Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istanbul][yemek] Bambi Kokoreç @ Taksim

Jhengie

Öne çıkan mesajlar

kokoreç diyince veya spesifik olarak beyoğlu diyince herkes şampiyon ardından da golden horn'dan bahsedebilir ama asıl kokoreç lezzeti benim -ve bu lezzeti tanıttığım biçok insan- için bambi kokoreçtir..sıraselvilere doğru uzanan dönerci kafelerin en sonunda ufak bi yerdir bambi kokoreç..abisi bambi cafe'nin yanında..pide içi kaşarlı kokoreç -en son 2,5 ytl idi sanırım- sizi lezzet dünyasının zirvelerinden birine götürür bence..yanında da limon..

*!ağzı sulanır ki nasıl sulanır*
*!mmmhh!!*[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

KAşarlı dürüüüüüüüm.... Bambiiiiiiiiiii!!!!!!!!
Başka yerde yenmez, yense de beğenilmez. Hatta gidilir Cem Yılmazla karşılıklı oturulur selamlaşılır, Cem abi afiyet olsun denir, o da sayenizde gençler sizin paraları yiyoruz ne de olsa der.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mutos, 14 Ocak 2005 16:06 tarihinde demiş ki:
durum+kasarlı olandan...

kimler gelmis kimler gecmis be bambiden katalogdakileri gorunce sok oldum.

lem bidakine iki tane yicem kaşarlı dürümden yanındada limon ohhhh..[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
cs:WooK[cVk]
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Şampiyon Kokoreç sucks. Adamlar direkt fabrikasyona dökmüş işi kokoreçlerinde ruh yok. Biberler bile doğru dürüst kızarmadan resmen çiğ geliyor. Yok yok almıyım Şampiyon filan. Bostancı'da dolmuş duraklarının orda Üçel vardır. Kokoreç ve midye tavanın hası bulunur. Denemenizi tavsiye ederim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 25 Haziran 2005 04:25 tarihinde demiş ki:
Şampiyon Kokoreç sucks. Adamlar direkt fabrikasyona dökmüş işi kokoreçlerinde ruh yok. Biberler bile doğru dürüst kızarmadan resmen çiğ geliyor. Yok yok almıyım Şampiyon filan. Bostancı'da dolmuş duraklarının orda Üçel vardır. Kokoreç ve midye tavanın hası bulunur. Denemenizi tavsiye ederim.
yok be... pek degil... sen denk gelmissindir oyle. isin temizligi/pisligi onemli. ayrica senelerdir yiyorum, ben bi defa denk gelmedim...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...