MeSh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 batman'im karizmayım.. korkun benden diye yapio işte[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kesinlikle tatmin oldum muzikler ve dovus sahnelerindeki kamera oyunlari disinda gayet guzeldi.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Grimwolf, 20 Haziran 2005 13:44 tarihinde demiş ki: 4 gün oldu gösterime gireli.Cumadan beri sinemalarda... Başlıkta yarın yazıyor da. Kinaye yaptım. Seneye de orada yarın yazacak.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 :) başlığa bakmamışım eheh[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 batmobile sati$a cikiyor diye duydum dogruysa oha caddelerde gezen batmobile'lar gormek enteresan olur :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Yok artık allah korusun :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ya Batman'e kılıç vermişler, kamera arkası görüntülerinde gördüm. Sırf samuray, katana modası var diye bi karaktere böylesine yeni şeyler yüklenmez ki.. Nerde görülmüş Batman'in elinde katanayla savaştığı?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 o batmobile'i yavaş trafiğe çıkarsınlar..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Drew Carey Showun bir bölümünde Drew bişekilde bi arkadaşından Batmobili ödünç alıyordu dolaşıyodu trafiğe çıkıyodu milletin ağzı açık kalıyodu falam eheh güzeldi o bölüm[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: McsPeyn, 20 Haziran 2005 22:21 tarihinde demiş ki: Ya Batman'e kılıç vermişler, kamera arkası görüntülerinde gördüm. Sırf samuray, katana modası var diye bi karaktere böylesine yeni şeyler yüklenmez ki.. Nerde görülmüş Batman'in elinde katanayla savaştığı? Batman sık sık kılıçla dövüşür çizgifilme göre değilde çizgiromana göre düşünecek olursan.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ben çizgi romanındada kılıç görmedim hiç...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 batman'in çizgi romanini okumadim hiç ama filme bakacak olursak.. Diğer filmlerde yaptığı hareketleri,vuruş stillerini bir şekilde öğrenmiş olması gerektiğini biliyoruz yani. Kimse anadan doğma ju jitsu manyağı değil. Bu elemanda filme göre ninja eğitimi almış yadırgamadım ben.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Evet anne karnında haya huya hareketlerini öğrenmiş bir tipi yok.Baba anneye de bakacak olursak böyle bir özellikleri yok.Genlerdende geçemez yani. Ondan eğitim şart.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 film benim hosuma gitti yalniz ilk bölümün son 10dk.sina kadar çok sikici hatta bi ara filmden çikmayi düsündüm ama 2.yarisi çok eglenceli,sürükleyici güzel film,tavsiye ederim ama çizgi filmi daha güzeldi :)[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 İlk yarıda bir türlü aksiyona girilmiyor çünkü olayların temelini bir mantığa oturtmak için oldukça uğraşılmış. Bu çabayı takdir etmek lazım tabi. Bir de Katie Holmes 'u sanki hep dawson's creek' teki kız gibi düşünüyordum filmde de öyle salak bir karakter kendisi çünkü, Örümcek Adam' daki Kirsten Dunst tarzında. Filmin bitişi de pek güldürdü beni, yani son iki cümle:) Özetle gidilir, görülür bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: McsPeyn, 20 Haziran 2005 22:21 tarihinde demiş ki: Ya Batman'e kılıç vermişler, kamera arkası görüntülerinde gördüm. Sırf samuray, katana modası var diye bi karaktere böylesine yeni şeyler yüklenmez ki.. Nerde görülmüş Batman'in elinde katanayla savaştığı? olayın samuray modasıyla alakası yok. kaç yıl önce çizgi romanlarında da gördüm benzer hedeleri. japon değil çin eğitimi alıyordu sanırım, kılıçlarla dövüşüyordu o yüzden. bence anormal birşey değil. ama ne yazık ki batman'i eleştirirken o noktayı gözardı ediyoruz .[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Michael Keaton dan sonra hiç bir Batman karakteri bana keyif vermedi. Herşeyi tadında bırakmak lazım. Batman Newyorkta, Batman Pariste, Batman ve küçük periler.... Pöf[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Karqa Corte nickli oyuncuyu tanıyan biri varsa bana mesaj atsın lütfen öms den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bi de o sahneleri izlerken dikkatimi başka bişey daha çekti, yüzünde maskesi üstünde kıyafeti yoktu. Yani eğitim esnasında bunların okuluna kötü adamlar saldırıyor falan olabilir, daha Batman olmamış olabilir. Neyse en iyisi ben filmi izleyeyim bir ara..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Şimdi arkadaşlar bu filmde suyu buharlaştıran bir makina kullanılmıyor mu?Evet Hipotez-İnsan vücudunun yaklaşık %70i sudan oluşmuyor mu? -Evet peki bu insanlar niye o makinadan zarar görmüyorlar da sadece o madde yüzünden zombileşiyorlar,su buharlaşınca eski mortal kombat tabiriyle tam bir fatality olması gerekmez miydi???[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konulur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 benim de aklıma geldi bu, ama ona da uygun bi cevap bulurlar heralde " yok kardeşim, sen insansın, biz sadece boruların içindeki sularla ilgileniyoruz" gibi :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Issız yerlerde sevdiğin için bir evren ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bir çok mantık ve aptallık içermesine rağmen ben beğendim valla. Daha bir gerçekçi durmuş hem kötüler hemde Batman.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bu kadar inciğini cinciğini araştırıp derin düşünürseniz hiç bir filmden zevk alamazsınız...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Film güzeldi ama biraz bazı konlaarda zayıf kaldı Ama bunun baslama filmi olduugunu unutmayın hollywood film bulmakta zorluk cekiyo sanırım davamı gelecek seri filmleri sıfırdan tekrardan gösterime sokuyor yeni teknolojiler kullanarak 2. sinde JOKER olacak sanırım filmin sonuda jokerin kartlarını gösteriyordu bide bence kate holmes o filme yakısmamıs daha iyi biri oynıyabilirdi filmde tom mu ayarladı artık ne diycemde filmin cekime baslayıs tarihi bilmiyorum dogrusu :) ama gidip izleyebileceginiz bir film[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Filme bi arkadaşın zoruyla gittim tutuurdu buna gidecez diye nese tmm dedim.Öle batman'e de ayrıca pek hayranlığım yoktur hani hatta pek sevmem de kertayı...Ama film harbi güzeldi yani efektler mefektler süperdi bnce son zamanlarda gittiim en iyi yabancı filmlerdendi... Gidin bncee!![signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ben de çok beğendim filmi, severek izlediğimiz okuduğumuz Batman'in nasıl doğduğunu görmek güzeldi. Ayrıca sonunda da Joker'le çok güzel bağladılar olayı. Tadına doyamadık[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar