Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 çıktı türkiye satılıyor[hline]MAN WHO WALKS ALONE
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ben oynuyorum. çok eğlenceli bir oyun. grafiklere hiç dil uzatmayalım. benim makinede 800*600 oynuyorum. athlonxp 1700 256ddr ram 128 mb geforce3ti biraz oynayınca bağımlılık yapıyor oyun. level atlayıp yeni abilityler alıyorsun. yeni araçlar kullanmak için onun sertifikasını alman lazım. yeni silahlar ve zırhlar için de geçerli bu. süper bir oyun. tavsiye ederim.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 nike bu? ismi cismi kaç cd ? o benim olmamı eveaaaaaaattttttt!!!!!! *ağzının suyu akar*[hline]bla bla bla ...
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Planetside 3 cd. orjinal almak zorundasın.avaturkte 85.000.000 du ama bitmiş.aylık 12.5 dolar ayrıca.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 dis aslında o kadarda kötü sayılmaz sonuçta bu bir online fps üstelik cs gibide değil massively multiplayer yani...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yok ben onu savunmak için söylemedim o konuda bence haklısın :) ama bence bu oyun için bu grafikler yeterli...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)
Leath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 lutfen aranizdaki sorunlar icin pm kullanin arkada$lar planetside bu kadar guzel bir oyun da,ping vs sorun cikarmazmi?fpslerde ping bayagi bir sorun oluyor(du)[hline]Leathas Level 5 Ranger(Excalibur)
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mighty, Dis, benim kardesimle ayni kre$e gidiyorsaniz sahip cikin cocuga ya, biraz siska falandir ezmesinler cocugu yaban ellerde.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Head, 19 June 2003 13:05 tarihinde demiş ki: her terran yazan şeyi starcraft sanmamak lazım.. evet bunu demek istedim.sc dekinden farklı sadece adı aynı o da ingilizceden kaynaklanıyor[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart!
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 grafikler gayet iyi ve pinglerde şuan türkiyede oynadağınız cs serverlarından daha iyi sony bu konu üzerinde ciddi hassasiyetle duruyor neten en kötü olduğu zamanlarda bile bir fps olmasına rağmen insanlar büyük sorunlarla karşılaşmadan oynadılar ama pingden ziyade oyunu full kapasite ile oynamak için 512 mb ram lazım[hline]MAN WHO WALKS ALONE
EarS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Türkiye'deki cs serverlarından genellikle 100ün altında ping alınıyor kabloyla.bu oyunda da mı 100ün altında ping?
EarS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Bu arada Giga dün yine gösterdi oyunu.Adam bir uçaktan 4 tekerli motor gibi bir şeyle aşağı atladı.Tam savaşın ortasına indi.Direk patlattılar motorunu:).Neyse bu kaçtı biraz ateş etti fln ama dayanamadı fazla öldürdüler onuda. Baya güzel birşeye benziyor.
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 sanırım C&C renegade senın dediğin yerlerde Yeşil garip şeyler warmıydı?[hline]--------| . (= ..| (protect the Cinali) . /| .| ./. | ..| . / ...| _/. ._.| --------|
EarS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 çim var vardı yerde yeşil olarak :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard.
Leath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 guzel birseye benziyor ne ho$,oss yuzunden oynayamayacim :hmm:[hline]Leathas Level 17 Ranger(Excalibur)
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: EarS, 22 June 2003 14:25 tarihinde demiş ki: Bu arada Giga dün yine gösterdi oyunu.Adam bir uçaktan 4 tekerli motor gibi bir şeyle aşağı atladı.Tam savaşın ortasına indi.Direk patlattılar motorunu:).Neyse bu kaçtı biraz ateş etti fln ama dayanamadı fazla öldürdüler onuda. Baya güzel birşeye benziyor. galaxy(büyük uzay gemisi) makina taşıyabiliyor. istediğin zaman hot drop yapıp savaşın ortasına atlayabiliyorsun.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin
EarS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 malsahibi sen oynuyorsun galiba oyunu.bağlantın nedir?kaç ping alıyorsun?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard.
godzilla112 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Evil May Cry 2 Tanklarda bi bölümde var walla oyun çok güsel
EarS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 godzilla112 sen ne diyorsun ya :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard.
Öne çıkan mesajlar