Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman Begins

Norak

Öne çıkan mesajlar

arama yaptım ama en yakın alakalı konu 2004 te açılmış, bi başka topic tüm batman filmlerinden bahsediyor vb o yüzden yeni topic açıyorum:

az önce cnn türk de sahne arkası/çekimleri gösteren bir program vardı, ileri düzeyde batman fanı olmama rağmen bu filmden pek bişi beklemiyordum aslında ben, ama edindiğim izlenim filmin gayet karanlık ve tam batmane uygun bir atmosferi olduğunu yönünde. o yüzden yarın sabah carrefour a uçarak/koşarak gitme kararı aldım :)

ayrıca filmin Batman'den çok ilgi çekicek kısmı sanırım yeni batmobil olacak, müthiş bi araç olmuş bu seferki. polislerin araç hakkındaki yorumları süper filmdeki :) ben şimdiden kendim için istiyorum bir tane ehe

kötü adam olarak Korkuluk (scarecrow ) ve birisi daha var sanırım.

konu olarak bilmeyen varsa: şurdan öğrenebilir

filmin anasayfasından batmobil dahil biçok ayrıntıya ulaşabilirsiniz:
www2.warnerbros.com/batmanbegins/flash/index.html[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Korkuluk geliyor super.Wb batman çizgifilmlerinde en beğendiğim ,en korkulani kötü buydu.Filmdede aşmiş bir karizma bekliyoruz kendisinden.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 17 Haziran 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
batman 1 ve 2 nin havasında osla bile yeter ki yanılmıyorsam yönetmen zaten 1 ve 2 yi daha önce çekmiş olan kişi.

yok ilk 2'sinin yönetmeni tim burton'dı. bu sefer christopher nolan. henüz 2 filmi var bu şahsın ama bu 2 film memento ve insomnia olunca bu seferki batman'e güveniyoruz ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 17 Haziran 2005 00:22 tarihinde demiş ki:
yok ilk 2 filmin yönetmeni tim burton du, ki kendisi şu an Corpse Bride die ilginç bişi çekmekte :)

Corpse bride animasyon film çok sirin birseye benziyor konuyla ilgisi yok ama esas ben onu merak ediyorum.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi geldim :)
çok beğendim.

çok güzel atmosfer, gotham falan çok iyi olmuş ilk filmdeki gibi. batman baya bi sert olmuş kodumu indiriyo resmen ehe

kullandığı enteresan malzemelerin falan nasıl yapıldığını, dikkat çekmeden nası aldığını (10k birden ehe) vb çok güzel yerleştirmişler filme. dövüş sahneleri bazı yerlerde çok hızlı, gayetde güzel yapmışlar.

ve hala bi batmobil istiyorum (its a black...uhh...tank!). 3.7 milyon $ miş zaten fiyatı aracın :)

kötü amcam ra'ul bilmemneyi sanırım the animated series (tas) i izlemeyenler veya çizgiromanları okumayanlar bilmez ama onuda iyi kurgulamışlar baya.

vede bunun devamı da gelecek sanırım :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Training is nothing, Will is everything
Sosyal ağlarda paylaş

HARİKA OLMUŞ.

Yani bu kadar güzel olacağını beklemiyordum. Baştan sona her yerinde tüylerim diken diken izledim. İlk film kadar güzel bir film var karşınızda. Ayrıca Batman'in özüne dönen bir film olmuş aynı ilk film gibi. Yani Bruce Wayne'in Crime Mastermind yönünü öne çıkaran bir film olmuş. Herşeyiyle muhteşem.
Christian Bale muhteşem, Gary Oldman muhteşem, Morgan Freeman muhteşem, Liam Neeson muhteşem, Scarecrow'u oynayan Cillian Murphy muhteşem... Herkes harika. Kadro resmen harika.

Senaryo'da harika, çekimler muhteşem. Christopher Nolan harika bir iş çıkarmış, umarım bundan sonraki Batman projelerinide direk ona verirler. Konu çok güzel Batman 1'e bağlanmış falan. Yani heyecandan yazamıyorum doğru dürüst.

Defalarca izleyeceğim. Eski kahramanım geri döndü yaşasın bee.

EDIT: Filmdeki herşeyi Batman'in edevatları falan çok gerçekçi yapılmış. Yani abartı olan hiçbirşey yok. Yani şöyle diyebilirimki karşınızda şuana kadar yapılmış en iyi çizgi roman uyarlaması filmlerden biri duruyor, garanti edebilirim. (örnek X-Men, Batman 1)

Sıra Superman'de, oda bu film gibi bir klasik olacak eminim. Bryan Singer'dan muhteşem bir iş bekliyorum ki Blog'larından anladığım kadarıyla oda muhteşem olacak zaten.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor

[Bu mesaj LathspeLL tarafından 17 Haziran 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

filmin konusu güzel di güzel olmasına ama Gotham nın alt mahalleri , wayne binası ve metrosu dışında tamamen New York havasında idi. eski Gotham'ı göremedm yani...

bide karizma,zeki ve saygıdeğer bruce wayne 'i öle görünce cidden çok yadırgadım...

film bize batman nin nasıl yeteneklerini öğrenmesi açısından baya yardımcı olması açısından çok başarılı...

birde korkuluk çok ezik kalmış gibiydi... benm beklediğim çizgiromandaki gibi tam kıyafet ve daha işlevsel olmasını beklerdem tam düşman havasında.

sonundaki bağlantı güzel olmuş : )[signature][hline]You cannot kill what you did not create
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

sir, bence uzaklaş. Bütün gerçek fanlar filme hasta olmuş her tarafta benim yorumlarıma yakın yorumlar alıyorum filmle ilgili, senin olmamış lafın gülünçten öte bence.

EDIT: Film o kadar güzelki, şimdiden söyleyeyim, negatif yorumlara karşı sert cevaplar vereceğim. O kadar gazım yani.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor

[Bu mesaj LathspeLL tarafından 17 Haziran 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...