Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 arama yaptım ama en yakın alakalı konu 2004 te açılmış, bi başka topic tüm batman filmlerinden bahsediyor vb o yüzden yeni topic açıyorum: az önce cnn türk de sahne arkası/çekimleri gösteren bir program vardı, ileri düzeyde batman fanı olmama rağmen bu filmden pek bişi beklemiyordum aslında ben, ama edindiğim izlenim filmin gayet karanlık ve tam batmane uygun bir atmosferi olduğunu yönünde. o yüzden yarın sabah carrefour a uçarak/koşarak gitme kararı aldım :) ayrıca filmin Batman'den çok ilgi çekicek kısmı sanırım yeni batmobil olacak, müthiş bi araç olmuş bu seferki. polislerin araç hakkındaki yorumları süper filmdeki :) ben şimdiden kendim için istiyorum bir tane ehe kötü adam olarak Korkuluk (scarecrow ) ve birisi daha var sanırım. konu olarak bilmeyen varsa: şurdan öğrenebilir filmin anasayfasından batmobil dahil biçok ayrıntıya ulaşabilirsiniz: www2.warnerbros.com/batmanbegins/flash/index.html[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 oley![signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yaşasın Christopher Nolan ve Christian Bale'i kadroya sokan yapımcılar. çok umutluyum umarım patlamaz. patlarsa Katie Holmes'un suçudur :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Korkuluk geliyor super.Wb batman çizgifilmlerinde en beğendiğim ,en korkulani kötü buydu.Filmdede aşmiş bir karizma bekliyoruz kendisinden.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 billboardlarda kathie holmes yazamamış budalalar.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 merakla bekliyorum.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 traileri(14.3mb quicktime )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Siteye bittim ya flime gerek yok ben site ile oynaşıyom :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 tüh keşke çizgi filmlerini izlmeseydim, spoiler gibi oldular.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 en güzel tarafı bu filmin batmanin düşmanları ile ilgili değil de batman la ilgili olması. neden ve nasıl batman olduğunu görüyoruz....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Eski filmler daha bir çocuk filmi havasındaydı bu biraz daha gerçekçi olacak inşallah...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 batman 1 ve 2 nin havasında osla bile yeter ki yanılmıyorsam yönetmen zaten 1 ve 2 yi daha önce çekmiş olan kişi.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yok ilk 2 filmin yönetmeni tim burton du, ki kendisi şu an Corpse Bride die ilginç bişi çekmekte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Jaan, 17 Haziran 2005 00:18 tarihinde demiş ki: batman 1 ve 2 nin havasında osla bile yeter ki yanılmıyorsam yönetmen zaten 1 ve 2 yi daha önce çekmiş olan kişi. yok ilk 2'sinin yönetmeni tim burton'dı. bu sefer christopher nolan. henüz 2 filmi var bu şahsın ama bu 2 film memento ve insomnia olunca bu seferki batman'e güveniyoruz ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 zaman bulursam gidicem heralde :) nick'e bakıp batman hastası sanmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 çekimlerine başlandıgı günden beri hep bi ön yargı var içimde. olmamış sanki diyorum hayırlısı. keşke tim burton cekseydi[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Norak, 17 Haziran 2005 00:22 tarihinde demiş ki: yok ilk 2 filmin yönetmeni tim burton du, ki kendisi şu an Corpse Bride die ilginç bişi çekmekte :) Corpse bride animasyon film çok sirin birseye benziyor konuyla ilgisi yok ama esas ben onu merak ediyorum.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 İnşallah önceki filmlerden daha ciddi ve karanlık bi havası olur...Bi de ben şovalyenin düşüşünü çok istiom film olarak...gerçi 2. filmde Bane'i şebek ettiler neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bakalım onu da izlicez ne çıkacak ben de umarım ki patlamaz film ama ben eski batmobili daha çok severdim ya bu ne biçim bir batmobildir ya[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şimdi geldim :) çok beğendim. çok güzel atmosfer, gotham falan çok iyi olmuş ilk filmdeki gibi. batman baya bi sert olmuş kodumu indiriyo resmen ehe kullandığı enteresan malzemelerin falan nasıl yapıldığını, dikkat çekmeden nası aldığını (10k birden ehe) vb çok güzel yerleştirmişler filme. dövüş sahneleri bazı yerlerde çok hızlı, gayetde güzel yapmışlar. ve hala bi batmobil istiyorum (its a black...uhh...tank!). 3.7 milyon $ miş zaten fiyatı aracın :) kötü amcam ra'ul bilmemneyi sanırım the animated series (tas) i izlemeyenler veya çizgiromanları okumayanlar bilmez ama onuda iyi kurgulamışlar baya. vede bunun devamı da gelecek sanırım :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Gittim, gördüm herkese tavsiye ederim :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 HARİKA OLMUŞ. Yani bu kadar güzel olacağını beklemiyordum. Baştan sona her yerinde tüylerim diken diken izledim. İlk film kadar güzel bir film var karşınızda. Ayrıca Batman'in özüne dönen bir film olmuş aynı ilk film gibi. Yani Bruce Wayne'in Crime Mastermind yönünü öne çıkaran bir film olmuş. Herşeyiyle muhteşem. Christian Bale muhteşem, Gary Oldman muhteşem, Morgan Freeman muhteşem, Liam Neeson muhteşem, Scarecrow'u oynayan Cillian Murphy muhteşem... Herkes harika. Kadro resmen harika. Senaryo'da harika, çekimler muhteşem. Christopher Nolan harika bir iş çıkarmış, umarım bundan sonraki Batman projelerinide direk ona verirler. Konu çok güzel Batman 1'e bağlanmış falan. Yani heyecandan yazamıyorum doğru dürüst. Defalarca izleyeceğim. Eski kahramanım geri döndü yaşasın bee. EDIT: Filmdeki herşeyi Batman'in edevatları falan çok gerçekçi yapılmış. Yani abartı olan hiçbirşey yok. Yani şöyle diyebilirimki karşınızda şuana kadar yapılmış en iyi çizgi roman uyarlaması filmlerden biri duruyor, garanti edebilirim. (örnek X-Men, Batman 1) Sıra Superman'de, oda bu film gibi bir klasik olacak eminim. Bryan Singer'dan muhteşem bir iş bekliyorum ki Blog'larından anladığım kadarıyla oda muhteşem olacak zaten.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj LathspeLL tarafından 17 Haziran 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 filmin konusu güzel di güzel olmasına ama Gotham nın alt mahalleri , wayne binası ve metrosu dışında tamamen New York havasında idi. eski Gotham'ı göremedm yani... bide karizma,zeki ve saygıdeğer bruce wayne 'i öle görünce cidden çok yadırgadım... film bize batman nin nasıl yeteneklerini öğrenmesi açısından baya yardımcı olması açısından çok başarılı... birde korkuluk çok ezik kalmış gibiydi... benm beklediğim çizgiromandaki gibi tam kıyafet ve daha işlevsel olmasını beklerdem tam düşman havasında. sonundaki bağlantı güzel olmuş : )[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sir, bence uzaklaş. Bütün gerçek fanlar filme hasta olmuş her tarafta benim yorumlarıma yakın yorumlar alıyorum filmle ilgili, senin olmamış lafın gülünçten öte bence. EDIT: Film o kadar güzelki, şimdiden söyleyeyim, negatif yorumlara karşı sert cevaplar vereceğim. O kadar gazım yani.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj LathspeLL tarafından 17 Haziran 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Film aşmıştı yahu gerek kadro gerek yapım gerek maliyet filan laf yok yani.IMDB puanı da çok iyi.En azından film kendini izletiyor bir Catwoman veya ondan beter olan bir çizgi roman uyarlaması değil.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar