Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Çok ciddi bir forumumuz var dedim bir geyik topic i ile buraya anı ve hatıralarımızı yazalım newbie kardeşlerimiz de öğrensinler bişiler. -Mesela bir günde 6 jedi kesebildim varmı arttıran-[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyleoth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 walla 19mission aldim farstarda 2arkadas ama hepsini kestigimizi soleyemeyiz jedi bu kimi zmn ucuyo kacio :9 her seferinde kesemioz bisi oluo hehe ama 10 minimum[signature][hline]Kyleoth Olekeath@infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 1 günde jedi knight trail bitirilmesine yardımcı olmuştum. Bi gündede 3 farklı kişi trail bitirsin diye 6 kere korvete çıkmıştım.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Cdef Pistol ile At - St'ye dalmıştım.[signature][hline]Deno O'Connor - Eclipse - FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hehhe. en büyük lamer: Qaja çok şükür gitti. ayrıca jedi rekorum 23 :D:D:D buraya bi dipnotta yakışır: 2 ay içinde kestim bu kadar jedi i :D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 benimki oyunda degilide oyununda darth vaderden bile unlu olan biriyle msnden konustum CEM_JEDİ ile anlamdigim bir sebep den dolayi msn kendi kendine eklenmis :D[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Draft Schematics bölümündeki eşyaları inventory'ye atmaya çalışmam... Ama uzun zaman oldu. Atlattım bunları.[signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki: küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi. bunu çok düşündüm ve su içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnesia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 spoon diye bi jedi kinght wardı eclipse'de ki hala wardır tekme tokat dövmüştk yigo ile :) soora zavallm jedi gel bidaha dedi!yemedi tabi yapamadm :D[signature][hline]Jedı nedir? jedi insann kendine yakısanı gıymesidir =============== jedi padawan in eclipse magnesia thal'gerth anashazy thal'gerth forsetra thal'gerth [Bu mesaj Magnesia tarafından 20 Haziran 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 1 gecede bh ile 3.2 mil gibi para yapmıştım cu dan önce tkm bh ile... ama yapılcak her lamerliği yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Muhtemelen en du$uk fiyat ile 40k veren bi jedi gorevi almi$tik 7-8 ki$i, bicogumuzda root vardi, adami siradan rootladik, timer el verseydi roottan hic cikamazdi; son canimiz sikildikca ayni jediyi aldik kestik aldik kestik; evet psikopatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: HarunRasit, 20 Haziran 2005 14:12 tarihinde demiş ki: Alomatik'e mikinde sorun olanlara naapion??? hahahhahah Toledorla audio chat yapcaktık biraz denedik sesim cızırtılı gitti heralde "mikinde sorun mu var" dedi bende imzama koydum :)[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 rank 4 den rank 5 e 1 gunde gelmsitim 25 kisiyi organize edip fight club yapmıstım eclipse. sne lun[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 infinty de 2 aylık emeğimi depoladığım evi yene gelen birine aktarmıştım.. ve ertesi sabah uynadığımda ev ve karakter oyunda yoktu... o anda hef kariyerim sona ermişti.. ciddi şekilde ağlamıştım :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 oyunun ilk çıktığı zamanlarda gece gündüz kasıp at-st(at-st o zamanlar katliam makinasıydı) aldıydım. aldıktan 1 dk geçmeden nabooyu dev bi rebel ordusu bastı.3 dk sonrada param parça oldu.sinirden kıpkırmızı olmuştum,ağlıyodum nerdeyse ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben ve sgecca kadu yumruklarken eive yanımızdan geçerdi At-St ile bizde o zaman kıpkırmızı olurduk : )[signature][hline]SWG: Revhas of Eclipse SWG: Satto of Eclipse (retired) WoW: Revhas of Burning Legion (Level 54 Paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Jedi'nin biri ortalıkta kılıcını çıkartıp gerinip duruodu ben de onun ismini bi initiate ile karıştırmışım herifle sen kimsin ulan die dalga geçtim gel duel yapalım falan dedim... ADAM KNIGHT ÇIKTI!!!![signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Oyuna ilk başladığımız dönemdi, ne Jedi, ne de binek bir şey vardı ortamda, ne de buff diye bir şey sözkonusuydu. Herkesin kendi çapında takıldığı dönemlerdi. Bestine banka çevresinde Squill av grupları toplanırdı. 15-25 kişi arası topluluklar ile dakikalarca koştura koştura ava gidilirdi. Herşeye yeni olmanın tüm güzelliklerini yaşadık. O dönemlerin en önemi geyiği, Jedi nasıl olunacağı idi. SOE bir açıklama yapmadığı için her kafadan bir ses çıkıyor hatta klasik bazı dedikodular da büyüyordu. Bu forumlarda bile çok konuşmuştuk. Değişik günlerdi. Güzel hatırlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Axvka-min Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Infinitynin en iyi 2 bhsinden biri (idi) Serverdaki en iyi 5 exceptional dottan birinin sahibi(idi) Solo jedi master alan 2 bh den biri (idi) Tiggs ve GarVa ya teşekkürler artık değil. -III- Team Empre Vintarina/Vintar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Eheheh benden CU'dan hemen sonra medical centerların boşaldığı dönemde uzayda ardı ardı iki kez ölmüştüm. Acayip wound olmuştu. Bilmem kaç gezegen doctor aradım yok respect atan değiştirmiş skillerini 3 gün kimse bulamadım. Sonra yavinde bir jedi knight geldi. İki saniyede bütün woundları iyileştirdi. Sonra uzaklaşıp gitti. O gündür jediların muhteşem varlıklar olduğunu düşünürüm :D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Lokta kimogila kesmeye gidip bike falan olmadan bütün gezegeni yayan dolandığımızı bilirim. Buff falan yok, herkesin elinde CDEF riflelar, pistollar. 60metrede yere yat, başla ateşe, kimo bi gelir, 2 ısırıkta ham yapardı seni. Ondan sonra imperial baseden koş geri 6 km yolu. Eski günler çok güzeldi, çok.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Axvka-min, 22 Haziran 2005 08:43 tarihinde demiş ki: Infinitynin en iyi 2 bhsinden biri (idi) Serverdaki en iyi 5 exceptional dottan birinin sahibi(idi) Solo jedi master alan 2 bh den biri (idi) Tiggs ve GarVa ya teşekkürler artık değil. -III- Team Empre Vintarina/Vintar ne yaptilarki DEV ler silahimi aldilar elinden? bildigime gore boyle bir alma haklari yok diye biliyorum yani bir adam forumlarda satiyordu 1000-4500 damageli t21 normal playerlar 500m falan verdiler sonra DEV ler sen ver o silahi bize biz sana 700m verelim dediler öyle aldilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Abi bir silahda nasil 1000-4500 damage olur. Bunu kim nasi yapar veya bu silah nerden çıkar???[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 700 milyon. off ya oyle bi param olsa oyunda super olur. cu dan sonra cok zorlastı para kasmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 tek mesleğim olan master medicle ve novice scout la (ilk başladığımda tabi) 2 tane krayt dragon a dalmıştım sonraki günde novice brawlerla dwb a girdim bitane novice marksmanle herif bana böyle alamayız dedi bende kolay bişe sandım dedim 3 kere sololadım burayı elime verdiler![signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 benim en güzel anim npc jedi masterla konuşmaya çalişan bir newbieyi izlemekti.Ölünce tepkisi baya sert olmuştu ama:)[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar