KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Evet arkadaşlar ben bir salaklık yapıp puzzle yapma hevesi icine girdim 1500 parcalık bir puzzledan basladım 6000 parcalığı almayı düşünüyordum iyiki almamısım suan kanser olmak üzereyim ara verdim ve buraya yazıyım dedim bu puzzle olayının bir yolu yordamı yokmudur gerci ne olabilir ki Neyse sunu söylemeyi bir borc biliyorum siz siz olun puzzle olayına girmeyin :D
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 sabır lazım[signature][hline]shinsetsu desu..
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 En başta dış çerçeveyi oluştur sora yavaşça içe doğru ilerle... Bi de aynı renk kombinasyonlu parçaları grupla grupla koy kenara... Bi yerden sıkıldıkça başka yerden başla... Bi de parça kaybetme, hele ev köpekleri çok seviyo puzzle parçası kemirmeyi.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Rewendor, 03 Temmuz 2005 15:39 tarihinde demiş ki: En başta dış çerçeveyi oluştur sora yavaşça içe doğru ilerle... Bi de aynı renk kombinasyonlu parçaları grupla grupla koy kenara... Bi yerden sıkıldıkça başka yerden başla... Bi de parça kaybetme, hele ev köpekleri çok seviyo puzzle parçası kemirmeyi. :D köpek yok allah tan yazık olurdu hayvana öyle birşey yapsa idi 80 * 65 bir tablo oluyor ... neyse kasıcaz[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Benim zamanında 2000 parçalık puzzleın parçasını yemişti köpek.. :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 :D ya o deilde puzzle in orta kısmında bir köşesi düz yani kösedekiler gibi parca olurmu ya ? Renk tonu köşelere uymayan tek tarafı düz parcalar var öyle ise yandık ya :([signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 puzzle deli bi uraş ama sabır istiyo. canın sıkıldıkça yapacaksın çok parçalı olanları hergün 20 dk 30 dk.. süper oluyo..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ya hergün 20 30 dk dionda nereye koyucam onu ? biri deyecek fln gitti o deil altı yok bunu 2 tane 100 * 70 mukavva aldım onun üstüne yapıyorum bitince diğer kartonla üstüne koyup ceviricem tersine tutkallayıp yapıstırıcam cerceve sonra[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 e bir yeri ayırıcan ona kimse geçmicek ellemicek.. daaayt dicen yanından geçene. bi süre sonra şartlı refleks oluyo yanından geçerken hemen uzağına atlıyolar..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bak bu arkadasımız doguruyu söylemiş. benim 10 tane yapılmış puzzle'ım var 3x1000- 1x 500 -4x 1500 en zo gelende 2x 2000. Bunların hepsini 5 senede falan yapa bildim ama güzel birşeydır. Özellikle kafa dağıtmak için birebirdir. said: Rewendor, 03 Temmuz 2005 15:39 tarihinde demiş ki: En başta dış çerçeveyi oluştur sora yavaşça içe doğru ilerle... Bi de aynı renk kombinasyonlu parçaları grupla grupla koy kenara... Bi yerden sıkıldıkça başka yerden başla... Bi de parça kaybetme, hele ev köpekleri çok seviyo puzzle parçası kemirmeyi. [signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 :D zaten öyle bişi olsa haberlerde duyarsınız Puzzle için evi yaktı[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 oha 5 senemi ? :-o Babamın dediğinimi yapsam Babam: * Manyak mısın olm sen al onu git hapiste yatan birine ver yılların nasıl geçtiğini anlamasın * :lol:[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 En güzelide birine hediye olarak almak. Hele bide renk cümbüşü olanlar var. İmkansız 10 senede bile yapamam ben mesela.. Bütün parçalar birbirinin tıpatıp aynısı oluyo.. Böyle bişiyi arkadaşına al. Tabii biraz meraklısı olacak uraşıcak sıkılıp bırakmıcak. 3 ay sonra gör onu.. - Abi dur burnun yamuk düzeltiyim, abi kulağın yanlış yerde.. ahahha adam sıyırıyo..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: KaMoNJuK, 03 Temmuz 2005 16:07 tarihinde demiş ki: oha 5 senemi ? :-o Babamın dediğinimi yapsam Babam: * Manyak mısın olm sen al onu git hapiste yatan birine ver yılların nasıl geçtiğini anlamasın * :lol: Baban güzel demişde, iyi birşey değil. Neyse bence bir dene 500'lük ile sıkılırsan bırakırsın hem kolay birşey. Bende bıraktım zaten Öss'em var bu sene bol şans dileyin bana :([signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Direk 1500 den daldım olaya Kaplumbağ Terbiyecisi diye bir Resim Yapılmısı vardı kolay gözüküodu ama hiçte öyle deil :([signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 1000 parçalık puzzle ı 3 günde yapamadık 3 kişi.. bende baydım puzzle'dan o zamanlar.. 5000 parçalık bi puzzle hicbisey ifade etmiyo su anda benim icin.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 2000 lik yapmıstım baymıstı :)[signature][hline]go2hell
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bayıyor ya saatlerce ugras bı parca nereye gelecek diye kas babam kas :) kucukleri guzel ama 1000 ve ustu istemem :)[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 En son 8 yaşında ilgilenmiştim sanırım puzzle ile.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 geçenlerde arabanın bakımından verdikleri 200 parçalık bi Alonso puzzle'i vardi oturdum 2-2.5 saat falan sürdü :P benimde aklimdan geçiyodu 2000 parçalik alim bi tane falan sonra vazgeçtim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Hayatım boyunca nefret ettim puzzlelerden O yüzden hiç kasmadım kendimi bulucam takıcam die. Yapanlarada Allahtan sabır diliyorum..[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 1 tane bin parçalık bitirdim şu anda bi taneside yapım aşamasında günde bi yarım saatimi vermeye çalışıyorum iş güç yüzünden ilgilenemiyoz[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Keske daha önce alsa idim 11 inde kursum başlıyor . Ozamana kadar bitirmeyi planlıyorum fikir olusumları yerine oturmaya basladı halen kasıyorum 4 - 7 uyuyorum 3 4 gün sürmez sanırım bakalım hayırlısı simdi yemek molası .![signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
TURBOFURKAN Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Puzzlelarla cebelleşmekten gına geldi. İki yıldır elimi pazıla sürmüyorum.
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bir puzzle manyagı olarak sana sabır diliyorum ilk basladıgında yavas yavas yapıcaksın hatta ilk parcaları doktugunde birbirne benziyen gordun mu birlestirip bi kenara koyacaksın, bi kenaradna basliycaksin ilk once butun kenarları birlestirip cerceveyi birlestireceksin hatta iyice sabrın varsa:P butun birbirine benzeyen(rengi, ne biliyim gemi parcalari gemivarsa tabi:P) sonra oyle baslıycaksın ama cerceveyi yapmak sart ben artık 15000 parcaligi 1 gunde oturup yapıyorum:P deneyim lazım :)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Öne çıkan mesajlar