Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[+18] !! Bacak ortadan ayrılırsa..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
RipeFlash, 04 Temmuz 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Yaa gercek bu vidyo benim arkadasi kickbox yapiyor profesyonel ,orda öldüğün taktirde bile rakip suclu degilmis

Çok saçma.. Gereksiz bir spor bence..[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
83494 kere isledim
arkın cep telefonunda vardı aynısı ama arkadan çekim
aynı olay ama daha yakın çekim nası bilmiyorum
çok irenç bi görüntü[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
offfffffff yarabbim bu nedir? aman diyorum bittim resmen. bide üstüne düşüyo aaaaaah. allah kimseye göstermesin çok fena oldum.[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Mesaj tarihi:
igrenç bişey ya...çok kötu bişey ya kimsenin başına gelmesin...:([signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
said:
hangman, 04 Temmuz 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
sadistmiyim? yoksa duygusuz mu?

olabilir..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
oehh, çok fena. Buna benzer bende de var bitane ama bulamadım video'sunu şimdi. Zannedersem bi beyaz la siyahi bi oyuncunun mücadelesiydi. Beyaz herifin aynı şekilde bacağı kırılıyodu, ve üstüne basıp düşüyordu. :/

Şu patlamış çatlamış vücut resimlerinden iğrenmediğim kadar iğrendim bundan... içim bayıldı ya[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
Valla oyuncak gibi insanoğlu demek ki. Hala inanamadım inanmamayı tercih ediorum. Asıl ben bi görüntü izlemiştim ama hakkaten oturup ağlamıştım üstüne. Adam kayaklarla atlama yapıo o sıra ters bi rüzgar geliyor ve adam tepetaklak bir şekilde düşüyor ve bütün vücudu parçalanarak sürükleniyor. Sonlara doğru adam artık dalgalanıyordu resmen ne bacak kalmıştı ne kol. Tuzla buz...[signature][hline]I'm rubber, you're glue.
Mesaj tarihi:
ogrishde ıraktakilerin yakaladıklları amerikan askerlerinin kafalarını kestiği videolar falan var canlı canlı kesiyorlar birde Allah'ı ağızlarına alıyorlar kıyamet kopsada adalet yerini bulsa artık.Kanlı canlı şeyler vardı dediğim adreste[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian
Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp
Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion
Mesaj tarihi:
içim bi hoş oldu dikenlerim tüy tüy oldu bühöhöh
bakamıyorum bir daha
spoilerlardan nefret etmemi bile sağladı bu olay[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
Yazık lan çok fena oldum şimdi bak[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
abi aynı şeyi kendi bacağimda hissettim pf cok kötü[signature][hline]3.temmuz.2005 rockepublic/istanbul saat 19 civarlari:

Jesper Strömblad:dün slayer konseri nasildi?

bizimkiler:türkiyedeki en iyi konserdi heralde !?!

Jesper Strömblad:hmm bu geceye kadar yani...
Mesaj tarihi:
[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
  • Yeni Oluştur...