kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 zar zor iş yerinden bi pazar günü izin almışım kafamı vurup yatıcam saat 12 ye 1 e kadar . herşey bi tane simitçinin simeyttta gibi bişi bağırmasıyla bozuldu ya pazar günü bari yapmasınlar ya ve burdaki simitçiler yemin ederimki simit diye bağrımıyolar başka bişi diyolar . sinirlerim bozuldu her köşe başında halbuki simit satan bi amcamız oluyo bunlar daha ne dolanıyolar ya insanı rahatsız ediyolar sabahın 8 inde :( ağlamak istiyorum sinirlerim bozuldu[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Onlar izin alamıyorlar, salla yine kàrlı çıkan sensin..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 simidi simi simitçi :D[signature][hline]Deli333
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 taze gevrekkk Sİmiiiiddddddddddd[signature][hline]go2hell
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 simeeeeedciye Sait Faik Abasıyanık'ın Simit ve Çay öyküsü aklıma geldi :9[signature][hline]chuck!
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Birde geceleri BoZaZAzAzAzAzAcICIcıCICI diye bağıranlar var onlarda simitçiler kadar adamı zıvanadan çıkarıyorlar.[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Amor a.k.a Pawliger Pawliger Of Asgard
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 baaaazooooo , bozaaaciiiiye diyolar onlar da...ama onlar geçip gidiyolar hemen simitçiler öyle diil :9[signature][hline]chuck!
capul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bizim burda 7de başlıyolar seninki gene iyimiş.... Givreeg vaaar givreeeeeeeeeeeg....
555 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 en azından haftasonu biraz daha dikkat edebilirler.[signature][hline]la petite ezique
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 iyi ki gece uyumamı$ım,sabahın 7 sınde burdan bir cocuk simit diye bagırarak gectı eheh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Pawliger_Asgard, 03 Temmuz 2005 10:19 tarihinde demiş ki: Birde geceleri BoZaZAzAzAzAzAcICIcıCICI diye bağıranlar var onlarda simitçiler kadar adamı zıvanadan çıkarıyorlar. Okeeeeeeeeeeeeeey diye bağıranalr da var :D[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 burdakiler simit demiyo başka bişi diyo[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
huntercik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Benide etraftaki komşuların garip müzikleri uyandırdı deli oldum çıkıp sövecektim çalana sonra dedim boşver. Pazar günü insanları rahatsız etmekten ne anlıyorlarsa.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Allahtan benim oturduğum yere gelmiyorlar... Mahalledeki kadınlarla birleşince sesi aman tanrım dayanılmaz bir ses olurdu heralde. Benim oturduğum sokak aynı o filimlerdeki gibi balkondan balkona yapılan muhabbet sayesinde sessiz bir an anca sabah 4 civarı. Eeeee kuşadası naparsın anca ozmn uyuyor millet...[signature][hline]Krwlng in my skiN
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Çok simitçilerle kavga edildi: "abi ne yapayım satmayayım mı?" Çok belediyecilere şikayet edildi: -Megafonla mı bağırıyorlar? --ulan ne megafonu adam avazı çıktığı kadar bağırıyor! -Üzgünüz, yapabileceğimiz bir şey yok. Ama henüz sokak başına tuzak kurmadım.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 03 Temmuz 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hakkaten naapsın satmasınmı.Pimapen yaptır sende[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bende çok rahatsız oluyorum ama anlamak lazım herkes ekmek peşinde öyle ya da böyle ama bağırmaları hakkaten komik -vağ ğevğeeekkk[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Yasal simit satma şekli arabalı ve bağırmadan. Kafasının üstünde simit tablasıyla gezip bağırmak falan diye bir şey yok... Ama bunun yapılması, insanların buna muhtaç olmaları da üzücü tabi.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Suark, 03 Temmuz 2005 12:33 tarihinde demiş ki: hakkaten naapsın satmasınmı.Pimapen yaptır sende satmasın her sokak köşesinde satanlar ne güne duruyo ? hem kapalı yerde daha sağlıklı kafasına tepsiyi alan çıkıyo simit diye tozuydu pisliğiydi üstüne üstlük bide gürültüleri[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 unkapanında mesela?[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Kermit +1 Üstüne üstlük vergi ödemiyorlar. Yasal şekli bu değil derken kastettiğim de buydu.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Delikanlı belediye lazım tabi. Belediyenin kaypağından korkulur. Kadıköy'de abuk sabuk yol işleri yapılıyordu bir aralar ona buna para yedirmek için. Belediye haala aynı ama, bu bahsettiğim olaylar aynı sanırım. Mesela Altıyol'daki boğaya doğru giderken sivri ucu tam soldan 2. şeridin ortasına denk gelen salak bir uzatma yaptılar boğanın etrafına... Saçmalık saçmalık saçmalık... Oluyor böyle şeyler. Neyse... Konumuz simitçilerdi di mi?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ne yani adam ekmek parası kazanıyo Amaaaa satmak için değilde gerçekten rahatsızlık için bağırıyosa orası ayrı tabi.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ekmek parası kazanıyo diye bi sürü insanı rahatsız etmek normal mi ? ve yani ben karşıyımda üstü açık bi şekilde satıyolar toz böcek ne varsa konar üzerine[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 pis olduğunu düşünüyorsan yemeyebilirsin,o senin tercihin.Ama sölim düşünceniz yanlış tabi bana göre. Yapacağın tek şey pencereni kapatmak ki adam cıkardıgı ses o adam gecene kadar suruyor sadece[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Öne çıkan mesajlar