiç alakam olmamasına rağmen indirmeye başladım :D[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 live at pompeii tadında tavsiye edebileceğiniz başka kayıtları var mı arkadaşlar? bi yerden başlayayım kendi adıma.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 live at pompeie benzer biseymi istiyosun pink floyd videosumu istiyosun sevdgimiz videoalrimizi istiyosun ne istedgni anlamadm[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 pink floydun live at pompei tadında bi kayıdı, dvdsi, netten bulabileceğimiz aynı tatmini sağlayacak herhangi bi görsel materiali yani.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben kissin konserlerini cok severm ama oyle 80li yillardaki olmicak kiss alive diye ararsan cikar kissin yeni konserlerini bulmak zordur ama harikadir onun haricide black sabbathta fena diildir ama oda yenilerden olcak guns n rosesda iidir bu 3 gurubun sahne perfprmansini cok severm ozelliklede kissi[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Rolling stones'u tek gecerim konserlerde, valla böel bi sahne duzeni böle bi show yok, özellikle son turneleride ibi iki konser bul adamlar o yaşta nasıl delleniyo bi gor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 valla torrent link veren olursa süper olur emule ares falan kastırıyo[signature][hline]ne davamıza göre bir kız bulduk ne davamızdan vazgeçtik kız dedigin istanbul gibi olmalı fetihi zor fatihi tek. icq:140353 MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Pink Floyd Video Anthology 1966-1983 Pink Floyd Live at Pompeii Classic Rock Albums (yada böle bişey) Pink Floyd:Dark Side of The Moon İçerik olarak -Video Anthology bende 3 dvdlik, o yıllar iarasındaki konser, klip, animasyon falan ne varsa toplama bişey -Live at pompei yi anlatmışsınız zaten -Classic albüms olayıda 2003 yılında yapılan bişey galiba, grup elemanlarıyla röportajlar albümdeki şarkılardan klipler, onların akustik versiyonları şarkılar albüm o dönemler hakkında muhabbetler falan Üçünüde tavsiye ederim [Bu mesaj MacbetH tarafından 06 Temmuz 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bu arada konser olmasada wall albumunun flimi var whe wall diye oda harikadir[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Aha Pulse vidyo indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 E oha 144 dakika, 1.3 gb. Neyse dur bakalım Division Bell Turnesini iyi kotarmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 şimdi...sanırım azerbeycan saat sabah 7 di fln ve azerbeycan tvde live in pompeii var neden nasıl bilmiyorum ama helal olsun demekten kendimi alıkoyamıyorum zap lerken kanalları şu diyalog oldu -aa tvde live @ pompeii var...iglinç lan... -OHAAA AZERBEYCAN TELEVİZYASI LAAAAAAN .... vay beeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 inanılmaz güzel bir video. kelimelerim tarif etmekte yetersiz. yeniden yeniden kaç defa izledim kimbilir... ayrıca şarkıların normal halleri bile müthişken bu videoda normal hallerinden bile iyi yorumlanmış diye düşünüyorum. her şarkı için öyle. mesela a saucerful of secrets'daki davidin her dinlediğimde gözlerimi dolduran vokalleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 O kadar hızlı yaşayıp hayatta kaldıktan sonra o damarlarda akan kan yavaş akmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Gerçekten harika evet. Çekim açısından, şarkıların yorumlanması açısından her yöden süper işte:) Kaçırmayın kesin bulup izleyin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Pink Floyd - Ummagumma(cd1 live disc) 1)Astronomy Domine 2)Careful with that axe, Eugene 3)Set The Controls For The Heart of The Sun 4)A Saucerful of Secrets 4 şarkıdan oluaşn doğaçlamanın doruklarına varan albüm, içerdiği parçalar itibari ile tam bir pschedelic şölen olduğunu söylememe gerek yok sanırım :) Ayrıca Careful with that axe, Eugene'de Roger Waters attığı çığlıklar ve o sesin verdiği his çok ayrı bir tartışma konusudur. Bir sigara yakınız ve play'e basınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar