fobin var aman uzak dur.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Kan mı ne bu?
Erutan, 28 Haziran 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
Ben kan gördümmü böyle bi tuhaf oluyorum.Misal o çatal dil Şeyini gördüm... düşününce böyle, hani sabah kalkarsınızda yumruğunuzu sıkmaya çalışırsınızda sıkamazsınızya... Öyle oluyorum.Böyle gücüm gidiyo hiçbişey yapamıyacak gibin oluom.Sizdede oluyormu böyle bişey? Bunu yenmenin Yolu nedir ya? çok kötü bişey :(
Bendede var ama kanla ilgili değil bendeki..Kendi kanım etkilemiyo beni nedense baska kanlar etkiliyo..Ya garip bişey açıklıyamiycam ama senin gibi oluyorum...
Bi filmde bilek kesmek sahnesi varsa hele yamulurum böle kollarımla bacaklarım yer değişir bi karışırım.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
o şey gibi , mesela kendi tükürüğünden fazla iğrenmezsin ama biri tükürüğünü gösterdi mi tiksinirsin filan...[signature][hline]chuck!
ehaehe lan ne acaip hisler varmış ya :)[signature][hline]deli büyücü geri döndü
kan fobisinden bahsedilmiş. benzer şekilde bende de birkaç fobi var.
kan ile ilgili değil, ancak sizin yaşadığınızla benzer duygular.
yükseklik korkusu mesela. uzun bir apartmanın üst katlarına doğru bakmak istesem, bayrak direği gibi uzun bir direğin tepesine bakmak istesem, yani tam tepeme, veya tam aşşağıma doğru bakmak istesem, bir tuhaf olurum. sanki düşücekmişim gibi hissederim. bir korku kaplar, illa bir yere yaslanma gereği duyarım, yaslansam da devam eder o his, yukarıya doğru bakamam. küçük apartmanları daha çok seviyorum o yüzden. :) gene uzun bir apartmana taşındık, balkonda yukarıya bakarken mesela yaşıyorum o hissi.
ateş fobim vardır. çakmak çakmaya korkarım o yüzden. sanırım 3 yaşımda avucumu yakmıştım (gazlı fırının içindeki alevlere dokunmuştum) ondan dolayı kaldı bu. önümde biri ateş yaktığında tırsarım öyle kala kalırım. mesela maytapları da sevmem. fobimi depreştirir o. önümde böyle sallarlar felan (allahım nolur şu maytap yansın bitsin de kurtulayım) demeye başlarım.
bu kadar olmasa da karanlık korkum var bir de. gece ışık kapalıyken, veya perdeler örtük hiç bir ışık gelmezken uyuyamam. babam çok sever mesela. ama ben feci tırsarım. karanlıkta (oda veya dışarda zifiri karanlıkta) yürürken sanki her an birşey olacakmış gibi hissetmeye başlarım, tedirgin olurum (kafamın üstünde portal açılcak, kafama buzdolabı düşçek felan)
fobiler kötüdür. "üstüne gidip yenmek zorundasın" felan dense de, sen onun değil, o senin üstüne gider. zor yani çok zor :)[signature][hline]Beş Hececiler
kan ile ilgili değil, ancak sizin yaşadığınızla benzer duygular.
yükseklik korkusu mesela. uzun bir apartmanın üst katlarına doğru bakmak istesem, bayrak direği gibi uzun bir direğin tepesine bakmak istesem, yani tam tepeme, veya tam aşşağıma doğru bakmak istesem, bir tuhaf olurum. sanki düşücekmişim gibi hissederim. bir korku kaplar, illa bir yere yaslanma gereği duyarım, yaslansam da devam eder o his, yukarıya doğru bakamam. küçük apartmanları daha çok seviyorum o yüzden. :) gene uzun bir apartmana taşındık, balkonda yukarıya bakarken mesela yaşıyorum o hissi.
ateş fobim vardır. çakmak çakmaya korkarım o yüzden. sanırım 3 yaşımda avucumu yakmıştım (gazlı fırının içindeki alevlere dokunmuştum) ondan dolayı kaldı bu. önümde biri ateş yaktığında tırsarım öyle kala kalırım. mesela maytapları da sevmem. fobimi depreştirir o. önümde böyle sallarlar felan (allahım nolur şu maytap yansın bitsin de kurtulayım) demeye başlarım.
bu kadar olmasa da karanlık korkum var bir de. gece ışık kapalıyken, veya perdeler örtük hiç bir ışık gelmezken uyuyamam. babam çok sever mesela. ama ben feci tırsarım. karanlıkta (oda veya dışarda zifiri karanlıkta) yürürken sanki her an birşey olacakmış gibi hissetmeye başlarım, tedirgin olurum (kafamın üstünde portal açılcak, kafama buzdolabı düşçek felan)
fobiler kötüdür. "üstüne gidip yenmek zorundasın" felan dense de, sen onun değil, o senin üstüne gider. zor yani çok zor :)[signature][hline]Beş Hececiler
aha tamamen zıttız bonecrusher ile.
babamdada var kan korkusu, abisindede var. bende yok:P.
Bide 10 tane maytabı birleştirip yakarım.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
babamdada var kan korkusu, abisindede var. bende yok:P.
Bide 10 tane maytabı birleştirip yakarım.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
vaniLLe, 29 Haziran 2005 13:40 tarihinde demiş ki:
bendede ayni sorun var.
12 yaslarindayken, üstüme kapi caminin kirilip düsmesinden beri..
O an bütün yüzüm kan icindeydi ,bisi göremiodum resmen .. Iste o olaydan etkilenmis olmam gerek ki ,artik
kanli- bicakli ,siddetli sahneler görünce kötü oluyorum .
Banada oldu aynı olay direk devasa salon camı kafamda patladı koluma falan girdi kac yerime dikis atıldı sırtım-kolum vs izleri hala durur. Ama ben olmadım yani oyle kandan korkar siddetli sahne kanlı bıcaklı sahnelerde korkma olayı olmadı yanı.
Kisiden kisiye degisen bi olay tam olarak neyle ilgili oldugu tartısılır[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
İyide bu kan korkusu değil..
Ayrıca ne demek fobilerin üstüne gidip yenmek..
Ben o zaman devamlı birilerinin bileklerini kesiyim veya karınlarını deşiyim bi ara alışırım...
Oldu canım...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Ben o zaman devamlı birilerinin bileklerini kesiyim veya karınlarını deşiyim bi ara alışırım...
Oldu canım...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
üstüne gidilicek fobilerin üstüne gidilir , diğerleri allah kerim :P mesela yüksek bi yere çıkıp aşağı bakarsan düşer geberirsin :P[signature][hline]chuck!
öte yandan karanlık fobini yenebilirsin..
hepsi değil belki ama bir bölümünden gerçekten kurtulabilir insanlar[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
hepsi değil belki ama bir bölümünden gerçekten kurtulabilir insanlar[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
CrayTotem, 01 Temmuz 2005 06:15 tarihinde demiş ki:
İyide bu kan korkusu değil..
Oldu canım...
verdiğin örneğe hayran kaldım.[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi.
Bende sabahları uyanınca yumruğumu sıkınca güç bulamıyorum ama kanla alakasız herkezde oluyomu bu?[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr
Always Pvp
www.andoria.gen.tr
Always Pvp
kan hmms
çok garip bişi bu olay ben alıştım kan görmeye artık fobi mobi yalan oldu bende kalmadı fobi fln
kader ![signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
sen nerden duydunda geldin be :P
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
çok garip bişi bu olay ben alıştım kan görmeye artık fobi mobi yalan oldu bende kalmadı fobi fln
kader ![signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
sen nerden duydunda geldin be :P
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Kronos, 02 Temmuz 2005 02:16 tarihinde demiş ki:
Bende sabahları uyanınca yumruğumu sıkınca güç bulamıyorum ama kanla alakasız herkezde oluyomu bu?
evet kanla alakasız o.Sadece örnek vermiştim :>[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi.
ewt oluyo o :)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Erutan, 28 Haziran 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
Ben kan gördümmü böyle bi tuhaf oluyorum.Misal o çatal dil Şeyini gördüm... düşününce böyle, hani sabah kalkarsınızda yumruğunuzu sıkmaya çalışırsınızda sıkamazsınızya... Öyle oluyorum.Böyle gücüm gidiyo hiçbişey yapamıyacak gibin oluom.Sizdede oluyormu böyle bişey? Bunu yenmenin Yolu nedir ya? çok kötü bişey :(
Cok kafana takiyosan ondanda olabilir[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür .
Liaren ...
Öne çıkan mesajlar