bayat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 (21:49:26) ni-mh: ABi BULDUk (21:49:31) ni-mh: BULDUM (21:49:31) ni-mh: LAN BULDUK (21:49:35) ni-mh: DOLAPLARDAN BİRİNDEN ÇIKTI ABİ YA (21:49:36) ni-mh: BAKTIĞIM BİR RAFTAN ÇIKTI (21:49:43) bayat: eheh, told ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 qderaerajejrajgjkgkg sıkıştırıcam bırakmıcam mevi.[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 gereksiz yere sinirlenip insanları kırmış oluyosun bu durumda. yine de bulunması hoş tabi.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 abi annem bendne çok bağırıp çağırdı nereye kırdım.[signature][hline]kedi [Bu mesaj Chemical tarafından 04 Temmuz 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ye,yala, yut bakayım ettiğin lafları şimdi bi güzel.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sen yine iyisin, elektrik kesintisi yüzünden benim el kadar büyümüş 20 küsür balığım öldü, ki el kadar olmaları cinsine göre iyi bişidir. en sevdiğim balığı alıp soğuk suya falan attım belki şok geçirir de canlanır diye, ama tahmini 2 saat geçmiş vefatının üzerinden. insan hayvanını kaybedince üzülüyo çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Absolut, 04 Temmuz 2005 18:58 tarihinde demiş ki: Ailesine gerizekalı diyen eşşektir. büyüksün :) çok sevdim bu mesajı[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 04 Temmuz 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bnm kedmde 2. kattan düştü aşağıya çene kemiği kırıldı zavallının:(:( Şimdi çenesinde tel var:( Nie düştü? Balkonun kapısı açk bırakıp evi boş bıraktılar die:(:( Kötü bi durum yaşayan bilr...[signature][hline]Apeiron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Apache, 04 Temmuz 2005 22:22 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 04 Temmuz 2005 18:58 tarihinde demiş ki: Ailesine gerizekalı diyen eşşektir. büyüksün :) çok sevdim bu mesajı Tabi büyük olucak. görmedin mi o baba patimiz. Baba.. saygılar.. :):):)[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 kedi chem den uzakta kafa dinlemek istemiş az dolapta bile rahat yok kediye[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hayırlı olsun chem[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: bayat, 04 Temmuz 2005 21:50 tarihinde demiş ki: (21:49:26) ni-mh: ABi BULDUk (21:49:31) ni-mh: BULDUM (21:49:31) ni-mh: LAN BULDUK (21:49:35) ni-mh: DOLAPLARDAN BİRİNDEN ÇIKTI ABİ YA (21:49:36) ni-mh: BAKTIĞIM BİR RAFTAN ÇIKTI (21:49:43) bayat: eheh, told ya :) CHEM DEFOL!!! bide evi talan etmiş allam yauw ...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! [Bu mesaj blackchaos tarafından 05 Temmuz 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 la bişii sorcam bu kediler salak mı niye hepsi açık pencereden atlama hastası ? herkesin kedisi uçuş meraklısı valla. 4 ayak üstüne düşüyoruz olayını denemek için mi atlıyorlar acep[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Size ne kimin ailesine ne dedigi, hayret bisi. Travmatik bir olay yasaniyor ayrica ortada, kedi icin ailene laf etmeye deger mi filan demissiniz. Kimin neye ne kadar deger verdigine, verecegine siz mi karar veriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Kedisini bulmasini bekleseydiniz bari degerli nasihatlarinizi vermek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 dört ayak olayı yalan[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Absolut, 04 Temmuz 2005 18:58 tarihinde demiş ki: Ailesine gerizekalı diyen eşşektir. +1 [Bu mesaj xueshen tarafından 05 Temmuz 2005 03:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: bayat, 05 Temmuz 2005 01:32 tarihinde demiş ki: Size ne kimin ailesine ne dedigi, hayret bisi. Travmatik bir olay yasaniyor ayrica ortada, kedi icin ailene laf etmeye deger mi filan demissiniz. Kimin neye ne kadar deger verdigine, verecegine siz mi karar veriyorsunuz? aile dediğin kavram bu kadar basit olmamalı her normal insan sanırım böyle düşündüğü için bu kadar tepki gördü.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 o kadar saat napmış orada mev? anlamadım :D ayrıca en son saadet halinin resimini isterük :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 abi kedi döner dolaşır eve geri gelir merak etme :D çok arkadaşımın kedisi döndü öyle...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 pff üzüldüm walla ya bzm de bi tanıdıımızın kedisi hep camdan atlıodu deliydi biraz :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: bayat, 05 Temmuz 2005 01:45 tarihinde demiş ki: Kedisini bulmasini bekleseydiniz bari degerli nasihatlarinizi vermek icin. burası forum foruma yazıyorsa yorum almak için yazıyor sanmıyorumki forumda birileri chem bize her anını yaz bilgilendir senden haber alamıyorsak çıldırıyoruz desin?[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Chem kesin sorunlarla gel .) ok zart kayboldu, galiba gibisinden değil..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Eternalus, 04 Temmuz 2005 22:20 tarihinde demiş ki: sen yine iyisin, elektrik kesintisi yüzünden benim el kadar büyümüş 20 küsür balığım öldü, ki el kadar olmaları cinsine göre iyi bişidir. en sevdiğim balığı alıp soğuk suya falan attım belki şok geçirir de canlanır diye, ama tahmini 2 saat geçmiş vefatının üzerinden. insan hayvanını kaybedince üzülüyo çok eh havasızlıktan ölmüşlerdir. bir hortum alıp arada bir üfleseydin bile bişi olmazdı balıklara. kullanıcı hatası yani :p ps:o anda evde değilsen bilemeyeceğim ama kısa süreli bir kesintide öldüyseler akvaryumun küçük olmasındandır o da. Yine kullanıcı hatası yani :p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: BonePART, 05 Temmuz 2005 05:12 tarihinde demiş ki: şimdi kim gerizekalı aceba kemikal ailesine kufreden sen mi evden kacmayan kedi mi topic in başlığını değiştirelim o zman :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar