St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bodrumdan selamlar.Bugün hava sıcak burada ama çok güzel bir meltem esiyor.Yeni bir güne başlıyoruz.Herkesin işi rastgele. Bu gün herkesden il il hava durumu ve mutlu haberler duymak istiyorum :)[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 İstanbul sıcakkkkkk[signature][hline]chuck!
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ankara bayık.neden hala buradayım?[signature][hline]Aslında..
Dplmt Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ankara Sıcak..Öss açıklanmasına gün sayıyorum..BU KADAR.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ankara hiç de sıcak değil. oh püfür püfür rüzgar esiyor. aman bir de gidip kıbrısı görün burası sıcaksa.. :)[signature][hline]Beş Hececiler
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 istanbul nemli.. sıcak bişi değilde nem kötü.. ıyyyk yapış yapış.. ayrıca bodrum'dasın ve nettesin. yazık.. biz tatil yapamayız, elalem tatil yapar tatilde nete girer.. kahpe dünya..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 demin yağmur yapdı istanbul biraz serinledik[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ulm'de yaamurlu! kimsei ilgilendirmio gerci ama olsun ... belki einstein amcamin kemikleri sizlamistir ...[signature][hline]I was against and I was for I wanted less and wanted more I won I lost, I lost and won Now it's all over and I am done
athea Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ingiltere/bristol soguk, yagmurlu, puslu, gri bugun. 3-5 gun gunesli guzeldi hava, sonra normalde dondu =p hatta su anda kalorifer yaniyo ve hirkayla dolasiyorum evde ama ne yalan soliiim nemli sicaa tercih ederim ehe
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: MartinLGore, 02 Temmuz 2005 13:00 tarihinde demiş ki: ayrıca bodrum'dasın ve nettesin. yazık.. biz tatil yapamayız, elalem tatil yapar tatilde nete girer.. kahpe dünya.. ehe bodrumdayım çalışıyorum zaten bodrumluyum o yüzden biz tatilci sayılmıyoruz
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 sakarya antalya gibi oturduum yerde sucuk gibi oluyom dısarı cıktım kafam boncuk boncuk terledi be[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Aynen Antalyadayım Ful netteyim her gün tatil ohşé Antalyada dışarı cıkanı güneş bi güzel öpüyo.. Öpücükler yolluyo. Geceleri Diskolara gidip Delliler gibi dans etmek var ama.Işte dans etmem ben ehue... Dans dediğin böle olur.
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 hehehe erutan yardın beni ...:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: athea, 02 Temmuz 2005 13:12 tarihinde demiş ki: ingiltere/bristol soguk, yagmurlu, puslu, gri bugun. 3-5 gun gunesli guzeldi hava, sonra normalde dondu =p hatta su anda kalorifer yaniyo ve hirkayla dolasiyorum evde ama ne yalan soliiim nemli sicaa tercih ederim ehe ehe klasik ingiltere iklimi sisli ve soğuk[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 antalya belki 30 derece felandır sıcaktan baydım klima çalışıyo ama sigara almak için dışarı çıkmak yemiyo nefes alamıyorum o sıcakta !!
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Küçükçekmece nemli sıcak ensemde boza pişiyor. AMA JAMES BROWN YEAAH, ONE TWO THREE FOUR GERAPPA, GERONAAP, GERAPPA, GERONAAP!!!! AM LAYKE SEX MEŞİĞN!!!!
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=cocukken+uydurarak+soylenen+sarkilar said: öcü böcü bok ye öcü bok ye öcü bok (ritm güçlenir gaza gelinir) öcü böcü bok yok öcü bok huuuuu maykılll çılgınım ben asddasdsadasdsadas
arina Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 zonguldakta da baya sıcak var allahtan arada esiyoda biraz rahatlama şansımız oluyo.bu havada en iyisi evde oturmak çunku evler sıcak oluyo[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ist. sıcak nem var tam anlamıyca cehennem BODRUM BODRUUM :)[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız
arina Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: arina, 02 Temmuz 2005 13:55 tarihinde demiş ki: zonguldakta da baya sıcak var allahtan arada esiyoda biraz rahatlama şansımız oluyo.bu havada en iyisi evde oturmak çunku evler SICAK oluyo pardon serin oluyo dicektim:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bursada da çok sıcak hava dengesizleştim iyice
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: enegeci bok ye ye enegeci bok ye ayı bok ye emi smooth criminal
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 izmir kavruluo... canım kordon a gidip içmek istedi ama sıcak hava..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Manu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Antalya'daydım malesef 3 gün önce Ankara'ya geldim. Öss sorunum yok bu sene giricem. Ankara çok sıkıcı. Herkes burda ama herkes yokmuş gibi anlamadım. Dışarısı cok sıcak ama Antalya'da rahattım. Burda ne yapıcağımı şaşırdım. Oyun, post, forum kasmak istemiyorum.... Yardımm... Tatile gidicem sanırım...[signature][hline]* Karakolda resmimi ceza ewinde ismimi bu alemde tesbihimi biraktim hepsinden waz geçtim ama dostlarımdan asla....
Öne çıkan mesajlar