Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl Hız Artışı Bir Temmuz'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar hız artışı oldu gerçekten 2 gündür 13k ile indirdiğim dosyayı şimdi 27 ile indiriyorum, kısacası 128 yaptığı bağlantıyı yükseltip 256 yaptı.. saol telekom sen de olmasan..

hrr...[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...
Mesaj tarihi:
yavaş olun 512 biz niye olmadı euhue :D
ule insanların duygularıyla bu kdr oynanır ayıptır beee :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
bende 56k oldum o zmn,insan olduğu hızda değil hissettiği hızdadır demiş türk telekomdaki büyüklerimiz :PPp[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...

[Bu mesaj Seperate tarafından 01 Temmuz 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
adsl2 oldum kotalı asdfaslfd[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
Mike, 01 Temmuz 2005 07:21 tarihinde demiş ki:
Çalışma saatlerinde başlarlar, ilk başta Bahçelievler yapılıyor sonra sıra ile başlıyorlar. 09:00 dan itibaren yaparlar.

Vay hala ümitlisin yani[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr:
Do Not So Gentle
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 01 Temmuz 2005 09:13 tarihinde demiş ki:
tmm arkadaşlar geçti geçti
şimdide bi başkası agustos 1 den itibaren min 512 diye topic açsın

Aynen katılıyorum. Sonrada 1 eylül desinler :).

Zaten bugün 1 temmuz[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
  • Yeni Oluştur...