DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Alexi_Septimus, 04 Temmuz 2005 19:06 tarihinde demiş ki: Özetle ; harbi yani tam buydu ama ilk fotodaki gibi sadece biralar wardı daha içmeye fırsat bilem bulamamışdıkkk Öhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :( :( :( :( Saolun arklar kolum daha 45 gün alçıda kalacak.Dediğiniz gibi daha kötü şeyler olabilirdi tabi de bütün yazım yizan oldu ona yanıyorum ben.[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 abi bişi sorucam bu süre zarfında cenabetmiydin?[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Hayır asla ama kızlar bizi başdan çıkardı (çok güselllerdi)birde üzerlerinde bikini wardı ondan kaynaklanıyor olabilir.[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hacı ders olsun ne dielim tatil heyecanıyla yanıp tutuşurken böle şeylerde oluo neyse tecrübe en azından bilmediğin şeyleri oynamaz enteresan yerlere tırmanmazsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Hiç tatile çıkmayanda var onlar napsın :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 geçmiş olsun ya ...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 valla gerçekten çok şansızmıssın tabi baba sözünde çıkmamk lazım :) ..geçmiş olsun çok...[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ilk önce geçmiş olsun diyeyim. gerçekten hevesin kursağında kalmış :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 gecmiş olsun keşke daha sakin bi yerlere gitseydin bi de tenis nedir yahu hiç sevmem ayaktaki sporları oturarak yapılan sporları tercih ediniz sayın patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Gecmis olsun:([signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 geçmiş olsun valla.. feci şanssızmışsın[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Öhürmm!.. Üzerinde bikini olan kızlarla tenis oynarken kortun çevresindeki tel örgülerden düştün ha?! Vallahi ne diyim çook çok çok çok geçmiş olsun. Tabi öncelik kolunda, en kısa sürede eski haline döner umarım, ama bi yandan da düşününce, hmmm....[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 öeeh baya kötü geçmiş sanırım *-) nese geçmiş olsun diim..[signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Geçmş olsn.Abi yapmaın öle yaa yok kızlar fln.Boş iş abi onlar sonuç olark hayatının her evresinde binlercesiyle bi araya gelceksin.Ama sağlığını kaybedersen bi daa geri kazanmak kolay olmayabilir!!!Nese tekrar geçmş olsn umarm ders almşsndr bu olaydan...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Daimon, 04 Temmuz 2005 13:12 tarihinde demiş ki: Bi sey yapacakken bir yere gidecekken Yapacam gidecem deme Hayırlısı ile gidecegiz Allah izin verırse gidecem derim mesela ben. senin dediklerine göre , arkadas seytana uymus o zaman lol gecmis olsun... polyanna gibi düsünüp , kirilabilecek bi bacaimda olmayabilirdi oooff tanrim cooook sükür falan diye saydir ..[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Valla karizma iyi cizilmis kızlara konusacak baya bi konu vermissin artık tüm yaz yıl falan konusurlar gecmis olsunnnnn[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 geçmi$ olsun.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Geçmiş olsunda aklıma arkoo reklamı geldi :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hepsi tamam da şu kol kırılma meselesi kötü olmuş. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 tekrar saolun.Ama kızlar deli kanlı çıkdı taaa hastanaeye flan beraber geldiler 5 dk önce aradılar hepsiyle konuşdum.:([signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZ958 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 kol kırığı çok zordur yaw, geçen yaz iki kere kırmıştım :)[signature][hline]Hangimiz biraz şey değiliz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Yagmur da nasil tenis oynicaz. Yagmur yagarken tenismi oynanirmis peh. diyecektin hem karizmayi kurtaricaktin hem kolu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 geçmiş olsun. aşağı bakamıyodum diyodun da :D kızlar aşağıdaydı heralde :p utancından mı düştün nedir[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Metakuso, 04 Temmuz 2005 23:35 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun. aşağı bakamıyodum diyodun da :D kızlar aşağıdaydı heralde :p utancından mı düştün nedir orasını bilemiom wallaha ama aşada kızlar wardı.:D[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 harbi kardeş geçmiş olsun[signature][hline]Hadi bi destek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar