Patos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 evet maalesef ki mave in bilmedigi yok su dunyada. mave rox[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 O kadarda değiL canım , meseLa " rox " ne demek biLmiyorum[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 64 msj kalmış mave ha gayret.[signature][hline]Lucas || Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Lucas bari sen yapma , beni burada en yakın takip edenLerden biri oLmazn Lazım. Sence yazdıkLarım o kadar ucuz mu ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben su ana kadar ise yarar bi msgini goremedim mave. rox nasi anlatiyim "supersin, sen ne dersen o olur" manasinda[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 2Mave: Seninle tartışmaya veya ağız dalaşına girmeden söylüyorum... Konu başlıkları konuyu açıklamalı. Ben açılmış bir konu açmak konusunda hassas bir kullanıcıyım. Sevmiyorum birilerinin açtığım bir konunun altına "Aramaya İnanmak" yazıp çota diye tartışılıp konuşulmuş konunun linkini vermesini. Çok fazla da konuya girip kişisel muhabbete girmek istemiyorum bu sebebten "konu başlıklarını açarken biraz daha dikkat edebiliriz" İlla kullanmak istiyorsan "andri çevçenko'ya Chelsea'den inanılmaz teklif" gibi bir başlık da seçebilirsin. Böylece benim gibi -konu açmadan önce arama manyaa- olanlar arattıkları anahtar kelimeler içinde Chelsea'yi kullanırsa bu konudan devam edebilirler tartışmalarına.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 @ Smoke ; istersen bütün düşünceLerimi konu başLığına dökeyim ? Ya bir insanın senin açtığın bir konunun aLtına " aramaya inanamak " vs. yazması seni ne kadar iLgiLendirir ki. Şahsen ben cevap vereyim , bir konuda görüş beLirtecek isem konu küfLenmiş ise yeni konu açarım , konu gözümün önünde ise ( yani iLk sayfada ) ise oraya yazarım. @ Patos ; teşekkür ederim[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yanLız bütün bunLarın çevçenko iLe ne aLakası var onu anLayamadım[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Düşüncelerini konu başlığına dökmene gerek yok, sadece c/p yaptığın yazarın yazısının veya haberin başlığını konu başlığına yorumsuz aktarmaya çalışabilirsin.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ÇEVÇENKO diyorum , gerçekten MİLAN için vazgeçiLmez bir adam ![signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben olsam satarım kasaya koyarım o parayı sonra veririm hocaya onun yerine birini bulur.[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER Furiouz Boys of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Fener anlaşmış Sheva'yla... Son prüzleri gideriyomuş. Sheva da "Alex ve Anelkayla dehşet saçarız" demiş. :D[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Rewendor, 24 Haziran 2005 02:01 tarihinde demiş ki: Fener anlaşmış Sheva'yla... Son prüzleri gideriyomuş. Sheva da "Alex ve Anelkayla dehşet saçarız" demiş. :D karnıma ağrılar girdi :)[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 rüştü de, avrupada yediklerimin 2 katını atacaz yorumunda bulunmuş bu transfer için :D[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 figo'da türkiye'ye gelip galatarasay üzerinden fransa'ya kaçıcakmış,eksik kalmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 milan şurda bence en doğur kararı aldı diyorum ben[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Apex, 24 Haziran 2005 11:54 tarihinde demiş ki: figo'da türkiye'ye gelip galatarasay üzerinden fransa'ya kaçıcakmış,eksik kalmayalım :) beLki de feneYbahçeye geLip futboLu erken bırakır :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 6S aşmış ya kimlere gidiyor öle solari rui costa figo .. Canaydın bunları almak için sponsor arıyormuş ahaha koptum kendini satsın o :D[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER Furiouz Boys of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 konu baslıgını sasırdın heralde...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Adamlar gelmeyeceğini biliyo tabi :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 milan yerinde olsam satabilirdim zor bir karar ama.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Demek ki futboLda başarı demek para demek değiLmiş :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Gilean, 23 Haziran 2005 20:23 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 23 Haziran 2005 16:26 tarihinde demiş ki: Arsenal baskanıda -Stadı satarım Henry'yi satmam- demişti.. stadı sattı zaten?=) rofl! bu dogru mu :) ps: spor bölümü müdavimler, Mave'in üzerinde cogu zaman haksız yere gidiyorsunuz. yakışmıyor. ne o öyle toplu linç yapar gibi? mave sende uzatma olayları, sana laf atıldıgında bas şikayet et butonuna yada bana direk özelden gel ben silerim mesajları. bu ne lan kendimi anaokulu ögretmeni gibi hissettim. bana böyle hisler yaşatıp yaşlandıgımı hissettirdiniz. intikamım çok feci olacak![signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 kezman i atletico madrid e satm1slar.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 arsenalin stadını sattığı doğrudur bu arada. highbury'den sonra oynayacakları stadın adı (2006'dan sonra sanırım) emirates stadı olcak. hatta bildiğim kadarıyla chelsea bu yüzden emiratesle olan forma reklamı anlaşmasını bozdu. ama zaten arsenal başkanı söylemiş stadı satarım henry'i satmam diye. sözünün eri adammış :P paranın miktarını duyunca insan bi çıldırıyo ufak çapta ama böyle bi transfer sonucu taraftarın kulüp binasını basması olasıdır. kolay diil böyle adamı satmak[signature][hline]Kaspaaaar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar