Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günaydın Türkiye...Günaydın Paticik...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bodrumdan selamlar.Bugün hava sıcak burada ama çok güzel bir meltem esiyor.Yeni bir güne başlıyoruz.Herkesin işi rastgele.
Bu gün herkesden il il hava durumu ve mutlu haberler duymak istiyorum :)[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
Mesaj tarihi:
ankara hiç de sıcak değil.
oh püfür püfür rüzgar esiyor.
aman bir de gidip kıbrısı görün burası sıcaksa.. :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Ulm'de yaamurlu!
kimsei ilgilendirmio gerci ama olsun ... belki einstein amcamin kemikleri sizlamistir ...[signature][hline]I was against and I was for
I wanted less and wanted more
I won I lost, I lost and won
Now it's all over and I am done

Mesaj tarihi:
ingiltere/bristol soguk, yagmurlu, puslu, gri bugun. 3-5 gun gunesli guzeldi hava, sonra normalde dondu =p hatta su anda kalorifer yaniyo ve hirkayla dolasiyorum evde ama ne yalan soliiim nemli sicaa tercih ederim ehe
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 02 Temmuz 2005 13:00 tarihinde demiş ki:
ayrıca bodrum'dasın ve nettesin. yazık.. biz tatil yapamayız, elalem tatil yapar tatilde nete girer..
kahpe dünya..
ehe bodrumdayım çalışıyorum zaten bodrumluyum o yüzden biz tatilci sayılmıyoruz
Mesaj tarihi:

Aynen Antalyadayım Ful netteyim her gün tatil ohşé

Antalyada dışarı cıkanı güneş bi güzel öpüyo.. Öpücükler yolluyo.

Geceleri Diskolara gidip Delliler gibi dans etmek var ama.Işte dans etmem ben ehue...

Dans dediğin böle olur.

Mesaj tarihi:
hehehe erutan yardın beni ...:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
said:
athea, 02 Temmuz 2005 13:12 tarihinde demiş ki:
ingiltere/bristol soguk, yagmurlu, puslu, gri bugun. 3-5 gun gunesli guzeldi hava, sonra normalde dondu =p hatta su anda kalorifer yaniyo ve hirkayla dolasiyorum evde ama ne yalan soliiim nemli sicaa tercih ederim ehe
ehe klasik ingiltere iklimi sisli ve soğuk[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
Mesaj tarihi:
Küçükçekmece nemli sıcak ensemde boza pişiyor. AMA JAMES BROWN YEAAH, ONE TWO THREE FOUR

GERAPPA, GERONAAP, GERAPPA, GERONAAP!!!!

AM LAYKE SEX MEŞİĞN!!!!
Mesaj tarihi:
zonguldakta da baya sıcak var allahtan arada esiyoda biraz rahatlama şansımız oluyo.bu havada en iyisi evde oturmak çunku evler sıcak oluyo[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
ist. sıcak nem var
tam anlamıyca cehennem
BODRUM BODRUUM :)[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!!
:rock:beynin durana kadar kafa salla:rock:

karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki:
peki biz sizi ararız
Mesaj tarihi:
said:
arina, 02 Temmuz 2005 13:55 tarihinde demiş ki:
zonguldakta da baya sıcak var allahtan arada esiyoda biraz rahatlama şansımız oluyo.bu havada en iyisi evde oturmak çunku evler SICAK oluyo

pardon serin oluyo dicektim:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
izmir kavruluo...
canım kordon a gidip içmek istedi ama sıcak hava..[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Mesaj tarihi:
Antalya'daydım malesef 3 gün önce Ankara'ya geldim. Öss sorunum yok bu sene giricem. Ankara çok sıkıcı. Herkes burda ama herkes yokmuş gibi anlamadım. Dışarısı cok sıcak ama Antalya'da rahattım. Burda ne yapıcağımı şaşırdım. Oyun, post, forum kasmak istemiyorum.... Yardımm... Tatile gidicem sanırım...[signature][hline]*
Karakolda resmimi ceza ewinde ismimi bu alemde tesbihimi biraktim hepsinden waz geçtim ama dostlarımdan asla....

• Yeni Oluştur...