Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Demin battlefield forumlarda geziyordum. Adamın birinin imzasın bi gif gördüm. Bi bakim neymiş dedim, ilk önce "aa denyoya bak, vuruyor sonra kendi düşüyor" falan dedim, sonra bi kaç kere izleyince kaldım öyle. Neden mi? Adamın bacağına iyi bakın. Noluyoruz yahu? Gerçek mi bu? [spo1=vahşet içerir, sorumluluk sizindir :p][/spo] edit: istek üzerine spoiler koydum [signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"[Bu mesaj Mirage tarafından 04 Temmuz 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ohaaaaaaaaa abi gece uyuyamıcam içim karardı bune ya yapılır mı insana bu ya olmaz ya....[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
arc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 olur öyle bazen[signature][hline]Msn: [email protected]
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 O ne bea ![signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 abi ne yapılır mı insana , kendi etti kendi buldu :9 bu arada Uche'nin ayağının kırılma sahnesi geldi aklıma , öğk...[signature][hline]chuck!
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 gayet normal bişi :) adam bilek kemiğini kırmış komple. sonuçta et ve kemikten oluşuyoruz genel olarak(bide su), çelik diiliz henüz :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 oluyo bu ya bi futbolcu vardı koşarken oldu böle uzun saçlı bişiydi nette dolaşıyo vidyosu koşarken çıkıyor bacağıs[signature][hline]Don't you have a kingdom to run?
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bide diğer herif hala üstüne yürür gibi bişiler yapıo ulan terbiyesiz herif dövesim geldi ama vurdu kırdı yapanın sonu bu işte yapçak bişi yok
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 UFC denilen hasta sporun anlarindan biri o gordugunuz ..hakem sporcunun bu tip durumlarinda,beyin sıvısının kulak sıvısı ile karistigi anlarda,felc gecirmesi yada olmesi durumunda musabakayı durduruyo ,amerikan sadizminin acik ornegi, eurosport ta izlediginiz fight club bunun yaninda cok insani kalır[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
arc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: streamin, 04 Temmuz 2005 17:29 tarihinde demiş ki: UFC denilen hasta sporun anlarindan biri o gordugunuz ..hakem sporcunun bu tip durumlarinda,beyin sıvısının kulak sıvısı ile karistigi anlarda,felc gecirmesi yada olmesi durumunda musabakayı durduruyo ,amerikan sadizminin acik ornegi, eurosport ta izlediginiz fight club bunun yaninda cok insani kalır heh heh heh abartmayalım, kaç kere şahit oldum sadece ufak açık kanamalar yüzünden maçın bittiğine yani. bir de zorla değil ya, istemeyen çıkmaz dövüşmez yani :)[signature][hline]Msn: [email protected]
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 oha ulan[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ahaha direk uche gelio benimde direk aklıma... çok kötü be.. :([signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Offff yaaaaaaaa offfffff[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 spoiler yap ya iyyüh gıcık oldum..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T.
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ıyyyyyyyyyy igrenç ya... icim bi acayip oldu.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Madcat, 04 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Ahaha direk uche gelio benimde direk aklıma... çok kötü be.. :( harbi o da felaketti ya ama bu adamın bacağı resmen torba oluyor ya[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bende var benzer bişi k1 dövüşünde oluyor bi beyaz bi zenci dövüşçü kapışıyorlar beyaz tekmeyi sallıyor zenci gard alıyo bacakla dize geliyo kaval kemigi çota gidiyo aynı sekil yere basınca böyle 2 ye katlanıyo bacak düşüyo[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Böhhhhhhhhhhhhhh mıymıy oldum ya..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: DynamicK, 04 Temmuz 2005 17:46 tarihinde demiş ki: bende var benzer bişi k1 dövüşünde oluyor bi beyaz bi zenci dövüşçü kapışıyorlar beyaz tekmeyi sallıyor zenci gard alıyo bacakla dize geliyo kaval kemigi çota gidiyo aynı sekil yere basınca böyle 2 ye katlanıyo bacak düşüyo geçen sormuştum hub da ufc dosyaları onlar mı ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 çok kötü, içim bi kötü oldu. argh.[signature][hline]Silent dance with death...
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 geçende trenle peron arasında kalan birisinin resmini sansürlemeden vermişti bir yayın kuruluşu, şimdide bunu mozaiklenmeden gördüm. ben bakamıyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 oha yalnız, adamın bacak tekmeyi atınca kırılıyo, diğerine nasıl bişi olmuyo çözemedim. demek ki neymiş her gün düzenli olarak sütümüzü içip peynir yiyecekmişiz :) bi de kaykayda buna benzer bişi vardı, adam kolunun üstüne düşüyodu, adamın kol dirsekten dışa doğru dönüyordu, irençti vala. parmak yamulma vakalarını saymıyorm bile, bir sürü oluyorda orta parmağı serçe parmağının üstüne gelen bi sahne vardı onu unutamıyorm[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ben bunu ilk gördüğümde az kalsın kusuyordum..off aklıma geldi zaten sıcakta bir yandan of abi of..[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
arina Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ıyy ben bakmıyım en ıyısı böyle kötuyse merakta ettim ama[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Öne çıkan mesajlar