Eternal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 İstanbul'da 21 Ağustos 2005 tarihinde gerçekleştirilecek Formula 1 Yarışları'nın ilk biletleri satışa çıkarıldı. Haber.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 futbol maçı biletlerine göre baya uçukmuş fiyaları[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Gıtmemeye karar werdım..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Dort gozle beklerken buyuk bir husrana ugradım..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 diğer ülkelere göre gayet normal fiyatları. ama tabiki türkiyeye göre pahalı. tribünleri boş görebiliriz[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim.
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Macaristan'daki biletlere göre buradaki biletler gayette ucuz. Allah nasip ederse inşallah :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos |
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Diğer ülkelere göre normal sayılır. Almanya'da 500 mark idi en adi yerin bileti. Ama getireceği gelir inanılmaz. Adamlar gelip alışveriş yapıyorlar, adamların kendi kartları oluyor böyle ayrı ayrı gelip dükkanı süpürüyolar sen eyvallah diyosun yarışlar bitince bir adam gelip sana soruyor kaç para ödeyeceğini hiç hesap kitap etmeden söylediğin rakam tak elinde tabii türkiyede böyle olur mu bilmem yani. fiyatlar gayet normal türkiye için.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 valla yarın autoshow'da gözünün yaşına bakmadam alacam bir bilet :D kim ölür kim kalır gözümüz arkada gitmeyelim :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Arkadaslar diger ulkere gore ucuz diorsunuzda onların gelir seviyesini hesap ediorsunuzdur umarım.. ve tahmin ediorumki tribunlerin yarısından fazlasıda bos olacak.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 o parayı ona vereceğime kendime f1 arabası alırım daha iyi :b[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Naa, 20 Kasım 2004 11:49 tarihinde demiş ki: ve tahmin ediorumki tribunlerin yarısından fazlasıda bos olacak. hiç sanmam. dışardan bir sürü insan gelir izlemeye. fanatikleri çok fazla..[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Naa, 20 Kasım 2004 11:49 tarihinde demiş ki: Arkadaslar diger ulkere gore ucuz diorsunuzda onların gelir seviyesini hesap ediorsunuzdur umarım.. ve tahmin ediorumki tribunlerin yarısından fazlasıda bos olacak. öyle mi dersin? sen gör bakalım kaç italyan kaç alman daha kaç avrupalı istila edecek oraları. tabii ki gelir düzeyleri çok farklı fakat aynı şey orjinal oyunlarda da geçerli bilgisayar parçalarında da. onların fiyatı değişiyor mu? bunda da biz belirleyici değiliz.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
Syn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Dier ülkelere göre ucuz değil.Ya F1 biletleri satılır satılmasınada yani Türkiyede o kadar hastası yok aslında.Tribünleri doldurcak kadar yoktur yani yılda sadece 1 kere olacağı için biletler gerçekten uçuk olacaktır.Futbol/Basketbol maçı gibi olsaydı keşke.Her hafta her hafta[signature][hline]Synthetic
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 O tribunler bos kalınca seneye indirirler.. Ki her gecen sene F1 reytinglerinin dustugunu dusnursek bir gecen sene biraz iyiydi son haftaya kadar belli olmadigi icindi oda. Tv reytingleri duserken avrupada bile tribunlerde bosluklar olurken turkiyede nasıl tribunlerin dolmasini bekliorusunuz bilemiorum. Ancak nasıl olur hatta olmali buyuk turk sponsorlar cok ucuz fiyatlara yada dergilerle bilet dagitirlar yada baglı oldukları firma calısanlarina ucretsiz bilet verirler turkiyede F1 yayilsin birazda duyulsun die o zaman tribunler dolar iste...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ben ne diyorum, siz ne diyorsunuz. Bakın diyorum ki adamlar kalkıp kendi ülkelerinden kendi pilotlarını, takımlarını desteklemeye gelicek görürsünüz. Fiyatları da indiremezler bize bağlı birşey değil o FIA mıydı ne o belirliyor.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 cok pahalı değilki[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 istanbuldaki kuzenim 2tane aldı.Bi bana bi kendisine inşallah o paraya değer nede olsa ilk kez geliolar.şuminin resimlerini koyarım artık :).Daha çok var şimdiden alma dedim ama kalmaz diye alalım dedi.bence full çeker tribünler.[signature][hline]CmTurk Site Editör. Bu alemde Kral YALI.Göztepe Tam 35 TIK [Bu mesaj -Kobe- tarafından 20 Kasım 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bende gidicem büük ihtimal cok para değil 80euro[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Tribunlerde Turkden cok yabancı olacagina eminim.
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Garanti gidiyorum, isterse 500 euro olsun :)[signature][hline]be exceptional!
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 türklerinde azınlıkta olacağını sanmam.Yani bizim ülkemizdede seveni çok ve ilk defa geliolar ülkemize bence türklerde baya olur.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIK İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün.
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Valla 100dolar falan bekliyordum zaten, 80Euro, eh yılda 1 defa kesin giderim.. Para biriktirmeye başlamak lazım
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 sayfayı bende acmadı ama 80 euro ıse o kadarda pahalı deıl bence sonucta yılda 1 kere deger[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
UrZa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 150 euro ya aldim ben[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bende gıtıcem bılet almak nasıp olursa kacmaz bu senede bır zaten Bırde superonlıneda bıletler 30 euro Dıyo o nasıl oluyo. Bırde nasıl olmazsa hepsının etrafında aynı turu donmuyomu Gold ve acık farkı nekı Heryerde tvler vardır heralde ? [Bu mesaj Cico tarafından 21 Kasım 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar