Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kokoreç diyince veya spesifik olarak beyoğlu diyince herkes şampiyon ardından da golden horn'dan bahsedebilir ama asıl kokoreç lezzeti benim -ve bu lezzeti tanıttığım biçok insan- için bambi kokoreçtir..sıraselvilere doğru uzanan dönerci kafelerin en sonunda ufak bi yerdir bambi kokoreç..abisi bambi cafe'nin yanında..pide içi kaşarlı kokoreç -en son 2,5 ytl idi sanırım- sizi lezzet dünyasının zirvelerinden birine götürür bence..yanında da limon.. *!ağzı sulanır ki nasıl sulanır* *!mmmhh!!*[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kokoreç ve limon? sucuk ve bal gibi.[signature][hline]Sabancı ve kafam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 acaba??[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 durum+kasarlı olandan... kimler gelmis kimler gecmis be bambiden katalogdakileri gorunce sok oldum.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ama sevmedigim yani dev ekranda kıymaların nasıl hazırlandıgı gosteriyorlar istah falan kalmıo :p veya folklor falan onlar bayıo[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 KAşarlı dürüüüüüüüm.... Bambiiiiiiiiiii!!!!!!!! Başka yerde yenmez, yense de beğenilmez. Hatta gidilir Cem Yılmazla karşılıklı oturulur selamlaşılır, Cem abi afiyet olsun denir, o da sayenizde gençler sizin paraları yiyoruz ne de olsa der.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Bambinin tuvaletine kusmuştum =) pisuvara hemde. Hahahahah! En güzel koko Şampiyondadır...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bambinin olayı kumrudur kokoreç fln yalan..[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Şampiyon (.)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: mutos, 14 Ocak 2005 16:06 tarihinde demiş ki: durum+kasarlı olandan... kimler gelmis kimler gecmis be bambiden katalogdakileri gorunce sok oldum. lem bidakine iki tane yicem kaşarlı dürümden yanındada limon ohhhh..[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 tmm gidelim o zaman senle[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 herbişiye kaşar koyan zihniyete karşıyım yozlaşmış büfe kültürü resmen[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bambiyi çok duydum fakat kokoreç ya üsküdar dolmuş duraklarinin arasindaki küçük dükkanda yada beylerbeyinde yenir bence ikiside çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sosyete mekan :p[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kaşarlı kokoreç ve kaşarlı dürümü mükemmeldir. gerçi adamların yaptığı herşey mükemmel ama olsun bunlar daha bi üper.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Şampiyon Kokoreç sucks. Adamlar direkt fabrikasyona dökmüş işi kokoreçlerinde ruh yok. Biberler bile doğru dürüst kızarmadan resmen çiğ geliyor. Yok yok almıyım Şampiyon filan. Bostancı'da dolmuş duraklarının orda Üçel vardır. Kokoreç ve midye tavanın hası bulunur. Denemenizi tavsiye ederim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kaşarlı pide kokoreç güseldir,iyidir.patiden kaç kişiye yedirdim ohoooo[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Selamon, 25 Haziran 2005 04:25 tarihinde demiş ki: Şampiyon Kokoreç sucks. Adamlar direkt fabrikasyona dökmüş işi kokoreçlerinde ruh yok. Biberler bile doğru dürüst kızarmadan resmen çiğ geliyor. Yok yok almıyım Şampiyon filan. Bostancı'da dolmuş duraklarının orda Üçel vardır. Kokoreç ve midye tavanın hası bulunur. Denemenizi tavsiye ederim. yok be... pek degil... sen denk gelmissindir oyle. isin temizligi/pisligi onemli. ayrica senelerdir yiyorum, ben bi defa denk gelmedim...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Lafını bile etmem. Şampiyon varken. Açıkçası.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 şampiyonda güsel,bambide güsel,ama okorecin yanında bira içmek istiosanız balık pazarında mercan kokorec var,alkollu içki satan,orayıda denyün isterdenüz oyle işte[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 kokoreçin yanında bira içilir mi yav.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bambi ve iğrenç yanyana gelemiyecek iki kelime. Yaşasın kaşarlı dürüüüm!!![signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: zaidral, 14 Ocak 2005 16:04 tarihinde demiş ki: kokoreç ve limon? sucuk ve bal gibi. Sucuklu tostla bal yiyorum ben güzel oluyo valla...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar