Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalan ve İftiralarına Mustafa Kemal'i de karıştırıyorlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Muhallebi, 01 Temmuz 2005 15:18 tarihinde demiş ki:
Yani bunların derdi bizim nefretimizi çekmekmi?. Öyleyse çok iyi yapıyorlar. Ah ulan bi toprağımıza yanlışlıkla girselerde şunları bi benzetsek. (tabii ki savaç olsun dilemiyorum ama delirtirtiyorlar adamı :D)

Merak etme benzetiyoruz zaten, savaştan beter benzetiyoruz hem de... Yıllardır ambargolarımız sağolsun hepsinin açlıktan nefesi kokuyo.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
said:
spawn77, 01 Temmuz 2005 15:27 tarihinde demiş ki:
Abi hiçbi tepki vermemek lazım böyle şeylere. Bi avuç gerizekalının yaptığı avuca bile sıçmayan Gerizekalılık. Adamların amacı belli işte biz avrupa birliğine girmeyelim diye kendileriyle kavga ettirmeye savaş çıkarmaya çalışıyolar. En iyisi hiç tepki vermemektir............

öle diosunda susmak bazıları tarafından kabullenmek olarak yorumlanabilir yorumlanıcaktır...
Mesaj tarihi:
said:
helena, 01 Temmuz 2005 15:45 tarihinde demiş ki:
tepki vermeyelim diyenler ya da küfredenler olmuş.

aslında bizim ermeni meselesinde tek sorunumuz ve suçumuz şu: biz hiç bir zaman bu konuda dünyaya kendimizi ifade etmedik. geçen yıl ermenistana iki devletin arşivlerini ortaya dökmesini ve viyanada iki ülkenin bilimadamlarının buluşup "gerçek delil ve kanıtlardan yola çıkarak" bu meseleyi nihai bir çözüme ulaştırmasını önerdi türk tarihçiler. ermeniler önce kabul ettiler ama daha vazgeçtiklerini açıkladılar. peki türkiye bu olayı dünya kamuoyuna duyurdu mu? iyi niyetinin kanıtı olarak sundu mu? aslında önyargısız olmaya çalıştıklarını belgeledi mi? hayır. biz bütün tepkilerimizi kendi içimizde verdik, kızdık öfkelendik yalanladık ama bunları bizim dışımızda gerçekten sözü geçen hiç kimseyle paylaşmadık, meramımızı kimseye anlatmadık.

sonuç? ermeniler konuşuyor ve türkiye oturuyor. soğukkanlı ve sağduyulu tepkiler verilmedikçe de durum sadece daha kötüye gitmeye devam edecek bizim açımızdan.

Turkiye oturmuyor dedigin olay yazilmis bir kitapdan kaynak alinmisti ermenilerin guvendigi kitap. Ancak ayni yazarin baska bir kitabinda ise olaylarin daha degisik aktarildigi anlasildi turkiye dedigin gibi tarihcileri o oneriyi getirdiler. Kamuoyuna duyuruluyor duyurulmasina da duymak için caba sarfetmemiz gerekiyor. Ornegin geceleri bulunan tartisma programlarinin herbiri neredeyse bu konuyu en az 10 kez gundeme getirdi. İzleyisi olarak cnn de dahi saatlerce konusuldu. Ancak halkimiz bu programlari izleyip bilinclenecegine, kacirdigi bir dizi yi arkadasindan ogrenmeyi yegliyor. Aksamlari Haziran gecesi izleyen bir toplumdan ne bekleyebilirsin ki ? ? ? Nasil duyalim nasil bilinçlenelim. Ayrica yukarida bir arkadas Belcikada bir yapta hapse atsinlar felan demis Belcikada bunun için hazirlanan bir proje var senin haberin yok olabilir.... Ancak bomba gibi dusucek goreceksin.

Sonuc itibariyle daha once bir yerde yazdigim bir yazimi tekrar buraya koyuyorum....

Ne yazik ki; 3-5 insanin bir araya gelip de konusabildigi konularin sinirli ve onemsiz oldugu ( kadin ve erkek , para, futbol, magazin vb.. ) doneme sahit oluyoruz. Boyle br altyapisi olan sistemi yok edebilmek aslinda bizim elimizde. Ama bir sistemi yok etmek için, oncelikle varolan sistemi basari ile tamamlamamiz gerekir. Ki, yuce onderimiz M.Kemal Ataturk'un Subaylıgından, onderligine kadar olan evrim sureci buna cok gusel bir ornektir.

Ancak gunumuzde herkes kendi sistemine calisir olmus, kendimizden bir baskasini dusundugumuz yok. Toplumsal degerlerimiz artik sadece sozde kalmis. Bir seyler yapmak için caba harcamiyoruz. Harciyanlari ise durduruyoruz. Bunun sonucunda ise ortaya Ulkemizin dustugu müşkil durumun fotografi :

"Kapitalistler işçi sınıfını! becerirken hükümet uyuyor, halk endişeli, gelecek ise bok içinde." *

* Spoiler..

[spo1=Hukumet ve Biz]Çocuk akşam eve gelmiş ve babasına ; "Baba hayat bilgisi dersinde yonetimleri işliyoruz, bana demokrasiyi anlatır mısın? " demiş. Babası; "Anlatmasına anlatırım yavrum, ama senin bazı tanımları bilmen gerekiyor." demiş. "Bak şimdi benim fabrikam var ve eve para getiriyorum, ben kapitalistim. Paranın nasıl harcanacağına annen karar verir, o hükümet. Hepimiz senin için yaşıyoruz, sen halksın. Beşikteki kardeşin, gelecek. Hizmetçimiz ise işçi sınıfı. Sen bunları öğren. Ben sabah sana demokrasiyi anlatırım" demiş. Gece çocuk uyanmış bir bakmış ki küçük kardeşi altını pisletmiş ve durmadan ağlıyor. Hemen anne ve babasının odasına gitmis. Annesi horul horul uyuyor. Uyandırmaya çalışmış ama başaramamış. Babası yatakta değil, geçerken hizmetçinin odasına bir bakmış ki hizmetçiyle babası sevişiyor. Çaresiz dönüp yatmış. Ertesi sabah babası "Gel oğlum sana demokrasiyi anlatayım." demiş. Çocuk: "Gerek yok baba, ben artık biliyorum" yanıtını vermiş ve anlatmış; "Kapitalistler işçi sınıfını! becerirken hükümet uyuyor, halk endişeli, gelecek ise bok içinde."
Sewgiyle Kal...[/spo][signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Mesaj tarihi:
sabah gördüm gazetede
artık yorum yapacak bişey kalmadı zannımca

dikkatimi çekti montajlı resimde hala köpekler duruyo. ama orjinalini görmeden köpek olduklarını anlamak imkansız.[signature][hline]geleceğin baytarı.
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 01 Temmuz 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
www.kafamgirsin.com yakında

işte klasik bir yaklasim daha boyle birinden neyi ne kadar desteklemesini ve bilincli hareket etmesini beklersin ki ?[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.

[Bu mesaj Riehn tarafından 01 Temmuz 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ama senin bu topraklarda huzur içinde rahatca yasayabilmeni saglayan birileri var dimi ? Oyleyse sende bir baskalari için ayni seyi yapacaksin... Hatta kendin için yarin bir gun bu soykirim uzerimize yikildiginda resmen maddi olarak disariya baglanacagiz daha sonra borclarimizin telafisi için baska turlu yuklerin altina girecegiz ve en sonunda bir somurge devleti bile olabiliriz.

P. S : Eger soykirim basimiza kalirsa ki oyle gorunuyor. kelle basi bilmem kac para o kadar kişinin simdiye dek olusturabilecekleri kelle sayisi felan derken iiice maddi acidan bagimli kalicaz ki eger bu konuya dunya inanirsa kesin kaybederis.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Mesaj tarihi:
sevgili dostum evet TC'yi batıracak kadar kelle kesildi bu ülkede ama soykırım üzerimize kalmaz...
Kalamaz, bu memleket o kadar kolay kazanılmadı ki, hemen kaybedilsin, bu memleketin arkasında, bilinçli, azimli, kararlı gençler, ve can simidi gibi bir ordu var...
Bir site adresi verdiğim için sen gelip bana bununla ne tartışır demişsin, ermeni devleti içinde bulunduğu fakirlik yüzünden böyle saçma hareketleri canlı tutmaya çalışıyor ama onbinlerce ermeni vatandaşı bu ülkede çalışma izinsiz çalışıyor, kendisi de pek çok şeyin farkında...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn|
Founder of AAL'05| insomnia * *
Mesaj tarihi:
Tabiki de sana hakvermiyor degilim tabikide uzerimize KALMAYACAK ! Ancak adamlardaki azim beni bitiriyor ugrasiyorlar sahte belgeler duzenliyorlar komplike işlerle ugrasiyorlar. Biz daha elimizde olan bulunan belgeleri evraklari aciklamaktan aciziz gibi. boyle ciddi bir konuyada kafam girsin felan die dassak gecince kendimi kotu hissettim.

Umarim Hukumetimiz Bu konuyu bir acikliga kavusturur....

Yoksa her gun her gun boyle seyler duyarsak benim canim cok sikilir. ( telekom ihalesi , ermeni soykirimi , canli bomba vs.. ) Sizce de bir komplo yok mu ?[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Mesaj tarihi:
ilk olarak

washingtonda yürüyüş yapıldı türk öğrencileri birliği olarak (okullardaki türk öğrenci birliklerinin hepsinin toplanıp genel bir birlik var o yaptı).

ikinci olarak ermenilerin söyledikleri yalan değil, fakat öyle bir söylüyorlar ki tek suçlu biz çıkıyoruz. akp hükümetinden önce de bu konuda birçok şey yapılıyordu dünyada fakat hükümetler sklemediklerinden dolayı herkes ermenilere inanıyordu. nese akp bişiler yapmaya başladı ama çok geç herkes bizi nazi sanıyo dışarda şu anda.

yani adam gibi bir politika güdülmezse, türklerin anlatmaya çalıştıkları düzgün bir biçimde yayılmazsa, böyle mal gibi bakarız insanların saçmalamalarına. yani iki taraflı öldürme var, fakat devlet hiçbirşey yapmazsa (devlet dışı olan kurumlar bir yere kadar bir şey yapabilir, hele sınırın dışına adım attığın anda 100% kabul edilen konuda hiçbirşey yapamaz). mantıklı bir insan olarak birşeyler anlattığın anda mal mal suratına bakıp oturuyolar yerlerine ama kaç kişiye anlatıcan dünyada 6 milyar insan var.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Mesaj tarihi:
said:
Jadelith, 01 Temmuz 2005 20:26 tarihinde demiş ki:

mantıklı bir insan olarak birşeyler anlattığın anda mal mal suratına bakıp oturuyolar yerlerine ama kaç kişiye anlatıcan dünyada 6 milyar insan var.

Bu konuda haklisin işte. Bildikleri sadece ogretilenden ibaret. Aynı sey benimde basima geldi bir ermeni ile bir muhabbete girdiginde konu mutlaka oraya geliyor ki gelincede. Sonuc malum bir sekilde turk oldugun için gaza geliorsun anlatiyorsun oyle mal mal bakiyor suratina sonra da ama siz soykirim yaptiniz diyor ve cildirtiyorlar adami...

Devletin gercek anlamda cabasi var mi bilmiyorum ben akp hukumetin pek guvenmiyorum. Ancak Baykalin bir kac programda felan bu konuda konustugunu gordum. Tayyip e hiç rastlamadim tarihi bir arastirmasi yada bir plani olup olmadigini bilmiyorum ama umarim ki iyi bir politika guder...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Mesaj tarihi:
said:
armra, 01 Temmuz 2005 16:25 tarihinde demiş ki:
"türk'e düşman olanın vay haline ...." diye yalanlarla büyüdük. şimdi avrupa birliği bizi aşağılıyor, ermeniler yapmadığını bırakmadılar, amerika çuval geçiriyor. biz açız aç. bizim bilimimiz yok, sanatımız yok, dünyayla kapışamıyoruz. varsa yoksa milliyetçilik-dincilik o da uyku gazı olur ancak. silahı satın aldığımız adama çeviremiyor kendi ayağımıza kürtlere sıkıyoruz. biz bitmişiz dünya koşmuş nerelere biz ucuz işçilik üstüne bina etmişiz ülkeyi. akp kurtaracak sizi. atatürk'e hakaret edene bunlar mı dur diyecek. millete muzunu öptüren idrarını içiren hacı-hocadan bozma partiye oy verip başınız dik mi yürüyeceksiniz. oldu gözlerim doldu.

cok dogru..akp sdc bugunukurtarmaya calısıyor.. yarın umurlarında değil. devletin en cok kar yapan fabrikaları fındık fıstık pahasına satılıyor. sırf hazineye biraz daha para girsin bugunu kurtaralım diye...[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
said:
Riehn, 01 Temmuz 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
Ama senin bu topraklarda huzur içinde rahatca yasayabilmeni saglayan birileri var dimi ? Oyleyse sende bir baskalari için ayni seyi yapacaksin... Hatta kendin için yarin bir gun bu soykirim uzerimize yikildiginda resmen maddi olarak disariya baglanacagiz daha sonra borclarimizin telafisi için baska turlu yuklerin altina girecegiz ve en sonunda bir somurge devleti bile olabiliriz.

P. S : Eger soykirim basimiza kalirsa ki oyle gorunuyor. kelle basi bilmem kac para o kadar kişinin simdiye dek olusturabilecekleri kelle sayisi felan derken iiice maddi acidan bagimli kalicaz ki eger bu konuya dunya inanirsa kesin kaybederis.

bence maddi acıdan son derece bagımlıyız zaten.. bunun daha otesi nasıl olcak ki... amerikaya gık ndiyebiliyor muyuz?
son derece demokratik(!) olan amerika turk halkı tepki veriyor boyle olaylar iliskimizi bozar.halkı susturun diyor..
askerlerimizin kafasına cuval geciriyorlar gıkımızı bile cıkaramıyoruz daha ne olması gerekiyor ki?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
Bodrumlu onceki mesajlarimda belirttigim gibi turk telekom ve benzeri firmalarin ozellestirilmesine hep karsiydim hala karsiyim ve akp hukumetine de pek fazla guvenmiyorum. Ama elimizde daha iyi birileri varmi onu bilmiyorum işte...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Mesaj tarihi:
said:
Jadelith, 01 Temmuz 2005 20:26 tarihinde demiş ki:

ikinci olarak ermenilerin söyledikleri yalan değil, fakat öyle bir söylüyorlar ki tek suçlu biz çıkıyoruz. akp hükümetinden önce de bu konuda birçok şey yapılıyordu dünyada fakat hükümetler sklemediklerinden dolayı herkes ermenilere inanıyordu. nese akp bişiler yapmaya başladı ama çok geç herkes bizi nazi sanıyo dışarda şu anda.

ne demek soyledikleri yalan degil. ortada soykırım filan yoktur. olay sdc savas sırasında ingilizlerin kıskırtmasıyla galyana gelip dogu anadoluda katliam yapan ermenilerin bolgeden uzaklastırılmasıdır. burda soykırım degil zorunlu goc vardır. yolda olen ermeniler elbette olmustur ama bu soykırım sayılmaz. kaldı ki köy basan ermenilerin oldurdugu turkler de vardır. savas zamanı karsılıklı olarak elbette adam olecektir..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
said:
Riehn, 01 Temmuz 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
Bodrumlu onceki mesajlarimda belirttigim gibi turk telekom ve benzeri firmalarin ozellestirilmesine hep karsiydim hala karsiyim ve akp hukumetine de pek fazla guvenmiyorum. Ama elimizde daha iyi birileri varmi onu bilmiyorum işte...

her zaman daha iyisi vardır dostum.. ama o iyileri uste cıkartmıyorlar iste. suanki sistem oyle kotu ki.. milletvekilligi artık maddi kaygılardan dolayı oluyor. milyarlarca para harcıyorsun secilmek icin amacın o paranın daha fazlasını kazanmak tabi... bu cok sacma bisi.. neymis efendim tayyip bey gecinemiyormus.. e yuh be benzin paran mı var ev kiran mı var? tam bilmiyorum ama maasları 6-7 milyardan fazla snrm. en son 9 milyar yapıcaklardı[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 01 Temmuz 2005 20:40 tarihinde demiş ki:
İşin içine Atatürk'ü katacak kadar çirkinleştiler.

bir sayfa geride adresini verdiğim forumda sadece atatürk karıştırılmamış

türkiyeyi paylaşma haritaları, türklere ve atatürke küfürler,türkiyeyi ele geçirme stratejileri de yer alıyor. rezillik diz boyu

hah bir de ermeni - türk ilişkilerinini konuşulduğu forumların dışında bir de "love & romance" diye bir thread de var . forumun hitini anca böyle arttırıyorlar lol[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
http://netbux.org/?r=169517
ayda 24$ kazanmak için..
Mesaj tarihi:
maddi konuda o kadar fazla bir bagimliligimiz yok ufak bir doner sermaye ile bu bagimlilik sona erdirilebilir ancak odenecek borclarin kutur kutur tarihleri var ne erken nede sonra odeyebiliyorsun. Abdye gik cikarma olayına gelince bence artik yawas yawas kabugumuzdan cikiyoruz. ( Bknz : incirlikte turk askerleri abd askerlerine kelepce Takti ) Milletvekilleri konusuna gelince tamamen bizim hatamiz onlarin ugraslari o kadar onemli degil ne harcadiklari ne de kazandiklari. Biz seciyoruz biz oy veriyoruz. halkimiz işte diyorum magazindi futboldu diziydi filmdi derken ne bir olaydan haberdar oluyorlara nede bilinçli olarak bir propaganda yapabiliyorlar. Anca canli bomba ( turk telekomun satisi nedeniyle bir gurubun bu organizasyonu planladigini dusunuyorum )...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Mesaj tarihi:
abi dikkat edin hep yurt dışındaki ermeniler bunları konusuyor(yani biz öyle sanıoruz). benim bakırkoy lisesinden ermeni arkadaşlarım var. onlar böyle iftiraların atılmasına çok üzülüyor mesela... yani arkadaşlar hiç biriniz ermenilere bi laf söemediniz ama eyer içinde ermeni düşmanlığı filizlenmeye başlayan olursa şunu söylemek isterimki tahrikin her türlüsünü yapacaklardır. heykeller dikecek yada seminerler düzenleyeceklerdir. ama bunların hiçbirini (en azından benim tanıdığım) ermeni ile alakası yoktur. bunun tek bir nedeni vardır oda para. yahudilerin almanyadan aldıkları tazminat meblağlarını gören bağzı tüccarların işi bunlar. hepinizi sağ duyunuzdan ötürüde kutluyorum.
Mesaj tarihi:
Kesinlikle haklisin Tuccarlar ![signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Mesaj tarihi:
iyi de reihn mesela sen oy pusulasında hic gezi mezi yapmayan bi adama oy atar mısın?yani parası olmayan kendini gosteremiyor. gerci aslında soyle bisey olsa. herkes kendi mahallesinden muhtar secse muhtarlar toplanıp bi bld baskanı bld baskanları toplnpbi vali fiilan diye gitse... ama buyuksehirlerde insanlar yan komsularını bile tanımıyorlar bu da fayda etmez.
borc konusunda aslında bazı fikirler gelio aklıma ama poli
tikacılara duyulan guvensizlikten dolayı olmaz.mesela bi hesap acılsa insanlar gonullerinden kopanı gonderse.. kisi bası 10 dolar gonderse 700 milyon dolar oluyor.. 100 dolar 7milyar dolar[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
  • Yeni Oluştur...