Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: RipeFlash, 04 Temmuz 2005 22:16 tarihinde demiş ki: Yaa gercek bu vidyo benim arkadasi kickbox yapiyor profesyonel ,orda öldüğün taktirde bile rakip suclu degilmis Çok saçma.. Gereksiz bir spor bence..[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Obscura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 83494 kere isledim arkın cep telefonunda vardı aynısı ama arkadan çekim aynı olay ama daha yakın çekim nası bilmiyorum çok irenç bi görüntü[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bana garip gelmedi nedense.o kemik kırılınca ayağın geri kayması normal değil mi :-?[signature][hline]deli büyücü geri döndü
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 offfffffff yarabbim bu nedir? aman diyorum bittim resmen. bide üstüne düşüyo aaaaaah. allah kimseye göstermesin çok fena oldum.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 igrenç bişey ya...çok kötu bişey ya kimsenin başına gelmesin...:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 abi nasıl etkilendiniz o kadar anlamıyorum ben hiç etkilenmedim nedense ? sadistmiyim? yoksa duygusuz mu?[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: hangman, 04 Temmuz 2005 23:43 tarihinde demiş ki: sadistmiyim? yoksa duygusuz mu? olabilir..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 belkide oynadığım oyunların etkisiyle u görüntülere alışmışımdır yoksa duydusuz deilim canım ????[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 böğğkk midem bulandı ..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 oehh, çok fena. Buna benzer bende de var bitane ama bulamadım video'sunu şimdi. Zannedersem bi beyaz la siyahi bi oyuncunun mücadelesiydi. Beyaz herifin aynı şekilde bacağı kırılıyodu, ve üstüne basıp düşüyordu. :/ Şu patlamış çatlamış vücut resimlerinden iğrenmediğim kadar iğrendim bundan... içim bayıldı ya[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
nitromagus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Valla oyuncak gibi insanoğlu demek ki. Hala inanamadım inanmamayı tercih ediorum. Asıl ben bi görüntü izlemiştim ama hakkaten oturup ağlamıştım üstüne. Adam kayaklarla atlama yapıo o sıra ters bi rüzgar geliyor ve adam tepetaklak bir şekilde düşüyor ve bütün vücudu parçalanarak sürükleniyor. Sonlara doğru adam artık dalgalanıyordu resmen ne bacak kalmıştı ne kol. Tuzla buz...[signature][hline]I'm rubber, you're glue.
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bu ne :<,kendimden gectim adamin ayagini gorunce.[signature][hline]
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 çüş.herifin ayağı beton galiba baksana bi vurdu yamuldu.[signature][hline]The Rushing
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ogrishde ıraktakilerin yakaladıklları amerikan askerlerinin kafalarını kestiği videolar falan var canlı canlı kesiyorlar birde Allah'ı ağızlarına alıyorlar kıyamet kopsada adalet yerini bulsa artık.Kanlı canlı şeyler vardı dediğim adreste[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yeah :) süper bişi...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * *
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 rüyamda ayağımm kırılıyodu lan.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ufcde bacak diil de kol kırılır. sevgili gracie amcamız kırar o kolları.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
thecrow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ohaness!!! kuzene gösterdim yalan dedi ama bilmiyorum bende anlamadım...[signature][hline]"it can't rain all the time" "victims... aren't we all?" Kings Of Chaos(Lütfen bir tık!)
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 içim bi hoş oldu dikenlerim tüy tüy oldu bühöhöh bakamıyorum bir daha spoilerlardan nefret etmemi bile sağladı bu olay[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Yazık lan çok fena oldum şimdi bak[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 çok kötü ya[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
od3on Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 abi aynı şeyi kendi bacağimda hissettim pf cok kötü[signature][hline]3.temmuz.2005 rockepublic/istanbul saat 19 civarlari: Jesper Strömblad:dün slayer konseri nasildi? bizimkiler:türkiyedeki en iyi konserdi heralde !?! Jesper Strömblad:hmm bu geceye kadar yani...
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 [signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon --------------------------------------hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ULAN BUGUN MAC YAPICAKTIM ARTIK YAPMIYICAM NEDIR SIMDI BU UHUHHUHUHUHU
Öne çıkan mesajlar