Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 buyur gel kendi gözlerinle gör arkanumon bey, hem ayrıca tactics'de sote yapan bonepart'tı, yanlış kalmış aklında.. :lol: normal sunucuda oynamak konusunda tek üzüntüm seni doya doya kesememek oldu.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 [spo1=Karizma Budur][/spo][signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bu arada NE erkekleri ölümsüz maymun gibi duruyorlar.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 [spo1=In Magni we trust.][/spo][signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: spawn77, 01 Temmuz 2005 13:30 tarihinde demiş ki: arkadaşım tamam iyi güzelde. Metroseksüelle Ne alakası var şayet benim elfimin üzerinde oje yok, kapı gibi adam benim elfim. Ayrıca Michael Jackson dansı diyerek. O dansa yeni bi isim, bakış açısı getirdiğin için kutlarım. o zaman oryantel de Tanyeli dansı eheehhehehe. Dansları o dansları yapan kişilerle özdeşleştirmek inanılmaz saçma birşey. Yani Michael Jackson Gay diye o dansı yapan herkez gaymı. Ki gaylık Özel bir şeydir genel değil. Koca bir ırkı Gay olarak nitelendirmenin. bütün erkek danscılar yumukşaktır, yada etilerde sağneye çıkan hekez nonoşurdan farkı yok....... Ayrıca bu mantığa göre. Humanlar ortamcı, Taurenler köylü, Orclar zenci , Taurenler köylü güzeli. Blizzardın espri anlayışını çözmeye çalışırsan böyle genellemeler yapmazsın sanırım.... Edit: bir iki ekleme elfler bariz Michael Jackson dansı yapıyor, küçüklüğü Michael Jackson klipleriyle kulağından walkman MJ albümlerini düşürmeyerek geçirmiş biri olarak söyleyeyim moonwalking hareketi bile var ya bir de bariz feminen bir dansları var o hayaları tutma kıvırma sağa sola sallama balerin gibi dönme falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 karizma dediğin ne Ne de ne cüce de ne gnome da ne tauren de ne insanda ne ork ta ne undead de nede troll dedir.Karizma dediğin şey bi tek nagalarda var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Karizma ragnaros encounterindan önceki majordomo ile arasındaki konuşmadır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Farinal, 02 Temmuz 2005 23:04 tarihinde demiş ki: karizma dediğin ne Ne de ne cüce de ne gnome da ne tauren de ne insanda ne ork ta ne undead de nede troll dedir.Karizma dediğin şey bi tek nagalarda var :P Bence Darenieler "Gondar" Yeterli (ırkın adını yannış yazdıysam affola) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Macros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Tauren'lerle Ogre leri nasıl Bir tutup Üstüne oyunun En Baba ırk ını S.lak Gösterebiliyorsun hayret ediyorum Yani ayrıca /rude unda g.t gösteren tek ırk ın NE olduğunu hatırlatırım ayrıca troll lerin en eski hakim ırk olduğunu ve Tauren lerin En Zeki ırklardan biri olduğunu da söylememe gerek yoktur sanırım ... - Bkz: Druid, Shaman- ayrıca o Totem dediğim Aura Yayan bişey heralde kalas deil !? allahım ya tauren i ogre yaptı .... Edit:" s.lak " [Bu mesaj Macros tarafından 03 Temmuz 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Macros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Karizma DeDiğin Taurenin Sakalında , Toteminde Dir. Karizma dediğin Orc'un Savaşa Girerken ki Rage i dir. Bir Forsaken in Gözleri ve İçindeki Güç tür ... Bir Troll un Geçmişidir .... FOR THE HORDE ! DUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 tauren mi peh pvp tauren kesince her seferinde yanlışlıkla skin işaretinin çıkmasını bekliyorum. Tipinize bakınca skinlerim ben bunu düşünüyorum :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ya bu muhabbete girilince orclara laf atılması beni kızdırıyor. "Orcta beyin yoktur." 1. orcta warlock diye bir class vardır. Shaman vardır. Yani orcta beyin vardır. Nitekim hunterlarda mana userlarıdır. 2. Orclar onurlu ve cesur yaratıklardır. Ölmekten korkmadıkları için "ehaeuea şuna bak la orc warrior araya giriyo salak" muamelesi görmüş olmalarına rağmen, bütün horde u birleştirecek, bir arada tutacak kudreti gösteren ırktır orclar. 3. Morumtrak elfler gibi ukala ve aristokrat değil, bizzat her bir bireyi savaşçı olan bir ırk orclar. İnsanlar gibi hepsi taht için birbirini gammazlamış deildir. Ayrıca, karizma meselesine gelince.. Bana daha yakın ve "karizmatik" gelen, palavra haçlı hikayelerindeki gibi elinde haç işaretli kalkan olan sapsarı parlak tipler değil. Cüceleri ise hem severim hem karizmatik bulurum, şirin tipler. Gnomelar pokemon zaten konuşmaya gerek yok, elfler de tipsiz bence wowda. Dediğim kendini beğenmişlik durumundan dolayı hiçbir oyunda elfleri sevmedim. Bana, kralınla yanyana savaştığın, kralının sana "kardeşim" diye hitap ettiği, ve sırf outlander diye öldürülmek istenen, kendini savunan tarafta olmak daha akıllıca geliyor. Tabi herkesin zevki kendine. İyi oyunlar.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Macros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 gidin tum ırk ların vendorlarına gıcıgfına durmadan sol tuş tıklayın bakalım hangisi Strengt And Honor diyor =) Tabiki "Orc" Orc lar en baba Warrior lardır ... 2300 crit i ile human mage leri biraz da şans ile tam anlamıyla Öperler ... bu arada orda abartım yanlış anlaşılmasın maksat Horde Destekçilerinii gazlamak =) hem bi kere Türk lerde Horde lar da aynı olay ... Gaz la çalışıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bana kalsa ırkların hiç bir sorunu yok ama lütfen night elflerle hıghelf(bloodelf)karıştırmayalım biz kendimizi ormana adadık ölümsüz bir vaziyette sonsuz barış içinde yaşıoz taki blnin gelişine kadar ozaman medivh sayesinde barış yapıldı ama sonra bekledik siz topraklarımızdan çıkmadınız(ashenvale)hatta ilerlediniz bizde hoop dur orda!. dedik haliyle topraklarımızda yayılmayı kesseler orklar barrenste dursalar hiç öyle bişey olurmuydu yani cıkcık:d[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 orklar kendilerini frenlese nıghtelfler ormanları konusunda azcık tolerans gösterse humalar biz ışığa tapıyoz defolun undeadler demeyi kesse undeadler garezlerini kaldırsa troller tauren ve orc harici ırklarada güvense dwarflar ve gnomelar körükörüne insanları desteklemeyi kesse nagalar tüm dünyaya hükmetcem puhuhaha sacmalığını kesse taurenler sırf orklar ve troller sevmiyor diye insanlara falan önyargılı davranmayı kesse hıghelfler(bloodelfler)biz üstünüz mükemmeliz laflarından vazgecse drenailer orclara güvense ve sonunda hepsi birleşip(barış altında)scourge ve burninglegion dahil tüm pislikleri temizlese dünyadan sonrada dünyayı düzeltip düzen içinde yasasa (biraz fazla mı oldu ne?):)[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 imagine all the people...[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Arkadaşlar. Bu nasıl bir okumadan yorum yapmaktır. Yani warcraftın hikayesini okuyan yokmu hiç, Ha onuda geçtim wc3 ü oynayan yokmu hiç...................... Orclar masummuş kendilerini savunuyolarmış. Mannaroth(Burning legionun Yokedicisi) Ne inanıp onun kanını içen, Güçlenip vahşi hayvan halini alan. Burning legion geçebilsin diye Nerzhul(kendisi bir orcdur) la gate açan Azerotha. Shadow Council U kurup Kendilerini Burning legionun warlocklarına Satan(Başkta eradar ırkı gelir Hepimizin tanıdığı archimonde, kiljaen yani) Outland da Dranei Lara Soykırım yapıp hepsini kestikten sonra savaşacak bişey bulamadıkları için Azerotha inip. Savunmasız Köyleri basıp insanların hiçbi haberi olmadan Stormwind e saldırıp Paramparça eden, Elf ormanlarını anında kesip biçmeye başlayan gördükleri elfleri Yokeden(ki aralarıda hiçbir savaş olmamasına karşın) Buna karşın Nerzhul ün yaydığı hastalıkla Bütün insan vb. Ölülerini Undead a çeviren, Burning legionun gelişmesini sağlayan. Cenarius gelmesine karşın durmayan Sayı fazlalığıyla onuda kesen. Sonra Kadim elflerin gelmesiyle Geri çekilen Orclarmı Kendilerini savunan masum tipler. Archimonde da süt kuzusu o zman Sadece Thrall aralarında Suçsuzdur. Diğerleri suçun tam ortasındadır. Humanlar, dwarflar, nightelfler onlara saldırmamasına karşın hiç acımamış ve baltalarını saplamışlardır. Burda asıl savunan elfler, İnsanlar, cücelerdir. Ayrıca Orclarda Komplolar Ve koltuk için yapılan savaşlar Daha ünlüdür. Thrall ın ailesinin nasıl Öldüğünü sanıyorsunuz. Guldan Kim sanıyorusunuz. :) Thrall Olmasa Horde bir olurmuydu sanıyorsunuz. Hordeyi birleştirmesin diye Öldürüldü Thrallın ailesi Kendi ırkdaşı ORC lar tarafından. Ayrıca Normal mannaroth tarafından Zehirlenmemiş Orclar Barışçıdır!!! Dranei lerle birlikte kendi diyarlardında Mutlu bir şekilde yaşıyolardı. Troller demişsiniz. Troller İnsan yerler Cüce yerler. Orclardan bile vahşi bir ırk. Beslendikleri şeyler kuş tavşan değildir. (highelf) Namıdiyar bloodelf Lerin kadim şehri Quelthalas a saldırıp Bütün elfleri kesen kimdi. Ki elfler sadece büyü geliştirmeye çalışıyorlardı orda. Nagaların amacı tüm dünyaya hükmetmek falan değildir hahahahahah Nagalar çoğumuzun bildiği gibi eski Highbornlardır kendileri orclarında yaptığı gibi BL nin keklemesine uğrayıp sergeras ı dünyaya getirmeye çalışmışlardır sergerasın ölümü ve well of eternety nin patlamasıyla yapacak işleri kalmadığı için ilidian komutanlığına (Ilidian bi çok insanın bildiğinin aksine en güçlü highborn olup arthas tarafından keklenmiştir. Ve büyüye hala aç olduğu için nagalarla aynı tarafta ve onları yönetiyor. [onları yönetmesi hepsini tekrar kaldırabilmesine kadar yetecek gücü olduğu içindir]) Ve ilidianın amacı kesinlikle Dünyayı yönetmek değildir. Aksine Nerzhul ü [bi zamanın Dünyaya en çok zarar veren orc u ] Yok edip hem Outlandsdaki BL yi hemde Azeroth u böyle bir güçten kurtarmaktır. Nighelfler Bu dünyanın İLK ırklarıdır Ve humanların, Cücelerin, gnomelerin yaşamasını sağlayan tek ırktır. Hiçde kendini beğenmiş değildirler aksine Çok sadık ve sözünde duran tiplerdir. BL ile 2 defa Ejderhaların yanında savaşmış. Ve geri gönderilmesine Olanak sağlamışlardır. Ormanlardan Tölerans sağlanması gibi bir şey sözkonusu değildir çünkü NE lerin derdi Orman değildir. Onların derdi Ormanlarına girip yakıp yıkıp. Kendi tanrılarını hazırlıksız öldüren. Merhaba bile demeden Balta sallayan Orcların Ölümüdür. Ormanın dışında orc ayak izi görseler Peşine düşüp öldüreceklerinden şüphe yoktur. Wowda görülenin aksine Ne Ler dünyadaki en kadim ve güçlü ırktır. O ayı değip beğenmediğiniz Furion neredeyse dünyanın yaratılışından beri kardeşi ilidian ile birlikte Vardır. Şu an bu dünyanın Olmasındaki tek neden NE lerin onu korumasıdır. Kısacası Lotr izleyip bir iki D&D oynayıp bütün elfleri aynı sanan zihniyetin karşısındayım. Okuyan Gelişen Anlayan Rulaz..... Edit:1 iki imla hatası. [signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion [Bu mesaj spawn77 tarafından 03 Temmuz 2005 09:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 night elfler kendini beğenmiş değildir ki. sadece darnassus'daki arch druid fangral bıdıhelm kendini beğenmiş. çok pis dövesim var.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: spawn77, 03 Temmuz 2005 09:01 tarihinde demiş ki:Nighelfler Bu dünyanın İLK ırklarıdır Ve humanların, Cücelerin, gnomelerin yaşamasını sağlayan tek ırktır. O ayı değip beğenmediğiniz Furion neredeyse dünyanın yaratılışından beri kardeşi ilidian ile birlikte Vardır. Şu an bu dünyanın Olmasındaki tek neden NE lerin onu korumasıdır. bi kez bilmeden konuşmıyalımk lutfen NE ler trollerle beraber well'le birlite doğmuşken See giantlar ve Earthen'lar (ki earthenlar bi yandan cucelerdir) dunyaya şekil vermişlerdir, yanı elfler hiçde o kadar eski bir ırk değil cucelerve sea giantların yanında. En eski ırklar titanlara dunyaya şekil vermelerinde yardım eden earthenlarla sea giantlardır. Blacrock'da azetoh'un kıcını efler krutarmadı humanlar dwarflar ve highelfler kurtardı eğer horde ve demonic efendileri yenilmeseydi zaten Ne lerde ölürdü, eğer yaşam borcu diyosan Night elf ler 1 değil 3 kez borclular diğer ırklara. Zaten night elfler dunyanın değil yaratılışından ilk duşunen canlılardan yuz bin yıllar sonra ortaya cıkmışken, furion ve illidan ilk nesil NE lerde değildirler. Son cumle kolpa ötesidir, Ne ler kesinlikle guadian bir ırk olarak yaratılmamıştır, akabinde yaratılamışlardır zaten şans eseri ortaya cıkmışlardır =) Azeroth'un var olma sebebi titanların canın sıkılmasıdır, ne 100 yil once be 4 yıl oce azeroth'u night elfler tek başlarına kurtarmadılar (ne buyuklukte rol oynadıkalarıda tartışılır) Tekrar söliyim Ne ler ırk değildir hani well ve sornasını duşunursen owlbearlar bile Night elflerden önce ortaya cıkmıştır. Night Elfler trollerle birlikte azetorh'a ayak basmıştır, ve baya baya kardeştirler =) Horde thralla'ın hukmunden sonra Thrall ve grom savaşmak için karşısına cıkmadan hiç bir zaman Mannaroth görmemiştir, yanı grom gidip naber Mannaroth bi kan versene azalım falan dememiştir, hatta grom kendine geldiğinde yaptığı şeyin sonuçları karısında yıkılmıştır. Cenarius'un ölümü falan horde'un sucu değildir, ha ölmesinede sevinmişimdir hiç sevmem kendisini zibidinin tekidir, yaşasaydıda bi halt yiyicek değildir zaten. 20 yıl öncesinin horde'unun suclarını bu horde'a yuklemenin manası yok.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Ayrıca Orclarda Komplolar Ve koltuk için yapılan savaşlar Daha ünlüdür buda cok yalan olmuş be.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Macros, 03 Temmuz 2005 00:45 tarihinde demiş ki:Türk lerde Horde lar da aynı olay ... Gaz la çalışıyoruz :D hehehe süper[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Earthen'lar (ki earthenlar bi yandan cucelerdir) senin deyiminle Bu cümle omg wtf KOLPA. Earthen ler Cüceyse. Gnomelerda bi yandan cüce Elflerde bi yandan insan lol Son cumle kolpa ötesidir, Ne ler kesinlikle guadian bir ırk olarak yaratılmamıştır, akabinde yaratılamışlardır zaten şans eseri ortaya cıkmışlardır =) Yani burayı nasıl çarpıttın anlamadım. Orda ben Guardian bi ırk olarakmı yaratıldı dedim :D Dünyada guardian olarak yaratılan ırk Ejderhalardır NE ler değil. Lütfen çarpıtmadan okuyun. Eğer azshera Highelfinin yaptığı öküzlüğü Ne ler bastırmasaydı. Sence sergeras dünyaya gelipte well in enerjisini emdikten sonra onun karşısına kim çıkabilirdi. Medivh in annesimi :) Azeroth'un var olma sebebi titanların canın sıkılmasıdır, ne 100 yil once be 4 yıl oce azeroth'u night elfler tek başlarına kurtarmadılar (ne buyuklukte rol oynadıkalarıda tartışılır) Bu titanların canı sıkılması olayını anlamadım. Sordunmu yani hiçbi yerdede yazmıyo titanların canının sıkılması olduğunu azerothun yaratılış sebebinin. Ayrıca NE lerin tek başlarına kurtardıkları yer Oldu........ Ama tabikide herzaman onlar kurtaramaz KURTARDIDA DEMEDİM. Ayrıca o 4 yıl değil 10 yıl önce Veee Archimondenin devrilmesi konusunda Nelerden daha Faydalı bir ırk Söylersen Gratz sana. O wispleri hepimizin Gördüğünü sanıyorum. Tekrar söliyim Ne ler ırk değildir hani well ve sornasını duşunursen owlbearlar bile Night elflerden önce ortaya cıkmıştır. Night Elfler trollerle birlikte azetorh'a ayak basmıştır, ve baya baya kardeştirler =) Burayı öğlesine koymuşsun sanırım. Eleştiriye girmiyo zira benim yazımda buna benzer bişey yok. Horde thralla'ın hukmunden sonra Thrall ve grom savaşmak için karşısına cıkmadan hiç bir zaman Mannaroth görmemiştir, yanı grom gidip naber Mannaroth bi kan versene azalım falan dememiştir, hatta grom kendine geldiğinde yaptığı şeyin sonuçları karısında yıkılmıştır. Bunu eklemeyi neden düşündün anlamadım. Ben Thrall ı severim ve onun suçsuz olduğunu düşünüyorum demiştim. Grom u da severim ama o boyunca suça batıktır. Mannaroth Zorla vermedi kanları Orclara Güç vaad etti Ve Orcların hepsi gözü kapalı atladılar. Ayrıca..... Bir insanı öldürmek bile suçken Orclar Burning legion u dünyaya getirdiler. İnsanları Undeadlara çevirdiler. Şehirleri yakıp yıktılar, Ormanları yaktılar, Öldürdükleri diğer ırk mensupları nın sayısı belli değildir. buna rağmen orclar Suçlanamaz diyorsan ne mutlu sana. Cenarius'un ölümü falan horde'un sucu değildir, ha ölmesinede sevinmişimdir hiç sevmem kendisini zibidinin tekidir, yaşasaydıda bi halt yiyicek değildir zaten. Git wc3 camping i tekrar oyna. Bak bakalım orcların suçumu değilmi. Ayrıca Orclarda Komplolar Ve koltuk için yapılan savaşlar Daha ünlüdür buda cok yalan olmuş be. Nası yalan ya. Gul dan ı Nerzhul u Thrall ın ailesinin Ölümünü. Shadow council i . Orc clanları arasındaki savaşları YOk sayıyosun sanırım. Bir şeyi yalanlıcaksan başka bi fikirle gelmen lazım. Altına yalan yazınca olmuyo.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 heheh Türkiye tarihini böyle bilenimiz yoktur valla.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar