Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Simitçiler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zar zor iş yerinden bi pazar günü izin almışım kafamı vurup yatıcam saat 12 ye 1 e kadar . herşey bi tane simitçinin simeyttta gibi bişi bağırmasıyla bozuldu
ya pazar günü bari yapmasınlar ya
ve burdaki simitçiler yemin ederimki simit diye bağrımıyolar başka bişi diyolar . sinirlerim bozuldu
her köşe başında halbuki simit satan bi amcamız oluyo bunlar daha ne dolanıyolar ya insanı rahatsız ediyolar sabahın 8 inde :(
ağlamak istiyorum sinirlerim bozuldu[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
sen nerden duydunda geldin be :P
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
said:
Pawliger_Asgard, 03 Temmuz 2005 10:19 tarihinde demiş ki:
Birde geceleri BoZaZAzAzAzAzAcICIcıCICI diye bağıranlar var onlarda simitçiler kadar adamı zıvanadan çıkarıyorlar.

Okeeeeeeeeeeeeeey

diye bağıranalr da var :D[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
Mesaj tarihi:
burdakiler simit demiyo başka bişi diyo[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
sen nerden duydunda geldin be :P
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
Benide etraftaki komşuların garip müzikleri uyandırdı deli oldum çıkıp sövecektim çalana sonra dedim boşver. Pazar günü insanları rahatsız etmekten ne anlıyorlarsa.[signature][hline]swift,silent,deadly
mercenary
Mesaj tarihi:
Allahtan benim oturduğum yere gelmiyorlar...
Mahalledeki kadınlarla birleşince sesi aman tanrım dayanılmaz bir ses olurdu heralde.
Benim oturduğum sokak aynı o filimlerdeki gibi balkondan balkona yapılan muhabbet sayesinde sessiz bir an anca sabah 4 civarı.
Eeeee kuşadası naparsın anca ozmn uyuyor millet...[signature][hline]Krwlng in my skiN
Mesaj tarihi:
Çok simitçilerle kavga edildi: "abi ne yapayım satmayayım mı?"

Çok belediyecilere şikayet edildi:
-Megafonla mı bağırıyorlar?
--ulan ne megafonu adam avazı çıktığı kadar bağırıyor!
-Üzgünüz, yapabileceğimiz bir şey yok.

Ama henüz sokak başına tuzak kurmadım.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]

[Bu mesaj Kendercik tarafından 03 Temmuz 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hakkaten naapsın satmasınmı.Pimapen yaptır sende[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
bende çok rahatsız oluyorum ama anlamak lazım herkes ekmek peşinde öyle ya da böyle
ama bağırmaları hakkaten komik
-vağ ğevğeeekkk[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
geleceğin türkoloğu
Mesaj tarihi:
said:
Suark, 03 Temmuz 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
hakkaten naapsın satmasınmı.Pimapen yaptır sende

satmasın
her sokak köşesinde satanlar ne güne duruyo ?
hem kapalı yerde daha sağlıklı
kafasına tepsiyi alan çıkıyo simit diye tozuydu pisliğiydi
üstüne üstlük bide gürültüleri[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
Delikanlı belediye lazım tabi.
Belediyenin kaypağından korkulur.
Kadıköy'de abuk sabuk yol işleri yapılıyordu bir aralar ona buna para yedirmek için. Belediye haala aynı ama, bu bahsettiğim olaylar aynı sanırım. Mesela Altıyol'daki boğaya doğru giderken sivri ucu tam soldan 2. şeridin ortasına denk gelen salak bir uzatma yaptılar boğanın etrafına... Saçmalık saçmalık saçmalık... Oluyor böyle şeyler.

Neyse... Konumuz simitçilerdi di mi?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
Ne yani adam ekmek parası kazanıyo
Amaaaa satmak için değilde gerçekten rahatsızlık için bağırıyosa orası ayrı tabi.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
ekmek parası kazanıyo diye bi sürü insanı rahatsız etmek normal mi ?
ve yani ben karşıyımda üstü açık bi şekilde satıyolar toz böcek ne varsa konar üzerine[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
pis olduğunu düşünüyorsan yemeyebilirsin,o senin tercihin.Ama sölim düşünceniz yanlış tabi bana göre.
Yapacağın tek şey pencereni kapatmak ki adam cıkardıgı ses o adam gecene kadar suruyor sadece[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
  • Yeni Oluştur...