Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatilimin Hazin Sonu

DaraKoma

Öne çıkan mesajlar

said:
Alexi_Septimus, 04 Temmuz 2005 19:06 tarihinde demiş ki:
Özetle ;

harbi yani tam buydu ama ilk fotodaki gibi sadece biralar wardı daha içmeye fırsat bilem bulamamışdıkkk Öhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :( :( :( :(

Saolun arklar kolum daha 45 gün alçıda kalacak.Dediğiniz gibi daha kötü şeyler olabilirdi tabi de bütün yazım yizan oldu ona yanıyorum ben.[signature][hline] Msn 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

Öhürmm!.. Üzerinde bikini olan kızlarla tenis oynarken kortun çevresindeki tel örgülerden düştün ha?! Vallahi ne diyim çook çok çok çok geçmiş olsun. Tabi öncelik kolunda, en kısa sürede eski haline döner umarım, ama bi yandan da düşününce, hmmm....[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmş olsn.Abi yapmaın öle yaa yok kızlar fln.Boş iş abi onlar sonuç olark hayatının her evresinde binlercesiyle bi araya gelceksin.Ama sağlığını kaybedersen bi daa geri kazanmak kolay olmayabilir!!!Nese tekrar geçmş olsn umarm ders almşsndr bu olaydan...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daimon, 04 Temmuz 2005 13:12 tarihinde demiş ki:
Bi sey yapacakken bir yere gidecekken Yapacam gidecem deme Hayırlısı ile gidecegiz Allah izin verırse gidecem derim mesela ben.

senin dediklerine göre , arkadas seytana uymus o zaman lol

gecmis olsun...
polyanna gibi düsünüp ,
kirilabilecek bi bacaimda olmayabilirdi oooff tanrim cooook sükür falan diye saydir ..[signature][hline]Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my Lethe..You are my own
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsunda aklıma arkoo reklamı geldi :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...