Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SwG Hatıralarımız-Kestiğimiz jediler,Bh'lar-Lamerler-silahimiz ve dps i(hava atma kısmı)kısacası gey

Bayrog

Öne çıkan mesajlar

Draft Schematics bölümündeki eşyaları inventory'ye atmaya çalışmam... Ama uzun zaman oldu. Atlattım bunları.[signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi.

bunu çok düşündüm ve su içiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

spoon diye bi jedi kinght wardı eclipse'de ki hala wardır tekme tokat dövmüştk yigo ile :) soora zavallm jedi gel bidaha dedi!yemedi tabi yapamadm :D[signature][hline]Jedı nedir?
jedi insann kendine yakısanı gıymesidir
===============
jedi padawan in eclipse
magnesia thal'gerth
anashazy thal'gerth
forsetra thal'gerth

[Bu mesaj Magnesia tarafından 20 Haziran 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna ilk başladığımız dönemdi, ne Jedi, ne de binek bir şey vardı ortamda, ne de buff diye bir şey sözkonusuydu. Herkesin kendi çapında takıldığı dönemlerdi.

Bestine banka çevresinde Squill av grupları toplanırdı. 15-25 kişi arası topluluklar ile dakikalarca koştura koştura ava gidilirdi.

Herşeye yeni olmanın tüm güzelliklerini yaşadık.

O dönemlerin en önemi geyiği, Jedi nasıl olunacağı idi. SOE bir açıklama yapmadığı için her kafadan bir ses çıkıyor hatta klasik bazı dedikodular da büyüyordu. Bu forumlarda bile çok konuşmuştuk.

Değişik günlerdi. Güzel hatırlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Eheheh benden CU'dan hemen sonra medical centerların boşaldığı dönemde uzayda ardı ardı iki kez ölmüştüm. Acayip wound olmuştu. Bilmem kaç gezegen doctor aradım yok respect atan değiştirmiş skillerini 3 gün kimse bulamadım. Sonra yavinde bir jedi knight geldi. İki saniyede bütün woundları iyileştirdi. Sonra uzaklaşıp gitti. O gündür jediların muhteşem varlıklar olduğunu düşünürüm :D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı...
Sosyal ağlarda paylaş

Lokta kimogila kesmeye gidip bike falan olmadan bütün gezegeni yayan dolandığımızı bilirim. Buff falan yok, herkesin elinde CDEF riflelar, pistollar. 60metrede yere yat, başla ateşe, kimo bi gelir, 2 ısırıkta ham yapardı seni. Ondan sonra imperial baseden koş geri 6 km yolu.

Eski günler çok güzeldi, çok.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Axvka-min, 22 Haziran 2005 08:43 tarihinde demiş ki:
Infinitynin en iyi 2 bhsinden biri (idi)
Serverdaki en iyi 5 exceptional dottan birinin sahibi(idi)
Solo jedi master alan 2 bh den biri (idi)
Tiggs ve GarVa ya teşekkürler artık değil.

-III- Team Empre
Vintarina/Vintar

ne yaptilarki DEV ler silahimi aldilar elinden? bildigime gore boyle bir alma haklari yok diye biliyorum yani bir adam forumlarda satiyordu 1000-4500 damageli t21 normal playerlar 500m falan verdiler sonra DEV ler sen ver o silahi bize biz sana 700m verelim dediler öyle aldilar
Sosyal ağlarda paylaş

tek mesleğim olan master medicle ve novice scout la (ilk başladığımda tabi) 2 tane krayt dragon a dalmıştım

sonraki günde novice brawlerla dwb a girdim bitane novice marksmanle herif bana böyle alamayız dedi bende kolay bişe sandım dedim 3 kere sololadım burayı elime verdiler![signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...