Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatil Yolu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
euheuhe bende 10 gün tatile gidiyorum :P 10 bilgisayarsiz patisiz, bol kizli, limonatali, denizli hmmmmfpp tatil :) araba ile kusadasina gidip bol bol gezmek eglenmek ohh miss :P 10 gün patide yokum beni beklemeyin :)

not: ineklerimi kusadaisna getiriyorum ve yanimizda köpügümde geliyor nihoho[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss
Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 26 Haziran 2005 18:01 tarihinde demiş ki:
euheuhe bende 10 gün tatile gidiyorum :P 10 bilgisayarsiz patisiz, bol kizli, limonatali, denizli hmmmmfpp tatil :) araba ile kusadasina gidip bol bol gezmek eglenmek ohh miss :P 10 gün patide yokum beni beklemeyin :)

not: ineklerimi kusadaisna getiriyorum ve yanimizda köpügümde geliyor nihoho

Ne kadar güzel konuşuyosun bari bayan dersin[signature][hline]Cindy
Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın
[b]Msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
Sana ankarali turguttan ver diyom vermiyo isimli parcayi armagan ediyorum : ) ehuh[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Mesaj tarihi:
yaa olmaz ki ama ben 17 sinde tekrar donuyorum....

Bende tatil yapmak istiorm...

( Hmphh.. Gijik oluor )[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Mesaj tarihi:
Olur mu abi cocukken ne cok içerdik canim limonatalardan. Her gordugum yerde annemin eteklerine yapisir. Soyle bi diyalog gecer di ?

- Anne payan vay mi ?
- Var !
- Cok mu ?
- Cok.
- Limonata alsana banaaa..[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Mesaj tarihi:
ya bende çarşamba gidecem.. gelmiyo allahım çarşamba günü gelmiyo.. bugün de bitti dersek 3 gün kaldı.. allahım :([signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
Pfff...

Bende tatil yapmak istiorm yaa...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Mesaj tarihi:
ben de 10 temmuz civarlarını bekliyorum, malum alanya o civarlarda doyum noktasına ula$ıyor,sistematik calı$mak lazım ;)

zaten $imdi istesem de gidemem yarın ve salı gunu finallerim var; bitio ama az kaldııı, ley ley leyy tirileyyy

bu arada, absolute diil absolut ;)
Mesaj tarihi:
Demi Lexius kordonda Kıbrıs Şehitlerinde kızlar hatunlar varken bizene tatilde oraki kızlardan hatunlardan :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest - NightElf
Burning Legion - Nerull
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 26 Haziran 2005 18:19 tarihinde demiş ki:
ya pardon :P kiz yani :)

kız olduklarını nerden biliyosun :P

neyse sen yokken kim bise online (beleş) oyun tanıtacak??
bari gunsteri çözde öyle git löl :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Mesaj tarihi:
ben warım ya lan gitcem Xiuh mudur nedir onu denicem şimdi eve .. Kafa yapcaktım bugun ama boşver yarın yaparız artık :) para Mok nede olsa.80 milyonum var cebimde gasp edin beni :P[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bende gitcem 14 gün sonra
bu kadar geç tatılemı gıdılır ya!!!yanıyom buralarda[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
  • Yeni Oluştur...