BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 euheuhe bende 10 gün tatile gidiyorum :P 10 bilgisayarsiz patisiz, bol kizli, limonatali, denizli hmmmmfpp tatil :) araba ile kusadasina gidip bol bol gezmek eglenmek ohh miss :P 10 gün patide yokum beni beklemeyin :) not: ineklerimi kusadaisna getiriyorum ve yanimizda köpügümde geliyor nihoho[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar.
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: BeIlow, 26 Haziran 2005 18:01 tarihinde demiş ki: euheuhe bende 10 gün tatile gidiyorum :P 10 bilgisayarsiz patisiz, bol kizli, limonatali, denizli hmmmmfpp tatil :) araba ile kusadasina gidip bol bol gezmek eglenmek ohh miss :P 10 gün patide yokum beni beklemeyin :) not: ineklerimi kusadaisna getiriyorum ve yanimizda köpügümde geliyor nihoho Ne kadar güzel konuşuyosun bari bayan dersin[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected]
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ezdin yaw bizi, biz hala forum takılıyoz.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ya pardon :P kiz yani :) ne bilem arklar bekliyor bir erkek tatile ne için gider ki baska... meyva suyuiçki ve sarisin esmer bayanlar ...[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar.
Rush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 oh abi bende 1 hafta sonra gidicem şu tatil olayının en güzel yanıda karı kız olayı.[signature][hline]Kill For You ! The Rushing
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Sana ankarali turguttan ver diyom vermiyo isimli parcayi armagan ediyorum : ) ehuh[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 az kaldı ben de gidecem allahın izniyle[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 gidin gidin :9[signature][hline]chuck!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 özliicez[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yaa olmaz ki ama ben 17 sinde tekrar donuyorum.... Bende tatil yapmak istiorm... ( Hmphh.. Gijik oluor )[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 limonata mı pff içinde votka varsa ii de yoksa napcan olm limonatayı :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yere dökçem yandan çaktirmadan absolute votka iççem :D[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar.
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Olur mu abi cocukken ne cok içerdik canim limonatalardan. Her gordugum yerde annemin eteklerine yapisir. Soyle bi diyalog gecer di ? - Anne payan vay mi ? - Var ! - Cok mu ? - Cok. - Limonata alsana banaaa..[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ya bende çarşamba gidecem.. gelmiyo allahım çarşamba günü gelmiyo.. bugün de bitti dersek 3 gün kaldı.. allahım :([signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!!
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Pfff... Bende tatil yapmak istiorm yaa...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 *!seni özlicez..*[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bu aksam çikiyom yolaaa yarin absolute votka iççem :D[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar.
uzumlukek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben de 10 temmuz civarlarını bekliyorum, malum alanya o civarlarda doyum noktasına ula$ıyor,sistematik calı$mak lazım ;) zaten $imdi istesem de gidemem yarın ve salı gunu finallerim var; bitio ama az kaldııı, ley ley leyy tirileyyy bu arada, absolute diil absolut ;)
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Demi Lexius kordonda Kıbrıs Şehitlerinde kızlar hatunlar varken bizene tatilde oraki kızlardan hatunlardan :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: BeIlow, 26 Haziran 2005 18:19 tarihinde demiş ki: ya pardon :P kiz yani :) kız olduklarını nerden biliyosun :P neyse sen yokken kim bise online (beleş) oyun tanıtacak?? bari gunsteri çözde öyle git löl :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben warım ya lan gitcem Xiuh mudur nedir onu denicem şimdi eve .. Kafa yapcaktım bugun ama boşver yarın yaparız artık :) para Mok nede olsa.80 milyonum var cebimde gasp edin beni :P[signature][hline]
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 geldim süper bi tatil geçti ama uykum var _imdi yar1n resimli anlat1m yapicam :)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar.
arina Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bende gitcem 14 gün sonra bu kadar geç tatılemı gıdılır ya!!!yanıyom buralarda[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Öne çıkan mesajlar